Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
https://grentmedia.hu
Mas nevevel banoltatni magam a legbaszottabb otlet azota hogy beleptunk az EU-ba
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mellesleg akarki is volt, jol kigondolta a dolgot.
Vagyis az volt aki legokosabb koztunk: SPIGI

Rylander elkur valamit és megdöl, erre jön a mese, hogy valaki álnéven befeketítette szegény becsületes játékost Rylandert.hmm lehet ez is egy verzió vagy ez egyenesen kizárt!??

-FDI-Brutal-Hooligan
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Vagy mi van?😊)Izgi!

-FDI-Brutal-Hooligan
Mielött "kurva anyázol", nemlenne egyszerübb megbizonyosodni arrol ,hogy Ö volt-e vagy sem?
/Cyrus téma off!/
-FDI-Brutal-Hooligan
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
de nem teljesen hülye, hogy fényes délután bannoltassa magát a klántársai szeme láttára. Cyrus álnok és gyanakvó de nem annyira hülye, hogy az ÉN KLÁNOM egyik tagját (-=zTs=-Kisjimy) is veszélybe sodorja a hülyeségével. (Cyrus tesója) Ha meg igen akkor csak magamat tom idézni: BANTUNIGGER (ejtsd: ban to nigger). Ennyi hirtelen. összefoglaló 23 órakor a hírek után a Big BAN-er különkiadásában.Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Higgadtság kell és összetartás! Csak így tovább.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Asus cusl-t alaplap,Intel Celeron Tualatin 1200mhz@1410mhz,128+128+64 mb sdram 133mhz fsb, Inno3d geforce fx 5600 ultra 128mb vga,audigy 2 hangcard,80gb winyo,cd/dvd iró ,cd rom,rack