Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Létszám eddig:
1., CsicsereCsacska
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortetûfélisten😉
7., Birka
8., Qno
Az idõpont: 8 óra.
A helyszín: Stex Alfréd
A program: ereszd el a hajamat party
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Szóval ennyi felnõtt embert hülyére venni és etetni ...ez csak tehetség kérdése!lol
-FDI-Brutal-Hooligan
ha ki van tiltva gbs szerverekrõl akkor veszi a lapot és nem megy be játszani, de ha mégis bemegy akkor megpróbál sztem normálisan viselkedni és nem lebuktatni magát.
Részemrõl nem folytatódik a téma.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

10 perces havazás...

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
Eredmény 20:10 nekik CB szabályok szerint. Legközelebb játszhatnánk az OBI RD szerint a CB-t úgysem érdekli. Mi nem vagyunk ehhez a szóráshoz hozzászokva ami pár pontot jelenthetett volna talán. Kaszi te meg vedd le a fikadarabot a monitorról.

Mail to: [email protected]

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

) de a ma esti wart-t ne felejtsétek el
( at 21.00 )