Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]PAStheLoD
te .. pöcs! Jelentkezz be!! 😄DD

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief

Psy
Egy kedves kicsi fiú aki szeret viccelõdni, mapokat vált ahogy érzi, kérdés nélkül így kör közepén, legutóbb még kicket is kaptam mert nem voltam ott fél percig és nem mozogtam.. indok: foglaltama helyet 6/20as serveren

Mr.Grent
Boltboy fia, csak ugye egy kulcsal. De megoldom mondtam.

https://grentmedia.hu

LSC
nem nekem flémelt a félreérthetõség végett mondom, hanem valakit csíterezett pl.

Mr.Grent
Te meg egy kicsit megerõltethetnéd magad, és ennél többet írhatnál.

LSC
A meg ki?

Mr.Grent
Az változni fog igérem.

LSC
haggyuk inkább ezt a témát mostmár. Tudom én kezdtem azzal hogy Tibre-nek írtam valamit.

csabawarchief
két #52449

csabawarchief

LSC
Az tény hogy több láma van. Amost meg régen bírtam de rájöttem mekkora egy kétszínû kis fasz nemegyszer beugatott olyanokért hogy anyázott meg flame-elt és lemutoltam erre jött a muted by motherfucker stb. Fish-el nem volt semilyen konfliktom de akkor sem értem miért jobb mint én vagy Grent vagy a többiek akikben az OBI megbízott. A 3 szerveres dolog az érthetõ lenne csak álltalában nincsen senki Tie-n és Posse-n csak nálatok 8-10-en.

Psy
Tie -nek is jó a servere, kivéve mikor ottvan Ákoska admin, mer az halál

Pos$e-ra oszlik mindneki

Hali mindenkinek

Sáska
Ja, és még 1 ok, amiért kevesebben játszanak. Amikor OBI leállt, akkottájt nyilt meg a ps és a tie server. Így az addig egy serveren levõ játékosok most 3 serverre oszlanak...Erre nem gondoltál????????????

Sáska
Inkább valld be, hogy azért érzed jobban magad külföldön, mert ott több a láma, s király vagy. Amugy meg nem hiszem, hogy akár fish, akár amos inzultált volna téged....
És jóhogy üresek a serverek, ha mindenki elmegy... Te is, amióta nem OBI néven fut a port alig voltál bennt.

LSC
ha nem érted akkor SRY. Ess neki mégegyszer

reggelt

ATS: Peelova
la bonbon
csoki? alkohol? odabasz a konyakos csoki mi?
[HUN]PAStheLoD
na jóreggelt

, viszont akkor a mai gyúrás elmarad, izdog?
Mr. Fulop
Na megjöttem...

Kisé szarul vagyok de javul.

Az a sok pia...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

BorsoFozelek
Úristen mér ittam

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

BorsoFozelek
kicsit kezdek szarul lenni......

BorsoFozelek
Most ki is a segfej a Pos$e.én???????????????????? de komolyan????????????

csabawarchief
2:32

Grave Digger
I hate csoki, i hate alcohol😄DDDD Ma ismét szétestün, de gond nicncs, mert ha lenne az baj lenne😄DD háõfdddd:FFFF😄DSSSFGGG

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

jujj mennyi az idõ...
megyek fexem, jóccakát

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

rohadtgec
SORRY SIS3!!!
..KOMOLYAN..

Taptarap
csaba mennyi a pontos idõ??

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
te ki vagy?

csabawarchief
lol te is élsz még

LSC
Banno....izé... seggberúglak

Athletic  Bilbo
De mi van ha télleg kecseg!

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Col. Rommel
Laca a buvarszivattyu... felkapta a vizet!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Pano
Akkor meg miért nem ezt mondod? Miért jössz azzal, hogy megöljök a SoF2 scene-t mert nincsenek a szerveren?

A köcsögözésért meg bocs, mert az tényleg erõs volt...

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Különben is mond má meg ki vagy te hogy köcsögözzél itt frankón? Remélem egyszer a szemembe is mondod.

Taptarap
bannoljátok a LSC-t is

LSC
Köcsög vagy te. De egyébként gondoltam hogy ilyen reakció lessz és elmondom mi bassza a csõröm. Az bánt hogy ilyen fasz senkiházit mint ez az amos meg fis liker jobb adminnak véltek az baze. Megnézem hány csalót kapnak majd el. Szívbõl lélekbõl csináltam nem menõségbõl. A nyeregrõl annyit hogy külföldön ahol nem vagyok admin szintúgy jobban érzem magam mert nem ilyen seggfejekre vagyok utalva remélem tudod kikre (Posse-n meg rylander=LOL) gondoltam. Szóval higyg amit akarsz nem az bánt hogy lecseréltetek hanem az hogy KIKRE!

Taptarap

Pano
Na jó, elegem van. Azóta vagy ilyen köcsög LSC mióta nem érzed nyeregben magad. Bassza a csõröd alpha, hogy nem vagy admin, valld be!

A másik meg az, hogy azért nincsenek a szerveren mert amikor az OBI kipostolta az odlalukra, hogy lelövik a szervereket sokan lemondtak róla és azóta rá sem néztek az oldalra. Meg ahelyett, hogy itt sorra hozod fel a negatívumokat és sírsz tennél valamit nem csak szórnád a savat! Mi azon vagyunk, hogy a régi játékosok tudtára hozzuk, hogy mi az ábra valamitn új embereket hozzunk. Mindent mi sem tudunk egyik napról a másikra megcsinálni, nem vagyunk mágusok!

Elegem van a folytonos sírásokból, mindenki csak ítélkezik de nem várja meg mi lesz az eredmény.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

LSC
Hát ez ultimate qrva jó.

LSC
Itt most nem rátok gondolok hanem a vendégmunkásokra.

LSC
Megérte lecserélni a régieket ilyen balfaszokra...

LSC
Azt hiszem a GBS jó úton halad afelé hogy lenéptelenítse a szerverét. De õk tudják. Azért az elgondolkodtató hogy azóta amióta az övék fele annyian játszanak rajta.

[HUN]PAStheLoD
cseréld le,, már nincs mit tenni 😄DDDDDD

fdi-brutal
Még el nem füstöl!😄DD

-FDI-Brutal-Hooligan