Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

itt állok teljes fegyverzetbe és még egy kosza levél sem gyûn😊
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
csak, hogy legyen egy kis változatosság.😊)
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
Flowa, készítsed az ánuszod a beöntéshez. 

Amúgy télleg kéne össznépi sörzöngést tolni mán eccer, így vizsgák után lol...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Meg a pincér azt hitte a 8. Long Island körre, hogy vicceltünk...
Amúgy igen, olyan !

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Vigyázni a konfigolással, mert megszállják a
spammerek!
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mer' én csatlakoznék ám !
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

OBI public Ventrillo IP: 152.66.93.30 / port:3784 / password:obicom
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Most kötöttöték be hozám a AXELERO ADSLt (Cambridge MODEMem van) 512Kbit/s és játék alatt fölmegy a pingem 999re ugy kb.10-15 Mpig és ezt megcsinálja 5-10 Percenkét SEGITSÉG PLEASE!!!!!!
Jah és a SoF2belul bevan allitva hogy DSL
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
😄
http://www.nod32.hu
http://www.kerio.com
Ti milyen VIRUSIRTO progit ajanlotok, meg TUZFALPROGIT ???
Kossz a valasszt elore is:]V

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Mail to: [email protected]
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
. Felpattantam az axelero online ügyfélszolgálat chatre, válasz: "jelenleg nagy a támadás, csak annyit tudunk javasolni várjon türelemmel. " Kurva jó, már tegnap este óta nem tudok két fontos emilt elküldeni
remélem nem blódzsobolni kell érte. hm maj jácom a danubius rádióban és amit nyerek bögrét becserélem egy jegyre és 890bül taxival odamegyek öööb
, najó ennyit ér a matek oktatás. lehugyozom az jeles matek éreccségimet és a közepes mócertaniszigorlatomatMail to: [email protected]
Peelova te matekzseni