79689
sof2.jpg
  • Mr.Grent
    21:00-tól lehet jelentkezni a heccsátokra. Ma betliztem a Dunán és elkél a sikerélmény
  • Mr.Grent
    Már megint azthiszed hogy igen, de nem. Én anyázok leghamarabb ezt te is tudod, tökmind1 hogy pro vagy csaló. És én lövök olyat is amire aztmondod hogy csalok. De elhiszem neked, és azt sem mondta senki hogy hülye vagy.
  • fdi-brutal
    Most miért lenne csiter, mert jobban játszik?? Tanuljunk meg lőni, lámák.:) Mennyire utálom az álszenteskedést:).
  • fdi-brutal
    Az a baj, hogy mindig ráfogjuk, hogy lámák vagyunk, holott annyira mégse ha Sáska, LaLee, Prof, Penge, Kaszi jön szembe és azért néha ők is halnak. Nem vitás, hogy láma vagyok, ok, de nem hülye.
    Ennyivel jobb mindenkinél, ok. Marad akkor a tk.
    Segget meg max. csajnak nyalok, azt sem bármelyiknek.
  • Sáska
    a végén irja, hogy miket tud:
    blocks pb ss. Nagyszerű:))

Bár nem tudom, hogy miért jó így játszani..
  • Mr.Grent
    Az a baj Hooli, hogy mindig ráfogjuk a másikra, és közben meg kaki a sebzés, szar a net, lámák vagyunk, és esetleg neki jobban megy a gém. Ezen már nem is lepődök meg, ezért keresünk mindig mid ellenfelet. Ennél nekem több nem is kell. A multi az sosem lesz másmilyen. Tehát tanuljá lőőőni :D :D
  • czazsi
    Nagyon helyes kis COD4 hekkk :P Hogy szakadt volna az anyjába aki ilyeneket használ....
  • Sáska
    jah, nagy kemper a kis kanker:D

Emellett sztem abszolut lőhető, bár nem 1xű:)

Ne add fel, vagy ha már közel jársz, akkor állj át az ő csapatába, s tk-zd meg párszor
  • fdi-brutal
    Tegnap volt fent CoD-ozni. Én meg Birk@ erős behatására már-már ott tartok , hogy leszedem a faxba. Olyan "nagyságok":)) mint Sisere vagy Penge az adott helyzetben simán lőhetők, de Birkát 1xüen még hátbatunkkal 2cm-ről sem sikerül. Publikon is láttam nem 1x, hogy 100ezer/2-es stattal, az is öngyilok. Szeressük az ilyen orosz gyártmányú mellényeket.
    Hiába, prok ellen nehéz. Hamar le tudnak lombozni kezdeti lelkesedésemben:).
  • czazsi
    Kalóz, el vagy tűnve, mi van veled? :D
  • Sáska
  • LES FORZA INTER
    nah majd teszünk róla, hogy felpörögjön. csak legyen ritkább a naptár.

#77543 Máté neked meg csönd! neked úgyis téli szüneted van szal baromira ráérsz, míg másoknak tanulni kell egész január végéig!
    azután viszont fordul ám a kocka
  • csadam
    VAn olyan server(cOd4) ahol általában meglehet találni titeket?
  • Mr.Grent
    Sis ezzel kezdtem, mindig ezzel kezdem, aztán pb_setup letölt az is megvolt. Aztán kb reggel meglestem hogy a proci hütő venti nem volt rátszorítva a procira. Ma éjjel kipróbáltam, és megoldódott. :D

De most megyek veszek procit meg ramot. Aztán majd leszek.
  • Sáska
  • A Kaszas
    latom nem csak en vagyok ejszakas:)
  • Sáska
    ha még nem próbáltad, akkor tipp:
    konzolba:
    /pb_sv_enable
    /pb_sv_update

elvileg frissiti magát, nekem ment.
  • czazsi
    Jah, játszanak... KuRVaBazMeG server: 62.112.194.67:20101
  • fdi-brutal
  • Rundstedt17
    ezzel még játszanak multiba?:)
  • ev1l FlOwEr
    Amúgy miajaza hiddj?

Ülj le!
    Egyes.
  • ev1l FlOwEr
    De.
  • Pigo
    Ne hiddj flowának
  • Mr.Grent
    Tegnap kicseréltem a gépem, felraktam újra a gémet, és kivág állandóan a pb pb_init_failure hibával. Újra raktam, akkor is. Hooli odaadta a pb könyvtárát, akkor is. Szóval én nemtudom hogy most mi lesz, de amint hallom azért ez a normál nem okoz osztatlan örömöt.

Uj a pb, 12. frissítettek, és sok a gond vele.
    Vagy nembírja a lámabotom. Pedig a flowa aztígérte hogy müxeni fog :D
  • Sáska
    tegnap voltunk rajta 8-10en eleg hosszu ideig.
  • Mr.Grent
    Vazz, épphogy valaki van rajta, hova kell még ingyen slot :D
  • Pigo
    Nekem elég 2 hét és kérek egy slotot:P
  • NaNoKuTyA
  • LES FORZA INTER
    csak tartson ki februárig, vége a vizsgaidőszaknak és 1 állandó slotot foglalok rajta :-)
  • csadam
    Igazábol csak annyi bajom van vele mint az infel.Én halok meg legelöször
  • ev1l FlOwEr
    Igen, de szar volt gyárilag, fagyott mint állat. Az elődjét meg megkapta kollégám, úgyhogy nekem maradt a szopóág. Most egy celka van a gépben, hogy egyáltalán működjön, de a sof is képregény vele....
  • RIZLA
  • NaNoKuTyA
    hát akkor zicc!:D
  • NaNoKuTyA
    hát mi történt? most vettél nemrég, nem?
  • ev1l FlOwEr
    Már csak hetek kérdése és jövök én is....
    3 hete nincs procim.
  • Sáska
    nekem az a bajom, hogy annyira RD, hogy tényleg aki előbb meglátja a másikat, az nyer. És általában az lát meg először, aki 1helyben guggol/ül a fűben.
  • NaNoKuTyA
    olyan mint a demolition!
  • csadam
    Nekem ezzel van bajom --->search and destroy mert láma vagyok hozzá :D de majd meglesem ha hozzá férek a másik géphez amin fut a cod
  • NaNoKuTyA
    detto....én nem erőltetném egyenlőre a hardcore-t!:O
  • Sáska
    off:

Koszonom mindenki neveben, aki a sofosok kozul ott jatszik. Sokkal jobb ismerosoket megszurkalni (nem igaz, Brutal?:D), mint a sok okosgyerek rinyalasat hallgatni:)
    En mar voltam a serveren, nagyon jo, bar egyelore a hardcore mod + search and destroy parositas szamomra inkabb jatek nezes, mint jatszas, mindig meghalok az elso 10 mp-ben:)))

On