Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xDDDDDD
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
*Posse*T.W.D*
-vizet?
-jaja
adsz neki fél liter ásványvizet:
-ez mi?
te:-víz
-ja nem nálunk ez a víz...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
A mekis csokis muffin összetételén akadt meg a szemem, no nem mitha egyedi esetként fordulna ez elõ a meki honlapján...
A laikusoknak egy muffin recept, hogy mibõl is készül:
CSOKIS MUFFIN
HOZZÁVALÓK:15 dkg liszt, 2 tojás, 15 dkg vaj, 15 dkg cukor, 3 evõkanál barackíz, fél csomag sütõpor, 5 dkg kakaópor, 5 dkg tört étcsokoládé
A sütõt elõmelegítjük 170 °C-ra. A lisztet elkeverjük a sütõporral és a kakaóporral. A tojásokat kikeverjük a vajjal, a cukorral, majd hozzáadjuk a barackízt. A masszához hozzáadjuk a lisztes keveréket, majd belekeverjük a törtét étcsokit. A tésztát a formába kanalazzuk, és 20-25 perc alatt készre sütjük.
Valójában a mekiben cukor helyett sót raknak a muffinba... Már ha hinni lehet ennek a leírásnak... Itt van a hivatalos oldal ahol az összetételt közlik... Holnap ki jön mekibe? <#beka3>#beka3>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Wazze....
Az oroszok évi 38L fogyasztanak átlagosan.
(csecsemõket,féllábbal a kosprsóban lévõ hullajelölt öreget is belevéve az átlagba)
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
#hhwnd
KurvaBazmeg-en szoktak lenni emberek, meg manapság a Replayen. Ezeken nagy valószínûséggel találsz valakit(a kurván mindig). jó gamelést<#violent>#violent>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Szerintem ha a játék már megvan, akkor az installban illetve a beállításokban valamint a szerverek megtalálásában bárki segít innen.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Tedd fel oszt toljad 😊)))
a Winows lefagyott fagyás közben...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-