79689
sof2.jpg
  • Col. Rommel
    Hu de fasszopok a j4f szerveren csak ugy kibasztak mert az egyik kitalalta hogy wh-m van.
  • fdi-brutal
    Köszönet!
  • Col. Rommel
    ja egy kicsit lemaradtam!
  • Col. Rommel
    Szeva Hooligan!

Toccsed le eztet!!!

PBSETUP
  • Kaszi46
    http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php

letöltöd és ezzel frissíted...
  • fdi-brutal
    Szasztok,
    a PB kibaszkurál és manuális frissítésre szeretne ösztökélni.....mégis hogy?
    thx
  • Pigo
    Tedd fel és akkor kapsz 1-2 névnapi heccsátot
  • Col. Rommel
    Na annyira elvagytok foglalva a hedsutik osztogatasaval a kurvan hogy senki nem ir ide!!!

Ja Boldog Nevnapot minden Szabolcsnak igy nekem is!!! :D
  • Mo.Organ
    valamikor egész jól nyomom én is, valamikor meg csak a helyet foglalom a szerveren.
    De egész jó. Kicsit elszoktam már hogy engem is eltalálnak. Ilyenkor meg is szoktam sértődni, és egy késsel rohanok neki mindenkinek.
  • ev1l FlOwEr
    A j4f-en egész jó a sebzés, néha még én is eltalálok valakit. Ne sírjál, jelentkezzél a HS-ért!
  • Kaszi46
    mé a jaf az zrest?:O én eddig ugy játszottam rajta hogy obisnak hittem:D
  • Pigo
    menj a J4F-ra vagy szerezzünk v.honnan egy obi-s inf/dem-es servert
  • Sáska
    lattam, h Kaszi sofozik, gondoltam kiosztok neki par HS-t, de a zrest ujfent lelombozott
  • fdi-brutal
    Miért nem játszotok valami normális játékkal?:)

Mondjuk SOF2-vel:)Már 100x kijelentettem, hogy visszarakom, de......
    Kezd a zacsim tele lenni a CS-vel....na meg Grenttel:)
  • Pigo
    Biztos jön a ladder-re
  • Col. Rommel
    Sise minek allitgatod a felbontast sof2-ben mikor konanozol!!! :D
  • Kaszi46
    progira nem emlékszem csak weblapra, itt le van írva hogyan kell.

http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Soldier_of_Fortune_II:_Double_Helix#Screen_change
  • Sáska
    *felbontasban
  • Sáska
    Kaszi, 1x mondtad, hogy van valami program, aminek segitsegevel lehet valtoztatni a felbontast a SOF-ban (pl. hogy jol menjen widescreen-en, magasabb felbontasba. Emlexel a nevere?

thx
  • Pigo
    Msnre
  • LES FORZA INTER
    Butterst idézve: a Hello Kitty kalandjai sokkal jobb volt", de tény ami tény a csitereket már kidobták volna.

az hogy a single player gémeket hude gyorsan végigtoltad, az ide édeskevés, tanulj meg bunyzni, pontosan lőni fordulásból ugrás közben, ugrás után gugolva kihajolni, ismerd meg a mapokat, hogy hova kell ugrani hogy halk légy, és akkor majd te is leszel olyan jó. évek kérdése....

mellesleg más multival nem toltad még? bár ez alapján nem hinném.
  • Pigo
    Jóhát hagyd!A passians,a sims,meg a advanture of helo kitty után nekem is nagyoknak tűnnének az ugrások
  • Kaszi46
    amúgy melyik szerveren játszol? sokan már 6 éve nyomják a játékot, szóval elképzelhető hogy azért érzed úgy hogy csalnak.

"Viszont látom, ahogy a többiek szinte repülnek , hatalmasakat ugranak" - bunny-znak, itt is hasonlóan kell mint quake 3 ban.
  • Kaszi46
    mégis miben segítsünk? csítet szerezni? nóóóórmális...?
  • 126barat
    Vicces fiúk.

Azt gondoltam, hogy segítséget kapok, de persze ti sem értetek hozzá.
    Na azért kösz. Jót nevettem rajtatok
  • ev1l FlOwEr
    Ejnye, miért hazudsz neki?

A GOD mode konzolos elérése a /disco.
  • NaNoKuTyA
    írd be a konzolba hogy: \quit
    ez a god mód!
  • czazsi
    Akit csaláson kapunk, az repül azonnal a szerverről.... Gondolom ebből már lejön: "Ennyire profik."
  • ev1l FlOwEr
    Ennyire profik.
  • ev1l FlOwEr
  • Hybrid v2
  • Pigo
    Vagy mégis?
  • 126barat
    Sziasztok

Játszok a SoF 2 multiplayer játékkal on-line.

Az lenne a kérdésem, hogy előfordulhat-e hogy tudnak csalni az ellenfeleim. Ha igen, hogyan? Találtam én is cheats kódokat, de a server írja hogy ezeket nem használhatom. Viszont látom, ahogy a többiek szinte repülnek , hatalmasakat ugranak, meg sebezhetetlenek. Én hogy tudom ezeket alkalmazni. (Eleinte azt hittem hogy ennyire profik, de most már bosszantó) Szerintem nem vagyok ennyire gyenge.
  • ev1l FlOwEr
    Igen, én a fingásos epizódra gondoltam.

Szólni akartam, hogy kényesek erre, de nem mertem. flowa gyáva...

A sebzés amúgy olyan mint a rég OBI, ha nem az. A shoti is működik, nem kell az ellen szájába tolni. Ráadásul van m4, sőt, ha nagyon közelharcguru vagy, USAS is. Szóval minden, ami szem-szájnak ingere.
  • Mo.Organ
    kapd be :)
    Itt nem működik a cheat. Teljesen más a lövések sebzése mint a másikon, ezt még szokni kell. Amúgy kibasztak mert magyarul beszéltem. Ez szerintem rasszizmus :)
  • ev1l FlOwEr
    Sikerült belépned láttam, de nem futottál be nagy karriert.....
  • PuLZeN
    privi ment
  • czazsi
    KuRVaBaZMeG Ladder
    Gyertek csak gyertek! :D Külföldi játékosok is regelhetnek, ahogy tették is már páran! Ugyanitt várjuk lelkes adminok jelentkezését a weboldal működtetéséhez, ugyanis 1-2 ember nem tudja ezt csinálni... Több szem-több csipa! Így talán nem fullad be a dolog...
  • Mo.Organ
    nem lenne rossz valamit kitalálni mert nekem egyszerűen nem lép fel arra szerverre.

Kicsit el vagyok keseredve.
  • PuLZeN
    msn en megoszhatjátok az OSP mappát(sőt egész sofot)... sof2mp.cfg file nélkül így az egyediség is megmarad. :) magyarul se bind se kulcs nem kerül át. aki megkapja az OSP mappát az meg a sof2/base/mp/sof2mp.cfg-t bemásolja a saját sof2/osp-jébe.