Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
01110000 01110010 00110000

kéne csabám valami egységes jó

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
Láttam anno pl az ICS realdamage modot is. De most folyamatban van a BOT projekt.
https://grentmedia.hu
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mikor megtudtam hogy OBI shutdown, és GBS lessz belõle, és nekünk jött a szerverünk, és a PS is kap, aztmondtam hogy oda elvbõl nemmegyek a "kabalamajom miatt". Az "A" betût elvbõl leszarom, mert már akinek ez van azt csak kúrogatják. Még a saját szerverünkön sincs "A" betûm. DE elvem feladtam mert letojom õkelmét magasról, ezt megmondtam neki szemtõl szemben is. Nemszól hozzám én se hozzá lövünk és kész, a játék a lényeg. A PS-nek köszönöm hogy mint külsõs admin megtartott, bár ti mindig fentvagytok, rám nemhiszem hogy szükség van, de remélem ez még változhat. Az elmúlt 1 hétben minden porton megfordultam és jöttek a népek. Én imádom a SOF2-õt, azthiszem fanatikusnak mondják ezt, és a scene-t is kedvelem, kit kicsit kit jobban.
A ping kérdésrõl nemtudtam ez tényleg gáz, de nem ti tehettek rólla.
Kedves Clint azt azért én is megkérdõjelezném hogy csak a PS jelentkezett volna a szerverért. Mert ugye egy este elment rá hogy a Kulcsos warportot gatyábarázzam, majd hétfõre eltünt, errõl ennyit. Se szó, se egy sry. Tudom tietek aztcsináltok vele amit akartok.
És mégegyszer hangsúlyoznám amit már elmondtunk x-edszer. Nekünk warra kell. Mindenki kulcsos szobákban ücsörög, és elég gáz a situ hogy "hele plz egy portot ekkorra, jahh az már foglalt, akkor". És gondolhatjátok az milyen fakk mikor azon rágódunk hogy pillanatnyilag még a war elõtti 1 órára a 20 fõs szervert feltóljuk 3x felé meglátjuk ki fér be alapon. Majd war indul, és eltünnek az emberek---->EZÚTON IS SORRY ÉRTE<------ Én pl a hentért megyek CTF-re de utálom, inf-re meg nemjöttök. Ha nállunk ctf- megy akkor inf-ezni a GBS-re megyünk. DE nemjön senki, rajtunk kívül.
De van egy ötletem. Szóljatok Amos-nak nézzen be hozzánk, ott mennyi a pingje. Utána meglátjuk
ÉS ha számolunk. Ti.E napjában kb 8 fõ biztosan. PS kb 3-4 fõ átlag. GBS kb 4 fõ (mennyien vagytok?) ZTS elszórtan de kb 1 ember mindig. SL hmm kb 2x1/2 ember 😄. Meg a BKV ( van még ilyen?) ök kb 2 fõ biztosan. És a többi külföldi lenne ha lenne. Ez már majd 1 ctf és 1 inf. De mindenki bóklászik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne tegyétek, csak volna itt ember, ha akarna jönni.
A SWAT-ot azért nem említem mert õk már aztsem tudom mennyien vannak aktiv státuszban 😄 .
Huhh elmegyek könyvírónak.

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.
OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu
Mert különben nem töltöm le 😊
\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping
*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666
boccs:Ryl and Posze 😄 jah Posse
\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.