Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Help needed !!!!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
"9 mm:
Edit asszony bámul, mint borjú a kapura
Vele szemben gázpisztollyal kezében az ura
Az asszony sikít, rohan, irány az emelet,
Jimmy ordít: állj meg, szétlövöm a fejedet
Négy óra környékén járhat már az idõ
Kinyílik az ablak Jimmy 4-et kilõ
Viharos szél tombol, tódul be a huzat
Nem sejti a barom, hogy ma õ lesz az áldozat
Jimmy áll a szekrénynél, valamit keres
Hamarosan elõkerül a 9 milliméteres
Mérgében abból is kilõ egypárat
De megnyugszik végre, s eldobja a tárat.
Odakinn a sötétben megszólal egy kakas
Lövés dördül ekkor, s Jimmy dob egy hasast
Kábán esik össze, s felsír három árva
Hülye barom állat, egy még volt a tárba.
Kék-piros lámpa a mentõ tetején
Orvosok, Jimmy, golyó, minden a helyén
Rohan az agysebész, s matat az agyában
Nagy a felfordulás a csepeli kórházban
Reggel 9 óra, s az orvos arcán bánat
Nem ad több koncertet az ötoktávos állat!
Meghalt a királyunk a glória felette
Nem néz le rá Isten, mert már ott áll mellette.
Folyik a nyomozás ki lehet a bûnös
Ki ölte meg Jimmyt, kire vár majd hûvös?
Gyanus a feleség, de még gyanúsabb fia
Eltussolták az ügyet, a rendszerben a hiba.
Szegény Jimmy azt hitte megválthatja a világot,
A temetésére százezren visznek majd virágot.
A tanulsággal van tele az egész világháló:
Attól, hogy jó hangod van, még nem vagy golyóálló."
From Magyar Narancs.....
LOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLL😄DDDDDDDD
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
kezd elegem lenni abbol, hogy valakinek az utcso pillanatban nem jo.befejeztem. ha valaki nyomni akarja a warrokat jelentkezzen mert én nem kampányolok tovább. ha meg ennyi akkor tályékoztassatok rola, hogy feleslegesen ne csesztessek senkit. elöre is köszibumm a fejbe csak shoti van haver
Itt a link.Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Kiadtam a mérgem.
https://grentmedia.hu
Muhahahahahaha
Bár, mint olvashatod lentebb Akuma hozzászólását, csak a halál biztos.

amúgymeg kiõ? valami sofos bige?
Flówabácsi, lehet, hogy ma serezni kéne, de még nemfix.

bumm a fejbe csak shoti van haver

Pl Cs-ben a LAMAs szerveren pl 3 új map megy szerdánkánt és voksolnak rá hogy mennyire használható. Új map, fullosan vannak, tesztelik. Ott nemszámít hogy teccik-e, vagy nincs annyi frag. Ott a gáma a lényeg.
https://grentmedia.hu
Mindhárom tetszett, érdemes lenne kettõnél többen is kipróbálnunk õket.

Szerintem jó pályák, ez az mp_sfrance jó nagy pálya és a háztetõtõl a pincéig bejátszható, néhol kissé labirintus szerû, elég ravasz. Most nem néztük, de ha jól emlékszem, a Scorpions-os ábrák valamitõl kinyílnak és úgy lehet pl. feljutni a toronyba.
A hk1 nem volt teljesen ismeretlen, a tengeralattjárós pedig igen jónak tûnt.