79689
-
bust #77449 hi. vki segíjjen, mert nem tok zoom-olni single playerben a sznájperrel! -
LaLeee #77448 Szoritunk érted Mexiko gyógyulj meg!
-
#77447 uhh az nagyonkemény...
Minden jót Mexinek, és kitartást! -
#77446 Add át neki az egész magyar sof2 közösség nevében:
Gyógyúlj Mexi!!!! -
#77445 ha tudsz akkor látogasd meg szerintem örülne neki -
#77444 jaja -
#77443 Akkor ott van ahol voltunk, Királyhágó utca? -
#77442 Honvéd kórházban van Budán. -
#77441 Nem nagyon.Én most jöttem töle a kórházbol. -
#77440 Én vele voltam egy kórteremben, így ismertem meg. Szóba került a PC és a game és hamar kiderült, hogy van közös azaz a SOF2.
Namost neki a gerincén volt egy daganat amit eltávolítottak többek között csigolyákat, stb, kapott helyette csavarokat és platinát.
Én azt hallottam, hogy megint kijött a daganat és elég súlyos.
Megyek vissza kontrollra én is 7.-e magasságába, akkor rákérdezek a dokitól, az is lehet, hogy ugyan abba a kórházban van.
-
#77439 Mi van vele, valaki el tudná mondani pár szóban? Elnézést, hogy ilyen otrombán kérdezem, de nem ismerem Mexicot, nem tudok róla semmit és nem a legjobb hír hallani/olvasni, hogy egy játékostársunk beteg :/ -
#77438 És még valaki hisz Istenben?
-
#77437 Igen, sajnos Mexxi megint kórházban van... -
#77436 De van biotej is, na az drágább mint a vaszki:)
-
#77435 Főleg ha köze sincs a teheneknek hozzá:)
-
#77434 Igen, ezzel tisztában vagyok, de attól még, hogy importáljuk lehetne olcsóbb, hiszen nagyobb tétel, gazdaságosság, stb.. :| -
#77433 Reggelt,
tegnap említették a k...bameg serveren , hogy mexico /Gábor/ játékostársunk egészségi állapota romlott. Namost megtudja valaki ezt erősíteni, tud valaki valami konkrétumot róla?
Bevallom baromira örülnék ha falsinfo lenne.
-
Hybrid v2 #77432 Csak a tisztánlátás végett tehénügyben:
Namármost.
A spekulációdban itt bújik meg a hiba: "tehén meg akkor is vót, meg most is". Na most nics.
Idéznék egy barátom tanulmányából erről a kérdésről, aki tehénológia szakon végzett Oxfordban:
" Aszonták fentrül hogy: sok a töhön ilyen kis országnak, ezért ne vegyük meg a paraszttul a tejet, hátha leöldösi üköt. A kiváló elmélet be is vált, miszerint AK szuronyokkal és almával begyalázták szinte az összest. Tehát most nincs töhön, ezért a tej nagy részét importálni köll, jóval sokabb pénzért, mint ha magyar tehen magyar tejmirigyébül magyar parasztkéz által a tőgyibül megfakasztatva jönne. Ezé' nem 80 forint hanem 250."
Ez annyira szomorú történet, hogy a nickemmel is a lemészárolt tejelőhibridek előtt tisztelgek.
-
#77431 Elkezdünk gyűjteni 10-en 10 darabra, az olyan, mintha mindenki venne egyet magának :D -
#77430 sztem kezdjünk el gyűjteni Hoolinak meg akkor ha már ott járunk nekem is 1 origi CoD4-re.
Les called vote for CoD4-et Hoolinak és LES-nek?
1(yes) 0(no)
bár jan, február körül csak csökken majd az ára.... hátha... -
#77429 Teszkó, tartós tej 179 Ft 1,5%-os.. a 2,8%-os tartós 199 .. a nem tartósak ~220 Ft körül vannak.. egy karton még nem egészen egy CoD4, de az tény, hogy mostmár nem kapsz 80Ft-ért egy liter tejet, mint pár (10?) éve...
<spekuláció, ksh.hu-n nem találtam még semmi konkrétumot>
pedig elvileg nem lett drágább se a fű, se a víz, a tehén meg akkor is vót, meg most is.. és ha rászámolod az évi 5%-os inflációt, akkor is csak kb. 130 Ft-nál tartanánk .. csak ugye "nőtt a jólét" ergó többet lehet lehúzni az emberekről :|
-
#77428 Bassszus most kapcsolok, hogy lassan többe kerül a karton tej mint a game:)
Ebből a tetves országból kezd elegem lenni, bár nem az ország tehet róla hanem akik ilyenné tették. Köszönjük meg őseinknek! Hogy fújjjon fel mind.
Jó ez egy kicsit OFF, de Barátok Közt:)
-
#77427 Ok, jó lenne ha összedobnátok rá mert csóró vagyok:)
Lehet, hogy beugrom a tescoba és egy karton tej közé dugva kicsempészem, de csak szigoruan azért, hogy kipróbáljam, utána visszamennék kifizetni:)
xD.
-
#77426 Sáska, megkreáltam tegnap este a szervert, kipróbáltam, kellene majd valaki aki segít belőni. Mert most ez egy alap config, sőt lehet hogy war módban van.
Hooli majd te is vergődj fel, hogy beállítsuk hogy törten is menjen, aztán szólunk valami segélyszervezetnek hogy meg legyen neked is :D -
noci79 #77425 Köszönőm SÁSKA. -
#77424 alap xD -
PuLZeN #77423 lol - laughing out loud
rofl - rolling on the floor and laughing
lmfao - laughing my fucking ass off
roflmfao - ...
egesz szotaram van hogyan forditsunk sof2-rol valami emberi nyelvre, erdekel? :D:D:D -
#77422 ha elakadsz, vagy nem mukodik, akkor ezeket a lepeseket kell kovessed, es jo lesz:
1. install Sof2
2. Patcheld fel gold edition-re (ha nem alapbol azt tetted fel)
3. OSP-t toltsd le (sof2 files-on megtalalod, de sztem ha google-ben rakeresel [osp sof2]), a legujabb verziot szedd le, es tomoritsd ki a sof mappajaba.
4. elinditod a multiplayert. az option-sben engedelyezd a letoltest (allow download: on, vagy yes). Utana toltsd be az OSP-t. Ha jol raktad fel, akkor a jatk menujeben a MODS menun belul raklikkelve betolti. Ha ez megvan, akkor ott is engedelyezd a letoltest. Ha megvan kilepsz.
5. Menj fel a kurvabazmeg serverre (IP-je a banner alatt). Ha sikerul belepni, akkor hivd le a konzolt.
6. A konzolt lehivni a "0" billentyuvel lehet. beirod a konzolba:
/pb_sv_enable
aztan pb_sv_update
jo gamet!
Ha kileptel a serverrol akkor kapcsold ki az automatikus letoltest az alap jatekban es az osp-ben egyarant. -
#77421 nm! hf, gl! :P -
noci79 #77420 köszönöm szépen a segitséget.
-
#77419 nézted a tv ügyvédjét?:)) -
#77418 megrepedtem a nappaliban, sry sry:)))))) -
#77417 :D
tegnap hova tüntél pipere? -
#77416 Laughing Out Loudly -
#77415 laugh out loudly -
#77414 Mert nem minden fájlt tölthetsz le, valamit neked is kell a kalapba dobnod. Járj utána mi kell ops, map ami általában biztos hogy kell.
Jah és olvasd el hogy miért dob ki a szerver. -
noci79 #77413 miért van az hogy multiplayer modba rákattintok egy servere és nekiál letölteni fájlokat és utána kilép. -
noci79 #77412 lehet egy hülye kérdésem?
mit jelent az hogy "lol"? -
#77411 legalabb arra vedd a faradtsagot, hogy visszaolvasol kicst, hatha valaki kerdezett hasonlot. Vagy mondjuk nezd meg a bannert:
ott a link a sof2 files-ra.. -
noci79 #77410 sziasztok segitsen valaki.probalok játszani de korlátoz a pályákban néhányra nem enged.talán le kéne töltenem?de honnan?