Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tibre rajta vagyok a dolgon, bár nekem Amos kicsit máshogy mesélte el. De nem is érdekel igazán, ki mit mond, megmondtam neki, hogy vegyen vissza. Sry a nevében.
Grent, tényleg nem baszogatásból kérdeztem, hanem komolyan érdekel a véleményed. Mert Én gondolkoztam az itt játszó külföldieken, s jobb nem jutott eszembe.
Lehet meg kellene próbálni külföldi szervert indítani. Esetleg abban is bennelennék mint támogató, szervezõ.
https://grentmedia.hu
én mégegyszer sokadszorra csak annyit mondanék zárszóként,hogy nem baj,ha a gbs külföldieket is megtesz adminnak pl:fish,de az ilyen amostól,aki amint belépek elküld adminként a fenébe ezektõl felfordul a gyomrom,remélem nem ez a tendencia fog folytatódni a késõbbiekben.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Én attól független minden portra bemegyek ha ott van player. Ezen az sem múlik hogy esetleg a Ry barátunkkal kell együtt tolnom. Csak ha van fent 2-3 ember akkor lehet hogy nemoda megyek hanem külföldre.
A magyarbuzi helyett írhattam volna enyhe szélsõjobboldali beállítodást is, de nem kívánok politizálni, mert ez itt nem az a topic.
Újra megkérlek, olvass figyelmesen, s hogy ne adj a számba olyan dolgot, amit nem mondtam. Légyszíves keresd meg azt a hozzászólásomat, ahol azt mondtam, hogy szar admin vagy/voltál. Én nem emléxem ilyenre.
A probléma drága Vórcsif Csabi, hogy hülyeséget kérdezel. Olyat akarsz a számba adni, amit nem mondtam. Javaslom, hogy olvasd el újra a te kommentedet, s utána figyelmesen az enyémet is, amit válaszoltam rá. Ha nem érzel a 2 között összefüggést, akkor a hiba az ön készülékében van.
PS és a TiE klán egyfolytában a saját szervereiken játszik itt eleve kiesik 12-18 játékos, ennyivel is kevesebb ember játszik nálunk! Õket megértem, nincs is miért elitélnem õket, persze, hogy a saját portjuk elõrébbvaló... Ez van, hozzá kell szokni, hogy kevesebb a játékos, és ezen csak úgy tudunk változtatni, ha engedjük, hogy a külföldiek érvényesülhessenek. És úgy látszik, inkább jönnek a külföldiek...szal sajnálom, ha a magyar tábor ebben nem akar részt venni, de nem hullatok könnyeket senkiért!
záró gondolat: az általám inditott viták célja nem egymás sárba tiporása, hanem az hogy vmi köztes vélemenyre jussunk. ezért várok el normális választ.
egymásra csunya szavak használtatában pedig én nem vettem részt, most sem, de illettél a magyarbuzi jelzõvel, és egyszer a multkori nagyon kellemesen megjegyezted hogy szar admin voltam, ezért érdekelt volna erõsen hogy pl fish mivel fog többet tenni mint én tettem. a kitérõ választ köszönöm szépen
köszönöm szépen amit irtál, de legközelebb választ irj lszives
nekem a serverrel semmibaj, én nem játszom rajta
admin sem akarok lenni sehol
csak amiket irtok azokon szoktak elgondolkodni és választ természetesen nem kaptam
nekem a serverrel semmibaj, én nem játszom rajta
admin sem akarok lenni sehol
csak amiket irtok azokon szoktak elgondolkodni és választ természetesen nem kaptam
A legszomorúbb tényleg az, hogy a magyarok azok akik inkább nem játszanak, minthogy a GBS portokra jöjjenek! Eleve elitélik a külföldieket a semmiért! Pofáznak, hogy így meg úgy nem jó..., így kellene úgy kellene, de játszani nem jönnek, de akkor meg mire jár a szátok kedves magyar játékosok!!!???
Nagy gondunk az is, hogy a külföldi játékosok pingje +100 -al emelkedett és ezért vagy nem tudnak konnektálni sem low ping miatt, vagy egyszerüen élvezhetetlen a játék számukra! Remélem ezen tudunk még valamit javítani... Egyébként külföldi játékos még így is több van a szervereinken mint magyar! Szánalmasnak tartom, hogy sokan csak azért nem jönnek a GBS port-okra, mert megsértve érzik magukat, vagy úgy érzik az OBI elárulta õket azzal, hogy nekünk adták a lehetõséget a folytatásra, vagy csak egyszerüen utálnak minket!
Én nemmondtam semmit és aztsem hogy gond, csak hogy lol. Ne rajtam kezdj el szívóskodni. Lehetett volna akárki, az is lol lett volna, de nektek õ a szimpatikus és megbíztok benne, hát ez van. Bizok benne hogy jobb lessz. DE nemértem õket, mostanában mindenki eltünt. Üresek a ti portjaitok is. Mi lessz ebbõl. És szerintem annak semmi köze hogy fut a ps és a tie szerver. Mert a ps-en a ry-és pengepáros meg pár ry szimpatizáns (nem sértésnek venni és esténként a PS többi tagja). Nállunk meg max mi játszunk és néha futnak be többen. Mi gyakorlunk, elhülyéskedünk. Megtettük ezt a hunporton is, és ottis ez volt a helyzet.
ÉS ebben még az is poén hogy néha csak úgy bejönnek idegen klánok hogy van-e kedvünk egy friendly warhoz. Tehát szerintem semmi köze hozzá hogy több szerver fut. Egyszerûen Változott az ip és nehezen veszik be. De remélem változik a dolog egyhamar.
ÉS ebben még az is poén hogy néha csak úgy bejönnek idegen klánok hogy van-e kedvünk egy friendly warhoz. Tehát szerintem semmi köze hozzá hogy több szerver fut. Egyszerûen Változott az ip és nehezen veszik be. De remélem változik a dolog egyhamar.
Fish Licker-rel mi a gond? Te kire gondoltál volna helyette? (Amos most más kérdés- õ képzés alatt van
... csak egy kis idõ kell neki: vagy megjavul, vagy elvesszük tõle)
... csak egy kis idõ kell neki: vagy megjavul, vagy elvesszük tõle)
Delta és Alpha, én nemértem mit szívóskodtok, nekik így jó akkor ez van. Én is sírhatnék, de nemteszem, nekemsem esett jól. De õk döntöttek és ez van. A külföldi dolog meg jó ötlet, szerintem is jó dolog, de Pont õk. Hehh, lol. De ez is az õ dolguk.
Kedves Delta,
Nem külföldi párti vagyok, hanem próbálom a külföldi játékosokat is ugyanúgy kezelni, mint a magyarokat. Viszont az tény, hogy te meg magyarbuzi vagy.
Nem tudom, mikor hangoztattunk ilyeneket, sõt, én pont az ellenkezõjére emlékszem. Ha vitatkozni akarsz velem, elõbb olvasgass figyelmesen, ez a tanácsom számodra.
Ajánlom figyelmedbe a #51594 hozzászólásom második részét. De hogy ne kelljen lapozgatnod visszafelé, idecopyzom:
"Ahoz, meg hogy adminként nyomd hogy even teams, pause game, meg egy pb shot lekéréséhez nem kell nagy tudomány, szóval ez a tapasztalt admin dolog ez bs" (bs= bullshit, csak hogy értsd).

Nem külföldi párti vagyok, hanem próbálom a külföldi játékosokat is ugyanúgy kezelni, mint a magyarokat. Viszont az tény, hogy te meg magyarbuzi vagy.
Nem tudom, mikor hangoztattunk ilyeneket, sõt, én pont az ellenkezõjére emlékszem. Ha vitatkozni akarsz velem, elõbb olvasgass figyelmesen, ez a tanácsom számodra.
Ajánlom figyelmedbe a #51594 hozzászólásom második részét. De hogy ne kelljen lapozgatnod visszafelé, idecopyzom:
"Ahoz, meg hogy adminként nyomd hogy even teams, pause game, meg egy pb shot lekéréséhez nem kell nagy tudomány, szóval ez a tapasztalt admin dolog ez bs" (bs= bullshit, csak hogy értsd).

anyázáson kivül szokott még valami érdekes lenni ebben a topicban???
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
egy krekk nekem is jóljönne
van esetleg?
van esetleg? Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
sáska te mindig is nagy külföldi párti voltál ez tény...
ami engem érdekel: mindig irjátok hogy nem olyan admin kell aki csak shotokat kér, even teams-ezik, meg csillapit, rendet tesz, csitereket figyel. TE pl ennél mit teszel többet?
ami engem érdekel: mindig irjátok hogy nem olyan admin kell aki csak shotokat kér, even teams-ezik, meg csillapit, rendet tesz, csitereket figyel. TE pl ennél mit teszel többet?
na és összejöttél a nénivel? kedvesen mosolygott a bajsza mögül a mikor kihozta neked a paprikáskrumplidat

Mail to: [email protected]
nyóc
remélem sültkrumpliszagú maratt mindened egy életre a marosozás után

vki photoshop serial léci😊 köfi
yo reggelt, mijezavitamármegint?😄DDD
soha többet nem szívok és piázok együtt, nagyon taccsra tud tenni a dolog
soha többet nem szívok és piázok együtt, nagyon taccsra tud tenni a dolog
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
szegény spiginek legalább itt van egy kis sikerélménye 

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
inactivity-t mire méri ? szal ha kempelek 1 sarokban 20 percig minden mozgás nélkül (kivéve egér néha) az számít?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
1. Nem akartunk túl sok admint.
2. Soha nem mondtuk, hogy õk jobbak lennének, mint Te.
3. Azért választottunk külföldit, mert nekem igen is fontos, hogy ne csak az legyen, amit a magyarok akarnak. S már régen ment a sírás a külföldiek körében, hogy miért csak magyar admin van stbstb. Fish Licker szerintem az egyik legnormálisabb játékos, ezért választottuk õt.
4. Eredetileg nem is akartunk olyan admin-t, aki nem GBS-es, de aztán rájöttünk, hogy mindenképp kell lennie, hogy legyen valaki, aki minket is ellenõriz. 2 emberre gondoltunk, az egyik Spigi lett, mert õt mindenki egybõl elfogadta, a másik meg Flóva, mert õtet is😄
2. Soha nem mondtuk, hogy õk jobbak lennének, mint Te.
3. Azért választottunk külföldit, mert nekem igen is fontos, hogy ne csak az legyen, amit a magyarok akarnak. S már régen ment a sírás a külföldiek körében, hogy miért csak magyar admin van stbstb. Fish Licker szerintem az egyik legnormálisabb játékos, ezért választottuk õt.
4. Eredetileg nem is akartunk olyan admin-t, aki nem GBS-es, de aztán rájöttünk, hogy mindenképp kell lennie, hogy legyen valaki, aki minket is ellenõriz. 2 emberre gondoltunk, az egyik Spigi lett, mert õt mindenki egybõl elfogadta, a másik meg Flóva, mert õtet is😄

Nem viccelõdik csak, még nemtudja az mire van, Bolt meg nemmagyarázta el neki hogy szabad nemszabad.