Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Te a tököm kivan ezekkel a programozókkal.
- Miért?
- Tegnap egy új került hozzánk a pokolba, kb a fél személyzetet kiírtotta, mire meg tudtuk neki magyarázni, hogy ez nem a Doom III.

segítsetek mán! még mindig kifagy a sofom folyamatosan, újrainstall, video driver csere megvolt, de semmi! van ötlet?
\':..:\'
1024*768 ban tolom a gémet minden low-on es kiakad 60-fps-nél mikor a maxfps 105-ön van. ( a kártya siman tud 100 fps-t )
Vki?

https://grentmedia.hu
Részleteket priviben kapod.

gyuri http://gyur6.uw.hu
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Sajnos megyunk balcsira egy hétre. Muszaj

Stal egy hétig nemleszek😊
Ti meg hasznaljatok ki ezt a két hetet ami ebbol a nyarbol még hatra van a szutyok suliig. Persze ez nem a "ven rokakra" vonatkozott akik mar azt se tudjak mi az iskola😊
Nah Gl & Hf

Az a baszott féreg... Kh@oSz
Server disconnected:You were kicked from the server. Reason: takarodj te barom...
Élsz még ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
reg nem irtam , most megteszem...
megtettem
sziasztok
Csak egészség legyen, meg térerő! (H. András) PS3 ID: kisapostagi
Bocs, hajnaliõr ???
😄DDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
valamiért megakad a game kb 3 másodpercre úgy másfélpercenként!! Elõszõr a serverre gyanakodtam de ha csinálok saját multis pályát a saját gépemen akkor is csinálja! Mi lehet a bib! Segítsetek plíz!!!!
Az okos ember másol, a zseni pedig lop. Obelyx, Nadar, Andromedax, Nitim
vagy új a videókártyád vagy csak fél éve nem játszottál a nagy format óta 😄DDDDDDDDDDDDD

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
valami videodriver hibadzik vagy egyszeruen gyenge a gép vmiert
nekem is ezert fagy ki sok game vagyis ugyanezzel az uzivel
Az a baszott féreg... Kh@oSz