Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sáska
én voltam a 3., irtam is, de nem vetted😄
Kutya: ebbõl már össze lehet hozni valami jó dolgot, bár jobb lenne, ha a táp meg a ház is adott volna.

fdi-brutal
Beleszagoltam egy kicsit én is a CoD4-be.....hát nem bizti ,hogy rohanok megvenni😊.Igaz hajnali fél4-ig lekötött, részben mert régi jácccótársak is ott voltak, lásd Kaszi, Penge, és a 3. posse-s nemtom ki volt.
2.gaménak talán....

-FDI-Brutal-Hooligan

NaNoKuTyA
segítsetek nekem egy konfigot összerakni karira, már abszolút nem vagyok képben!😊

alaplap, cpu, 2gb memória, vga, ház+táp...a többi megvan! max 130e😛

már a sof is akad!😞

\':..:\'

NaNoKuTyA
és minek vetted meg...nincsenek tört szerverek?

LES FORZA INTER
ez a 16-20 fõ is sok azokra a mapokra amit én láttam az átlagos 12-16 lenne a max, amivel jó lenne a játék, vagy kicsit bõvebb mapok, mint a CoD2nél is volt olyan map ahol 12 ember már tömeg, és volt olyan ahol 28-30 ember is jól elfért.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

publicon 16-20 max players ,waron 6vs6 az jól hangzik majd meg látjuk hogy lesz

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Mr.Grent
Sajna az emberek ezt szeretik, a tömeghentet, az hogy skillesedj az már nemdivat. A tömeghent az kell a parasztnak. Én amondó lennék hogy war méretnél ne legyen nagyobb 😄 6v6 vagy ilyenek.

https://grentmedia.hu

én steamen vettem meg a cod4et 10391ftért és a véleményem hogy igényesen megcsinálták a fejlesztõk és sokmindenre odafigyeltek.ezek a 30férõhelyes szerverek viszont rontják a játékélményt kb szerintem max 16-20 lenne ideális

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Mr.Grent
Na akkor cdgalaxis 10k ért 😛

Sáska
59 euro. Ami mondjuk 15k HUF-nak felel meg. Adtak hozza egy COD4 polot is, de csak M-es.. bar, nem mintha hordanam.

Mr.Grent
Vifiel volt?

Sáska
Amit irtam a Cod4-rol, azt a multi alapjan mondtam. Tegnap megvettem boltban, de a single-t meg nem neztem meg, hisz nem a sp resz miatt erdekelt (a soldiernek a mai napig nem is lattam a single player reszet..).
Szerintem nagyon hasonlit a sof2 inf/dem reszehez, ami nekem a kedvenc.
A Moha 2. vilaghaborus, nem? Nos, nekem ezzel akkor ki is van love.
Bioshock - az meg ilyen futurisztikus, nem real life fegyverekkel van (bar itt lehet hogy tevedek, nem neztem rola infokat). Ha kijon ala egy jo mp mod, mint pl. a half life ala a CS, akkor elkepzelheto, hogy megnezem.
Crysis - szep meg minden, de en pont az olyan multiplayer fps-eket szeretem, ahol mindenki gyalog megy, es nem az ilyen kicsit BF hangulatu dolgokat, hogy kilonek a helikopterbol, vagy elutnek a dzsippel.
Cod4-ben tegnap vegigtoltam kb 5 mapot, amik mind relativ kicsik voltak, jol kiszamolt idozitesekkel (mint pl. HK1-en ha jo helyrol indulsz akkor pont beersz a granattal, stb), konnyen tanulhato utvonalakkal.
Szerintem a jatekmenet sokban hasonlit a sof-hoz, csak a grafikat szorozd meg 10-el, valamint add hozza azt a plusszt, amit a karakterfejlesztes ad hozza a jatekhoz.
Valamint az sem utolso szempont, hogy rengetegen fogjak jatszani, ami sok servert, folyamatos pb es fejlesztoi tamogatast, valamint eros CB hatteret jelent majd.
Ugyhogy gyere-gyere, ne a single playerben gondolkodj. Van m60 is, s kerhetsz magadnak penetration-t, amit meg szeretsz, bar nem anal...😊))

ev1l FlOwEr
Ízlések és pofonok.

Nekem a MOHA a küldetésfelépítés miatt tetszik, meg az "alkotói" szabadság miatt, hogy ott kezdesz, ahol akarsz. Max grafon igen szép, ha jól emléxem UT3 motor zakatol alatta. Aztán lehet, hogy nem, de ezt leszarom. Én nagyon élvez(t)em.

A Bioshocktól meg egyszerûen nem jutok szóhoz, ez a hangulat, illetve ez a beteg világ engem nagyon leköt. A grafika minõségérõl nem is beszélve. például gondolok itt arra, ahogy a meggyújtott ellen lángolva rohan a vízbe, ugrik egy fejest, majd gõzölögve kikel a habokból és rád támad(na), ha nem lõnéd arcon egybõl. Játékélménybõl jeles.
Big Daddy POWA!

A Crysisrõl, persze a demóról is csak jót tudnék elmondani, mert a magával ragadó játékmenetet, meg a saját stílusod szabad alkalmazását (gondolok itt arra, hogy eldöntheted, hogy dzsippel berontasz a faluba és géppuskával lenyírsz mindenkit , vagy szníkiben a dzsungelbõl hangtompítóval vadászgatsz a zsoldosokra) áthozták a Far Cry-ból, de ami plusz, az a fegyverek hatása a környezetre. Én nem hittem a szememnek, amikor elkezdtek sorozni egy dzsipbõl, és ahogy menekültem, mögöttem döltek a fák, illetve rámdõlt a bódé, ahova bújtam. Játékélménybõl jeles. Ha meg a grafika very high-on van, olyan látvány még nem volt sehol ezelõtt.

A cod4 szép, de inkább egy konzolos shoot'em up játéknak tûnt számomra.
Bár ha belegondolok, hogy 2007 van és még mindig a sof2-t toljuk, akkor látszik, hogy a játékélmény a legfontosabb. Lehet hogy a cod4 is nagyon jó lesz multiban, hisz a sof2 is igen fos szingliben. Remélem jó lesz.

Písz.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
nekem nagyon tetszik a cod4..
Igaz, kicsit szokatlan, hogy nincs pont celkereszt, meg a mozgast is szokni kell, de nagyon jo hangulata van, a fegyverek is bejonnek, a sebzes nem rossz, ami hardcore mod-ban igen hasonlitani fog a realdamage-re -remelem.
Tegnap Kaszival 3ig toltuk a search and destroyt, de meg birtuk volna..😊)
Ha lesznek 12 fos szerverek, nagyon jo lesz, mert ha 28an jatszunk, akkor sokszor be lehet nyelni 1-1 random granatot😊)
De nekem hasonlo feelinget ad, mint a sof anno.. 😉

czazsi
A MOHA az egy nagy gyopár... 😄 Annyira gagyi a grafikája, hogy akkor inkább már a SuperMario (látótér szélén -a semmibõl-elõugró növényzet...) 😄 Bioshock... Nos, akinek adja egy félig halott, retró-szürreális világban játszani... Sztem ne soroljuk ide, inkább ez a SeriousSam kategória! A Crysis... nekem nagyon tetszett/tetszik - csak a gépigénye kicsit elszomorító ! Egyébként mindegyik játékot érdemes full grafikán (1280x1024 vagy hasonló felbontással) kipróbálni, ekkor fognak a különbségek igazán megmutatkozni! A CoD4 et meg ne zöldfülû szinten próbálgasd, van ott még 3 nehezebb szint is, ahol nem biztos h minden lövés headshot! 😊)) Persze az AI. messze elmarad a Crysisben tapasztaltaktól... Ugyanis ott még a legkönnyebb fokozaton is megpróbálnak bekeríteni, lopakodnak, figyelmet terelnek, és gránátot dobnak...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Pigo
INF

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

ev1l FlOwEr
Mit is kell ilyenkor mondani?

Szarjál sünt!

,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

LES FORZA INTER
este inf?

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

csadam
Téháiksz<#nevetes1>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

Sáska
de akkor legalabb ott van sikerelmenyed!<#mf1><#hehe>

ev1l FlOwEr
Crysis kuka? Miért?
Próbáld egy megfelelõ teljesítményû gépen futtatni, tudod, a kávéfõzõdön nem olyan szép, esetleg diavetítés effektus is bejátszik...
<#eplus2>

Mr.Grent
Crysy = kuka a Cod4-el egyetértek a tõbbirõl nincs véleményem.

ev1l FlOwEr
Akkor mit mindasz a MOHAirborne-ra, meg fõként a CrySys-ra, netán a Bioshock-a? Mert ez a 3 szvsz kitörli a cod4-gyel a hátsóját.

Engem az arab srácok intelligens harcmódszere és mennyisége a Serious Sam "taktikus" hentjére emlékeztetett. Ráadásul a kis fegyveremnek nincs szórása, minden lövésem heccsát.

Persze ez a magánvéleményem, ne szívd mellre.

czazsi
A Kemotoksz barátommal kipróbáltuk a COD4sp-t... Hát amúgy, nekünk azért leesett az állunk...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

RIZLA
itt is

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

NaNoKuTyA
na és milyen? ha fasza...veszek új gépet...benned megbízok!😄

Mr.Grent
Én demót letöltöttem, eljutttam odáig hogy meg kaptad azt a rakétakilövõ fegyót, és már töröltem is. Ebbõl multit varázsolni. Kb olyan mint a Rainbow six 6. Szép szép, de multira kakker.

Mr.Grent
Jaj de láma voltam egyszer!

Lehet röhögni 😄 😄

Kaszi46
mármint maga a játék

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
obi krekkelt szerverek(tdm demolition\search and destroy\x)
84.2.39.240:28960
84.2.39.240:28961
84.2.39.240:28962
84.2.39.240:28963

nekem eddig nemnaon jön be😞

*Posse*T.W.D*

GAthersw
Na ki tolja már a CoD4et homárok? Állítólag van már magyar szerver is, majd kéne beszélni valami találkát aztán aprítani a népet!

01110000 01110010 00110000

Kö 1 kép<#mf2>

<#mf1>

Mr.Grent
Kecseeeeeeeeeeg

Sziasztok!

NaNoKuTyA
tegnap pofán is lõtt...bazmeg!😛

csadam
Grent léccci linkeld be a videodat vagy pm-be ad meg a cimét<#vigyor3><#smile>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

ev1l FlOwEr
Igen, ilyen buzi lehet.....

mooo
Amikor kezdesz egy küldetést vmelyik pisztolyhoz lehet hanagtompítót választani -.-
NaNoKuTyA
te ilyen buzi lehecc....😛

Sáska
Flowa, te pedig, mielott csatlakoznal, msn-en keress meg pls, kuldok valamit, amit meg nem raktal fel az uj gepedre...😊

Sáska
valami klaviaturat, amit mar nem hasznalsz azert keszits be... csak hogy legyen mit csapkodni ;-)

NaNoKuTyA
😄

leszek...de nem lesz bõrkeményedéses az ujjad a gépeléstõl!😄

ev1l FlOwEr
Ha jól emléxem, kést dobni szingliben is lehet...
Az pedig csöndes.

Sáska
ma leszel?
Kiosztanek 1-2 khm-et neked😊))

NaNoKuTyA
úgy izgibb...

Köszönöm!

Egy végigjátszás leírás említette a birtoknál, ahol a kamerákat kellett volna kilõni vele...
Így viszont maradnak zavargások az elsõ lövéstõl...
ev1l FlOwEr
Szingliben nincs hangtompító. Csak multiban, az mp5-ön van.

Senki sem tudja?