Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Taptarap
mindenki alszik???

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
eltévedtek

Taptarap
húúú de álmos vagyok 😄D

GSXR
Ehh méghogy nemjönnek a külföldiek három elvetemült C|HertalS most ia nyomja a ctf porton

GAthersw
Honnan töltsem a Lineage-et? Mert a hivatalos honlapról nagyon vánszorog...

01110000 01110010 00110000

GAthersw
Nemnem, megint enyém lesz 😊))

GAthersw
Jó8 all! Ja és Tódi, ferde rajtad a napszmüveg... 😊

Taptarap
ba+ de csúnya még mindig a logotok
kéne csabám valami egységes jó

LSC
Taptarap
csak

LSC
mé nem jó a link?

Taptarap
hjaj holnap 54k powaaa lesz remélem megvrtok engem..

Taptarap

csabawarchief

Taptarap
jo8 all

rohadtgec
joccakááát

rohadtgec
gg volt srácok...

Mr.Grent
Jahh és lõn a mai nap fullon volt az inf port. Nahh megy ez.

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
de az az egy hét, az powa lenne.

LSC
A goldrush az powa de a tapasztalat szerint egy hétig menne aztán kihalna.

NaNoKuTyA
ja, úgy mint multkor!

\':..:\'

Mr. Fulop
Na jó éjt jó hentelést!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

csabawarchief
Goldrush-t kipróbálhatnánk, sztem jó ötlet, vagy a régi jó ManDown-t kéne berakni, sztem arra még vevõ a nép!

csabawarchief
Mr.Grent
Persze de sok1 hét? 😄

Tibre
1 hétig vevõk lennének rá,vagy talán még annyi ideig se azt csókolom

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Mr.Grent
Tényleg ha mandown vagy Goldrush-t tennénk fel tesztelnénk?
Láttam anno pl az ICS realdamage modot is. De most folyamatban van a BOT projekt.

Mr.Grent
Persze én is aztmondom, csak mikor ez jön x-edszer, akkor kellemetlen. Mi mikor CB-re mentünk, mail Pilunak Mail Qnosinak. Õk meg hazaérnek, egész nap lehet hogy valaki túráztatja, és kikapcsolódásnak azt venné ha a kötelezõ otthoni dolgok után leülhet és szétlõhet egy pár cyber fejet. De jönnek a mailek hogy ezt így azt úgy, meg még mi is. Nekem kellemetlen. Neki meg hát.. nemsorolom. Tudom csak egy pár sor de akkor is. Mi is fizetünk a szerverért, de mi pont ezért fizetünk, meg ha már más is jön hadjöjjön. Pl ti is jöhetnétek, meglátjuk befértek-e a sárkánnyal. 😄

Pano
sis3 már megírta, csak még nem küldte el.. vagy elküldte neked?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Én is mondtam, hogy aki szeretne warozni és nincs szerver ahol ezt megteheti, nekem vagy guggernek szól, egy parancs az egész, betöltjük a war konfigot (vagy esetleg máshogy átkonfigoljuk ha más rendszer szerint akarnak játszani) és kész, mehetnek játszani.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pilu OBI
Már majd 2 hete téma asszem, de csak nem írja meg senki 2 nyelven.

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Mr.Grent
Nállunk az admin dolgot most a találkozón dumáljuk meg, akadt egy két dolog. Ez a Körlevél az obin fórumozóknak menne? Ez egy k..rva jó ötelt. Már évekkel ezelõtt kellett volna!! Kit kell érte rúgdalni? 😄 😄 Én pl mikor váltott a szerver a KOD klánt kerestem. Google, stb. névszerint oldal hegyeket túrtam fel hogy megleljem õket. A NOOB klánt is kerestem, mailt írtam hogy jöjjenek stb. Elszomorít hogy eltünik a kedvenc gámám. Tudom idõ kérdése volt, van, lessz. De akkor is, még nincs másik alternatíva.

Mr.Grent
Nahh re répácskáim. Nemgondoltam volna hogy ekkora flame lessz egy hmm mérges kérdésembõl. Bosszús voltam hogy fél11kor üres GBS proton rohangáltam.

Mikor megtudtam hogy OBI shutdown, és GBS lessz belõle, és nekünk jött a szerverünk, és a PS is kap, aztmondtam hogy oda elvbõl nemmegyek a "kabalamajom miatt". Az "A" betût elvbõl leszarom, mert már akinek ez van azt csak kúrogatják. Még a saját szerverünkön sincs "A" betûm. DE elvem feladtam mert letojom õkelmét magasról, ezt megmondtam neki szemtõl szemben is. Nemszól hozzám én se hozzá lövünk és kész, a játék a lényeg. A PS-nek köszönöm hogy mint külsõs admin megtartott, bár ti mindig fentvagytok, rám nemhiszem hogy szükség van, de remélem ez még változhat. Az elmúlt 1 hétben minden porton megfordultam és jöttek a népek. Én imádom a SOF2-õt, azthiszem fanatikusnak mondják ezt, és a scene-t is kedvelem, kit kicsit kit jobban.

A ping kérdésrõl nemtudtam ez tényleg gáz, de nem ti tehettek rólla.

Kedves Clint azt azért én is megkérdõjelezném hogy csak a PS jelentkezett volna a szerverért. Mert ugye egy este elment rá hogy a Kulcsos warportot gatyábarázzam, majd hétfõre eltünt, errõl ennyit. Se szó, se egy sry. Tudom tietek aztcsináltok vele amit akartok.

És mégegyszer hangsúlyoznám amit már elmondtunk x-edszer. Nekünk warra kell. Mindenki kulcsos szobákban ücsörög, és elég gáz a situ hogy "hele plz egy portot ekkorra, jahh az már foglalt, akkor". És gondolhatjátok az milyen fakk mikor azon rágódunk hogy pillanatnyilag még a war elõtti 1 órára a 20 fõs szervert feltóljuk 3x felé meglátjuk ki fér be alapon. Majd war indul, és eltünnek az emberek---->EZÚTON IS SORRY ÉRTE<------ Én pl a hentért megyek CTF-re de utálom, inf-re meg nemjöttök. Ha nállunk ctf- megy akkor inf-ezni a GBS-re megyünk. DE nemjön senki, rajtunk kívül.

De van egy ötletem. Szóljatok Amos-nak nézzen be hozzánk, ott mennyi a pingje. Utána meglátjuk

ÉS ha számolunk. Ti.E napjában kb 8 fõ biztosan. PS kb 3-4 fõ átlag. GBS kb 4 fõ (mennyien vagytok?) ZTS elszórtan de kb 1 ember mindig. SL hmm kb 2x1/2 ember 😄. Meg a BKV ( van még ilyen?) ök kb 2 fõ biztosan. És a többi külföldi lenne ha lenne. Ez már majd 1 ctf és 1 inf. De mindenki bóklászik. Ezzel nem azt akarom mondani hogy ne tegyétek, csak volna itt ember, ha akarna jönni.

A SWAT-ot azért nem említem mert õk már aztsem tudom mennyien vannak aktiv státuszban 😄 .

Huhh elmegyek könyvírónak.

NaNoKuTyA
😄DDDDDDDDDDDDDD

\':..:\'

MICIMACKO86
Jah akor boccsánat Ryl és pösze

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.

Taptarap
este mért nem pörög a fórum?

Pano
tényleg, lol 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pilu OBI
Észrevehetted volna mert ugye Te sem kaptál levelet a fórumtól 😄

OBInet gameserver hosting ---> www.obinet.hu

Tibre
sajnos még nem,ahhoz meg kéne halnia.

csabawarchief
---> ez lemaradt.

csabawarchief
Ugyan már! Kérem szépen! Hogy csalt volna Ryl? Õ egy szent.

Tibre
kéepk alapján egész jó ez a lineage,vannak benne nagy csaták?
Mert különben nem töltöm le 😊

nem csalt hanem be akart szivatni valakit aki õt be akarta szivatni 😄 és nem kizárt hogy nem is õ volt. sok ember itt nem érti a lényeget de mindegy😄

*The Movement* TDU2 nick: PenGe666666

rohadtgec
vagy éppenséggel nem játszik, mert ül a kandalló mellet és télipulcsit kötöget a sárkányának...😉)

Taptarap
ehh lemaradt

Taptarap
és ha most legközelebb warozunk a GBS-el Sáska sárkánnyal fog repkedni a mapon és varázsolgat????

Pano
Egyértelmûen nem lehet bebizonyítani, hogy csalt.

Taptarap
na de lécci-lécci

MICIMACKO86
De én meg azt nem értem hogy RYL méég mindig miért van a GBSserveren? ha eccer csalt?????????????? boccs:Ryl and Posze 😄 jah Posse

\"Minden tudásomat arra összpontositom, hogy megtaláljam hazám ellenségeit. Le fogom győzni őket a harcmezőn,mert erre lépeztek ki. Minden erőmmel küzdeni fogok! részlet a Zöldsapkások esküjéből.