Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mr.Grent
Hát azzal a score-al amit LW-n nyomtál, szerintem jobb is hogy nem waroztatok

https://grentmedia.hu

Pupcika
nem jutottam még el odáig...
mivel senkise jött és szólt msnen ezért nem ebben az irányba tolódott ma a napom lol.
egész nap kotoroztam, legközelebb szólj msn (elérhetõ voltam ma végig)

Clint EastWooD
Pupcikám hallod egész este itt dekkolok a ventrin várva mikor varozunk...pfff mu mindegy majd jövõ héten..vasárnap megpróbálok jönni

a Winows lefagyott fagyás közben...

Pupcika
neki ez átlagos 😄

igen gyenge eredmény...

csabawarchief
én nekem azt mondták hogy 70/11et lõtt

Palleon_home
Az megy anélkül is

Shogun
meg jo nézni mikor csiterezik az embert mikozben csak jol lo😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
mert igy kiderül az hogy ki nem viseli el a jobb játékost és egybol megy a csiterezés

Shogun
jah más sise leleplezte magát😊

Shogun
jah lehet hogy alnev de nem csiter szal😊

Pupcika
egyszer mikor pólót készítettünk a színes max 500 pénzel volt drágább és akkor is egyszerû színek mint itt.
ne higgy neki mert he's lie...

Pupcika
ez szopatás tuti mert nem a szín a lényeg hanem a méretsablon elkészítése a többi meg a szitanyomtató keverése...

ATS: Peelova
bazz sztem ez keresztbekasul átkúrja az agyadat, 100 db alatt nem érdemes elkezdeni. pfff.... lehet, hogy 100 darab alatt csak jól keres rajta, 100 fölött meg kurvajól keres. 5+1 az nem kispályás foci?😊 5 szín a mezõnyben egy a kapuban.
Palleon_home
Csak azt nem értem miért kell álnéven játszani...

Mr.Grent
CC KUPA HMMM LOL. Jöttök?

Amadeus
Milyen 2x Amadeus szinten?Anna egy noob

Kaszi46
nem is te lennél ha nem igy nyitnál:| már csak a "ma szar napom van" hiányzik

*Posse*T.W.D*

Mr. Fulop
Ezuton is jelzem hogy a héten éjjel dolgozom!

Tehát 22.00-06.00-ig nem érek rá.

A mai 22.30-as war számomra nem megoldható!

Délutáni idõpont viszont tökéletes csak nem a mai napon.

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

csabawarchief
Nekem is már jelezték többen, nem mondok neveket hogy egy Anna nevezetû csaló található a serveren és bannoljam. Megkértem az illetõket hogy demot vegyenek vagy egyéb bizonyitékot de igy idõ elõtt megoldodott a probléma.

Col. Rommel
ALE csapat ma este akkor ra er? Gondolok itt Lada's Állatgoreny es Excaliburra. 7-8kozott vagy legkesobb 8kor tudnank ma kezdeni ha nem akkor a vasarnap is jo nekunk 8tol!!
Plz reply!!!

OmegaZuluMorpheus

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

DayWalker
ezt válaszolta tomcat a sof2-s póló ötletemre:

"És ebbõl mennyi kellene? Mert ez is legalább 5+1 szín, ezt 100 db alatt
nem érdemes elkezdeni."

csak nemtudom hogy mit jelent az az 5+1 szín

Sáska
giv mánitumí giv mánitumí😄

Mr.Grent
Én nyertem akkor. Én rád gyanakodtam.

Col. Rommel
Bazzeg SISE szetkurtad az agyam akkor amikor Annaztal nemtom emlexel meg at is irtam a nevem Kannara!!! Te kis PÖTS!!!

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Anna, mi? na ez 2000 forintodba került!

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Devo
LOOOOOOOOOOOOOOOOOL !!!! Wazzeg Sise !!!!!! LOOOOOOOL Ezentul Annának foglak hívni sörözés közben is ha megyünk vmikor. 😊)))))))))) Ribanc .... 😊))))))))

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

Pupcika
szeva Anna 😄

Sáska
azért kösz az elismerõ szavakat

Sáska

Devo
Jöhet! 😊

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

csövi Dave, Mizu? Vizsgaidõszak után egy sörözés?

Devo
Ahogy gondoltam, valami ADMIN az . Gusztustalan dolog ez én mondom. Asszem most kicsit játszom valami mással. Iszonyatosan felbaszott, hogy valaki megin' hülyének próbál nézni szabadidõmben. Kapja be a lábamat az ilyen vicces köcsög.

Pupcika
lehet 2 Amadeus nyomja egy gépen lol 😄

Devo
Hele srácok. Mostanában van kis idõm játszani megint, de valami nagyon zavar. LW-n találkoztam egy ANNA (!!!!) nicknevû figurával, aki olyan szemérmetlenül nyomja, hogy az már botrány. Ha nem wallhacker akkor nem tom milyen tálentum, még soha sehol nem láttam, de kb 2x Amadeus szinten játszik csak még szemérmetlenül kempel is hozzá. Mindig tudja merrõl megyek , mindig leszed és azt állítja Õ a tisztesség mintaképe. Szerintem ez valami gusztustalan állneves átbaszás lesz 😞 Üdv
A gyerek /csaj magyar, de abban sem vagyok biztos, hogy lány egyáltalán.

Asszem átvertek brádá, ha megfordítottad volna az ábrát, rájöttél volna, hogy az csak egy szimbólikusan neked szánt akasztófa képe.

ja és

Pupcika
gumicsimma de jó nagy

ev1l FlOwEr
Gumicsizma van rajta, cimbi....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

DayWalker
hát ja, megkérdeztem tomcat-et, és 1db 6-7000 FT 😊

Gugger
és az van ráhímezve, hogy "szalonna"

ev1l FlOwEr
Nekem meg még megvan elsõ általánosból a névreszóló tornazsákom.... bibibí !!!!!!
,l,,

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pupcika

meg SL-nek is van névreszóló pólója ám

de géci lassan renderel ez a 3dsmax... vagy csak a gépem xar?

Mr.Grent
A pólóhoz van köze.

Pupcika
ennek semmi köze az OBIhoz. Van ez a tomcat nevû csávó egy honlappal és ezzel egy céggel ami szitanyomással foglalkozik internetes rendeléssel és póló tervezéssel.
és ha van 10-20 ember aki rendelne Daywalker által készített pólókból akkor sztem fejenként max 2500+postaköltség lenne. és nem kötelezõ pont olyannak lennie mint Daywalkeré. Aki kedvet kap pólótervezésre és elfogadjuk hogy mi legyen akkor lehetne készítetni és lenne sofos póló.

Pupcika
köfi találtam 😄

Mr.Grent
Miért az OBI-nak van ilyen.

Mr.Grent
EPSON MÁTRIX nyomtatók. 5000-es széria. Vagy e felett. És ne egy lapban gondolkozz. Hanem 4 v 5 ben.

Pupcika
Sziasztok!
Házidolgozathoz keresek nagyteljesítményû nyomtatót, ami akár 100 ezer számlát ki tud nyomtatni NAPONTA!!!!A google nem talált semmi hasonlót.Kép,paraméterek és leírás kellene.Ha vki tud olyan webcímet,ahol vannak ilyenek ,kérem segítsen!
köki

Pupcika
vagy a név csak hátúl (csapatnévvel egyetemben).