Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
Hyb.... mi lett a vége ....? 😊
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Ja a camp-hez csak annyit, hogy én swat4, és CoD2-vel is toltam és moindenhol "campelnek", vagy inkább taktikusan vonulnak elõre. nem beragaszt w aztán csak lõ, ezt kb akkor lehet alkalmazni ha fáradt vagy és csak poénolni mész fel, ha lõni akarsz taktik elõremenés.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
<#szomoru1>#szomoru1>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
#hhwnd
jókat játszhatnátok ottis
a régi adminok már nincsenek meg
#hhwnd
Megnéztél egy Bruce Lee filmet és gyakoroltad a figurákat?<#idiota>#idiota><#guluszem1>#guluszem1><#nyes>#nyes>
jövõhét kedden derül ki, hogy meddig leszek roki, majd akkor pontosabban tudom mikor lenne jó
*Posse*T.W.D*
Ha lenne belõle vmi akkor jó lenne egy idõpontot fixálni, hogy akkora szabaddá tudjam magam tenni. Kösziii.<#vigyor3>#vigyor3>
(Egyépként leszarom õket szal jöhet a rock n' roll mod<#pias>#pias><#eplus2>#eplus2><#taps>#taps><#alien>#alien><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer><#pias>#pias>)
https://grentmedia.hu
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Igy nincs rinya, mert autamatikusan mindenkire vonatkoznak a szabályok. asszem vmi olyat is be lehet állitani, hogy ha x ideig 1helyben vagy, akkor elkezdesz pittyegni, vagy vmi hasonló.
Igazatok van amúgy nem a kemper a noob, hanem akit lelõtt. Csakhogy az adminoknak arra kell törekedni, hogy a többség igényeit kielégítse. Ergo kirugdossa azokat akik 5 perce egy helyben állnak. Ja és ezek általában nem a klezdõk, velük nem foglalkozunk. Az vesse rám vagy bármelyik adminra az elsõ követ aki még sosem hozott rossz döntést hirtelen felindulásól pl.
A cheaterekrõl meg annyit hogy mióta megszûnt az eredeti kulcs, azóta nem lehet velük mit csinálni, fõleg ha dinamikus az IPje. Néha eléggé lehúzó hogy egy cheatert 8x! bannolsz egymas után és mindig visszajön. Én sosem hagytam mindig a cheater fáradt el hamarabb mint én a bannolásban, de a kevésbé agressziv emberek megunják.
Szerintem SisereSáska te balszerencse áldozata lettél, ehet megjött az adminnak vagy nem vágom, rossz indulat tuti nem volt benne. Engem is idegesít, hogy ha 1 évben 2x le bírsz lõni. ÁÁÁÁ mondom még ez is lelõ..<#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps><#banplz>#banplz><#taps>#taps>
Írtad, h azon gondkozol, hogy a csítet is engedhetnétek ennyi erõvel.
Úgy hallottam, hogy pl. Deviance megbukott már, mégis majd minden nap ott ugrál a serveren, és volt másik gyerek is akit láttam 1-2 hónapja, full egyértelmû volt, hogy csal, és nem tett az admin semmit (Keith volt fent), csak ennyire tellett, hogy: lama vagy, noob csiter, meg mondta a többieknek, hogy ismeri a gyereket, csaló, de nem rugja ki, mert ugyis vissza jön.
És biztos vagyok benne, hogy nem csak ez a két tag van..
Ergo, csíter játszhat, camper nem😊) GG
"Ennyi erõvel minden 4. killed cemperségbõl van, mert a tagot felülrõl, vagy hátulról és oldalról lõtted le. "
<-- ezzel meg teljesen egyetértek.<#vigyor2>#vigyor2>
Bazze béna vagy ennyi. Ha valaki a hátad mögé engedtél akkor az már az õ ügyessége hogy lelõjjön. ÉS a te bénaságod, mert arra nem voltál képes hogy benézz abba a sarokba. Jah hogy csak az a király akit szembõl lõsz le? Ennyi erõvel minden 4. killed cemperségbõl van, mert a tagot felülrõl, vagy hátulról és oldalról lõtted le.
Nem kell rohanni. Nem kell sietni. Te is elkezdted valahol, te sem rögtön mindenkit lõttél le. Hanem vártál és ha jött vagy lelõtted vagy nem. ennyi.....
https://grentmedia.hu
Tú bír or nát tú bír???
Nincs kempelés tovább, hogy az adminok kit zárnak be vagy rúgnak ki az az õ felelõsségük, ugyanis mint már mondtam õk fizetnek a szerverért. Akinek nem teccik ne járjon fel. Ennyi.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-