Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
ha lesz war,nem lehetne elöbbre hozni?mondjuk 8-ra?

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

LSC
HAHÓ

LSC
mé nem lessz?

Pano
akkor mond, hogyan csinálnád? 😉 Ötletekre, javaslatokra mindig nyitottak vagyunk, hiszen ti játszotok rajta.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
nem mindíg, csak egyszer és mindenkorra...

LSC
Én megköszöntem és jó dolog amit csináltok csak én nem így csinálnám ennyi.

DrBigSlingShot
szevasztok

Élni vagy égni???!

csabawarchief
nem tudom hol kell mindegy

szerinted?😄 nézz néha cb oldalt ha már joinoltatok 😄

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

Sáska

az én hozzáfûznivalóm a gbs szerverrel kapcsolatban csak annyi , hogy az õ szerverük õk fizetnek érte tehát õk fogják eldönteni hogy milyen adminok lesznek ha minden régi admint megtartottak volna + 1-2 külföldit adminná tesznek akkor mondjuk 12 public hely kellene a szerverre és a játékosok 60%a admin lenne amit faszságnak tartok mint ahogy pl ps szerveren is mindenki admin ez csak arra jó hogyha mondjuk zbf elmegy cigizni nem dobja ki a szerver 5 perc múlva😄 én abszolút nem érzem megsértve magam amiért nem vagyok admin a gbs szerveren...a Pos$e szerveren sem admin minden régi admin és a Tie szerveren sem... ez így van rendjén

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

fdi-brutal
Ügyi vagy!!
Ezt egyedül hozod össze vagy van aki segít?😄DDD

-FDI-Brutal-Hooligan

Tibre

Tibre

csabawarchief
Posse! Este warunk lesz vagymi?

csabawarchief
#52537 és #52540 ra válaszom és zárásom a dolgokról: #52541

fdi-brutal
Erröl nem is beszélve:" érték rendetek"😄DDDDD
bocsi:😊))

-FDI-Brutal-Hooligan

csabawarchief
Sáska! Mondok én neked valamit. A késelést nem magyarázom meg, nem akartam ott se kicseszni veled. Nem tudtam hogy az elsõ leszur, nem tudtam hogy kevés hp-d. Aztán amiko kirugtál és visszaléptem már nem öltem de nem tudtam beirni a sry-t, közbe jöttem rá hogy hülye voltam. Te bannoltál, ezzel igy fairok voltunk. Azt mondom nincs baj igy. Kellemesen csalódtam is benned hogy, másnap reggel az incidenst nem irtad be és publikálad a forumon. Ezért igy utólag egy SORRY-t be is irok.
Másik: Mint magyar-buzi sniperes Varcsóf (😊)azt mondom hogy rosszba ne legyünk azért mert egy-két dologban nem értünk egyet. Lehet hogy kicsit elfogult voltam amiket most itt az utóbbi órákban irtam. Nem biztos hogy a gbs tehet arrol ahogy most állok a sof-hoz. Minden eddigit elfelejtve mondom azt hogy jelen szekundumban nincs veled sem, sem a gbs-sel bajom, egyszerûen csak a gbs serveren nem játszom. Igy zárom le ezt a dolgot. Peace! .

NaNoKuTyA
Ne mártírkodjál már bazzeg! És szerintem is van egy laza szélsõjobbos beütésed, bár ez tényleg magányügy, de admin kiválasztásnál ez nem lesz szempont! Nyugi, ja és szeretettel várunk servereinken! Muhahahaahaha

\':..:\'

Gugger

rohadtgec
Nos Kedves Magyar playerek!

Én ezt az egész mizériát úgy fogom fel, hogy az OBI (tejesen érthetõ okból kifolyólag ( CoD-ra való rákattanás, + üzleti lehetõségeinek kiaknázása..)) úgy döntött, hogy MEGSZÜNTETI A SOF2 SZERVEREIT!
Mindenki elõtt ott volt a lehetõség, hogy átvállalja a portokat, de mint mondottam az OBI-nak ez biznisz, tehát nem adta igyen (igazuk is van).
Mi jelentkeztünk, hogy BÉRELNÉNK (pénzért!!!!!!) a portokat és továbbvinnénk a 2 és fél év alatt felépített magyar SOF2 bázist. Õk ezt örömmel vették (ahogy nekem lejött..) és megállapodtunk...
Tehát nincs helye rinyának, ugyanis az OBI, mint sof2 szolgáltató vagyétek úgy, hogy MEGSZÛNT. Helyettük vagyunk MI. Az hogy valaki az OBI-admin volt, az nem jelenti azt, hoyga GBS-en is admin lesz! Egy szerveren, amiért fizetünk és a mi nevünk alatt fut, energiát feccölünk bele, és bevállaljuk az összes szervezési feladatot, engedtessék már meg, hogy eldöntsük ki legyen admin és ki ne. (Amos GBS-es. Ha bevettük a klánba, az azt is jelenti, hogy csípjük a formáját és megbízunk benne....és a saját klánjának a szerverén lehessen már admin valaki.)
Az OBI-s adminok azért nem adminok már, mert megszûnt a szerverük, ha nem vettétek volna észre!
A külföldi adminokat már meg is indokoltuk vamikor, de elírom mégegyszer: Szeretnénk egy erõs enmzetközi csapatot összeverbuválni, akik nap, mint nap jókat hentelnek együtt. Ha valaki csak magyarokkal akar játszani, az szervezze le és menjen be a HUN portra. Mi (jelenleg a szerver üzemeltetõi) igenis nemzetközi szervert akarunk létrehozni....akinek nem teccik, az csináljon szervert és esküszöm nem szólok bele, hoyg ki admin és ki nem, ki játszik és ki nem.
Qrvára unom ezt a vitát, nincs arra szükség, hogy a Wórcsíf, meg az Alpha (akikkel soha semmi bajom nem volt (a SNIIPEEERRRRT leszámítva😉))) ((akinek inge, vegye magára) itt rázza a ketrecet folyamatosan és idiótaságokkal flémelia fórumot..
Higgyétek el én akkor örülnéka legjobban, ha mindenki meg lenne elégedve....de ez lehetetlen. Ettõl függetlenül, mi TÖREKSZÜNK RÁ!!!!

Mi továbbra is mindenkit szeretettel várunk a portokon!!!!!

Sáska
Rájlánder, te bannolva vagy aq serverunkrõl, nemde???
Érik az IP ban....

eSméletlen amit mos csinál.. pause pause. elevszi mdinenki fegyverét.. áááá

Mars
Én amolyan kocajátékos vok, mert nem mindig érek rá játszani. De ha a szervered 24 órás, akkor szivesen meglátogatlak, a 999-es pingemmel Egyébként Mars néven játszom.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Alpha agyál már olyan szervert ahonan kidobnak mindig! hagy jáccak már egy kcist én is

azt a csajt ot balodlalt nem?

Palleon_home
Azt az aranyos barnát?

Boldog szülinapo tutolag.. qrva szép óra...

Mr.Grent

https://grentmedia.hu

Grave Digger
mivammá a gbs tagjai egymástól tanulják a nyelvtant? játszodtál😄DDDDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Az meg felettéb érdekes, hogy a külföldi emberek normálisan keresnek meg engem és a többieket MSN-en, e-mailben, hogy megköszönjék azt, hogy próbálunk rajtuk úgymond segíteni és javaslatokat tesznek, hogy mit kéne változtatni és mi az amit szeretnének és a kulcsszó SEGÍTENEK is benne.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Mr.Grent
Most az asszony húzottbe, vagy megint annyit ittál hogy úgy bevágtak neked hogy arra sem emlékszel mit ihattál utoljára ami már túlcsordult és a kezdeti delírium ködön át nyomtad valakinek a sódert?

Pano
Én mostantól leszarom mások nyavajgását. Sok pofon van az életben amit el kell viselni,d e látom itt sokan képtelenek rá.

Akinek van ötlete, kérdése, javaslata az e-mailen, priviben megtalál. Velem lehet beszélni de én ezt a gyerekes vitatkozást a külföldi adminokról miegyebekrõl nem vagyok hajlandó tovább folytatni. Ha ti nem vagytok képesek megvárni azt, hogy mit hozunk ki a szerverbõl hát sajnálom de ti bajotok. azt is megcsinálhatjuk, hogy lelõjük a picsába az összes szervert, ti mehettek oda ahova csak akartok és ahol senki nem foglalkozik azzal, hogy ti mit akartok vagy mi nektek a jó (ahogy elnézem nem is vagytok képesek azt észrevenni, hogy mi azt próbáljuk elérni, hogy nektek csak a legjobb jusson. Helyette türelmetlenkedtek meg midnen szarba -hozzáteszem feleslegesen és korán-, beleakaszkodtok) nekünk meg több pénz jut piára.

A *GBS* teljes szívbõl csinálja azt, hogy a kurva életbe má ne legyen az, hogy meghalljon a sof2 magyar scene és legyen a seggetek alatt egy szerver, erre ezt kapjuk. Hol az érték rendetek? Van nektek egyáltalán egy kis elismerés, köszönet vagy támogatás a szívetekben? Én kezdem azt érezni, hogy nincs.

Mr.Grent
Semmi csak úgy tûnik mintha értelmes dolgokról beszélnénk, de közben csak a minnél több hozzászólást gyüjtjük. ÉS milyen néven játszol?? És miért nem látlak a szervereken??
2 nap folytonos játékra ítéllek. HOPP Katalin bírónõ elmehet a ......, nahh hogymegoldottam?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mars
Most akkor mivaaan? Én is nyomom a Sof2-t, de nem igazán vágom, hogy itt mirõl van szó.

Éhes makkal az ember disznókat álmodik...

Mr.Grent
Sry ez félre ment, és csácskának szólna.

Mr.Grent
Már csak az érdekelne hogy a sok f, p, és m milyen betûkkel lenne behelyettesíthetõ hogy értsem az aláírásod.

Mr.Grent
Mi sem írunk csak diktálunk, a titkárnõ meg két cigi közt benyomja a szöveget, tudod nagyon elfoglalatak vagyunk.

MICIMACKO86
Hogyan tudtok ti ennyit IRNI? Már fájj a fejem. Vagy csak én vagyok AUTISTA?

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Sáska
Tudom, biztosan arra gondolsz, amikor valami ilyesmit írtam Alphának: nem értem, mennyivel lenne szarabb egy külföldi admin, mint pl. Delta. (itt azért használtam a "szar" melléknevet, mert már Alpha is ezt használta, ha jól emléxem. Azt, meg hogy a saját köreimben kinek mit mondok, ahhoz meg semmi közöd nincs.
Most minden félretéve megfogalmazom, hogy miért tartottalak jó vagy rossz adminnak:
A te admin választásodat eleve értelmetlennek tartottam, ezért nem is támogattam. Nem is értettem, mire ez a feszülés, hiszen nem is volt szó adminválasztásról, csak te kitaláltad, hogy admin akarsz lenni. Hogy mit nem csináltál jól? Pontosan nem tudom, mert 1. Nem érdekelsz, 2. Olyan keveset játszodtál adminként, hogy nem is lenne érdemes minõsíteni.
Amugy nekem semmi bajom nem volt veled egészen addig, amíg be nem jöttél a serverre és folyamatosan tk-ztál késsel engem ok nélkül. Azóta:

Mr.Grent
Téves, RD POWAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Mr.Grent
De akkor mivel tud többet egy külföldi sof2 szerver? Miért van az hogy néha 38 nyomják a LOD szerveren? Ezt nem értem. Valami reklámja van? Vagy mágnes elvüek? Pff broáf.
Tény hogy üresek a GBS szerverek, és ami fáj ebbõl a CTF-is. Ami mint tudjuk mindig fullos volt. Shitti FAKK. Én pl. bár lehet hogy cikkancs, de az OBI fórumokon megkerestem néhány embert és meghívtam hozzánk. Hátha ezzel is növelem a létszámot. DE belátom ehhez idõ kell. De az idõ ellenünk a sof2 ellen dolgozik. ÉS ez fáj a legjobban. Imádom ezt a gámát, a többit csak megnézem és hanyagolom. Belemélyedni nincs kedvem mert nemismerek ott senkit, vagy a játék fizikája nem jön be, itthon meg pár tag lövi egymást halomra akkor inkább oda megyek.

A külföldi player dolog, én azthiszem tökmindegy hogy ki áll a névnél, ha nagyobb a pingje egy 30-assal vagy kissebb, akkor ahhoz már máshogy kell lõni és ezt eleinte elég szarul viselem. Tisztára mintha normál lenne.

Pano
de inkább mondanád, hogy mi nem tetszik (a külföldi adminokon kívül)

Pano
Ahogy érzed Delta, de az egy félreértés, hogy nem szimpizünk.

Pano
Én csak annyit tennék hozzá, hogy rengeteg a magyar álneves. ELárulják magukat a pingel, meg ha lefuttatok rajtuk egy-két cvarcheck-et is. Most is bent volt egy bizonyos emberke Dávid és Erika néven vagy Erika és Dávid emtom, egyfolytába anyázik, káromkodik és fejemet teszem rá, hogy valaki a magyar sof2 scene-bõl. Egy szó int száz, ez egyenlõ a szánalmas szóval.

csabawarchief
Ti.E server powa 😄D

csabawarchief
Összefoglalva: nekem nem tetszik amit csináltok. Én dolgom. Nektek meg én nem vagyok szimip. Ti dolgotok. És én erre egy dolgot teszek. Elhuzok a sunyi picsába, elvégre Player vs Server dologban ugyis a kisebb szopna😄. Ugyhogy errõl ennyit. A bajom nem ezek a dolgok hanem ezek tetõpontjai a bajaimnak. KKb. egy hónapja i mondtam már hogy nem fgok igy itt játszani, azóta volt néhány proktek-ügy ala' ríllife, ugyhogy én azzal zárom hogy a gbs-n nem fogok játszani, helyettettek pedig a válasz az hogy ti meg szartok rá.

csabawarchief
lehet hogy itt finomabban irtad, de biztos vagyok benne hogy a saját is köreidbe igy is kimondtad, a lényeg itt az hogy mondtad amit mondtál: hogy nem voltam jó admin. Mindent félretéve fogalmazd meg hogy miért nem tartottál jó adminnak, vagy miért tartottál jó adminnak. És mi az amiben egyáltalán kevesebbet csináltam mint bármelyik másik admintársam. Lehet az elküld gombot most meg se kéne nyomnom, mert itt válasz ugy se lesz. Ez esetben viszont annyira kérlek meg hogy ne válaszolj erre az üzenetre, én meg szarok a gbs serverre, és most le is lépek innen. Swat ha köll vmi akkor este gyüvök.