Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!
00:00:23
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Feladat: Vészeld át a elõretolt harci állásban az objektum védelmét egészen addig, amíg az erõsítés meg nem érkezik, ami a kezdéstõl számított 13 perc.
Játékszabályok:
1.§ - Hangerõt módosítani TILOS
2.§ - Süketek és gyengén hallók nem nevezhetnek.
3.§ - Beletekerni a játékmenetbe, hogy jobb pozícióba juss TILOS
4.§ - Bármilyen hang-perifériát, bármilyen módon hackelni TILOS
Ki meddig bírja?!
H A J RÁ !!!
Pano: 6:15
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
avagy eme szemétdombon te vagy a kaka/s/.:)<#mf1>#mf1><#vigyor1>#vigyor1><#taps>#taps>
-FDI-Brutal-Hooligan
Ez tenyleg nice, bar megnezni meg nem tudtam, majd ha lesz netem..:)
És csak szerencsém volt ennyi.
<#beka3>#beka3>
KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102
Mail to: [email protected]
-de mi 30?
-mért mi mennyi?
<#nevetes1>#nevetes1>
A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!
xDDD
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
xDDDD
Te, én pofán lõttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
https://grentmedia.hu
azota SP-ekkel vegetalok. Mar vegigvittem a settlers 6ot, a dark messiah homm-ot, es nem sokara a company of heroes-t is kivegzem. tobb sp nincs a gepen, ugyhogy mostmar tenyleg johetne a net:D
Egy kis segítségre lenne szükségem. A vinyóm egyik napról a másikra badsectoros lett. Tesztnél mutatja hogy van rajta egy hibás rész. Ez még nem is lenne baj, de az adataim felét nem látom rajta. 150 giga adatból csak kb 80-at látok. Tudtok ajánlani valami programot, amelyik kijavítja vagy esetleg kizárja a hibás részt és a többi adatomat is le tudom szedni róla. (Maxtor vinyó volt 1 év garanciával és kb 1,5 éve vettem :DD)
xDDDD
<#guluszem1>#guluszem1><#idiota>#idiota>