Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztm te kevered a Brutált valakivel😄DD Még hogy kohászivadék😄DDD Nahh ezért kapsz majd a pofádra😄DDDDDDDD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Dud mester, szeretném elkérni azt a script-et ami mutatja a szervereket az obi oldalon! lehet?
Legalább Te okosabb lehetnél és nem reagálsz így... Ma emiatt meglesz az 53000. hozzászólás. 

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
jól van kohászivadék, hozod a formád!
Egyszerûen utálom a szinpadias kis faszokat, akik csak a szart keverik! Szerinted mi nem vagyunk tisztába a régi adminok tevékenységével, te iqnegatív! Nehogy már te oktass minek ki jómodorból, mikor tele a szád ökrösszekérrel! Emészd meg a történteket, tudom nehéz!

Egyszerûen utálom a szinpadias kis faszokat, akik csak a szart keverik! Szerinted mi nem vagyunk tisztába a régi adminok tevékenységével, te iqnegatív! Nehogy már te oktass minek ki jómodorból, mikor tele a szád ökrösszekérrel! Emészd meg a történteket, tudom nehéz!

\':..:\'
2,1GB, csak a háztartásigépen formázza.
Tudod, képzõmûvész hajlam....

Tudod, képzõmûvész hajlam....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
najólvan további szépestét...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
52%... csak tudnám miért pont hajnali 1-kor kezdtem formatálni...

formatálás... 14%...

A jármûvek elég jók az egyik autó oldalából ilyen hosszú pengék jönnek ki amovel lehet kazálni😊.
ez az UT 2004 egy nagy VICC. Ugyanaz az egész csak új mapok és jármûvek. Így kell lehúzni még bõrt egy régi dologról.
51997?
Mail to: [email protected]
52003 is a tied volt kaszi? vagy az hogy tûnt el?
hehe, barom 😄D
lol, titeket itt má elhagyott az erõ..... 😛
sg csíter
bááááááááááááááááááááááááááááááááááááázzzzzzzz
kis kemper😊
nem tom, gondolom a hykao nikkûnek a nénije
pfpfpfmmmfpfmpmfmf fpm pmf pfm pmpfpfpmpfmpfm.

hádde ponn most kell?😊 végre eccer elcsípem a ká körüli állapotot,(nem mintha lenne esélyem😊) erre meg mindenki kyodai mahjjongozik...
a héten má szétflémeltük az agyunkat, senki nem akar fasságokat írni (legalábbis ajánlom 😉 ) de legalább megérjük azt, amikor értelmesen viszi el vki ezt az értelmetlen "díjat(?)"...
ufff
ufff
vihar elõtti csend...