Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

https://grentmedia.hu
mivel senkise jött és szólt msnen ezért nem ebben az irányba tolódott ma a napom lol.
egész nap kotoroztam, legközelebb szólj msn (elérhetõ voltam ma végig)
a Winows lefagyott fagyás közben...
Az a baszott féreg... Kh@oSz
ne higgy neki mert he's lie...
Mail to: [email protected]
Tehát 22.00-06.00-ig nem érek rá.
A mai 22.30-as war számomra nem megoldható!
Délutáni idõpont viszont tökéletes csak nem a mai napon.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Plz reply!!!
OmegaZuluMorpheus
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
"És ebbõl mennyi kellene? Mert ez is legalább 5+1 szín, ezt 100 db alatt
nem érdemes elkezdeni."
csak nemtudom hogy mit jelent az az 5+1 szín

Te kis PÖTS!!![email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Ribanc .... 😊))))))))Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Vizsgaidõszak után egy sörözés? 
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
A gyerek /csaj magyar, de abban sem vagyok biztos, hogy lány egyáltalán.
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...

ja és

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
de géci lassan renderel ez a 3dsmax... vagy csak a gépem xar?

és ha van 10-20 ember aki rendelne Daywalker által készített pólókból akkor sztem fejenként max 2500+postaköltség lenne. és nem kötelezõ pont olyannak lennie mint Daywalkeré. Aki kedvet kap pólótervezésre és elfogadjuk hogy mi legyen akkor lehetne készítetni és lenne sofos póló.
https://grentmedia.hu
Házidolgozathoz keresek nagyteljesítményû nyomtatót, ami akár 100 ezer számlát ki tud nyomtatni NAPONTA!!!!A google nem talált semmi hasonlót.Kép,paraméterek és leírás kellene.Ha vki tud olyan webcímet,ahol vannak ilyenek ,kérem segítsen!
köki

giv mánitumí giv mánitumí😄