Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Elõbb lesz crack, mint játék ????
Joásjoás !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
igaz, csak ébtával, csiteltunk😊)
ezer kocsi, raketa, minden😄
\"Nem érdekel, csak kiváncsi voltam\" / Erasmus, 2004. január 17. /
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
KAm3 (kabbe sáska 😄D )
6-7 (blue)
7-2
Jor1
7-5 (red)
7-2
tehát: 27-16
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
egyébként meg kéne vmi jobb kép tibréé helyett

Tibre, nem te kérted a moderátor topicban ? és még sehol semmi.
Nem valami gyorsak a mod.-ok

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Esetleg vmi hi-tech netberlang bp-en???
(Jó gépekkel!)
Nem tudtok bp-en egy olyan helyet, ahol tudnék hálóban nyomatni unrealt, vagy CS-ot?? (Persze erõgépek preferálva)
p

Egy szóval nem mondtam, hogy néhány nem érdemelné meg a feje széttaposását, sõt, de azért korántsem mind szemétláda.
Remek beszéd volt és szimpi is,de ha ugygondolod és elszántad magad arra a molotov-koktélos akcióra csak szolj és megyek én is egyket-sok anyaggal!😊/van raktáron ilyen esetekre!/
-FDI-Brutal-Hooligan
4 nappal ezelõtt éjejl 2kor arra kelek hogy egy alkoholista cigány vén ribanc meg a fasszopó férje üvöltöznek az ablakom alatt, hogy "HAGGYÁ BÉKÉN TE G*CI, TE G*CI!!! ÁÁH EHNEGGYÉ EL, SEGÍÍCCSÉÉG!!"
Aztán a csávo is.... "K*RVA ANYÁD TE K*RVA!"
És ez így ment egy órán keresztül. Legmélyebb álmomból keltettek fel. Másnap este már mások, azok csak 15 percig... És ez szinte minden éjjel így van. És hidd el Flowa, az összesben ott van az e kretén, ami egy cigánnyal jár. Az az utolsó szemét tetves rohadt köcsög, aki még a legjobb barátját is át meri baszni! Mert nem tudja, mi az a barátság! Férgek!
[email protected] itt megtaláltok..

, jo választás volt a kam3