Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
SOF2 POWA !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Kiirtani egy komplett népcsoportot, mert sokan lopnak stb..
közülük ??? Én ilyet már láttam, olvastam. Vagy Hitler is jó arc volt ???
Ha belegondolsz, naponta látsz rendes cigányokat. Nézz meg egy útépítést. Jót röhögünk, hogy dolgozik a "brazil gépsor", de ha kicsit a dolgok mögé nézel, íme ott a cigány, akinek rendes munkája van,- és most álljunk hozzá jóhiszemûen- a fizetésébõl él.
Egyre több cigó jár egyetemre, és ez úgy gondolom jó.
Ami viszont nagyon rossz, hogy sok cigányból azért lesz bûnözõ, mert az emberek hozzáállása azzá teszi õket.
Gondolj arra, hogy munkát keresel és cigány vagy. Mennyi esályed vam, hogy felvegyenek ??? Nem sok, hidd el.
Itt ahol lakom, VI. ker. Szondi u. elég sok cigó van. Vannak, akiket utálok, mint a szart, és néha eljátszom a gondolattal, hogy ha már úgyis egész nap a kocsmában vannak, meghívom az egész társaságot egy (vagy több) molotov koktélra...
DE NEM AZÉRT MERT CIGÁNY, hanem mert egy féreg. Ott vannak velük a FÉREG magyar emberek is...
Uff. Kifejtettem.
biztos még nem volt dolga az igazi cigányokkal 😛P
ha meg igen, akkor abnormal
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

én a mai napig lányruhába járok az baj?
ja és SZOPJATOK LE

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Kedves rajlander, beszelgess el anyukaddal a nemi hovatartozasodrol mert a farkad mas fiuk szajaba ajanlgatasaval azt a latszatot kelted hogy meleg vagy, vagyis a fiukat szereted. Amit nem hiszek, hisz meg nem is vagy ivarerett igy nem tudhatod milyen is lehet egy lany. De annyit mindenesetre uzennek a szuleidnek hogy mostmar ne jarassanak lany ruhaban, mert komoly identitas zavart okoz felnott korban. De az is lehet hogy tevedek es nem buzi vagy hanem egyszeruen csak paraszt es azert irod be nagy betukkel egy egy meccs vegen hogy : SZOPJATOK LE.
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
A sznobságot meg hagyjuk sztem mert nemtom ehhez mi köze van. Hozzám meg fõleg nincs köze.
Még annyit, lehet h. szted én nem teszek semmit a hazámért, de legalább nem sír a szám, h. eza baj meg az a baj, hanem élem az életem és nem ugatok.
Én is befejeztem, ez nem az a fórum.
Sof2 POWAAA!!!
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Én vagyok A SZAKÉRTÕ. (Mátrix 97)
te meg ugyse értesz hozzá, csak eladsz bazmeg😄