Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
Másik: Mint magyar-buzi sniperes Varcsóf (😊)azt mondom hogy rosszba ne legyünk azért mert egy-két dologban nem értünk egyet. Lehet hogy kicsit elfogult voltam amiket most itt az utóbbi órákban irtam. Nem biztos hogy a gbs tehet arrol ahogy most állok a sof-hoz. Minden eddigit elfelejtve mondom azt hogy jelen szekundumban nincs veled sem, sem a gbs-sel bajom, egyszerûen csak a gbs serveren nem játszom. Igy zárom le ezt a dolgot. Peace!

\':..:\'

Én ezt az egész mizériát úgy fogom fel, hogy az OBI (tejesen érthetõ okból kifolyólag ( CoD-ra való rákattanás, + üzleti lehetõségeinek kiaknázása..)) úgy döntött, hogy MEGSZÜNTETI A SOF2 SZERVEREIT!
Mindenki elõtt ott volt a lehetõség, hogy átvállalja a portokat, de mint mondottam az OBI-nak ez biznisz, tehát nem adta igyen (igazuk is van).
Mi jelentkeztünk, hogy BÉRELNÉNK (pénzért!!!!!!) a portokat és továbbvinnénk a 2 és fél év alatt felépített magyar SOF2 bázist. Õk ezt örömmel vették (ahogy nekem lejött..) és megállapodtunk...
Tehát nincs helye rinyának, ugyanis az OBI, mint sof2 szolgáltató vagyétek úgy, hogy MEGSZÛNT. Helyettük vagyunk MI. Az hogy valaki az OBI-admin volt, az nem jelenti azt, hoyga GBS-en is admin lesz! Egy szerveren, amiért fizetünk és a mi nevünk alatt fut, energiát feccölünk bele, és bevállaljuk az összes szervezési feladatot, engedtessék már meg, hogy eldöntsük ki legyen admin és ki ne. (Amos GBS-es. Ha bevettük a klánba, az azt is jelenti, hogy csípjük a formáját és megbízunk benne....és a saját klánjának a szerverén lehessen már admin valaki.)
Az OBI-s adminok azért nem adminok már, mert megszûnt a szerverük, ha nem vettétek volna észre!
A külföldi adminokat már meg is indokoltuk vamikor, de elírom mégegyszer: Szeretnénk egy erõs enmzetközi csapatot összeverbuválni, akik nap, mint nap jókat hentelnek együtt. Ha valaki csak magyarokkal akar játszani, az szervezze le és menjen be a HUN portra. Mi (jelenleg a szerver üzemeltetõi) igenis nemzetközi szervert akarunk létrehozni....akinek nem teccik, az csináljon szervert és esküszöm nem szólok bele, hoyg ki admin és ki nem, ki játszik és ki nem.
Qrvára unom ezt a vitát, nincs arra szükség, hogy a Wórcsíf, meg az Alpha (akikkel soha semmi bajom nem volt (a SNIIPEEERRRRT leszámítva😉))) ((akinek inge, vegye magára) itt rázza a ketrecet folyamatosan és idiótaságokkal flémelia fórumot..
Higgyétek el én akkor örülnéka legjobban, ha mindenki meg lenne elégedve....de ez lehetetlen. Ettõl függetlenül, mi TÖREKSZÜNK RÁ!!!!
Mi továbbra is mindenkit szeretettel várunk a portokon!!!!!
Egyébként Mars néven játszom.Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

https://grentmedia.hu
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Akinek van ötlete, kérdése, javaslata az e-mailen, priviben megtalál. Velem lehet beszélni de én ezt a gyerekes vitatkozást a külföldi adminokról miegyebekrõl nem vagyok hajlandó tovább folytatni. Ha ti nem vagytok képesek megvárni azt, hogy mit hozunk ki a szerverbõl hát sajnálom de ti bajotok. azt is megcsinálhatjuk, hogy lelõjük a picsába az összes szervert, ti mehettek oda ahova csak akartok és ahol senki nem foglalkozik azzal, hogy ti mit akartok vagy mi nektek a jó (ahogy elnézem nem is vagytok képesek azt észrevenni, hogy mi azt próbáljuk elérni, hogy nektek csak a legjobb jusson. Helyette türelmetlenkedtek meg midnen szarba -hozzáteszem feleslegesen és korán-, beleakaszkodtok) nekünk meg több pénz jut piára.
A *GBS* teljes szívbõl csinálja azt, hogy a kurva életbe má ne legyen az, hogy meghalljon a sof2 magyar scene és legyen a seggetek alatt egy szerver, erre ezt kapjuk. Hol az érték rendetek? Van nektek egyáltalán egy kis elismerés, köszönet vagy támogatás a szívetekben? Én kezdem azt érezni, hogy nincs.
2 nap folytonos játékra ítéllek. HOPP Katalin bírónõ elmehet a ......, nahh hogymegoldottam?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Már fájj a fejem
. Vagy csak én vagyok AUTISTA?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Most minden félretéve megfogalmazom, hogy miért tartottalak jó vagy rossz adminnak:
A te admin választásodat eleve értelmetlennek tartottam, ezért nem is támogattam. Nem is értettem, mire ez a feszülés, hiszen nem is volt szó adminválasztásról, csak te kitaláltad, hogy admin akarsz lenni. Hogy mit nem csináltál jól? Pontosan nem tudom, mert 1. Nem érdekelsz, 2. Olyan keveset játszodtál adminként, hogy nem is lenne érdemes minõsíteni.
Amugy nekem semmi bajom nem volt veled egészen addig, amíg be nem jöttél a serverre és folyamatosan tk-ztál késsel engem ok nélkül. Azóta:

Tény hogy üresek a GBS szerverek, és ami fáj ebbõl a CTF-is. Ami mint tudjuk mindig fullos volt. Shitti FAKK. Én pl. bár lehet hogy cikkancs, de az OBI fórumokon megkerestem néhány embert és meghívtam hozzánk. Hátha ezzel is növelem a létszámot. DE belátom ehhez idõ kell. De az idõ ellenünk a sof2 ellen dolgozik. ÉS ez fáj a legjobban. Imádom ezt a gámát, a többit csak megnézem és hanyagolom. Belemélyedni nincs kedvem mert nemismerek ott senkit, vagy a játék fizikája nem jön be, itthon meg pár tag lövi egymást halomra akkor inkább oda megyek.
A külföldi player dolog, én azthiszem tökmindegy hogy ki áll a névnél, ha nagyobb a pingje egy 30-assal vagy kissebb, akkor ahhoz már máshogy kell lõni és ezt eleinte elég szarul viselem. Tisztára mintha normál lenne.
és jó dolog amit csináltok csak én nem így csinálnám ennyi.