Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?
Annyira nem hiányzol, de Elbandit egyre nehezebben viselem😊.
Na jó, megyek lógatni, 7en szabi.😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
amd athlon 64 x2 dual 5600+, 2 giga ram, ami hajtaná. Csak nem tudom, hogy a gyártó jó kártyákat csinál-e, mert még nem hallottam rola.
Evil: de van még sok, mint irtam, ez boltbol van, nem használt😊.
Omega: elvagyok, age of conanra készitem fel a gépem épp😊 Veled?
Mivan veled Sise? 😊)
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Egyebkent semmi baja csak vissza kellett raknom ugyanarra az eleresi utvonalra amin eredetileg volt!<#falbav>#falbav>
<#gun>#gun>Viva Vista!!!
[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII
Nincs mégegy?
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
sry a floodért
01110000 01110010 00110000
01110000 01110010 00110000
Mennyivel jobb ez, mint egy asus gef 8600GT?
thx 😊
Én fél éve használom, eleinte én is szoptam vele még el nem nyerte mostani stabil állapotát, igaz akkor még kevés driver volt hozzá.
-FDI-Brutal-Hooligan
-[ KuRVaBaZmeG ClaN ]-
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Mia tokom az a missing/corrupted windows api?
Most ezzel dob ki minden server!
Lehet hogy vistara ujra felkell telepitenem a sof2-ot?
Valaszokat varok!!!<#fejvakaras>#fejvakaras><#violent>#violent>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
muszálydzsekit mindenkinek! 😄
Várj csak! Te ki a fütyi vagy 1ébként?😊
Evil, Kaszi....kik ezek?
Jackie után szabadon: És ki vagyok én?😊
-FDI-Brutal-Hooligan
😊
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
,l,,
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?
Boltboy nem játszik. A többiek még annyit sem. Viszont mi még toljuk, igaz nem ezt a gémet!
https://grentmedia.hu
ASE és Xfire nem tudja frissíteni a servereket, cod4 és sof 2 nem tud kapcsolódni a serverekhez, tûzfalon és routeren nem lett semmi változtatva. Mi lehet a probléma?
Az élet olyan mint egy motor.Ha nem megy bekell rúgni!!