Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Te is megcsinálhatnád igazán, mert azon kívül hogy jössz warokra amiket ÉN intézek mindig, nem igazán csinálsz semmit. Tudtommal van középfokúd, oder was.

tudom, de én azt hittem már rég megcsinálta és ti is elküldtétek és mivel ebbe a hitben éltem arra gondoltam ez sem vált be.
Különben én is megkértem valamire, még azt sem csinálta meg, szal meg lesz szorongatva a kukikája
Különben én is megkértem valamire, még azt sem csinálta meg, szal meg lesz szorongatva a kukikája

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
nincs ideje! Gondolj bele: reggel felkel, elviszi a sárkányt sétálni, közben beugrik egy szájberfröccsre a nyeszlett törpék fogadójába, megküzd a vasorrú bábával,délután varázspálcát farigcsál egy farönkön ülve.... nem mindenkinek könnyû az élete

ohh, bázzee. Én meg már kétségbe voltam esve h az sem használt 

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Szevasztok! Miért van az, hogy mire kezdek kigyógyulni a kórból addigra az összes magyar serveren már csak alig alig vannak játékosok?????

Élni vagy égni???!
Jó aprítást a ma estéhez mindenkinek, nem leszek ma már.
Próbáljátok ki , hogy mindenki egy másik klán szerverére megy ma este. vagy egy helyen gyülekezik a scene
Próbáljátok ki , hogy mindenki egy másik klán szerverére megy ma este. vagy egy helyen gyülekezik a scene
a Winows lefagyott fagyás közben...
Gondolod el mekkora karaly dolog lenne ha egy flamet dugnák a sárkány seggébe és te eközben egy késsel nyiszálnád a dög torkát

Nem kommentálom az eddig elhangzottakat 😊 Belefájdult a fejem, jahj 😄

nanana.. kus fiuk.😄
De miben zavar téged? Eddig érthetõ volt mert pofázott, ugatott, meg egy kis fasz volt, de most már észre sem veszed h ott van. És mivel nem rylander néven játszik 😄D , nem is tudod h õ az.
Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D
LOÁL mI van itt vazz 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD, ennyi buggyant embert.Én is eleg uj vaok😛 de megmondom nektek mi a gaz, : azert nem jonnek a GBS-re mert mikor az OBI bejelentette hogy kilep a SOF2-bol a kulfoldiek tobbesege ugy értelmezte hogy " ok akkor az OBI megszunik" es azota nem is mentek fel az OBI oldalara tájekozodni, hogy "Hoppá leszz meg server csak a GBS fogja intezni", túl keso volt a tajekoztatas az OBI-n , nezzetek meg miota OBI kelepett a Forumba mar nem is ir senki. Ezekszerint szinte egy kulfoldi sem tuggya h. van GBS server
.
Mégegyszer megjegyzem nem a GBS hibaja , tessék abbahagyni a fikazast!
Elõre is srry ha naon marhasagot irtam 😞
"Kaszi P w!"
.
Mégegyszer megjegyzem nem a GBS hibaja , tessék abbahagyni a fikazast!
Elõre is srry ha naon marhasagot irtam 😞
"Kaszi P
úniós minimálbér pówa 
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Megszólalt a szakértõ köszönjük. Egyébként mi bajod a Tie-vel te szerencsétlen? Ha nem szereted akkor sem szoktak ilyet írni te kis...
Nem szálltam rád és nincs is semmi bajom veled, csak a demoralizálást rühellem(és végképp nem szerencsés mindenkit egymásnak ugrasztani ismét... sajnos te ezt tetted "értékelõ" kritikáddal). -> "reggeli üzenetem egyáltalán nem épitõjellegû éphogy értékelõ, és tudom hogy demoralizáló."
Ezért is kaptad azt a kis kommentet tõlem amit kaptál. Szóval legyen písz! és mindenki gémeljen ott ahol akar!

Ezért is kaptad azt a kis kommentet tõlem amit kaptál. Szóval legyen písz! és mindenki gémeljen ott ahol akar!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Sztem gbs-s szerver kurva laggos.. En nagyomn sajnálom szivemszerint õket mert midnent megtesznek érte, jhogy jó legyen a szerverünk ezt hallotam multkor a szavaikból is.. És ez a hála emberek.... de nem hibáztatok semmit.
csak anyi, hogy az obi fele enyit nem tet és midnig fullolon volt... Õk mit rontottak el, hogy nem mennek a szerverukre????? sztem 2 szervernek kéne lenni-e... ezt tudjátok ugy is! GBS + PS...... /"T"i.E suxx/ nem akarom a vitát kelteni de nagyon laggos..
csak anyi, hogy az obi fele enyit nem tet és midnig fullolon volt... Õk mit rontottak el, hogy nem mennek a szerverukre????? sztem 2 szervernek kéne lenni-e... ezt tudjátok ugy is! GBS + PS...... /"T"i.E suxx/ nem akarom a vitát kelteni de nagyon laggos..
pl. az, hogy ez egy új játék lesz, folyamatos fejlesztéssel, több 100 player egy helyen, nem kell arra várni, hogy jöjjön már fel valaki a szerverre, mert mindíg lesznek fent, mivel központi szerver lesz, nem mindenféle nemzetiségü port. Folyamatosan fejlõdik a karaktered, szép, kellemes garfika ... RPG
sof2-t nem fejlesztik, semmi változatosság, és egy teljesen eltérõ játék típus ... FPS
szomorú jövö az, hogy szerintem az összes multiplayer játék fizetõs lesz a jövõben, mert óriási üzlet, elképzelhetõ, hogy a HL2 is ilyen lesz, sof3 stb...
sof2-t nem fejlesztik, semmi változatosság, és egy teljesen eltérõ játék típus ... FPS
szomorú jövö az, hogy szerintem az összes multiplayer játék fizetõs lesz a jövõben, mert óriási üzlet, elképzelhetõ, hogy a HL2 is ilyen lesz, sof3 stb...
Emlékszem, anno te is játszodtál Omegáékkal valamit, de nem jut eszembe a neve, de asszem az is rpg volt, ha jól tévedek. Na ez annál 20x jobb😄DD. (mondjuk amikor a 25fõs klán elindul kastélyt ostromolni, miközben 100 player távolrol figyeli az eseményeket, te meg a baszomnagy sárkányod nyakán (amit te neveltél fel) a levegõbõl lekiabálod nem azt, hogy "vigyázz gránát", hanem hogy vigyázz Sityu, egy ork!!
Muhahaha
Muhahaha

Én már rájöttem hogy vitának nincs értelme. Ugyhogy szokásosan röhögtem egy jót a mai forumozáson. Powa-k vagytok!
Baze nem lehettek ennyire rövidlátóak 😊
Teljesen egyszerû a képlet, ha a magyarok 1 szerveren lennének, odajönnének mások is; ennyi. De mivel mindenki inkább a sajátjára megy, ott lesznek az emberek (énis mindentõl függetlenül); A szomorú csak az, hogy vannak emberek, akik a "nemmegyek mert ott nemvagyok admin, meg heheh a miszerverünkön többenvannak", felfogással nyomulnak, az ilyenek inkább maradnának csenben amikor a magyar scene-rõl papolnak... (akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg igen az legalább maga elõtt vállalja be).
Én spec akárhol van a game megyek oda szónélkül úgyhogy nem kell a duma, ha magyar scene-t akartok normálisat, tenni is kéne érte és nem ellene. ennyi 😊 "hááápfff"
Teljesen egyszerû a képlet, ha a magyarok 1 szerveren lennének, odajönnének mások is; ennyi. De mivel mindenki inkább a sajátjára megy, ott lesznek az emberek (énis mindentõl függetlenül); A szomorú csak az, hogy vannak emberek, akik a "nemmegyek mert ott nemvagyok admin, meg heheh a miszerverünkön többenvannak", felfogással nyomulnak, az ilyenek inkább maradnának csenben amikor a magyar scene-rõl papolnak... (akinek nem inge ne vegye magára, akinek meg igen az legalább maga elõtt vállalja be).
Én spec akárhol van a game megyek oda szónélkül úgyhogy nem kell a duma, ha magyar scene-t akartok normálisat, tenni is kéne érte és nem ellene. ennyi 😊 "hááápfff"

Birkus Maximus
ehh ha fizetõs akkor dilammában leszek a SW:galaxies és e között. Bár én még soha nem fozettem havidíjat játékért.
Sztem addig ne töltsd le, amig nincs konkrét infó, hogy ujra lehet játszani, mert: 1. ez béta (bár abszolut játszható), 2. 1 gigát kell leszedni s 3 giga lesz ha instalálod). Bár ha nem axelerós vagy, hanem valami kicsi szolgáltatónál vagy, akkor lehet, hogy menni fog.
Lineage off, ha kérdésed van, msn, vagy a lineage topic.
Lineage off, ha kérdésed van, msn, vagy a lineage topic.

Én amióta leszedtem azt a gamét, kb 30 percet sofoztam.... (szóval ennyire jó). A rossz hír, hogy ez japá béta volt, és a kecseg japók most bannoltak egy csomó külfödi playert (legalábbis így tûnik), mert sok volt a ferdeszemûektõl a panasz, hogy a log tele van nem japán szövegekkel.
Amugy meg van Lineage2 topic az sg-n. (tegnap az volt a legnépszerûbb, szal megtalálod, onnan mindent elérsz).
(ps.: ez még csak béta, de ha kijön a full az fizetõs lesz, de asszem ez lesz az 1. játék, amiért fizetni fogok. (a sofon kívül) havi 10-12 eurot).
Amugy meg van Lineage2 topic az sg-n. (tegnap az volt a legnépszerûbb, szal megtalálod, onnan mindent elérsz).
(ps.: ez még csak béta, de ha kijön a full az fizetõs lesz, de asszem ez lesz az 1. játék, amiért fizetni fogok. (a sofon kívül) havi 10-12 eurot).
- hogy a TI.E csak és kizárólag CSAK azért indított servert mert a CB WAROKAT CSAK IGY TUDJUK LEBONYOLÍTANI ZÖKKENÕMENTESEN,legalábbis igyekszünk
- Mi mostanában nem ritka, hogy produkáljuk a full servet esténként és ha war indul akkor sajna "záróra",ezzel csak annyit akarok mondani, hogy a GBS server szervezése az teljes mértékben a GBS joga de bizonyos százalékban valahol Ti is felelõsei vagytok a saját serveretek "pang"-ásának.
Hát ez elég LOL így egymás mellett, na mind1 😊
Egyébként meg nemkell nyúboskodni, az önérzetekbõl meg vegyen vissza mindenki szvsz... Aki meg kecseg flamer, az jöjjön fel maeste lõni :pppp
- Mi mostanában nem ritka, hogy produkáljuk a full servet esténként és ha war indul akkor sajna "záróra",ezzel csak annyit akarok mondani, hogy a GBS server szervezése az teljes mértékben a GBS joga de bizonyos százalékban valahol Ti is felelõsei vagytok a saját serveretek "pang"-ásának.
Hát ez elég LOL így egymás mellett, na mind1 😊
Egyébként meg nemkell nyúboskodni, az önérzetekbõl meg vegyen vissza mindenki szvsz... Aki meg kecseg flamer, az jöjjön fel maeste lõni :pppp
Birkus Maximus