Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr. Fulop
hi

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Pigo
ÖÖÖ esteleg ma egy Funwar<#conf>(esetleg INF funwar<#conf> [esetleg dep1<#conf>])

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

RIZLA
Hybridnek volt ugyan ez a gondja, ha jol rémlik egymás után ráadásul kétszer.De azt nem tudom mi lett a vége....
Hyb.... mi lett a vége ....? 😊

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

LES FORZA INTER
legalább mint te<#mf1>, csak én nem veszem komolyan<#beka3>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
Akkor te mindíg fáradt vagy?<#wow2><#fejvakaras><#guluszem1><#conf>

LES FORZA INTER
ez ciki xD, asszem Hyb mondta, hogy beszélt a magyar beszállítóval ás több hónapja már ugyanazta CD key-t adják mindenhez csak, nincs kedvem visszanézni szal passz ki írta.

Ja a camp-hez csak annyit, hogy én swat4, és CoD2-vel is toltam és moindenhol "campelnek", vagy inkább taktikusan vonulnak elõre. nem beragaszt w aztán csak lõ, ezt kb akkor lehet alkalmazni ha fáradt vagy és csak poénolni mész fel, ha lõni akarsz taktik elõremenés.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Pigo
Ööö nem tudom pontosan mi a probléma de errõl már volt szó itt(mindjárt utána nézek)!!!

lol mi van akkor, ha vettem egy sofot... és az eredetinek mondott cd kulcsa ki van bannolva mindnehonnan központilag LOL ... omg?%?%??/?/?/?!?+?+?!?%?? miafazsomez? 😊 buktam 4 ropit vagy vigyem vissza vagy mizu? adnak másikat? sok buzi ki*ophatja a ge*is f*szom..

ChMx
Kisfiam, ... .

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

ev1l FlOwEr
Te meg anyukádba menjél bátran.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pigo
Grent ezt a buziságot lehet törölni!!!!!!!!!

Clint EastWooD
cukorból vagy? 😊

a Winows lefagyott fagyás közben...

Iatloz
sikerült thx

ev1l FlOwEr
Jobbulást!
<#szomoru1>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

allock
ide menj fel

elvileg csak rockmod meg vmi Pb szükséges

#hhwnd

Iatloz
de ugandan extrem damage van vagy mi xD meg valamiert nem enged be leakar tolteni valamit aztan megse tolti le es kilep winbe es villog a kis sofos ablak teteje mint amiko nincs fent videokartya driver de ha segitetek en fomegyek me igy kozbe belegondotam most zrest vagy extrem tokmind1<#beka3>

allock
menjetek UGANDÁRA ott van rockmod <#crazya>
jókat játszhatnátok ottis

a régi adminok már nincsenek meg

#hhwnd

Pigo
Mitörtént?
Megnéztél egy Bruce Lee filmet és gyakoroltad a figurákat?<#idiota><#guluszem1><#nyes>

Amadeus
Akkor jobbulást, remélem gyorsan rendbe jössz, de csak azért mert már mennék😄. Na jó nem. Akkor gyógyulgass, majd írsz.

Kaszi46
já,de csúszni fog, mert tegnap eltörtem a jobb kezemen a felkarcsontom váll alatti részét, a bal kézfejemen pedig zúzódás van, szal részemröl nincs értelme most😞
jövõhét kedden derül ki, hogy meddig leszek roki, majd akkor pontosabban tudom mikor lenne jó

*Posse*T.W.D*

Amadeus
Hi. Kaszi hallottam olyanról, hogy mintha majd lenne agárdon vmi ütközés😛
Ha lenne belõle vmi akkor jó lenne egy idõpontot fixálni, hogy akkora szabaddá tudjam magam tenni. Kösziii.<#vigyor3>

Iatloz
szerintem akik még sofolnak azoknak mar van fent rock mod max nem a legujabb... meg sokszor latom kurvan hogy irnak be rockmodos sound parancsokat sztem nemlesz gond sot az ut-s hangokat kurvara imadom benne mooooooonsterkilll xD

Pigo
Csak ha v.ki arra nem képes hogy egy nyomorék shop69.-et leszedjen(1,864M😎,akkor miért szedné le a roc mod kliens fájt+plussz a roc sounds-okat?
(Egyépként leszarom õket szal jöhet a rock n' roll mod<#pias><#eplus2><#taps><#alien><#mf1><#boxer><#pias>)

Mr.Grent
Elméletileg lusta? Ma már a jó net mindenkinél megvan, a rocmod ,meg max 1 mega az meg laszalad hipp hopp, és anyi. 😄

https://grentmedia.hu

Sáska
bsz all

RIZLA
béesz Puci

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pigo
f1

ChMx
Anniyra nem is rossz ötlet ez amúgy. 😄

Pigo
Csak a sok jor1shop2 kurvának megvan az osp h-ja osztcsõ.Lusta lenne leszedni a rocmodot,de "elmennek százan jönnek ezren a rock katonái egyre többen lesznek" Osssijjáánn Powwaa<#eplus2><#eplus2><#taps><#taps>

Iatloz
jah meg egy nagy nyil lessz folotte😄 van olyan beallitas is azsem de ez lehet osp-n is van nemtom hogy mikor meghalsz nemcsak a csapattarsaidat latod hanem az ellenfelet is ctf en sztem ezis jodolog

Sáska
Amúgy mostanában én is rocmod-ot játszom, és nincs rinya, mindent be lehet állitani: azt amit a kempelésrõl mondasz, vagy pl. ha a spawn-on lövök le egy embert akkor egybõl 30sec-es büntetés, stb.
Igy nincs rinya, mert autamatikusan mindenkire vonatkoznak a szabályok. asszem vmi olyat is be lehet állitani, hogy ha x ideig 1helyben vagy, akkor elkezdesz pittyegni, vagy vmi hasonló.

Sáska
lol😊)

Iatloz
meg sztem ha eccer raszanjatok magatokat egy uj mapra akkor legyen valami regi mert sztem ahany foszernek nemteccene egy regi anyi uj regi jatekos jonne fel mert ezereve nem jacotak rajta es regen szerettek szerintem de lehet hulyeseget beszelek xP

Iatloz
legyne rockmod azta a kempereket fejbebassza a server egy dobozzal xD

ChMx
Így vagy úgy mindenki más nézõpontból nézi és látja. Azt viszont el kell mondanom hogy a legnépszerûbb a szerver abban az idõben volt amikor animal admin lett.

Igazatok van amúgy nem a kemper a noob, hanem akit lelõtt. Csakhogy az adminoknak arra kell törekedni, hogy a többség igényeit kielégítse. Ergo kirugdossa azokat akik 5 perce egy helyben állnak. Ja és ezek általában nem a klezdõk, velük nem foglalkozunk. Az vesse rám vagy bármelyik adminra az elsõ követ aki még sosem hozott rossz döntést hirtelen felindulásól pl.
A cheaterekrõl meg annyit hogy mióta megszûnt az eredeti kulcs, azóta nem lehet velük mit csinálni, fõleg ha dinamikus az IPje. Néha eléggé lehúzó hogy egy cheatert 8x! bannolsz egymas után és mindig visszajön. Én sosem hagytam mindig a cheater fáradt el hamarabb mint én a bannolásban, de a kevésbé agressziv emberek megunják.

Szerintem SisereSáska te balszerencse áldozata lettél, ehet megjött az adminnak vagy nem vágom, rossz indulat tuti nem volt benne. Engem is idegesít, hogy ha 1 évben 2x le bírsz lõni. ÁÁÁÁ mondom még ez is lelõ..<#banplz><#taps><#banplz><#taps><#banplz><#taps>

Iatloz
valaki nemgyun fel infelni egyet madmanra?<#vigyor1>

Sáska
sorry, a sok postért, csak még vmi😊)

Írtad, h azon gondkozol, hogy a csítet is engedhetnétek ennyi erõvel.
Úgy hallottam, hogy pl. Deviance megbukott már, mégis majd minden nap ott ugrál a serveren, és volt másik gyerek is akit láttam 1-2 hónapja, full egyértelmû volt, hogy csal, és nem tett az admin semmit (Keith volt fent), csak ennyire tellett, hogy: lama vagy, noob csiter, meg mondta a többieknek, hogy ismeri a gyereket, csaló, de nem rugja ki, mert ugyis vissza jön.
És biztos vagyok benne, hogy nem csak ez a két tag van..
Ergo, csíter játszhat, camper nem😊) GG

Sáska
Amúgy meg nem említeném egy lapom a kempelést a csalással. Sosem értettem, miért az a noob, aki beáll valahova védeni egy területet, én meg elindulok a spawnról, úgy nyomom a "W"-t, hogy majdnem eltörik az ujjam, és 1-4 év gamelés után nem nézek be a tipikus kemper helyekre. Most õ a noob, akinek sikerült elbújni, vagy pedig én, aki csak elõre néz.<#nemtudom><#bohoc>

"Ennyi erõvel minden 4. killed cemperségbõl van, mert a tagot felülrõl, vagy hátulról és oldalról lõtted le. "
<-- ezzel meg teljesen egyetértek.<#vigyor2>

Sáska
Én azóta nem járok a kurvára, amióta már a sniperezés is camp-nek számít.. Emlékszel, mondtad, hogy ha nem hagyom abba, akkor kirugsz. Igy inkább leléptem, s járok olyan szerverre, ahol még igazi sof van.

Mr.Grent
JA elõbbi komment nem neked szólt, csak úgy jött.

Mr.Grent
A kemper igazából egy nyugodt játékos. Akinek a reakció ideje kb 5x-e a többiekének. Nemtudom ezen mit kell sírni, mert hátból lõtt le?
Bazze béna vagy ennyi. Ha valaki a hátad mögé engedtél akkor az már az õ ügyessége hogy lelõjjön. ÉS a te bénaságod, mert arra nem voltál képes hogy benézz abba a sarokba. Jah hogy csak az a király akit szembõl lõsz le? Ennyi erõvel minden 4. killed cemperségbõl van, mert a tagot felülrõl, vagy hátulról és oldalról lõtted le.
Nem kell rohanni. Nem kell sietni. Te is elkezdted valahol, te sem rögtön mindenkit lõttél le. Hanem vártál és ha jött vagy lelõtted vagy nem. ennyi.....

Pigo
Most akkor van vagy nincs?
Tú bír or nát tú bír???

ChMx
Az admin szerintem nem fasz soha, merthogy õ fizet a szerverért. Látjátok ez megy évrõl évre. MIndig feljön a kemper téma mindig megpróbálkozunk csinálni valamit és mindig ez a vége. Egyszerûen ez a játék igazán csak úgy élvezhetõ ha nem lõnek hátba minden sarkon olyan playerek akik normális helyzetben egy elefántot sem találnak el.

Nincs kempelés tovább, hogy az adminok kit zárnak be vagy rúgnak ki az az õ felelõsségük, ugyanis mint már mondtam õk fizetnek a szerverért. Akinek nem teccik ne járjon fel. Ennyi.

czazsi
Ermm... A kurván lehet kempelni... azóta káosz uralkodik, a szokásos játékosok lépnek le anyázás közepedte (persze az admint szídják, hogy hogy lehet ilyen fasz h hagyja a kempet) viszont örömmel jelenthetem be, hogy rengeteg új arcot ismertem meg... Azaz nem ismertem meg, mert soha nem látom honnan lõ le... kb 18 ból 10-12 új ember... Ha úgy nézzük, a szerver továbbra is népszerû lesz! Azon gondolkodtam, miért nem engedjük a csitet is! Akkor még jobb lenne, sok új ember.... Sztem még vagy 1 ilyen nap, és lemondok az adminomról... <#banplz> Még funwaron is megy a ... hogyha sokat kempel az ellen... <#csodalk><#wilting><#help>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
nemtudom 😄

Pigo
És ha nyomtat akkor a papír átvágja a torkát?

RIZLA
pázzeg.... az emberi hülyeségnek télleg se határa, se gyógyszere .... ezen beszartam 😄D

Pigo
callvote Legyen egy 3. map??

czazsi
BSZ LALLER! <#worship>

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-