Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief

ev1l FlOwEr
Segítek kicsit. Te.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
21.én sörözés POWA !!!!
Létszám eddig:
1., CsicsereCsacska
2., Dud
3., Hooligan
4., Akuma-Dí
5., V1rág bácsi
6., pacMAN a dávidszobortetûfélisten😉
7., Birka
8., Qno

Az idõpont: 8 óra.
A helyszín: Stex Alfréd
A program: ereszd el a hajamat party

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Ki járatta le? nyugodj már meg.. figyelj vannak külömbözõ clánok.. Pos$e kurva jól jáccik ezt tudja midnenki. akko rnem érte mit kell csodálkozni

Grave Digger

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Devo
Tudod hogyan játszik valaki pofátlanul? Úgy, hogy állnéven jön be és úgy adja ki magát külföldinek, hogy nem beszél se németül se angolul, ráadásul úgy vettem észre, hogy(miután bannolva lett és köcsögösködik továbbra is ) továbbra is trükközik.Gránátodt dob a semmi be? 6-7 x? Ez 1 x mák de hatodszorra már vicc. Nem is hallhatott 3-4 szer mert álltam a sarok mögött vagy sétáltam. EZ A KÖCSÖG EGY VICC, mondj amit akarsz. Részemrõl sem folytatódik a téma ,veletek semmi bajom. (Attól függetlenül, hogy ez a kretén lejáratta a Pos$e-t, de ez a ti bajotok.)

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

[HUN]PAStheLoD
pfpfpffp . lol szmájlik 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

lol grent dolgozott😄

fdi-brutal
Hát gyerekek, ez a Rylander akkora manipulátor , hogy ebbõl a kölyökbõl politikus lesz vazze!😄DDDDD
Szóval ennyi felnõtt embert hülyére venni és etetni ...ez csak tehetség kérdése!lol

-FDI-Brutal-Hooligan

Pupcika
hát te sem vagy normális kispofám

Pupcika
sztem jogos a felháborodása. "pofátlanúl"? ezen felkapnám én is a vizet...
ha ki van tiltva gbs szerverekrõl akkor veszi a lapot és nem megy be játszani, de ha mégis bemegy akkor megpróbál sztem normálisan viselkedni és nem lebuktatni magát.
Részemrõl nem folytatódik a téma.

Grave Digger
hááápffffffffffffff😄DDDD ez dilós wazze😄DDD

Pupcika
hányra jársz dolgozni? lol Miniszter Úr 😄DDDDDDDDDDDD

én tudom hogy nem vagfyok csiter, de nem értem, hopg ypofatlanul hogy lehet jáccani.. devo valami nem igazi nálad.. loller****

hahahhah. a kis hülye devo.. te szarul jáccol ezért vagy ideges.. és midnig meghalsz.. nyihahaha menj a picsaba

Devo
Nem megy a Stat Mici. Más: RYLANDER megint GBS-en nyomja. UnnamedSoldier néven jött fel és pofátlanul játszik megint. Nem mondom, hogy csaló, mert mindenki sejti, de mindig kaptam gránátot a sarkon túlról tõle, akkor is ha álltam. Na mind1 JAVASLOM az IP BAN-t adminok . Ez felháborító amit ez a takony megenged magának. Üdv: Devo

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

MICIMACKO86
Mosz mukodik a stat? Mert nekem nem muxik

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Sáska
reggelt

Nah go meló

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

jaja asszony bebasz

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Tibre
shit school

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

csabawarchief

csabawarchief
yessir

Taptarap
53k???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
ÉBRESZTÕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Taptarap
melo pfmfpmfpfmfmf

KulacsKa
Jo reggelt. hm ilyenkor meloba LOL.

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Sáska
😊))))))))))))))))))))))

Phanta
Mentem sielni! Jó hentelést addigis! Szombatra megpróbálok befutni a sörire!

10 perces havazás...

MICIMACKO86

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

LSC
Kössz a wart Posse GG volt.
Eredmény 20:10 nekik CB szabályok szerint. Legközelebb játszhatnánk az OBI RD szerint a CB-t úgysem érdekli. Mi nem vagyunk ehhez a szóráshoz hozzászokva ami pár pontot jelenthetett volna talán. Kaszi te meg vedd le a fikadarabot a monitorról.

Sáska
miért, és ki a faszom az a Vlaszák Géza????

ATS: Peelova
"A német szakember bemutatkozását jelentõ ciprusi tornán fellépõ együttesbe Vlaszák Géza és Tóth Balázs került be." ki a faszom az a Tóth Balázs?????
a nyolcórási lefekvés elõttmég kiélted magad?
mi ez a halál itten he itten? ma végre sikerült végre tartósan pozitív fragarányt elérnem
öööb
Grave Digger

csabawarchief
negyedre jövök

csabawarchief
20:00 ??

mert a warinfo-ba 21 van

mikoor legyen?

posse lehet elfelejttetük de 8ra beszéltük meg a mai wart

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

csabawarchief
Gumiszoba

Tibre

muhaha joás

Tibre

csabawarchief
ha megjön grent, ezeknek annyi

Tibre

Tibre

Tibre

Erasmus
<<SWAT>>, Lehet hogy már PenGe szólt ( lusta vaok visszaolvasni ) de a ma esti wart-t ne felejtsétek el ( at 21.00 )

Eraz