Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
böff

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kaszi46
BSz LaLeee, és DUD!!

*Posse*T.W.D*

Tenkju all 😊
Húú ez jól esett <#worship><#awink>
ev1l FlOwEr
BSz. Lalee!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LES FORZA INTER
bsz Lalee

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
de miért nem szúrja be ez?:S

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Pigo

Pigo
De attól füst,fless lehetne,mert több eséllyel tudsz kijutni füsttel meg flessel a spawnodról ha beszorítanak.Jah és egy másik elõny:ha meghalsz és elejted nem lesz TK...
jah:

LALI

mooo
BSZ!
ChMx
Voltmár, nem jött be 😊. A flame meg szopó gondold el ha 18 játékos flameket dobál szét a pályán. Semerre nem lehet menni.<#vigyor1>

BSZ LaLee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#pias>

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

NaNoKuTyA
lol

\':..:\'

RIZLA
béesz Lali fater ..... szülinapod alkalmából, kapsz tölem 3 ingyen fragert 😊)

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RVPFigo
na csövi. tegyétek be próbaképen 1 hétra a sop 69et a sop2 helyére próbaképpen, ha bejön maradjon...clanbasen szerintem népszerûb map mint az öreg sop2....ja és lehetne masik granat flame vagy fust mondjuk....meg ha vki dobna pöpec külföldi ipcíeket amiken érdemes gamelni akkor hálás volnék(metzelbudera járok...)

LES FORZA INTER
így akár 1-2 új-régi map is jöhetne xD najó mind1 ezt csak halkan és olvashatatlanul írtam.

ja és kemper + gránát és +1 pont nekem xD

ChMx
Több sírás, alacsonyabb népszerûség. De legalább az adminokra nem lesz panasz.

Mr.Grent
Öccsém és ennyi év után el is jutottatok idáig 😄 Ehhez csak grat 😄 😄

https://grentmedia.hu

RIZLA
😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ChMx
A kemper témát már mi is átrágtuk egy párszor. Most legújabban arra jutottunk hogy engedni fogjuk. Senkit nem rúgunk ki mert kempel, csak egyszerûen meg kell tanulni õket is lelõni elvileg ez is a játék része.
Akkor nincs több jail, kick, ban csak a csitereknek.

Iatloz
ha csak loni mennek fe es nem lene kozbe duma akko ma botok ellen is nyomhatnam😛

Mr.Grent
Poénkopdni meg irogatni ott az irc meg MSN meg VENTRI.
Itt meg lõjjé. 😄

Iatloz
te mennye madarazni predi😄

mooo
BAN shadowman htxbye!!44
Iatloz
jah csak ugy meg mar unalmas a jatek azis doba jatek elmenyen hogy dumalsz neha aki csak loni jar fel nemhiszem hogy olyan sokaig elvezi az egeszet mint aki azert komunikal poenkodik kozben a masikkal

Mr.Grent
Egyébként egy jó ötlet a kemperezésre és hasonlók.
Le kell kapcsolni a chat-et. Kit érdekel hogy randizni akartok, kit érdekel hogy épp anyázni akarsz, meg lenoobozni valakit.
Nincs csat nincs noobolás. Az admin meg kickel és kész. Tisztább és gyorsabb gém.

Iatloz
jah csak ott van kismillio server meg jatekos mittmeg 1 public server es egy kis fos magyar tarsasg akik szinte mind ismerik mar egymast szal ezert is gaz sztem ha igy baszogatjuk egymast de ezert vicces hogy a csomo kulfoldivel szemben akik sokszor megkeseritik a maradek sofos jatekedvet mikor vegigkempelik a jatekot es noobozak a nepet mert ok akkora arcok es oket nem bassza ki senki pl gondolok itt residenzre sztem aki jaccik tudja mirol beszelek 😊

csadam
Mióta játszok ezzel a játékkal igaz csak 1 éve mindigis ez volt és ez is lesz mindig lesznek kivételek. Nemtom lehet hogy a kivételek közt rámis gondoltál engem nem nagyon tud izgatni ha lekempereznek (igaz ha sokszor mondják rám akkor már direkt csinálom hogy lássák milyen az ha én kempelek amikor be fogom a piacot de ez most más téma). Én csak azt nem értem hogy ezen miért kell teljen ki akadni én neha örülök ha van valami csiter vagy kemper ellen felem mert akkor legalább van valami kis izgalmam. Vissza térve a kivételekhez én még a Sof elött 1.5 Cs-vel nyomultam na ott voltak olyan banolások hogy a kivételezett mondta az adminak hogy kit banoljon és se a kivételezet se az admin és még csak a bonolt se tudta h miért banolták. Szóval szerintem ugy jó ahogy van ez az egész<#wave>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Iatloz
külföldit babusgatni kell hogy ittmaradjon a magyarnak meg mind1 mert nincs más választása😛 only jor1 shop2 dologhoz meg annyit hogy sztem elég ismert és kedvelt a server a külföldiek körében sztem nem halnának bele + 2 régebbi map-ba meg legalább cb waron mikor col1 az ellenfél mappja akkor tudnák hogy merrekell menni és nemcsak szídnák az ellenfél muterját😄 zresthez nemszólok hozzá mert tudom nincs értelme!😞 Sedo' voltam

Elõször is nem akarok senkit megbántani nem azért írom.
Tegnap játszottam fent a kurva serveren sikeresen megint alig voltak 1 páran de ez lényegtelen volt jah volt fent egy admin is. az egyik srác ott hencegett a whjával az admint az nem érdekelte egyik csapattársam sikeresen végig kempelte a flagünket az admint az se érdekelte jó mondjuk én se foglalkoztam vele ehez már hozzá szoktam. De azt már nem értem h nincs a helyén az elllenfél flage és én ugrálok a corridor és középsõ rész közt az mióta számít spawncampelésnek? merthát a drága admin szerint az volt. jah és ha már itt tartok miért van az h pár külföldi és 1-2 magyar játékossal úgy bánnak az adminok mint a hímes tojással náluk nem számít az ha végig kampelik mind a 25 percet csak azé h jó legyen a statjuk nekik teljesen mind1 h van-e admin vagy nincs az úgy se szól rá de ha egy mezei játékos szól érte h fejezze már be mert unalmas még õ van felháborodva. És ezek után még csodálkozik vki h nincsenek a serveren lehet h átkéne gondolni pár dolgot sztem. De lehet h tévedek és nem értek az egészhez.

ChMx
<#eljen>

Mr.Grent
Akkor meg mirõl beszélünk? 😄 😄 Keresünk jó aimos tagokat, jelentkezni csak mélyhanggal, és válogatott anyázásokkal. Itt.

ChMx
Az a baj hogy már próbáltuk. A másik meg hogy leûldozóban van nagyon ez a sof téma. Ninc már akkora függõzés mint régen. Kevés ember jár fel és 1-2 órára és szeretnek a kedvenc mapjaikon játszani. Jor1shop2 általában. Csináltunk standard maps szervert egy fél éve mindig üres volt.A másik meg tele függetlenül attól hogy mi hol játszottunk.

Mr.Grent
No akkor viszont.. remélem nem sértõdsz meg te és a barátaid, lehet hogy kellene egy másik szerver. Amin meg ilyen mapok mennének. ÉS ha te és a barátaid azon játszanátok, érdekes módon mindig az lenne tömve. Elhiszem hogy a másikon is játszanának, de akkor is. Most egy, holnap kettõ jövõhéten meg kell 7 mint a régi szép idõkben.

A KuRVaBaZMeG server többször volt Európa legnépszerübb servere.
Ezért lehet h nem kell leszarni 😊
Bocsi H közbe szolók sztem legyen változatos😄 mert mi magyarok ugyis ott lennénk többiek meg levannak szarva jah amugy béci voltam😄

LES FORZA INTER
bocs igen mire leütöttem a gombot eszembe jutott a sok noob nem töltené le a mapot a soffilesról, inkább vissza se jönne.

bár az érdekes hogy külföldön azért virágzanak dem meg inf mapok jor1/shop2 kívül is(hozzátéve azt hogy rengeteg csak ezekkel foglalkozó tömött server van)

ja és köszi a választ<#integet2>

LES FORZA INTER
nah felmerült bennem 1 5let, csak úgy a változatosság kedvéért tegnap voltam demelni és a map jor1 mirrored, tök érdekes akár frissítésnek ez is lehetne.

ChMx
Egyet kell értenem.

Viszont nekem arra kell törekednem, hogy minél többen legyenek a szerveren még ha noobok akkor is.

Én is szívesen játszanék pl. kam5-t vagy bármi mást de komolyan. Hát ez van. Gondolkoztam már TL=10 és 3-4 map, akkor nem nehéz végigvárni amíg vége 1-1 "kevésbé" kedvelt mapnak. Akkor meg azon sírnak, hogy nem tudnak jor1-en 70 killt csinálni csak 30-at és máris jön egy szar map.
Hát ennyi...

Mr.Grent
Ezért döglik meg a sof2, más mapot nem is tudnak elképzelni, és játszani sem, egyszerûen bénák hozzá az emberek, és jönnek a legelképesztõbb kifogásokkal. Hol van már a HOS2, vagy HK1. De sorolhatnám, rettentõen sok map készült, de egyszerûen noobok az emberek. Ennyi.........

ChMx
A legnagyobb baj, hogy szinte már shop2-rõl is állandóan csak lefele lépnek az emberek. Jor1-re meg vissza. Volt anno shop69 is a szerveren ahanyszor az jött 1-2 ember maradt fent csak 😞. Szomorú de ez van.

Sry h én reagálok elõször, de szerintem nem.
Ezért a 2 mapért jönnek a srácok, mivel ezt vágja mindenki és így mindenki jó is rajta.
Ha fent vannak adminok, szavaztatnak, de nem sok sikerrel.
<#lookaround>
LES FORZA INTER
ChMx lenne 1 kérdésem: nem akarod bõvíteni, akár csak 1 mappal is a Kurva maplistjét?<#nemtudom><#conf><#wave>

RIZLA

RIZLA
holnap? ok! ott leszek

Holnap fun war a KurWa 2-n 21.00-kor, ctf de ha jön pl: Sis lehet 1 map inf is 😊 a pass: funwar
ChMx
Hát igazából mostanában borért szopok. <#nyes>

Mr.Grent
😛 Háát én Dobbermannosokkal találkoztam még annó le is esett az állunk rögtön!

Sáska
A minap játszottam egy serveren, és találkoztam egy cXe-s gyerekkel..😊<#integet2>
már akinek mondd valamit.<#wink>

Maga meg ki heEeEe? és hova tûnt? jöjjön vissza de gyorsan eeeEEeeE 😄
A bort meg ne a gépére öntse hanem a szájába wazze XD!!!
<#nevetes1><#pias><#vigyor1>
GAthersw
atlétát meg rövidnacit mert rárohadt a nagy melegben a szerkója 😛

01110000 01110010 00110000

ChMx
És mi jót vettél? 😛