Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kutya: ebbõl már össze lehet hozni valami jó dolgot, bár jobb lenne, ha a táp meg a ház is adott volna.
2.gaménak talán....
-FDI-Brutal-Hooligan
alaplap, cpu, 2gb memória, vga, ház+táp...a többi megvan! max 130e😛
már a sof is akad!😞
\':..:\'
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
https://grentmedia.hu
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Szerintem nagyon hasonlit a sof2 inf/dem reszehez, ami nekem a kedvenc.
A Moha 2. vilaghaborus, nem? Nos, nekem ezzel akkor ki is van love.
Bioshock - az meg ilyen futurisztikus, nem real life fegyverekkel van (bar itt lehet hogy tevedek, nem neztem rola infokat). Ha kijon ala egy jo mp mod, mint pl. a half life ala a CS, akkor elkepzelheto, hogy megnezem.
Crysis - szep meg minden, de en pont az olyan multiplayer fps-eket szeretem, ahol mindenki gyalog megy, es nem az ilyen kicsit BF hangulatu dolgokat, hogy kilonek a helikopterbol, vagy elutnek a dzsippel.
Cod4-ben tegnap vegigtoltam kb 5 mapot, amik mind relativ kicsik voltak, jol kiszamolt idozitesekkel (mint pl. HK1-en ha jo helyrol indulsz akkor pont beersz a granattal, stb), konnyen tanulhato utvonalakkal.
Szerintem a jatekmenet sokban hasonlit a sof-hoz, csak a grafikat szorozd meg 10-el, valamint add hozza azt a plusszt, amit a karakterfejlesztes ad hozza a jatekhoz.
Valamint az sem utolso szempont, hogy rengetegen fogjak jatszani, ami sok servert, folyamatos pb es fejlesztoi tamogatast, valamint eros CB hatteret jelent majd.
Ugyhogy gyere-gyere, ne a single playerben gondolkodj. Van m60 is, s kerhetsz magadnak penetration-t, amit meg szeretsz, bar nem anal...😊))
Nekem a MOHA a küldetésfelépítés miatt tetszik, meg az "alkotói" szabadság miatt, hogy ott kezdesz, ahol akarsz. Max grafon igen szép, ha jól emléxem UT3 motor zakatol alatta. Aztán lehet, hogy nem, de ezt leszarom. Én nagyon élvez(t)em.
A Bioshocktól meg egyszerûen nem jutok szóhoz, ez a hangulat, illetve ez a beteg világ engem nagyon leköt. A grafika minõségérõl nem is beszélve. például gondolok itt arra, ahogy a meggyújtott ellen lángolva rohan a vízbe, ugrik egy fejest, majd gõzölögve kikel a habokból és rád támad(na), ha nem lõnéd arcon egybõl. Játékélménybõl jeles.
Big Daddy POWA!
A Crysisrõl, persze a demóról is csak jót tudnék elmondani, mert a magával ragadó játékmenetet, meg a saját stílusod szabad alkalmazását (gondolok itt arra, hogy eldöntheted, hogy dzsippel berontasz a faluba és géppuskával lenyírsz mindenkit , vagy szníkiben a dzsungelbõl hangtompítóval vadászgatsz a zsoldosokra) áthozták a Far Cry-ból, de ami plusz, az a fegyverek hatása a környezetre. Én nem hittem a szememnek, amikor elkezdtek sorozni egy dzsipbõl, és ahogy menekültem, mögöttem döltek a fák, illetve rámdõlt a bódé, ahova bújtam. Játékélménybõl jeles. Ha meg a grafika very high-on van, olyan látvány még nem volt sehol ezelõtt.
A cod4 szép, de inkább egy konzolos shoot'em up játéknak tûnt számomra.
Bár ha belegondolok, hogy 2007 van és még mindig a sof2-t toljuk, akkor látszik, hogy a játékélmény a legfontosabb. Lehet hogy a cod4 is nagyon jó lesz multiban, hisz a sof2 is igen fos szingliben. Remélem jó lesz.
Písz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Igaz, kicsit szokatlan, hogy nincs pont celkereszt, meg a mozgast is szokni kell, de nagyon jo hangulata van, a fegyverek is bejonnek, a sebzes nem rossz, ami hardcore mod-ban igen hasonlitani fog a realdamage-re -remelem.
Tegnap Kaszival 3ig toltuk a search and destroyt, de meg birtuk volna..😊)
Ha lesznek 12 fos szerverek, nagyon jo lesz, mert ha 28an jatszunk, akkor sokszor be lehet nyelni 1-1 random granatot😊)
De nekem hasonlo feelinget ad, mint a sof anno.. 😉
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Szarjál sünt!
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Próbáld egy megfelelõ teljesítményû gépen futtatni, tudod, a kávéfõzõdön nem olyan szép, esetleg diavetítés effektus is bejátszik...
<#eplus2>#eplus2>
Engem az arab srácok intelligens harcmódszere és mennyisége a Serious Sam "taktikus" hentjére emlékeztetett. Ráadásul a kis fegyveremnek nincs szórása, minden lövésem heccsát.
Persze ez a magánvéleményem, ne szívd mellre.
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
84.2.39.240:28960
84.2.39.240:28961
84.2.39.240:28962
84.2.39.240:28963
nekem eddig nemnaon jön be😞
*Posse*T.W.D*
01110000 01110010 00110000
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az pedig csöndes.
Egy végigjátszás leírás említette a birtoknál, ahol a kamerákat kellett volna kilõni vele...
Így viszont maradnak zavargások az elsõ lövéstõl...