Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
És itt nem arról van szó, hogy elfogadja-e az 1hét bant, vagy nem, mert már bannolva van. Ez csak egy gesztus lenne az obi részérõl, hogy lám, yofejek vagyunk... Jó példával kell elöljárni.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Tegnap este mondom leszedem a Sof2Gold-ot mert régen nagyon tetszet..
Na kicsomagol felrak..letölti azt az osp-t meg enabled punkbaster az irány az obi örülök is a fejjemel hogy felengedett de nem tartok sokáig az öröm játszok 5 percet és vmi ban-ról beszélt mondom reconnect..
erre ezt irja: You hae been permanently banned from this game server via punkbaster ... global punkbaster guid ban 0ad5147b ezt irja pls help.
A bevándorlók tájékoztatása végett közöljük, hogy a magyar határon láható shalom felirat nem üdvözlés. Eredetileg Hegyeshalom volt csak kiégtek a villanykörték...
*Posse*T.W.D*
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Mondjuk eddig egy veszekedését sem láttam igy ebben nem tudok nyilatkozni.
persze ez nem igaz hiszen mindenkit érdekel hogy mi is történik körülötte és vele, de igy a legegyszerûbb.
milyen jogász lesz belõled piper???😊

*Posse*T.W.D*

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
"Ez az nyomjad még, abba ne hagyd, te mocskos állat!"
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
és ha ezt igy érezném legyen az bárki kiállnék mellette.
*Posse*T.W.D*
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi

a témához meg csak annyit, hogy akit nem bírsz ne figyelj rá oda... amíg csak dumál kvázi nem rontja a játékélményt.
Amúgymeg nekem semmi bajom senkivel és megpróbálok mindenkit úgy elfogadni amilyen, még Flowát is (
) pedig õ nem egy könnyû eset 😉 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Ha vicc, akkkor nagyon jó...
Ha nem, egy pöcs vagy....
*Posse*T.W.D*
Engem ry addig nem érdekel amíg engem nem basz fel agyilag. Én nálam 24.-étõl tiszta lappal indult, ezt írtam is.
Rylander tényleg jó arc. Nem mondom, hogy glória van a feje fölött, de ha engem is olyan jelzõkkel fogadnának ventrin, mint egyesek (és fõleg TiE tagok(bár nem akarok személyeskedni, nekem semmi bajom senkivel)) Rylandert, tuti biztos hogy elküldeném a jó büdös nayjába, sõt még a címemet is megadnám bárkinek, és ha lenne pofája eljönni szétrugdosnám még a picsáját is...
Nah mind1. Lényeg a lényeg sztem enyhé szólva túlzás a bann! A másik, ha valaki unja a banánt, akkor MUTE a megoldás.
A TK-ra visszatérve ha egy magyar player, függetlenül attól, hogy hány éves, és hogy fasza van, vagy pinája, leTK-z egy máski magyart, annak szét lesz szívva a vére az tuti, és h
ogy a játék egy percét sem fogja élvezni, azt is megígérem!
Huhh felbaszott ez a dolog egy kicsit..
Ne legyen má ez;(
*Posse*T.W.D*

Csak két isten van: a pénz meg a baszás