Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kaszi46
elszítták az agyukat tuti...:)

te meg ki vagy rúgva, akár be se kell köttetned a nyetet.:)

#77788-hollandusoknál lakozik most.:)

*Posse*T.W.D*

LES FORZA INTER
Magyarország nem középen van?<#idiota>

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

taptarap1
nesze neked Nyugat-Europa<#mf2><#mf2><#mf2>

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

Sáska
nemi vigasz:

Nekem december vege fele elkezdett szarakodni a netem, majd januar elejen kikapcsoltak, mondvan, hogy az elozo berlo nem fizette a szolgaltatast. Elmagyaraztuk a szolgaltatonak, hogy mar mi lakunk itt, igy akkor kossunk uj szerzodest. Ennek semmi akadalya nem volt. Megkotottuk az uj szerzodest ugyanazzal a szolgaltatoval, a lakasban minden ott van: kabel, router, modem stb..
Most februar 5-e van, es meg mindig nincs net. Sokszor hivtuk oket, februar 4re igertek hogy megcsinlajak. Eleg erdekesnek tartottam mar januar kozepen is, hogy mi a rakra kell nekik 1 honap, amikor minden technikai hatter adott, csak kb 2 lapot kene fenymasolni, meg 5ot klikkelni az egerrel.
Aztan mult heten kaptam egy ilyen smst: az internet bekotese az on lakasaba februar 14-ere van tervezve. Barati udvozlettel stbstb...
Hat elmennek az anyjukba, ez 2008, Europa...
Ismet telefonalgatas, hogy menjenek a picsaba, mar az 1 honap is sok volt, es most meg egy fel honappal kitoljak! Azt mondtak, hogy jo, akkor feb. 14 elott valamikor sor kerul ra....
A dologban az a vicces, hogy most megint koltozom, s ahova megyek, ott nincs net, s elolrol kell kezdeni az egesz procedurat. Hat ehhez a szolgaltatohoz tuti nem megyek. Addig meg marad a "munkahelyrol valo forumozas suttyomban". :(

Mr.Grent
Ugye ugye :D :D Ha több lenne akkor igen.

https://grentmedia.hu

LES FORZA INTER
nemnéztem el, az én csomagomnál asszem ez pont 2 gép :D

de ha több gép lenne akkor már kellene szarakodni a routerrel

czazsi
Jaja, egyedi a probléma...

Grent, mit nézett el a Doki?

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Mr.Grent
Jah, csak azt nézted el hogy az UPC-nek van olyan csomagja ami 3 pc-t szolgál ki. Tehát használhatsz rajta 3 gépet egy netrõl. De sebaj :D :D

LES FORZA INTER
értem, ez télleg ciki.

nekem most Miskolcon kicsit lassult, freemail jön lassan, de anno mikor bekötöttem osztálytársaim folyamatosan mondták, hogy nincs netük, nekem vizsont mindig voolt, nem volt vele baj, szal ez naon területfüggõ.

bár az is igaz manapság olyan sávemelést vállaltak amit nem bír a rendszerük.

ChMx
Holnap kiküldöm a srcáokat kihúzunk egy optikai kábelt neked. :P

UPC suxx..

<#nezze>

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

czazsi
Xaraxik mostanában a Chello...

200 körüli a pingem csúcsidõben... Írtam nekik egy emailt, a problémával, még január elején, majd közölték velem, hogy rengeteg panasz érkezik be hozzájuk ezért csak 1 hónap múlva tudnak válaszolni... 3hét elteltével felhívtak telefonon, hogy jelenleg nem észlelhetõ a probléma, úgyanis most pillanatnyilag 30 a pingem... (egy csütörtök délután 2 órakor) Meg is nyugodtam, mert azt mondta, hogy nem túlterhelt a rendszerük, és a monitorozás is azt mutatja, hogy visszamenõleg 2 hétre nem volt nagyobb a terhelésük mint 60%... Természetesen este 7 re már 220 volt a pingem ismét, és azonnal felhívtam a 1221 et... Közli egy hang, hogy "Minõségbiztosítási okok miatt, a beszélgetést rögzítik" majd pedig egy másik hang elmondja, hogy az összes operátoruk foglalt, és több mint 10 percet kell várni... Próbálgattam hívni õket kb. 5 percenként, de egy óra elteltével is még több mint 10 percet kellett várnom... Ekkor jobban megvizsgáltam a weboldalukat, és rájöttem, hogy van ONLINE ügyfélszolgálat is... Úgy néz ki, mint egy chat... Annyi különbséggel, hogy várni kell amíg az operátor szabad lesz... "A jelenlegi várakozási idõ: több mint 10 perc" kb. 1 óra elteltével foglalkoztak is velem: "Sajnáljuk, de a rendszerünk túlterhelt! Néhányan 'túlzott mértékben használják' az internetünket, és ez okozza a lassulást" Délután egy másik "szakember" ezt még máshogy látta... Arra kértek, hogy legyek türelemmel, javulni fog a helyzet... De pár nap elteltével már délelõtt is 200 fölé ment a pingem, így ismét zaklattam az ügyfélszolgálatot! Ekkor már sikerült telefonon elérnem õket, kb 5 perc várakozás után! Egy túlokos informatikus elõadta magát; és persze le akart koptatni gyorsan - "várjak türelemmel".... Majd megkértem, hogy kapcsoljon a számlázáshoz, számlakompenzációt szerettem volna kérni... Az ügyfélszolgálatos csaj készséges volt... természetesen hiába magyaráztam neki, hogy mi is a pontos problémám nem értette meg... (az informatikusok nem értenek a számlázáshoz, a számlázásnál pedig nem értenek az informatikához) És számlakompenzációt sem adott, ugyanis mire adjon?! Csak a kezdete ismert a problémának, azaz h mióta nem jó a netem... Kompenzációt pedig csak akkor fog adni, ha õk kijavítják a problémát, az Isten tudja mikor... Addig fizessem netet, szépen nyugodtan! Ha netán fel szeretném mondani a szolgáltatást, akkor a hûségnyilatkozat miatt tokolni kéne rendesen... De még ha fel is mondanám, jelenleg nincsen más internetszolgáltató Debrecenben a KLTE tõl 100 méterre...

Szóval hívjad a 1221 et... Szõke Kapitány elég rendesen elintézett mindent a UPC nél....

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
mesélj master! :D, de komolyan 1221-et mért ajánlottad? :D

czazsi
Nem mi?! :D Pedig jó móka! :D

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
mivan vele? nem szoktam molesztálni az ügyfélszolgálatos nõt. :D:P

czazsi
1221? :D

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

LES FORZA INTER
nekem otthon van UPC, nyáron 2 gépet toltam routerrel, mindkét MACot elfogadtattam a UPC-vel, kb 5 perc netkiesés volt az egész(plusz amíg a két gépet ide oda pakoltma) és semmit nem szóltak

Mr.Grent
Ugye ezt most te sem gondoltad komolyan? Köze nem volt a számtechhez, a kommennek. De a hozzászólása akkor nem szánalmas volt, hanem gyenge. Így megfelel?

czazsi
Hát nem feltétlenül ért itt mindenki a számítástechnikához.. de SZVSZ attól szerintem még nem lesz valaki szánalmas...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

czazsi
Éppen új gép vásárlásában vagyok, és mivel UPC-m van az albérletemben, ezért áthidaló megoldásként kölcsönkértem egy routert... Így a MAC klónozással nem lesz net kiesés addig amíg fel nem telepítek minden drivert és programot a netrõl... Utána majd késõbb beregelem az új MAC et a szolgáltatónál... Így a UPC 'gyors, minõségi, megbízható' szolgáltatása nem fog bekavarni véletlenül sem, nem kell szarozni az új MAC beregelésével!

Érdekes milyen aktuális lett ez a router téma :D

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Mr.Grent
Hát ez szánalmas volt.

csadam
Hihi miez Star Wars Klonok háboruja?<#taps><#banplz>

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!

ev1l FlOwEr
Meg ugye klónozni is tudod a kártyád mac-jét beléja a rúterba nekije, így a csellónál nem is kell álítani semmitsenem.

Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

taptarap1
viszont tudod a router MAC címét regisztrálni.

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

czazsi
A UPC pl. MAC alapján azonosít!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

NaNoKuTyA
jólvan!:P

\':..:\'

NaNoKuTyA
dettó!:)

GAthersw
A MAC cím egy fizikai azonosító ahogy írtad, minden egyes hálózati eszköznek saját és egyedi. Namármost, ha a szolgáltató köcsög akkor regisztrálja a MAC addressedet és csak akkor ad neked IPt a DHCPn keresztül, ha arról a bizonyos MAC címrõl csatlakozol, így akadályozzák meg, hogy több gépen oszd meg a netet elvileg. De a router okos és tud olyat, hogy kifelé csak az általad beállított (a gépé amirõl eddig neteztél, ami náluk van regisztrálva) MAC address látszik és bekaphatja a szolgáltató :)

01110000 01110010 00110000

<#nevetes1> Mármint a MAC cím? Én sem tudom pontosan, de valami fizikai azonosító. Amúgy T-online a szolgáltatóm.
NaNoKuTyA
ez nálam is bevált...köszi!;)

csak tudnám mi az?:)

czazsi
Én sosem bízok az ilyen windowsos varázslókban... fõleg nem ha a routert kell konfigolni... A papírjában le van írva a router IP címe (amit álltalában meg is lehet változtatni) illetve a felhasználónév és a jelszó a beállításokba való belépéshez! A böngészõd címsorába beírod az IP címet, majd a bejövõ oldalon be tudsz lépni a megadott jelszóval és felhasználónévvel. Én a saját routeremben MAC alapján engedélyezek gépeket (amelyik MAC benne van a listában azt a gépet beengedi), illetve a wireless része titkosítva van, és csak a hálózati kulcs megadása utána használható... Így a szomszédok nem tudják lopni a netet! Egyébként ez a LINKSYS router nagyon jó, nagyon stabil, és nagyon nagy távolságból is jól fogható a wireless jel!

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

Ja és a hozzá mellékelt szoftverrel, csak a wireless részt tudtam beconfigolni, tehát mindenképp szükség volt a webböngészõs configolásra is.
Tegnap vettem egy Asus Routert én is, hát nem volt túl egyszerû beconfigolni. Kezdõdõtt azzal hogy crosskábel kelett a router meg a gép közé. Nekem 192.168.1.1 az ip. Utána úgy jó 3 órás állítgatás és anyázás következett, de valahogy megoldottam. MAC címet kelett klónozni asszem és akkor lett jó. Valamelyik szolgáltatónál szükség van erre is.
Mr.Grent
192.168.62.1 X-micro :D

NaNoKuTyA
köszi!;)

GAthersw

NaNoKuTyA
/volt

NaNoKuTyA
az hogy bekonfigolni, az mit jelent!:)
még a kezembe se vot router ezelõtt!:(

czazsi
Nekem d-link router van hasonló célra, (laptopnak wireless + 2 asztalinak kábel) és június eleje óta 1x sem kellett még hozzápiszkálnom...

-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-

magyarul:kb. 3 naponta fagy es 2 perc mig az ujrainditas utan osszeszedi magat.
linksys van nekem is, neha befagy es ujra kell inditani de kb. 3 naponta egyszer es csak 2 perc az egesz process.
...
elkestem? :)
taptarap1
nem azt mondtam, hogy nincs olyan.:)
ja és... <#mf2><#mf2><#mf2>

LES FORZA INTER
mármint 192.168.2.1 sry az elírásért

LES FORZA INTER
192.198.2.1 nálam <#nyes>

taptarap1
soha nem találkoztam olyannal gyáriban, hogy nem az lenne. <#beka3>

Mr.Grent
És mi van ha nem ott kell?
Mert hogy nem az 1.1-en van? Heh?
Akkor:
Start-futtatás-cmd
ipconfig /all

és ott az alapértelemezett átjáró amit meg kell híni, de hát a kézikönyv gondolom gyorsabb :D

GAthersw
Elõször elvileg csak kábellel tudsz csatlakozni a routerre, és be kell configolni a 192.168.1.1-en.

taptarap1
192.168.1.1 alapból ha minden igaz a jelszo a doboz oldalán van

Sáska
asszem valami ip cimen keresztul el tudod erni a routert, s ott annak a beallitasait. elvileg a hasznalati utasitasban le van irva minden. Beallitasz mondjuk egz wep kulcsot, es utana mikor a notebookon megneyed milzen access pointokat lat, akkor ott lesz a tied is. Namarmost az en notebookomnak sajat wireless szoftvere van, ott be lehet allitani a jelszot. Ha nincs a tiedhey semmi tamogatas, akkor vagz a windows-os varazslot hasznald, vagy pedig turj a neten software-t a sajatodhoz. Asusnak pl. van.

NaNoKuTyA
na megérkezett ma a linksys router, elvileg sikerült is beállítanom, a laptop látja is de csatlakozni nem tudok, egy darabig tölt, de nem jön elõ az ablak,, ahol a jelszavat kérné!:( Tippek?

ChMx
Fehér Afrikát!

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102