79689
sof2.jpg
  • A Kaszas
    te alkesz teged intez majd el DOOM:)hedsát te barom:)))
  • erieskrisz
    aki beszol megmondom doomnak es majd o eintezi az illetol lol
  • erieskrisz
    mindenkinek kuss vagy bannolok mindenkit xDDD alias GrPowaaaaaaaa
  • MuayBoy
    Lol, mindig jókor olvasom a fórumot amikor pezseg az élet :D
  • Pano
    nahát srácok... nahát :))) Kívánom mindenkinek, hogy a fasza legyen libanyak :D
  • ChMx
    HIHIHIHIHI!

De jó hogy kiszálltam a szerverből!! :D:D:D:D

Persze animalt megdugom attól még!
  • Hybrid v2
    Figo
    Ha valami bajod van egy adminnal vagy egy szerverrel, menj máshová, nem kell hozzá egyetemet végzettnek lenni, hogy eljusson odáig az ember, hogy ők fizetik a szerverbérletet, ne én mondjam már meg, mit hogy csináljanak. Már ne is haragudj, de az meg egészen elképesztő, hogy egymás után több este sorozatban kiüríted a félórás TK ámokfutásoddal a szervert, és másnap elvárod, hogy ne baxxon ki az admin, merthogy "most normálisan játszom", és még az admin a gyökér... Beszarás. Nem is értem a gondolataidat...
  • mooo
  • ev1l FlOwEr
    Ezektől a faszságoktól megkímélhetnétek minket pro és kontra mindketten.
    A színvonal egy oviban is ciki lenne, nemhogy egy fórumon.

Szánalom.
  • A Kaszas
    játék miatt itt szarozni az lol.de én inkább aninak nyalok mert kibas engem is:)))))
  • czazsi
    xDDDD
  • Mr.Grent
    SIRJATOK K.VÁKKKKKKKKK :D :D :D
  • czazsi
    1. Nem én kezdtem parasztkodni elősször, hanem te... Nem úgy kezdődött h ok nélkül, ártatlanul kibasztalak...
    2. Amikor szisztematikusan TK-zni jársz fel a szerverre amint admin nincs fenn, ne várd h ne bannoljalak amikor felmegyek és észreveszem h te biza ott vagy! :)
    3. Asszem, több ember volt felháborodva valaha is a te viselkedésed miatt, mint az enyém miatt...
    4. A Kurvabazmeg még mindig elég népszerű szerver, még így is hogy haldoklik a sof2, és ilyen adminok rondítják mint én...
    5. Azt az ember aki önmagával szemben annyi önkritikát tud gyakorolni, hogy felveszi a "VADPARASZT" nevet, annak csak gratutlálni tudok!

Egyébként rosszul blöffölsz, átlátszó dolgokat hazudsz... Amit én igértem, betartottam...
  • A Kaszas
    nem vagytok semmik:)))
  • Mr.Grent
    Ne rázzátok már annyira a prémet. Kiskirályok mindig vannak, le kell kaksizni, és keresni kell másik szervert. Van még bőségesen. Mindenütt jó a hangulat, csak tolni kell.

Chatelni meg nem gém közben kell.
    A TK meg nem megoldás. Ezért én osztanám a kicket az biztos. A TK a legundorítóbb dolog, még a campnél is görényebb.

Én annó a CC-s Blooddal játszottam ezt, egy jó 30 percig, mert feljött tk- én meg kick.
    Aztán belefáradt.
    De nem megoldás.

• RVPFigo
    ja és animal ha legközelebb is tele a gatya 1 puszta msnbeszélgetést követően, akkor lécci ne tedd ki fórumra, majd megvígasztallak:)
  • RVPFigo
    mert a kedves barátunk ilyen jellemet képvisel többek között. de szavatartó ember vagyok...amit megígértem megteszem, én sosem raktam fel senki magánbeszélgetését fórumra, sose kempereztem le vkit aki lelőtt többedszerre, sose bannoltam játékosokat azért mert más szerverre szerveztek gamet(több tanu van rá h nem más okból volt), sose adtam admint olyanoknak akiket előtte ki nem állhattam, sose játszottam wart a kubával, csak 1 nicket kaptam(szerkó animal tábornok armadájába), mikor nekiálltam TK-zni a serveren azért tettem mert többen is így fejezték ki animal iránti érzelmeiket, vmint tiszteletüket, mind kül, mind belföldről. Tudjátok ha megszoktok 1 légkört(ami igen jó volt kurvabazmegen régen), akkor meglep h ilyen madarak mint animal barátunk nekiáll mindenhatót játszani, nekiáll mindent a serveren megmagyarázni, meg chat szobát nyit, ha vki ellenszegül arra az admin hatalma lecsap.Én úgy próbáltam meg bosszút állni, h a kis álomvilágát tönkreteszem(másoktól vettem el), de mint látszik a pszichológus ismerősökkel felvértezett bajtársunk rendkívül ragaszkosik a kis birodalmához(szinte beteges). Mikor felmentem játszani full normálisan a serverre akkor sem hagyott nyugton, mikor nem sejtette h ki vagyok folyton téma voltam, rendesen rámkattant a tag.Most remélem örömében csavar párat a gyíkon, mert "rendesen kivagyok" h nemtudok játszani...Sorry annak akit párszor(többször) ledurrantottam a csapatomból, de máshogy nem tudtam felhívni a problémára a figyelmet(meg erre a faszkalapra)amúgy volt pár változatos game mikor álneveztem, és akkor igazán jó hangulat volt(az hiányzik), asszem donatello rendezte, de megjött ez a maki, aztán "tudom h te vagy figo" full normálisan játszottam, senkinek semmi baja nem volt, de bannolt
    Akkor a legjobbakat, meg mihamarabbi találkozást anikának;)
  • A Kaszas
    nem vágom ha kuba volt figo mé mlrgesedett el ennyire a helyzet?loooool
  • ChMx
    LAL.

És akkor mondjuk szépen: EZ csak egy JÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁTÉÉÉÉÉÉÉÉÉK!
  • A Kaszas
    fájt miko lesz?
  • A Kaszas
    loooooooool
  • czazsi
    Figó sikeres bannolását követő beszélgetés (részlet):

[c=11] RVP Figo ThE LeAdEr[/c] üzenete:
    megvagyok a szarod nélkül
    én nem fizetek havi lóvét h sofozzak
    eddig ingyen éltek
    -k+m
    [c=5].:: Zsolti ::.[/c=18] üzenete:
    jah, mert én fizettem a szerver mások helyett is
    jaja
    úgyogy a szarom megvan nélküled... és ha te is megvagy nélküle akkor ennek én örülök a legjobban
    jó h megértesz
    és a legjobakat iközelebbi találkozásunkig
    kicsi ez az ország
    jahjah
    majd legközelebb megnézzük ki adminkodik
    :D
    meg ki fog "kempelni"
    kapsz pár headshotot azt jóvilág
    és majd elmondhatod magadról h kibannoltál
    dse nincs harag
    azt csinálsz amit akarsz, igazából szarok bele
    te dolgod
    semmi cink az egész szituban, de ha legközelebb bárhol bármikor összefutunk, készülj a have funra

2év múlva is ok
    ami késik
    ok
    az nem múlik....
    na főzök vmi kaját
    oki, jó étvágyat

• LES FORZA INTER
    hm azért azon a rosszPC játékokon elég lama srác elemzi őket.

anno mindent elárult róla amikor a mesterlövész játékot elemzi és elakad: elmegyegy egy folyosó előtt 3x és nem veszi észre, és kijelenti ogy nincs befejezve
  • PuLZeN
    a zrest modot base-ba rakd kicsomagolt allapotban.
    base mappaban egyszeru sima mappakent kell latnod hogy zrest, abban benne meg a cucc.."a fasztudja mi" hogy szakszeru legyek.
    osp ugyanigy. ha van mondjuk osp1.0L akkor azt meg base/osp be rakod.. zresthez nemvagom fejbol a patcheket.
  • ATS: Peelova
    ezt a zrest ki kell csomagolni, vagy csak igy egybe betenni vami mappaba? probaltam so verziban, de egyik sem nyero.. pls f1:)
  • bust
    ezt én is értem, de hiába babrálom, mer játék közbe kirakja a bal ffelső sarokba, h ez a parancs nem megfelelő vagy ilyen parancs nincs vagy mi...
    (próbáltam bindelni a MWHEELUP, és MWHEELODOWN-okat "zoomin" illetve "zoomout"-nak és ekko küldte ezeket, ráadásul így nem h nem zoomolt, de fegyot váltani se engedett, egyszóval kilöttem az egér görgőjét)
  • PuLZeN
    Nah, nemsokara hazamegyek, mar csak 2,5 het de csak azert ugrom haza, hogy lealazzatok sof2-cod4 fertelmekben
  • Prof1986
    Én is csatlakozom jobbulást Mexiconak gyógyuljon meg minnél hamarabb
  • fdi-brutal
    Hogy ez miért nem lep meg?:)
  • PuLZeN
    hmm valaki felrakta a rosszpcjatekok blog ra a sof2-t..
    felszolaltam *izibe* hogyhat mijezmar
    http://rosszpcjunior.blog.hu/2007/12/01/soldier_of_fortune_2_allatkodas

• PuLZeN
    a "tucc"-ot enis ugy irom
    hmm kosz, eszembe nem jutott volna, hogy az ide anno belinkelt linkek (hö), meg elnek.. :)
  • fdi-brutal
    Ha megtaláltad és elszüttyögtél vele akkor szerintem egy kicsit kapard elő a nyelvtan könyved. Kicsit foglalkozz a tanulással is. /Nem bántásiból csak jótanács:)/.
    Rád fog férni ahogy elnézem.
  • RIZLA
    tessék
    kurvabazmegre nem tok belepni, mert vmi osp-s zrest2.pk3at akarna letolteni a kurvabazmeg meg nem engedi... ezt honnan tudnam leszedni? sof2 fileson nem lelem.
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem most nincs fent a SoF II, másik vinyómon van :C

De lehet, hogy nem várom meg, míg azt visszakapom, hanem levásárolom a netről :)

A sof2mp.cfg-t ha átírod akkor az MP (multiplayer) részének a beállításait tudod babrálni, míg a sof2sp.cfg értelem szerűen a SinglePlayer rész beállításaival játszik ..
  • bust
    nem találom. ha esetleg tucc akor rakj be ide egy képet rólla vagy vmi

am nemrég vki aszonta multin h vmi sof2.cfg fájlt keressek. nos ilyet nem találtam, viszont olyanokat mint pl: sof2sp.cfg ill. sof2mp.cfg találtam. ettől függetlenül várom a leheccséges képet vagy utvonalat! kössz
  • bust
    hát... kb 10x néztem végig az otionszt, de ezekszerint figyelmetlen voltam, de most maj megnézem megin
  • [HUN]PAStheLoD
    optionsban turkálj, másodlagos támadás, zoom be/ki.. ilyesmit keress..
  • [HUN]PAStheLoD
    Úgy bizony! Jobbulást Mexiconak!