Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Ez meg az ajándékod:
amit most ingyenesen letölthetsz az alábbi linkrõl.
a Winows lefagyott fagyás közben...

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

50 Mb-tal gazdagabb lettél...
muhahaha
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
gyuri http://gyur6.uw.hu
muhahaha...
Amúgy közlöm nem tümtem el cak épp annyi a letõlteni való hogy ki sem látszom...
Most épp a Myst IV Revelation-t tõltõm és kissé lassan jön...Ráadásul 2 DVD-s...
Na mentem is inni ...
Jó hétvégét all!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
egyebet nemtok mondani...

kéremkapcsoljaki