Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki szeret viccelõdni, mapokat vált ahogy érzi, kérdés nélkül így kör közepén, legutóbb még kicket is kaptam mert nem voltam ott fél percig és nem mozogtam.. indok: foglaltama helyet 6/20as serveren 

Pos$e-ra oszlik mindneki

. Amugy meg nem hiszem, hogy akár fish, akár amos inzultált volna téged....
És jóhogy üresek a serverek, ha mindenki elmegy... Te is, amióta nem OBI néven fut a port alig voltál bennt.

Mail to: [email protected]

, viszont akkor a mai gyúrás elmarad, izdog?

Kisé szarul vagyok de javul.
Az a sok pia...

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
megyek fexem, jóccakát

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
A köcsögözésért meg bocs, mert az tényleg erõs volt...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A másik meg az, hogy azért nincsenek a szerveren mert amikor az OBI kipostolta az odlalukra, hogy lelövik a szervereket sokan lemondtak róla és azóta rá sem néztek az oldalra. Meg ahelyett, hogy itt sorra hozod fel a negatívumokat és sírsz tennél valamit nem csak szórnád a savat! Mi azon vagyunk, hogy a régi játékosok tudtára hozzuk, hogy mi az ábra valamitn új embereket hozzunk. Mindent mi sem tudunk egyik napról a másikra megcsinálni, nem vagyunk mágusok!
Elegem van a folytonos sírásokból, mindenki csak ítélkezik de nem várja meg mi lesz az eredmény.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

kicsit kezdek szarul lenni......