Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Am Sáskának igaza van,így lényegesen megnõhet a csiterek száma mivel ha bannolnak 1 keyyel,akkor kb 2.5 perc múlva ugyanott virítasz a másikkal..
Katt
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Márpedig a warok 80%-a olyan szerveren megy, ha jól tudom<#nezze>#nezze>
Hetekig (hónapokig?) van szülinapom!!!!
xDDDDDD
Köszi, köszi, köszi!
<#vigyor>#vigyor>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
No tears, please. It\'s a waste of good suffering.
lécci írjatok...tudjátok a rutin meg az évek....<#violent>#violent><#law>#law><#pias>#pias><#mf1>#mf1>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#nevetes1>#nevetes1><#taps>#taps>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
(De most már bekaphatjátok4)
xDDDDDD
<#vigyor3>#vigyor3>
<#wink>#wink>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Izé, a Tom&Jerry nagyon ütõs! <#banplz>#banplz>
A Kurva INF en, meg dolgozzatok csak! <#idiota>#idiota>
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
<#vigyor2>#vigyor2>
<#worship>#worship>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
<#puszi>#puszi><#law>#law><#eljen>#eljen>