79689
-
#76649 Ő az..? :)
-
#76648 20.30 után valamivel felmentem fent volt 1 ürge, kérdeztem te vagy -e aztán mondta, hogy "sorry no understand hungarian", meddig voltál fent? -
#76647 -
LaLeee #76646 Sry Sis3 elaludtam :(, de ma este akinek jó akinek nem inf party!!!
Gyertek hekkerek! :) -
#76645 Sokk Boldogságot -
#76644 Engem is érdekelne egy rendes war party... -
#76643 Most hétvége nem jó, most van az esküvőm....
-
PuLZeN #76642 En vagyok olyan elvetemult ... -
#76641 Szombat? -
#76640 62.112.194.67:20102
-
#76639 Akkor ma 21:00kor lesz inf parti??
ha igen, hol? -
#76638 októbertől lesz net a koliban, szal segítek benépesíteni csak legyen kam5 kam2vel xD -
#76637 Ez tök jó ötlet, de sajnos már több próbálkozás is kudarcba fulladt.
Azért, mert egy szerverbenépesítése nem egyik napról a másikra történik, és sajnos valószínű, hogy ez a próbálkozás is hasonló sorsra jutna, hiszen kevés az olyan elvetemült, aki bemegy egy üres szerverre (ami ráadásul nem is ismert), azért hogy várja az ellent.
Mindenesetre én támogatom, mert nagyon jó lenne, ha lenne egy fix inf/dem standard all maps server REAL damaggel.
Ha csinálsz, azt javaslom, hogy mindenképpen olyan nevet adj neki, ami a külföldiek számára is könnyen megjegyezhető és érthető. az OBI mindenképp legyen benne valahol az elején, mert ez azért még a mai napig sok embernek jelent valamit... Ha nincs külföldi támogatása a szervernek, akkor eléggé halott a dolog, hiszen a magyarok között vagyunk kb. 10en, akik szeretnek inf/dem-ezni.
Viszont ha ez a 10 ember veszi a fáradtságot, hogy 2-3 hétig minden másnap este feljöjjön akár 1 órára, hogy legyen élet a szerveren, akkor biztos vagyok benne, hogy fel lehet futtatni, csak kitartás és hozzáállás kérdése az egész. Ha nem szarunk bele, mint az eddigi próbálkozásokba, akkor tán még lehet is belőle valami. -
PuLZeN #76636 szep napot!
http://www.youtube.com/watch?v=NTt681GDJYk&eurl=
jo szorakozast ;) -
#76635 Ööööö nemtudom milyen igény lenne egy OBI mod-os M4/m203-as DEM,INF stb. serverre jó mapokkal(dep1,kam5,air...),cak mert tudnék szerezni/csinálni 1-et!!!!! -
#76634 Hooligan barátunk mindenkinek küldi üdvözletét a korházból (Gerinc sérv operáció). Illetve hogy amint kijön visszanéz a szerverekre és egy két stabra számíthat mindenki.
Tényleg mi a helyzet az old vs new warról? Szerveződik már?
Avagy vegyem a nyakamba?
Hooli és én is benne vagyunk? -
#76633 Én most itt nem a publicról beszélek amihez 10 monitor is kevés lenne.
A war-ra vagy is a WAR-ra gondoltam. Tudod milyen lélektani hatása van annak amikor az első 5 másodpercben kihullott 2 ember? Teljesen megváltozik a taktika, a lelkesedés stb stb. -
#76632 7992 évre kitiltottak egy Halo3 csalót! :D -
#76631 már ha lenne alma -
#76630 ... egyébként soha nem értettem miért nem lehet almázni ... -
#76629 Ehez nem kell alma h ezt átéljem szóval engem már csak ezért se zavar.Már megszoktam h van olyan idöszak h 5 perc alatt 8x halok meg nem elég h ellen félt se látom asse tudom h most éppen honnan löttek le vagy honnan jött a nade ,de még a saját zászloig se jutok el -
#76628 :)))))))))))) -
#76627 ááááá, nagyon gyorsan tudok futni!:)) -
#76626 Inkább meg kéne mutatni :) -
#76625 Majd nem mondod ezt, mikor Jor1 spawn-ról kijössz jobbra és a kőfal tetején, vagy előtte a lejtőn kapod az m4-et. Avagy ha balra mész és a fojosóban kapod az almát az arcodba, pedig még ellenfelet még nem is láttál. Vagy ha már befordultál a sarkon és az alma még alád vág. Hej régi szép idők! Láma virág :D :D -
#76624 csakany volot ma sof tali me nekem nem szolt senki alias Grrpowa -
#76623 -
LaLeee #76622 Sry h ide tettem de itt szabadon probálkozhatok (remélem) -
LaLeee #76621 -
LaLeee #76620 -
#76619 Nem minden serveren van csak 2map, de amin 2 van azokon a Jor1 és a Shop2 megy.Sok külföldi server van.(és igen szét fogung löni ) -
#76618 2 map van a szervereken?
hát ez nem túl jó hír. na mindegy. melyik az a kettő?
külföldi szerverek?
azt a szétlövést meg majd meglátjuk! :)
(tényleg szét fogotk lőni!)
egyenlőre próbálom beszerezni a játékot. -
#76617 szerintem ujakat mar nem nagyon fog meg ez a jatek, mivel mar lassan van talan 7 eves is. Ha egy mostani fps-hez hasonlitjuk, nem eri utol grafikaban sehogysem, max a jatekelmenyben, de mar ott sem nagyon - a sok modositasnak es a szerverek 2mapra szukulesenek koszonhetoen.
Foleg ha meg erre az is rajon, hogy romma lovik szegeny kezdot, vagy kirugjak, mert kempel ( :D ) biztosan nem fog vele sokat jatszani.
btw, cod4 oktober eleje..>D -
#76616 a játék túl régi ahoz, hogy érdekeljen, ha nem látnám hogy ti még nyomjátok.:) -
PuLZeN #76615 tokjo az elmult par napban 2 uj jatekos jott ;) csak igy tovabb azt mikorra hazaerek sokan legyetek am:D
de de ez tokjo hogy emberek jonnek,a jo jatek vonzza oket?
vagy hogy mi ennyire kitartunk a jatekban?:D -
#76614 itt nagy eséllyel megtalálod
ha ott nincs, akkor itt biztosan:
-
neonx #76613 Could not dowload "osp/zrest2.pk3" because autodowloading is disabled on the server. ...
Ez jön elö és az istenért nem tudom letölteni Plz valaki segítsen. -
LaLeee #76612 Legyen péntek este 9 kor az inf party, én vonattal jövök :D -
neonx #76611 Srácok ezt honnan tudom letölteni?
osp/zrest2.pk3
nem enged be enélkül a magyar szever. -
#76610 hát az az igazság h elöfördül néha hogy én is statra megyek