Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te meg ki vagy rúgva, akár be se kell köttetned a nyetet.:)
#77788-hollandusoknál lakozik most.:)
*Posse*T.W.D*
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Nekem december vege fele elkezdett szarakodni a netem, majd januar elejen kikapcsoltak, mondvan, hogy az elozo berlo nem fizette a szolgaltatast. Elmagyaraztuk a szolgaltatonak, hogy mar mi lakunk itt, igy akkor kossunk uj szerzodest. Ennek semmi akadalya nem volt. Megkotottuk az uj szerzodest ugyanazzal a szolgaltatoval, a lakasban minden ott van: kabel, router, modem stb..
Most februar 5-e van, es meg mindig nincs net. Sokszor hivtuk oket, februar 4re igertek hogy megcsinlajak. Eleg erdekesnek tartottam mar januar kozepen is, hogy mi a rakra kell nekik 1 honap, amikor minden technikai hatter adott, csak kb 2 lapot kene fenymasolni, meg 5ot klikkelni az egerrel.
Aztan mult heten kaptam egy ilyen smst: az internet bekotese az on lakasaba februar 14-ere van tervezve. Barati udvozlettel stbstb...
Hat elmennek az anyjukba, ez 2008, Europa...
Ismet telefonalgatas, hogy menjenek a picsaba, mar az 1 honap is sok volt, es most meg egy fel honappal kitoljak! Azt mondtak, hogy jo, akkor feb. 14 elott valamikor sor kerul ra....
A dologban az a vicces, hogy most megint koltozom, s ahova megyek, ott nincs net, s elolrol kell kezdeni az egesz procedurat. Hat ehhez a szolgaltatohoz tuti nem megyek. Addig meg marad a "munkahelyrol valo forumozas suttyomban". :(
de ha több gép lenne akkor már kellene szarakodni a routerrel
https://grentmedia.hu
nekem most Miskolcon kicsit lassult, freemail jön lassan, de anno mikor bekötöttem osztálytársaim folyamatosan mondták, hogy nincs netük, nekem vizsont mindig voolt, nem volt vele baj, szal ez naon területfüggõ.
bár az is igaz manapság olyan sávemelést vállaltak amit nem bír a rendszerük.
UPC suxx..
<#nezze>#nezze>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
200 körüli a pingem csúcsidõben... Írtam nekik egy emailt, a problémával, még január elején, majd közölték velem, hogy rengeteg panasz érkezik be hozzájuk ezért csak 1 hónap múlva tudnak válaszolni... 3hét elteltével felhívtak telefonon, hogy jelenleg nem észlelhetõ a probléma, úgyanis most pillanatnyilag 30 a pingem... (egy csütörtök délután 2 órakor) Meg is nyugodtam, mert azt mondta, hogy nem túlterhelt a rendszerük, és a monitorozás is azt mutatja, hogy visszamenõleg 2 hétre nem volt nagyobb a terhelésük mint 60%... Természetesen este 7 re már 220 volt a pingem ismét, és azonnal felhívtam a 1221 et... Közli egy hang, hogy "Minõségbiztosítási okok miatt, a beszélgetést rögzítik" majd pedig egy másik hang elmondja, hogy az összes operátoruk foglalt, és több mint 10 percet kell várni... Próbálgattam hívni õket kb. 5 percenként, de egy óra elteltével is még több mint 10 percet kellett várnom... Ekkor jobban megvizsgáltam a weboldalukat, és rájöttem, hogy van ONLINE ügyfélszolgálat is... Úgy néz ki, mint egy chat... Annyi különbséggel, hogy várni kell amíg az operátor szabad lesz... "A jelenlegi várakozási idõ: több mint 10 perc" kb. 1 óra elteltével foglalkoztak is velem: "Sajnáljuk, de a rendszerünk túlterhelt! Néhányan 'túlzott mértékben használják' az internetünket, és ez okozza a lassulást" Délután egy másik "szakember" ezt még máshogy látta... Arra kértek, hogy legyek türelemmel, javulni fog a helyzet... De pár nap elteltével már délelõtt is 200 fölé ment a pingem, így ismét zaklattam az ügyfélszolgálatot! Ekkor már sikerült telefonon elérnem õket, kb 5 perc várakozás után! Egy túlokos informatikus elõadta magát; és persze le akart koptatni gyorsan - "várjak türelemmel".... Majd megkértem, hogy kapcsoljon a számlázáshoz, számlakompenzációt szerettem volna kérni... Az ügyfélszolgálatos csaj készséges volt... természetesen hiába magyaráztam neki, hogy mi is a pontos problémám nem értette meg... (az informatikusok nem értenek a számlázáshoz, a számlázásnál pedig nem értenek az informatikához) És számlakompenzációt sem adott, ugyanis mire adjon?! Csak a kezdete ismert a problémának, azaz h mióta nem jó a netem... Kompenzációt pedig csak akkor fog adni, ha õk kijavítják a problémát, az Isten tudja mikor... Addig fizessem netet, szépen nyugodtan! Ha netán fel szeretném mondani a szolgáltatást, akkor a hûségnyilatkozat miatt tokolni kéne rendesen... De még ha fel is mondanám, jelenleg nincsen más internetszolgáltató Debrecenben a KLTE tõl 100 méterre...
Szóval hívjad a 1221 et... Szõke Kapitány elég rendesen elintézett mindent a UPC nél....
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Érdekes milyen aktuális lett ez a router téma :D
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
01110000 01110010 00110000
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
még a kezembe se vot router ezelõtt!:(
\':..:\'
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
...
elkestem? :)
ja és... <#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Mert hogy nem az 1.1-en van? Heh?
Akkor:
Start-futtatás-cmd
ipconfig /all
és ott az alapértelemezett átjáró amit meg kell híni, de hát a kézikönyv gondolom gyorsabb :D
01110000 01110010 00110000
\':..:\'
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102