Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Írni még mindíg nem tudsz.

LSC
Bazze idáig lesüjjedt a sof scene hogy egy ilyen nyomorult is admin lehet.

LSC
Tök igazad van, nemhogy adminnak nem való egy ilyen fasz, de még játszania sem szabadna a történtek után. Itt most cyrus szivatás próbálására gondolok. SZÓVAL RYLANDER ÉS HÚZZON A BÜDÖS FASZBA. Egy biztos én addig nem megyek aPosse-s fiúk szerverére míg egy ilyen gyökér ott admin. Tudom nem rajtam múlik a szerver fennmaradása.

Devo
Az eleje érthetõbben:

Most eláshatod magad !!! Ez nem is GLOBAL BAN lesz, hanem INTERGALAKTIK BAN!!!! Rá -tál kis

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Devo
Most eláshatod magad http://http://www.mportal.hu/img/forum/smileys/32.gif[/img] TE [img] !!! Ez nem is GLOBAL BAN lesz, hanem INTERGALAKTIK BAN!!!! Rá -tál kis

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

NaNoKuTyA
hahaha

\':..:\'

Tibre
látom a mai nap sem eseménytelen 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

ev1l FlOwEr
Elmesélnéd nekem, hogy mi ez ???

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

he? miazhogy esetleg?

Devo
Szia Palleon

Devo
Megettél egy ezeréves trükköt Te kis csicska ! Most vallottad be mindenki elõtt, hogy tényleg Te voltál. LÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚZER.

Palleon_home
Az elõbb elírtam a jelszavam! Én dolgozom ám!

Palleon_home
Barátságos jó napot mindenkinek

Devo
Lol ez hülye én blöfföltem

Rylander
PunkBuster Server: VIOLATION (MULTIHACK) #70029: *Pos$e*Ryland3r* (slot #9) Violation (MULTIHACK) #70029
esetleg

[email protected] itt megtaláltok..

Devo
Ez is téged minõsít kisfiam egy tõmondaton belül 3 helyesírási hibával. Gratulálok.Nem fogok itt vitázni veled, hiszen nem az a fontos mit mondanak rólam ,hanem az , hogy ki mondja.

Rylander
tisztességes? egy segfej kis segvakaro pocs

Devo
Te szarházi csicska KI VAGY TE? Egy senki egy szar. Mit képzelsz Te magadról kiscsíra? Még csak nem is vagy Posse tag mióta idézem😛unkBuster Server: VIOLATION (MULTIHACK) #70029: *Pos$e*Rylander* (slot #9) Violation (MULTIHACK) #70029
broadcast: print "*Pos$e*Rylander* You have been kicked via PunkBuster (for 2 minutes) ... Violation (MULTIHACK)
És még Te csodálkozol, hogy egy tisztességes játékos ha meglát úgy üdvözöl, hogy takarodj?

Sáska
Amugy meg felraktam a felbontást 1280*1024-be, és tök jó😄

Rylander
szép kis screneshot.... de sajnos nem ug ykellet volna bejonni hogy takarodj.. tobszior is megkérdeztem de nem tudtál nyugodtan koszonni. és ilyenekkel nem akarunk jáccani. És mlg te vagy felháborodva?

Sáska
Devo, ne játszál azon a serveren, s megkíméled magad ettõl. Engem egyszer lemutézott (a semmiért), azóta nem is játszottam a posse serveren. :S

Devo
És hogy adjunk a kultúrának is: RYLANDER A KURVA ANYÁDAT. (Bocs Grent csak ezt muszály volt )

Devo
tisztelettel megkérném a Posse klánt, hogy a jövõben mellõzze a hulladék felhalmozását a szerveren. Köszönettel: egy olyan játékos, akit Sof-ból admin még nem kickelt eddig. (Asszem mindenkivel korrekt vagyok és mindenki érzi-érti mikor viccelek és mikor beszélek komolyan...)

Devo
Mocskosul fel vagyok háborodva. Ez a kis takony geci nemhogy nem lett bannolva, de az adminjogot is gyakorolja aktívan a Posse serveren. Mióta ismerem mindíg úgy üdvözlöm, ha meglátom,tekintve az iránta érzett féktelen szimpátiát, hogy TAKARODJ ! 😊) Ezt mindenki tudja, szoktatok is röhögni ha látjátok. Most azonban válaszul ezt kaptam:

Pórhoz? sörözés elõtt?

ATS: Peelova
nah megyek vámolni...😞
háááááááááááápffffffffffff😊
akuma jer maj hentelni fél hat körül, mutassuk meg mijen egy igazi ribanc😊
sziasztok
-
Amúgy 160giga pówa

Devo
Jah ezt elfelejtettem, nagyon klasz dolog, nekem is eszembe jutott már de sajna az Everbalance-on már kitalálta valaki .Ehun e 😊

LSC
mijaza cheatpolice? Én is akarom

LSC
mi lett most rilanderrel? Nem mintha nem tudnék aludni a kíváncsiságtól de úgy mégis.

Devo
Uh bazz Alfa ez eszembe se jutott 😊)) Nagy bátran berongyoltam eredeti kulccsal .😛 Még szerencse ,hogy regisztrált CheatPolice tag vagyok, tiszta mint a hó... 😊

Devo
Tapasztalataim a TiE sereren (2 map után): Nem történt semmi se 😊 A crosshair pack meg a radio is maradhat, más meg nem nagyon van ami gázos lehet. Egyébbként meg pure serveren szerintem eddig se lehetett buherált PK3-al mókuskodni. Üdv Devo

LSC
szasz Kuli.

KulacsKa
Jo napokat all.

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

LSC
Az tuti hogy nem az eredeti kulcsommal megyek fel elõször mert még valami mod, vagy szerverrõl letöltött szarért megjárom.

LSC
és egy olyan scriptért ami az ellen fejét mindíg a képernyõ közepére rakja?

LSC
õõõ izé Grent tényleg nem rinyál egy crosshair szín és méret váltó script-ért?

LSC
Sztárbox az ertéellen benevzzük õket is.😊

Allatgoreny
Szeretnek elnezest kerni azoktol, akik jovohet szombaton szamitanak a megjelenesemre, egy csaladi ugy sajnos halaszthatatlanul kozbejott, nagyon szerettem volna elmenni, de igy az en reszvetelem csuszni fog. Azert rendkivul jo sorozest kivanok, az ezt koveto baszogatassal pedig tisztaban vagyok😊

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Gugger
GBS olvassatok saját fórumot!

Devo
Tetszik az Avanti, jó tágas 😊)

Devo
Elõre szólok, hogy konnektelek az MD5tool.al felvértezett TiE serverre. Nincs a mappámban semmi ,csak egy crosshair pack, amit nem is használok meg 1-2 saját script a fegyverváltáshoz, ilyesmi. Szal ha valamiért kidob, shotolok egybõl, hogy okuljatok, ha valamit eddig szabadott használni (anno CB-n a Wolf-ban is szal nem csalás szinten 😛)de most morog érte . Pissz.

Grave Digger
Nahh akkor lassan kezdhetjük rendezni a GBS "aszfaltbetyár" Nanokutya vs. Ti.E. "kenukirály" Hooligan meccset is😄DDDDDDDDDD. Én meg lezúzom a rejszlandert😄 egy 14 évessel még talán elbírok😄DDDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Devo
Nah YO reggelt mindenkinek!!! Látom ,csitul a botrány, de azért a FISCH FUCKER adminnak az kicsit sok a gyomromnak így reggel. Nagyobb kemperlámát nem találtatok?

NaNoKuTyA
fosok is!😊)

NaNoKuTyA
nem vagyok az az anyázós tipus, ez most kikivánkozott! a többiektõl sry, a többit meg vállalom!