Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
Honnan lehet megszerezniii??? Brühühûû.

Clint EastWooD
Ha valakit tényleg megbántottam szavaimmal bocsánatot kérek tõle nem állt szándékomban.
És nem kenyerem a káromkodás sem.
Peace Világbéke!
és Respect a HUN SOF2 palettát!

a Winows lefagyott fagyás közben...

fdi-brutal
"5x-es drivered van akkor cseréld le egy 4x -esre"😄DDDD
Ha az volt akkor cseréld le de gyorsan de inkább catalystra mert ATI-ja van!😊))

A serverek ill. a portok problémához meg csak annyit, hogy a TI.E csak és kizárólag CSAK azért indított servert mert a CB WAROKAT CSAK IGY TUDJUK LEBONYOLÍTANI ZÖKKENÕMENTESEN,legalábbis igyekszünk.Tehát szó sincs arról, hogy sértõdés vagy bármi lenne. Elég sok wart nyomunk /CB INF csapat,CB CTF csapat/és ezekre a warokra való felkészülés gyanánt nyomunk TI.E vs TI.E warokat.
Ki ne szeretne ismét esténként egy anno OBI HUN portos funbulit 25 vagy esetenként több játékossal???Múlt!

A jelen sajnos aggasztó mert kis balhékból nagyot kavarunk ill. a nagy dolgokat pedig próbáljuk leplezni és magyarázni csak azért mert az kellemtelen vagy kínos. És hát a stílus.....hát igen az FOSSSSSSS! Abban igaza van Clint Eastwood játékostársunknak, hogy ha valaki mer véleményt formálni valamirõl or valakirõl akkor kapja a SZART a nyakába, holott elég lenne annyi, hogy "EZT PAJTÁS SZARUL LÁTOD" Hangsúlyozom, hogy nem a serverekkel kapcsolatos mondókáját minösítem hanem eme mondatát, aggáját!
A régi játékosok is már csak marni tudják /juk/ egymást!
Ha nincs zárós határidõn belül valami változás e téren akkor szerintem SOF2 SCENE ROLÓ!!
Kár lenne!!!!És egyik forrása a bajnak, gondolok itt a portok "porosak" és üresek ez is lehet.
Mi mostanában nem ritka, hogy produkáljuk a full servet esténként és ha war indul akkor sajna "záróra",ezzel csak annyit akarok mondani, hogy a GBS server szervezése az teljes mértékben a GBS joga de bizonyos százalékban valahol Ti is felelõsei vagytok a saját serveretek "pang"-ásának.
Remélem nem olvas senki a sorok között magára vélt és képzelt sértéseket MERT AZ NINCS!!!UFFFFF AND OFFFFFFF!

-FDI-Brutal-Hooligan

LSC
úúúúúúúúúúúúú ez nagyon állatúl néz ki. AKAROM NOW!

LSC
Te ezt meg köll venni? Mert ha jól látom online game és nem is találtam sehol😞

Gugger

NaNoKuTyA
nem lehet mindenkinek a kedvére tenni, gonodlom ezt te is tudod! Ja és nem kicsit ment a baszogatás admin ügyben, szal lehet, hogy mi is eltúlozzuk a "miért nem maradtam admin" dolgot, de ti se kezeltétek a szintjén a szitut!

\':..:\'

LSC
Én meg azt nem értem van valaki akit az itt lévõ emberek 98% utál miért kell még itt lennie?

TocoManyus
észrevehetetlen, na...

Justice for *HUNGARY* ! *PosSe* T.W.D

TocoManyus

Te is mit foglalkozol rylanderrel? Nem igaz h nem tudsz ezen felül kerekedni. Total észrevehetelen lett a srác.

LSC
Codec pack esetleg. Ja és ha 5x-es drivered van akkor cseréld le egy 4x -esre.

Psy
Lenne egy problémám ami már kissé megörjít, tudom sokmindenki küszködik rajtam kívül is még ezzel. Azaz hogy minden egyes pálya elején vagy 10p ig akadozik a game mint állat és játszhatatlan szinte.Sokmindenkivel beszéltem ezügyben, van akin segített egy win reinstall pl, rajtam nem.. Néztem küldföldi fórumokat is, de sokkal ott sem lettem okosabb csakhogy PB-hez van köze van akinél csinálja van akinél nem, de hogy mit lehet tenni ellene azt nem láttam még sehol. Gép függõ semmiképp nem lehet van akinek 512ram 9800pro 3.2es proci stb mégis akad.. Ha valaki tud vmi orvosságot az kérem ossza meg velem is danka..

rohadtgec
sáskáékat faggasd én asse tudom, hogy eszi, vagy isszák....

LSC
hogy lehet hogy nem is hallottam róla amúgy meg a Conan-al marháskodom mostanában.

rohadtgec
ÁMEN!

rohadtgec
gugu privibena telaszámodat pls...

LSC
Ezt a "bepisilt mert nem lehetett admin" dumát be lehetne fejezni nem errõl van szó de úgylátszik ezt nem tudod/tudjátok felfogni és ezt a legkönnyebb mondani. Egyszerûen arról van szó hogy olyan embert tettetek meg adminnak (helyettem is) aki egy rakás szar és felfordúl tõle a belem (majdnem annyira mint rylandertõl). Miért menjek oda ahol nem érzem jól magam? Ennyi. Külföldön sem vagyok "A" mégis jókat játszom ja, és fele annyi kemper nincs mint itthon ami nem a ti hibátok és én tisztelem és megköszöntem a szerverért való igyekezeteteket mert szép dolog volt tõletek. Végül és nem utolsósorban kint a csítert fogank az már nem jön vissza nem úgy mint GBS/OBI-n ahol az adminságnak ezen a téren nincs is értelme sajna.

NaNoKuTyA
te is nyomod! hanyas szintû a hõsöd?

rohadtgec
gugu! ment a privire a válasz...

TocoManyus
Lószart van ez Gugu...
Nem vagy képben ezek szerint, semmi gond sincs vele mint mondottam. (most 😄D)

rohadtgec
EZ ÍÍÍÍGY VAN!!

Gugger
küldtem privát üzit!

rohadtgec
lineage2 vagymiafasz..... mehecc hajókázni meseországba..de vigyázz, mert birka a seggedbevarázsol egy 3,5 lóerõs benzinmotoros vibrátort...

TocoManyus
Ne haragudj Gugu, de azért ez egy faszság h azért nem jöttök játszani a PS serverre mert ott a rylander!
Ezt a legegyszerûbb mondani! Már nem is admin, nem is szól egy rossz szót sem, úgyh ez szánalmas magyarázása annak h miért nem vagy/tok/ ott.
És mindenki aki ez okból kifolyólag nem játszik ott, az menjen a faszba. Nem gondoljátok h ez nevetséges? Egy tizenikszéves gyerek bazeg.
Az admindolog meg 1szerûen hihetetlen. Én is bárkinek átadom ezt a jogomat, akit a PS megszavaz, nemtom mit jelent azoknak ez a cím akik lázadnak érte,de nekem semmit sem./már ha kell vkinek/
Az meg h a megmaradt lesoványodott magyar sof2 társadalom egymás torkának esik ilyen dolgokon, ...
Sof2 Powa azt kész!!

rohadtgec
nemmongyukmeg😉... akkor rákattansz te is😉))

Gugger
Rylander kérdés is egy lerágott csont, de akkor is ez van!

NaNoKuTyA
lol!

LSC
melyik az a game??

BorsoFozelek
Ha ennyire ráértek miert nem inkább játszotok. Mint hogy egymást basztatjátok hogy ki hol miert nem játszik!
Aki meg a ry miatt nem jön egyik v másik serverre az meg tényleg LOOOOOOOOOOOOOOOOOL ,,|,,

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

TocoManyus
Egyetértek!!!!

NaNoKuTyA
NEM

NaNoKuTyA
mert?

Clint EastWooD
bazzer!

Magyar Idegen Szavak és Kifejezések Szótára!
Ajánlom figyelmedbe!

BorsoFozelek
NYUGI legyen már baszki, hihetetlenek vagytok

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

NaNoKuTyA
ja és kb a levegõbe beszéltél, mert nincs alapja!

NaNoKuTyA
Ha tudod, hogy csak a feszültséget kelted, és egyébként "nincs bajod SENKIVEL", akkor minek?

Clint EastWooD
Nem szükséges szerintem. Igy is bõven sok az a szerver ami a magyar játékosokat kiszolgálná. És nekem aztán tök mindegy hogy mi a szerver neve ahol játszom ha magyar szerver a pingem biztos jó.

és nano: reggeli üzenetem egyáltalán nem épitõjellegû éphogy értékelõ, és tudom hogy demoralizáló.
De azt gondolom te is látod hogy ha csak a levegõbe beszéltem volna vad dolgokat akkor még mindíg veszekednénk, aminek semmi érteleme.

NaNoKuTyA
nem kell mindjárt egymás faszát copni!

rohadtgec
köszi! ez kedves tõled, de itt nem egészen errõl van szó.... Nyilván mindenkinek jobb, ha több jónszerver van... a miénk per pill baszakszik...ettõl ti miért nem fejlesztenétek????

NaNoKuTyA
a kommentjeidbõl nem ez jön le, az meg, hogy utánna, hogy mosakodsz, nem érdekel! Végig olvastam a reggeli "konstruktív" hozzászólásaidat", és ezt válaszoltam rá, nem hinném hogy félreértettem! De legyen béke

Clint EastWooD
Tegnap beszélgettünk Ventin PS-el hogy jó lenne egy INF port is nekünk mert PS jobban szeret Infezni, és nem 😊
de akkor azt csináljuk hogy PS INF port lesz és nem inditunk uj portot, inkább megvárjuk mi változik. A ps nem fizet a szerverért szóval nekik mindegy hogy vannak e rajta vagy sem, oldjuk meg elõbb aGBS CTF portot aztán foglalkozunk a többivel majd.

Dud [OBI]
Ezügyben valaki hívjon fel Tõletek, hogy meg tudjuk beszélni. Ma bármikor!

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Clint EastWooD
Hihetetlen vagy ember.

Nem látsz tovább az arcodnál. OLVASS!
idézek: 53726 Mégegyszer és utoljára nincs bajom SENKIVEL!!!! és PLZ olvassátok el elõröl mielõtt nekem estek megint. Thx

53722
Akinek nem inge ne vegye magára --> ma 09:28 | Privát | Válasz | #53717

És kérlek üss meg emberi nyelvet, én nem szidtalak! És elvárom hogy normálisan beszélj velem.

Gugger
és az nektek miért lenne jó?

nekünk 2 port van az INF üres mindíg, itt mennek a WAR-ok is, ha van CTF is üres, néha vannak rajta, de nem lesz változás a ping miatt! OBI idõben azért volt tele mert a fele legalább külföldi volt jó ping-el!

NaNoKuTyA
"És a GBS nem azért nem jön PS re vagy TiE re mert ott van Ryl vagy mert csak TiE van hanem mert ott nem admin"

Hogy te mekkora egy balfék, feszültségkeltõ egy csíra vagy bazzeg! Ki ne találd már hogy mi mit és miért csinálunk, egyébként is ez baromság, én oda megyek játszani ahol vannak, PS TIE, tökmindegy ! És mivel egy kis zöldfülö nyúbi vagy, lépjél hátra kettõt, vagy belelépek a mocskos szádba! Balfasz

Én szívesen felajánlom az admin jogomat egy arra érdemes külsõsnek, akit a GBS is elfogad! Pont leszarom azt a kis A betüt!

Athletic  Bilbo
nah alvás powaaaa.
Éjszakás mûszak powaaaa.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
jó 5let

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Clint EastWooD
mert sztem az is baj ,hogy a CTF sokkal közkedveltebb viszont van belõle 3 vagy 4 port is talán..vagyis sok.

Clint EastWooD
GBS mi lenne ha azt mondanám hogy mától a PS csak INF port lesz. a GBS meg cask CTF? Megoldás lenne?

NaNoKuTyA
simán szippantsd be a bal herém!