Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
Jah, cserélj kulcsot, mert amit használsz fekete listán van

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Tibre

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Sáska
Szerintem õ is ludas. Fõleg, mert kért még 1 esélyt, és nem sokat javult a helyzet. javult, de azért még van mit csiszolni. És amugy a banra én is f2-t nyomnék, mert tulzásnak tartom.
És itt nem arról van szó, hogy elfogadja-e az 1hét bant, vagy nem, mert már bannolva van. Ez csak egy gesztus lenne az obi részérõl, hogy lám, yofejek vagyunk... Jó példával kell elöljárni.

ev1l FlOwEr
Cserélj CDkulcsot!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Tibre
de az övéit fokozottan...

Taptarap
szed le a csiteket és tiszta lappal indulsz ma ilyen megbocsájtos nap van

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kaszi46
uyge emléxel hogy én is fehérvári vagyok?
persze ez csak vicc volt

*Posse*T.W.D*

CELL StormBird
Sziasztok én még nagyon uj vagyok és lenne egy kis problémám.
Tegnap este mondom leszedem a Sof2Gold-ot mert régen nagyon tetszet..
Na kicsomagol felrak..letölti azt az osp-t meg enabled punkbaster az irány az obi örülök is a fejjemel hogy felengedett de nem tartok sokáig az öröm játszok 5 percet és vmi ban-ról beszélt mondom reconnect..
erre ezt irja: You hae been permanently banned from this game server via punkbaster ... global punkbaster guid ban 0ad5147b ezt irja pls help.

A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...

Taptarap
nem lehet valakit mute-ni hosszabb idõre?? /nem tudtam/

rohadtgec
naés olvassuk másokét is....

Kaszi46
figyelj a ventrin rákattintasz a nevére és mute akkor halgatod amikor kedved szottyan rá sztem ez nem oylan bonyolult

*Posse*T.W.D*

Taptarap

csabawarchief

Tibre
csak a mute-al is mi van?Megy egy napig aztán megint lehet hallgatni/olvasni a baromságait...

Kaszi46
akkor mute

*Posse*T.W.D*

Taptarap
én is hajrá😊)

Kaszi46
ez pesrsze nem kimnek szolt

*Posse*T.W.D*

Taptarap
nem kell bannolni legyen mutolva az összes szerveren és kész. Én már tegnap is mondtam, hogy szvsz határozottan javul /direkt tk. ügyben/.

Mondjuk eddig egy veszekedését sem láttam igy ebben nem tudok nyilatkozni.

csabawarchief
Én is angolos úriassággal azt mondd 'Nem érdekel, kimaradok belõle'

persze ez nem igaz hiszen mindenkit érdekel hogy mi is történik körülötte és vele, de igy a legegyszerûbb.

Kaszi46
itt már rég nem ry rol van szo részemrõl hanem az elvekrõl és ha elfogadná mondjuk az 1 hét bann-t akkor beismerné hogy bûnösségét ami jelen esetben nem heléytállo.
milyen jogász lesz belõled piper???😊

*Posse*T.W.D*

Tibre
sztem semmi kijátszás nincs benne,magának köszönheti,hogy ide jutott

Pano

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Elöször igen, azt utánna jött a folyamatos le tkzás startnál stb. De engem innentõl már nem érdekel, én a saját módomon megadtam neki az újraindulást és ajénlom mindenkinek!

ev1l FlOwEr
Egyszer már velem is beszélt csúnyán, emelt hangon:

"Ez az nyomjad még, abba ne hagyd, te mocskos állat!"

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
amugy meg félreértés ne essék nem azert védem mert posses vagy mert õ a ry, lehetne bárki egyszerüen igazságtalannak és undorítonak érzem azt hogy elõre megfontolt szándékkal és különös kegyetlenséggel ki lett játszva az hogy bannolva legyen a szerverrõl.
és ha ezt igy érezném legyen az bárki kiállnék mellette.

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
de én inkább indulok a 44k-ért😊

csabawarchief
na ez biztos, (akármilyen ügytõl független is)

Taptarap
te is köcsög vagyutállak

Sáska
A legjobb megoldás mindig az arany középút... Én ugy érzem, nektek igazatok van, viszont tudom, mirõl beszélnek azok, akik nem értenek veletek egyet. Szerintem az én megoldásom nem egy nagy érvágás a posse-nak, rylander legalább a friss levegõn is lesz 1 hétig, nem mint mi kockafejû gamerek, s a TIE is ki lesz elégülve. Ha nem is teljesen, de legalább valamennyire.

Kim Basinger
csak mert gyerek lehet paraszt es mi mindent elnezunk neki? ez baromsag! csak a sajat hibaibol tanulhat, es ez most egy ecceru lecke. en sofozni jarok ide es nem a fasz dumat hallgatni es az idegesito bindeket lesni.

Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

rohadtgec
nem szórom, csak te is elõítéletekkel indultál....

Tibre
és ez talán azt jelenti,hogy õ tényleg csak akkor emel hangot vki ellen,ha az meg is érdemli

Pano
De most miért rám szórod a savt bazzmeg?! Én megbocsátottam neki, engem hadjatok lógva

Kaszi46
és??

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
tõlük kérdezd ne tõlem

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
yeahhh

rohadtgec
Panó egyébként neked nem is volt géped még amikor az elsõ rylander para volt és már egybõln úgy indítottál az új masináddal, hogy utáltad rylt, mint a szart és mindig paraszt is voltál vele.... ventrillon is a beköszönõszöveged.... neh mindegy de ezekután mit vársz?? hogy nalja a segged??

Taptarap
44k???

Pano
Már bocsánat, de bolt elöször emelt hango valaki ellen

ja amúgy jóreggelt
a témához meg csak annyit, hogy akit nem bírsz ne figyelj rá oda... amíg csak dumál kvázi nem rontja a játékélményt.
Amúgymeg nekem semmi bajom senkivel és megpróbálok mindenkit úgy elfogadni amilyen, még Flowát is (
) pedig õ nem egy könnyû eset 😉

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

ev1l FlOwEr
Muhahahaha.
Ha vicc, akkkor nagyon jó...
Ha nem, egy pöcs vagy....

Taptarap
lol

Kaszi46
nem de ha lekezelõen viselkedik akkor csunyábbakat is mondok neki minthogy faparaszt

*Posse*T.W.D*

Tibre
és,ha már nem hülye,akkor szted miért utálja a nagy többség?

Pano
csak a tiszteletre annyit, hogy megszólít egy 80 éves öregember, akkor íg yszólsz neki oda: "héé te faszparaszt, takarodjá' innen te segg" ?!

Engem ry addig nem érdekel amíg engem nem basz fel agyilag. Én nálam 24.-étõl tiszta lappal indult, ezt írtam is.

Kaszi46
pfff gyikarc

*Posse*T.W.D*

rohadtgec
Hát srácok! Igazat kell, hogy adjak a PS-nek.
Rylander tényleg jó arc. Nem mondom, hogy glória van a feje fölött, de ha engem is olyan jelzõkkel fogadnának ventrin, mint egyesek (és fõleg TiE tagok(bár nem akarok személyeskedni, nekem semmi bajom senkivel)) Rylandert, tuti biztos hogy elküldeném a jó büdös nayjába, sõt még a címemet is megadnám bárkinek, és ha lenne pofája eljönni szétrugdosnám még a picsáját is...
Nah mind1. Lényeg a lényeg sztem enyhé szólva túlzás a bann! A másik, ha valaki unja a banánt, akkor MUTE a megoldás.
A TK-ra visszatérve ha egy magyar player, függetlenül attól, hogy hány éves, és hogy fasza van, vagy pinája, leTK-z egy máski magyart, annak szét lesz szívva a vére az tuti, és h
ogy a játék egy percét sem fogja élvezni, azt is megígérem!
Huhh felbaszott ez a dolog egy kicsit..

Ne legyen má ez;(

Kaszi46
yo ö meg 1 honapig volt hülye most meg már nem. azt meg senki ne várja el hogyha táémad valaikt az majd csak nyel

*Posse*T.W.D*

BorsoFozelek
pont most kell elmennem, a rohadt eletbe. pont mikor pörög a forum. bolt bann: F1

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Tibre
én se tudom,hogy jövök a képbe visszakeresheted nyugodtan az üzeneteket,annak nagyrészét megis bántam,és?Én rájöttem,hogy hülye voltam (1hétig kb) rylander azt se tudja mi az,itt a különbség.