Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Az azért tény, hogy amióta ez a sof2 scene létezik, még nem volt ember(???) akit ennyien utáltak volna. Indultak már páran így, de valahogy mindenki beilleszkedett a társaságba eddig. Én elférek tõle, bár néha nekem is remeg a ban-on a kezem, amikor a nyolcadszor utolsó lehetõséget kikönyörgõ ember infen viccbõl tarkónszúr szuronnyal egybõl a startnál.
Röviden: én a véresszájúak csapatát erõsítem(?). Amíg nincs benn a szerveren, addig van vidámság.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

csabawarchief
mért lett kettõ 43735 ?

csabawarchief

Kaszi46
hihi

*Posse*T.W.D*

Taptarap
akkor én szexelek

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
rohadt SG irok itt 3 oldalt erre nem küldi el

Rylander
amit csinálok uj év elsõ napján az lesz a legjobb ebbe az évbe és ha nem tudok sof2-ni akkor nemelszek jo..

[email protected] itt megtaláltok..

Kaszi46
mi az hogy 1 hét bann? nem õ kötõdött hanem borboy , bannoljuk boltot 1 hétre hátha tanul belõle

*Posse*T.W.D*

Taptarap
lol hol az üzenetem ??

csabawarchief
ennyi? 😄D

csabawarchief
pfff😄D

Taptarap

BorsoFozelek
miszter humánus senki pártjára nem állok

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

ev1l FlOwEr
Én akkor haragudtam meg rád, amikor személyesen találkoztunk, és megígérted, hogy nem szopsz le, de aztán mégis......

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
The solution is in my hand: Temporary ban. Legyen mondjuk 1 hét. Vagy mittudom én. Végleges ban szerintem sem megoldás. Viszont ha 1 hétig sof elvonás van, akkor talán az segít. Vagy az pináját

csabawarchief
mondd már el lszi mirõl nem tudok.

csabawarchief
micsoda?

BorsoFozelek
nyugi,nyugi

Kaszi46
óó akkor már szerettük😊) volt ennél rosszabb is😊

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ha nem tûnt volna fel nem szóltam bele- valóba ebben igazad bocs csak már kicsit felment bennem a pumpa

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Mr. Sznájpersznájpersznájpersznájpersznájper ????

csabawarchief
egész nyugodtan, én felvállalom, egész más a 2. nemtom mit kell ugy beizgulni, meg mit keresek én ebbe?!

Kaszi46
ha jól emléxem te is több f1et kaptál mint f2-t

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
netán visszakeressem a te kis belépõdet is a sofba?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
ez az egész rosszabb mint egy brazil sorozat. sok fürdõskuzrva rinyál össze vissza

*Posse*T.W.D*

BorsoFozelek
nem rád gondoltam mikor a tiét irtam.tudják kiröl van szo.
kurvara bassza a csöröm hogy 30hoz közel, vagy azon tul azzal szorakoznak hogy egy gyereket golyoznak ki tudatosan, ahelyett hogy ráhagynák(mute, másik szoba a ventrin)

csabawarchief
ha nem tûnt volna fel nem szóltam bele... és egyáltalán nem ebbe a cipõbe jártam... mindegy

Kaszi46
te meg aztán jobb ha ebben a témában meg sem szolasz mert ugyanebben a cipõben jártál majdnem

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nem mi? hadnekeresemm vissza amikor meghülyültél édes fiam

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
na azért te se voltál kutya!

Kaszi46
Pilu én nem akarok összeveszni senkivel fõleg nem veled namegmég pár emberrel de én 1átalán nem értek 1et ezzel a döntéssel!! igenis változott a kiscsákó és abba az irányba amit szerettünk volna. azt nem értem hogy hogyan változzon meg valaki ha ellenséges vele mindenki???? tudom hogy az õ hibájából utálták meg de akkor ne szoljon hozzá az aki rühelli és nem lesz gáz. ki faszt érdekel hogy 30 66 vagy 14 éves ember ugat neki a neten? mindeiket elküldeém a búsba!! tudjátok mit szarok a tiszteletre, pontosabban az olyanok tiszteletére akik ezt hangoztatják is hogy a koruk miatt tiszteljék. majd ha letesz valamit az asztalra tisztelem de csak azert mert öregebb semmikép.

*Posse*T.W.D*

Tibre
már bocs,de én se rég múltam el 14,de nem voltam ekkora faszparaszt mint rylander tudomásom szerint.

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Rylander

akárcsak én lennék. midnenre kifágos.

Rylander
És sIKERÜLT KARÁCSONYKOR!! oLÉÉÉ

BorsoFozelek
nem mi! dehogynem csak nem veszem fel mert még kölök vagy

Rylander
nem is kurva anyázalk borso

BorsoFozelek
ennyi erõvel ha valaki nekem nem szimpi rászállok, és járok az obi nyakára hogy bannoljátok mar!(ez nem megoldás, és röhelyes)
Ha nem akarod hallgatni akkor mute, de neeeem. eltervezték már pár honapja hogy csakazértis kiturják innen.

Pilu OBI
Ne ugorjatok egymás torkának plize.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

BorsoFozelek
engem is kurvaanyázik meg küld a picsába folyamatosan, de tolerállni kell. basszátok meg ugyanilyen hülyek es érthetetlenek voltunk ennyi idõsen, mé ha nem is emlékeztek rá. bevettük mert ez volt az eggyetlen esélye hogy ne basszátok ki azzonnal. Addig furkálta meg kötöszködött vele a Ti.E pár tagja amig elérte hogy bannolják.

Kaszi46
hát persze mert mi nem ugy állunk hozzá mint 1esek!! ha hozzám is ugy álnna mindenki hogy, - jobb ha te kussolsz kis fasz, te egy kis hülyegyerek vagy, mennyél inkább legozni- nyilván nem a legrózsásabb szavakkal illetném meg azt a pöcsfejet.

*Posse*T.W.D*

Taptarap
de azt is vedd figyelembe, hogy nektek nem mond olyat amit másnak.

BorsoFozelek
Boltbojnak. ennyire maradi unalmas és szánalmas emberrel már rég nem találkoztam mint te. képes vagy leállni vitatkozni meg veszekedni egy 14 éves gyerekkel, GYEREKKEL!Pont karácsonykor. én meg téged foglakl tk-ni mert a sofot ugyis unom már, legalább érdekesebb lesz.
Engem kimondottan szorakoztat a ryl, van dumája nem ugy mint neked.

Kaszi46
amugy meg válts adsl-re aztán megoldódik minden probléma

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
a posse-s nicklogot miert vetted le? tõlunk nem vagy kirugva

*Posse*T.W.D*

ev1l FlOwEr
Én például nem csipázlak, de mivel buzi vagyok, nem szavazok....

Rylander
jah és abuzik ne szavazzanak..

Rylander
Ki Utál engem!?

Taptarap
szia csabi

Grave Digger
kibaszott telefon, most feküdhetek vissza😞((( yo8 srácok

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...