Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Én sem vagyok egy matyóhímzés, de ez azért durva.....

xDDDDDD

,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

czazsi

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
Jihihiihiihhihiih! No comment... <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

X P A
BSZ!

LES FORZA INTER
BSZ Tapi!

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

ev1l FlOwEr
BSz, Tapi!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Taptarap
THX.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

RIZLA
béesz Tapi

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Clint EastWooD
most is 12 en játszanak rajta

a Winows lefagyott fagyás közben...

Kaszi46
végreeeeeeee, remélem lesznek is rajta, mert 2 honapja uborkaszezon van teljesen inf rd-bõl!

*Posse*T.W.D*

Clint EastWooD
87.117.227.224:20200
INF RD port, a volt Incubus szerver

LES FORZA INTER
ja de kérdezz meg 1 oroszt:
-vizet?
-jaja
adsz neki fél liter ásványvizet:
-ez mi?
te:-víz
-ja nem nálunk ez a víz...

czazsi
Drink for youngsters, who aren't ready to enjoy the real taste of beer...<#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
Az imént lettem figyelmes egy érdekességre:

A mekis csokis muffin összetételén akadt meg a szemem, no nem mitha egyedi esetként fordulna ez elõ a meki honlapján...

A laikusoknak egy muffin recept, hogy mibõl is készül:

CSOKIS MUFFIN

HOZZÁVALÓK:15 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg vaj, 15 dkg cukor, 3 evõkanál barackíz, fél csomag sütõpor, 5 dkg kakaópor, 5 dkg tört étcsokoládé

A sütõt elõmelegítjük 170 °C-ra. A lisztet elkeverjük a sütõporral és a kakaóporral. A tojásokat kikeverjük a vajjal, a cukorral, majd hozzáadjuk a barackízt. A masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd belekeverjük a törtét étcsokit. A tésztát a formába kanalazzuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.

Valójában a mekiben cukor helyett sót raknak a muffinba... Már ha hinni lehet ennek a leírásnak... Itt van a hivatalos oldal ahol az összetételt közlik... Holnap ki jön mekibe? <#beka3>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
jeje....kurvajo....probáld ki 1szer 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ev1l FlOwEr
Sör kólával???

Wazze....

RaSTaBaNDiTa
meg pl engem a 0.5l sör /év de azt is kólával keverve 😄

Pigo
Volt ilyen anti|drog,alkolhol,szerxuális perverszégek-es prezentáció a suliban,amibõl kiderült hogy mi magyarok egy évben: 12L 100%-os alkholnak megfelelõ szeszt fogyasztunk,ezzel ötötdikek vagyunk.
Az oroszok évi 38L fogyasztanak átlagosan.
(csecsemõket,féllábbal a kosprsóban lévõ hullajelölt öreget is belevéve az átlagba)

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RIZLA
jajjdemenõvagymán he...!! xDDD <#eljen>

mooo
forumot!!4!!444
MuayBoy
Jaja

czazsi
Carryboy, semmiség! Csak ne add fel! <#eljen> Másrészrõl csinálok a MaNHuNT klánnak egy weblapot! Csekkoljátok! <#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

allock
milyen névvel?

Fuhrer Badboy?

#hhwnd

allock
van, nekem elsõ szerverem, yo kis szer nincs vele bajom, KurvaBazdmeg meg ismerõs, voltam rajta 1x-2x de lassú a játékmenet 😄

#hhwnd

MuayBoy
Ugandán néha, többi magyaron többet 😄

LES FORZA INTER
Uganda van még?<#wow1>
KurvaBazmeg-en szoktak lenni emberek, meg manapság a Replayen. Ezeken nagy valószínûséggel találsz valakit(a kurván mindig). jó gamelést<#violent>

allock
UGANDAN vagy NerveSAW-on szokott vki menni? 😛

#hhwnd

Igen! Vannak még rendes, kézséges emberek! Zsolti és Pigo köszönöm a segitséget!
czazsi
Oke, én megadom a címem, úgyis annyi szemét jön rá, hogy nem bírja betölteni a levelezõ kliens! <#vigyor2> Szóval: [email protected] Majd jelentkezz! <#nezze>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Ennyire azért ne becsüljetek le! A játék fent, beállitások ok, mapok benne, a modot nem sikerült letölteni. Dm-ben tudtam csak játszani a többire nem engedett fel. A magyar szervereket nem sikerül elhozni, ismerem az The All-Seeing Eye-t. Esetleg valaki megadná az msn cimét ott mégis csak egyszerübb meg dumálni.
Sáska
SOF2 4k HUF

Szerintem ha a játék már megvan, akkor az installban illetve a beállításokban valamint a szerverek megtalálásában bárki segít innen.

czazsi
Szívesen várjuk az újabb játékosokat! Asszem a média marktban lehet kapni SoF2 gold-ot! Mindenképpen ajánlom a vásárlást, mintsem a letöltést! Hidd el, megéri a befektetés! <#violent><#banplz>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

mooo
lol megmondod a frankót <#hehe>
LaL33
Szerezd meg a játékot ( ami már nem egyszerû :|)
Tedd fel oszt toljad 😊)))
Segit nekem valaki? Multizni szeretnék
Clint EastWooD

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

czazsi

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
<#felkialtas>Úúúhhh!<#felkialtas> Itt van a sokunk álltal már régóta várt Jesus-dressup szimulátor!<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Hexen
LES FORZA INTER
kolis mikró ingyen van xD

MuayBoy
Majd én is kipróbálom 😄

Pigo
A kóla+mentos-t megcsináltuk és tényleg mûködik!!!!!!

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Hexen
hehe 😄 majd táborba megnézzük <#hehe><#hehe>

MuayBoy
Hány mikrót vágtál haza, amióta ezt láttad? xD

czazsi
OMG... Hogyan csináljunk otthon plazmát... illetve még egy hasonló videó ebben a témában... Nekem tetszett... Csak nehogy a mikró bánja a végén... 😄<#wilting>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
Hátti tuti állatok vagytok! 😄 Mekkora shotok má'! <#banplz> Õõõ... Jah, WII vs PS3 <#vigyor2>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

MuayBoy