79689
-
#77009 Hooli, a CSS az proci függő. Tehát ha nagyobb procid van nagyobb fps-ed.
VGA csak az extra featürökben jó, pl crysys. -
#77008 HA kevés a péééz akkor nemárt ha prociban és alaplapban AMD-s X2-es konfigot nézel, kb 30 ropit spórolsz, amit vga-ra költhetsz.
DX 10 meg parasztvakítás. XP-n is van csak patchelni kell. Nemrég tették közzé a megoldást valamelyik tech blog-on.
Szerintem meg COD4-ben az alma sokkal durvább mint SOF2-ben, a snipa meg néha szart sem ér. Viszont tud falon át őlni, és ezt néha elég durván kamatoztattam.
A legszerabb dolog viszont a killjeid által összegyüjött légi csapás.
Láncreakciót lehet vele elérni, ha mázlid van pl: ölök 5 embert, kapok egy helis támadást, azt jó helyre teszem, ölök megint 5 embert, stb stb.
Nekem este volt ilyen 3-as kombóm. Ülök a sarokban és csak nézem mennyi embert ölt meg egy olyan dolog amihez kb 5 perce közöm nincs. -
#77007 Jah én nem úgy értettem, hogy fos az alma, hogy nem sebez ellenfelet, hanem magadat nem sebzed vele akkorse ha 1 méterre lévő ellent lőssz pofán. -
#77006 De az azért tényleg szánalom, hogy maga alá betossza és még csak meg se sebződik?! A kíváncsiság kedvéért felvettem pár mélyen tisztelt kolléga stítlusát, spawn->váltás alma modera->pikk-pukk 3 kill, egyszer poén volt épp telefonáltam, megszületek 1 kézzel almára váltok aztán tök randomra elküldtem a semmibe ugyanoda 2 almát és 5en döglöttek és az a baj a legtöbben így használják nem úgy mint te... -
#77005 hát nem tudom, az én almám halálos....:D sokszor használom, és jobban is tudok vele lőni, mint a sof2-es almával:) -
#77004 Én sem vennék még DX10es kártyát... Nyilván lemegy majd az áruk, és még csak most jönnek azok a játékok, amelyek támogatni fogják. Nem tudom, hogy dx10 fut-e xp alatt, vagy kizárólax vistán megy?
Szerintem vegyél egy felső közép kategóriás videokártyát, azzal simán elvagy még fél évet-évet.
Én ezért vettem gef8600gt-t. Kb. 20k HUF-volt, és teljesen jó, cod4 is 40-90 fps-sel megy max grafikán (cpu: amd x2 5600, 2 giga ram)
Nézz ki egy konfigot, és utána küldd el, két nagykerben is meg tudom nézni neked, hogy mennyivel olcsóbb (levi meg akarmi tud segiteni imho) -
#77003 Lenyúltad a 77k-t, WAZZE!
-
#77002 A videokarinál azért figyeljetek arra, hogy a 8800 as szérián belül is óriási különbségek vannak! 50 és 160 ezer Ft között változhat az ára, attól függően , hogy ki gyártja stbstb... -
#77001 hmmm, az sok!:( -
#77000 Ez a vga dolog kissé népvakítás..nekem még 7900Gt-m van és a CS:S átlagban 200fps, de maximálom 100-ra:)A mostani gamek is fly.
Mire csak DX10-es gamek lesznek a piacon akkor már felére esik az ára.
A 8600 pedig egy köztes megoldásnak tünik, 8800-as soroztaból válassz.
/sli-be persze:))/
-
Prof1986 #76999 de már kapható ára olyan 60000 Ft körül -
mexicoo #76998 Igen,tudom hogy jobb lenne egy erősebb kártya,de árban azert az elég huzos...
Asus GeForce EN8600GT512MB Silent PCIExpress
Foglalat : PCI Express
Órajel (MHz) : 540 MHz
Memória méret : 512 MB DDRIII
3 év garancia
Ez lehetséges,hogy jobb vétel lenne,mint az 1950?Árban ugyan ott vannak.
-
#76997 a 8800 gt még nem is kapható, nem? -
#76996 Szerintem ha hosszútávra tervezed (informatikai viszonylatban...) és nem akarsz mostanában cserélni vidkarit akkor gyűjts még hozzá egy kis lóvéd és vegyél az 1950 helyett egy felsőkategóriás DX10es kártyát, 8800 GT-t pl. azzal biztos nem fogsz anyázni mikor ne adj' isten kijön valami brutál game ami csak hardveres DX10 supporttal indul... -
#76995 Team deathmatchben nekem nagyon bejött egy-két pálya fullra tömve, párszor tényleg olyan dúrva tűzharcok voltak mintha a Black Hawk Down forgatásán lettem volna, nagyon komoly, ami kurvára nem tetszik, hogy az alma amelett hogy legalább olyan fos mint SoF2ben még ha magad alá lövöd se sebez egyáltalán, a sok faszláma megszület, már vált is át almára és rushol vele mint az elmebeteg aztán ha valaki beugrik elé csak magaalá kúrja aztán röhögve fut tovább. -
#76994 hááát.....el!:) -
#76993 ami most van táp az szerintem kevés....a ház is kell mert a régi gép is kelleni fog melóra! -
mexicoo #76992 Üdv mindenki!
Tervezgetem én is,hogy összedobok egy uj gépet...kb-re összeállítottam már,szerintetek ez milyen lenne:
Alaplap: Asus P5KC alaplap
Processzor Foglalat : Socket 775
Chip készlet : Intel P35 + ICH9
Memória támogatás (MHz) : DDRIII/II 1333/1066/800/667
3 év garancia
Proci: Intel Core2 Duo 2.33GHz 4MB dobozos Socket 775 E6550
Foglalat : Socket 775
Külső órajel : 2.33 GHz
Belső órajel : 1333 MHz
1 év garancia
Videókártya: Asus Radeon EAX1950Pro 256MB DDR3 TV/ DVI PCIe
Foglalat : PCI Express X16
Órajel (MHz) : 581 MHz
Memória méret : 256 MB DDR3
3 év garancia
Memória: 2GB 800MHz DDR-II RAM Geil Ultra (2 X 1GB)
Ezen azert elfutogatnának az ujabb játékok nem? -
#76991 Bocs, nem figyeltem, de volt egy sejtésem:)
-
#76990 nekem egy fasza videoártyát mondjatok ami 35-40e /ár-érték/ kapható -
#76989 én voltam a 3., irtam is, de nem vetted:D
Kutya: ebből már össze lehet hozni valami jó dolgot, bár jobb lenne, ha a táp meg a ház is adott volna. -
#76988 Beleszagoltam egy kicsit én is a CoD4-be.....hát nem bizti ,hogy rohanok megvenni:).Igaz hajnali fél4-ig lekötött, részben mert régi jácccótársak is ott voltak, lásd Kaszi, Penge, és a 3. posse-s nemtom ki volt.
2.gaménak talán....
-
#76987 segítsetek nekem egy konfigot összerakni karira, már abszolút nem vagyok képben!:)
alaplap, cpu, 2gb memória, vga, ház+táp...a többi megvan! max 130e:P
már a sof is akad!:( -
#76986 és minek vetted meg...nincsenek tört szerverek? -
#76985 ez a 16-20 fő is sok azokra a mapokra amit én láttam az átlagos 12-16 lenne a max, amivel jó lenne a játék, vagy kicsit bővebb mapok, mint a CoD2nél is volt olyan map ahol 12 ember már tömeg, és volt olyan ahol 28-30 ember is jól elfért. -
PosSe PenGe #76984 publicon 16-20 max players ,waron 6vs6 az jól hangzik majd meg látjuk hogy lesz -
#76983 Sajna az emberek ezt szeretik, a tömeghentet, az hogy skillesedj az már nemdivat. A tömeghent az kell a parasztnak. Én amondó lennék hogy war méretnél ne legyen nagyobb :D 6v6 vagy ilyenek. -
PosSe PenGe #76982 én steamen vettem meg a cod4et 10391ftért és a véleményem hogy igényesen megcsinálták a fejlesztők és sokmindenre odafigyeltek.ezek a 30férőhelyes szerverek viszont rontják a játékélményt kb szerintem max 16-20 lenne ideális -
#76981 Na akkor cdgalaxis 10k ért :P -
#76980 59 euro. Ami mondjuk 15k HUF-nak felel meg. Adtak hozza egy COD4 polot is, de csak M-es.. bar, nem mintha hordanam. -
#76979 Vifiel volt? -
#76978 Amit irtam a Cod4-rol, azt a multi alapjan mondtam. Tegnap megvettem boltban, de a single-t meg nem neztem meg, hisz nem a sp resz miatt erdekelt (a soldiernek a mai napig nem is lattam a single player reszet..).
Szerintem nagyon hasonlit a sof2 inf/dem reszehez, ami nekem a kedvenc.
A Moha 2. vilaghaborus, nem? Nos, nekem ezzel akkor ki is van love.
Bioshock - az meg ilyen futurisztikus, nem real life fegyverekkel van (bar itt lehet hogy tevedek, nem neztem rola infokat). Ha kijon ala egy jo mp mod, mint pl. a half life ala a CS, akkor elkepzelheto, hogy megnezem.
Crysis - szep meg minden, de en pont az olyan multiplayer fps-eket szeretem, ahol mindenki gyalog megy, es nem az ilyen kicsit BF hangulatu dolgokat, hogy kilonek a helikopterbol, vagy elutnek a dzsippel.
Cod4-ben tegnap vegigtoltam kb 5 mapot, amik mind relativ kicsik voltak, jol kiszamolt idozitesekkel (mint pl. HK1-en ha jo helyrol indulsz akkor pont beersz a granattal, stb), konnyen tanulhato utvonalakkal.
Szerintem a jatekmenet sokban hasonlit a sof-hoz, csak a grafikat szorozd meg 10-el, valamint add hozza azt a plusszt, amit a karakterfejlesztes ad hozza a jatekhoz.
Valamint az sem utolso szempont, hogy rengetegen fogjak jatszani, ami sok servert, folyamatos pb es fejlesztoi tamogatast, valamint eros CB hatteret jelent majd.
Ugyhogy gyere-gyere, ne a single playerben gondolkodj. Van m60 is, s kerhetsz magadnak penetration-t, amit meg szeretsz, bar nem anal...:))) -
haromc #76977 doom videoja -
#76976 Ízlések és pofonok.
Nekem a MOHA a küldetésfelépítés miatt tetszik, meg az "alkotói" szabadság miatt, hogy ott kezdesz, ahol akarsz. Max grafon igen szép, ha jól emléxem UT3 motor zakatol alatta. Aztán lehet, hogy nem, de ezt leszarom. Én nagyon élvez(t)em.
A Bioshocktól meg egyszerűen nem jutok szóhoz, ez a hangulat, illetve ez a beteg világ engem nagyon leköt. A grafika minőségéről nem is beszélve. például gondolok itt arra, ahogy a meggyújtott ellen lángolva rohan a vízbe, ugrik egy fejest, majd gőzölögve kikel a habokból és rád támad(na), ha nem lőnéd arcon egyből. Játékélményből jeles.
Big Daddy POWA!
A Crysisről, persze a demóról is csak jót tudnék elmondani, mert a magával ragadó játékmenetet, meg a saját stílusod szabad alkalmazását (gondolok itt arra, hogy eldöntheted, hogy dzsippel berontasz a faluba és géppuskával lenyírsz mindenkit , vagy szníkiben a dzsungelből hangtompítóval vadászgatsz a zsoldosokra) áthozták a Far Cry-ból, de ami plusz, az a fegyverek hatása a környezetre. Én nem hittem a szememnek, amikor elkezdtek sorozni egy dzsipből, és ahogy menekültem, mögöttem döltek a fák, illetve rámdőlt a bódé, ahova bújtam. Játékélményből jeles. Ha meg a grafika very high-on van, olyan látvány még nem volt sehol ezelőtt.
A cod4 szép, de inkább egy konzolos shoot'em up játéknak tűnt számomra.
Bár ha belegondolok, hogy 2007 van és még mindig a sof2-t toljuk, akkor látszik, hogy a játékélmény a legfontosabb. Lehet hogy a cod4 is nagyon jó lesz multiban, hisz a sof2 is igen fos szingliben. Remélem jó lesz.
Písz. -
#76975 nekem nagyon tetszik a cod4..
Igaz, kicsit szokatlan, hogy nincs pont celkereszt, meg a mozgast is szokni kell, de nagyon jo hangulata van, a fegyverek is bejonnek, a sebzes nem rossz, ami hardcore mod-ban igen hasonlitani fog a realdamage-re -remelem.
Tegnap Kaszival 3ig toltuk a search and destroyt, de meg birtuk volna..:))
Ha lesznek 12 fos szerverek, nagyon jo lesz, mert ha 28an jatszunk, akkor sokszor be lehet nyelni 1-1 random granatot:))
De nekem hasonlo feelinget ad, mint a sof anno.. ;) -
#76974 A MOHA az egy nagy gyopár... :D Annyira gagyi a grafikája, hogy akkor inkább már a SuperMario (látótér szélén -a semmiből-előugró növényzet...) :D Bioshock... Nos, akinek adja egy félig halott, retró-szürreális világban játszani... Sztem ne soroljuk ide, inkább ez a SeriousSam kategória! A Crysis... nekem nagyon tetszett/tetszik - csak a gépigénye kicsit elszomorító ! Egyébként mindegyik játékot érdemes full grafikán (1280x1024 vagy hasonló felbontással) kipróbálni, ekkor fognak a különbségek igazán megmutatkozni! A CoD4 et meg ne zöldfülű szinten próbálgasd, van ott még 3 nehezebb szint is, ahol nem biztos h minden lövés headshot! :))) Persze az AI. messze elmarad a Crysisben tapasztaltaktól... Ugyanis ott még a legkönnyebb fokozaton is megpróbálnak bekeríteni, lopakodnak, figyelmet terelnek, és gránátot dobnak... -
#76973 INF -
#76972 Mit is kell ilyenkor mondani?
Szarjál sünt!
,l,, -
#76971 este inf? -
#76970 Téháiksz