79689
-
#78369 Hu de fasszopok a j4f szerveren csak ugy kibasztak mert az egyik kitalalta hogy wh-m van. -
#78368 Köszönet! -
#78367 ja egy kicsit lemaradtam! -
#78366 Szeva Hooligan!
Toccsed le eztet!!!
PBSETUP -
#78365 http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php
letöltöd és ezzel frissíted... -
#78364 Szasztok,
a PB kibaszkurál és manuális frissítésre szeretne ösztökélni.....mégis hogy?
thx
-
#78363 Tedd fel és akkor kapsz 1-2 névnapi heccsátot -
#78362 Na annyira elvagytok foglalva a hedsutik osztogatasaval a kurvan hogy senki nem ir ide!!!
Ja Boldog Nevnapot minden Szabolcsnak igy nekem is!!! :D -
#78361 valamikor egész jól nyomom én is, valamikor meg csak a helyet foglalom a szerveren.
De egész jó. Kicsit elszoktam már hogy engem is eltalálnak. Ilyenkor meg is szoktam sértődni, és egy késsel rohanok neki mindenkinek. -
#78360 A j4f-en egész jó a sebzés, néha még én is eltalálok valakit. Ne sírjál, jelentkezzél a HS-ért!
-
#78359 mé a jaf az zrest?:O én eddig ugy játszottam rajta hogy obisnak hittem:D -
#78358 menj a J4F-ra vagy szerezzünk v.honnan egy obi-s inf/dem-es servert -
#78357 lattam, h Kaszi sofozik, gondoltam kiosztok neki par HS-t, de a zrest ujfent lelombozott -
#78356 Miért nem játszotok valami normális játékkal?:)
Mondjuk SOF2-vel:)Már 100x kijelentettem, hogy visszarakom, de......
Kezd a zacsim tele lenni a CS-vel....na meg Grenttel:) -
#78355 Biztos jön a ladder-re -
#78354 Sise minek allitgatod a felbontast sof2-ben mikor konanozol!!! :D -
#78353 progira nem emlékszem csak weblapra, itt le van írva hogyan kell.
http://www.widescreengamingforum.com/wiki/index.php/Soldier_of_Fortune_II:_Double_Helix#Screen_change -
#78352 *felbontasban -
#78351 Kaszi, 1x mondtad, hogy van valami program, aminek segitsegevel lehet valtoztatni a felbontast a SOF-ban (pl. hogy jol menjen widescreen-en, magasabb felbontasba. Emlexel a nevere?
thx -
#78350 Msnre -
#78349 Butterst idézve: a Hello Kitty kalandjai sokkal jobb volt", de tény ami tény a csitereket már kidobták volna.
az hogy a single player gémeket hude gyorsan végigtoltad, az ide édeskevés, tanulj meg bunyzni, pontosan lőni fordulásból ugrás közben, ugrás után gugolva kihajolni, ismerd meg a mapokat, hogy hova kell ugrani hogy halk légy, és akkor majd te is leszel olyan jó. évek kérdése....
mellesleg más multival nem toltad még? bár ez alapján nem hinném. -
#78348 Jóhát hagyd!A passians,a sims,meg a advanture of helo kitty után nekem is nagyoknak tűnnének az ugrások -
#78347 amúgy melyik szerveren játszol? sokan már 6 éve nyomják a játékot, szóval elképzelhető hogy azért érzed úgy hogy csalnak.
"Viszont látom, ahogy a többiek szinte repülnek , hatalmasakat ugranak" - bunny-znak, itt is hasonlóan kell mint quake 3 ban.
-
#78346 mégis miben segítsünk? csítet szerezni? nóóóórmális...? -
126barat #78345 Vicces fiúk.
Azt gondoltam, hogy segítséget kapok, de persze ti sem értetek hozzá.
Na azért kösz. Jót nevettem rajtatok -
#78344 Ejnye, miért hazudsz neki?
A GOD mode konzolos elérése a /disco. -
#78343 írd be a konzolba hogy: \quit
ez a god mód! -
#78342 Akit csaláson kapunk, az repül azonnal a szerverről.... Gondolom ebből már lejön: "Ennyire profik." -
#78341 Ennyire profik. -
#78340 -
Hybrid v2 #78339 -
#78338 Vagy mégis? -
126barat #78337 Sziasztok
Játszok a SoF 2 multiplayer játékkal on-line.
Az lenne a kérdésem, hogy előfordulhat-e hogy tudnak csalni az ellenfeleim. Ha igen, hogyan? Találtam én is cheats kódokat, de a server írja hogy ezeket nem használhatom. Viszont látom, ahogy a többiek szinte repülnek , hatalmasakat ugranak, meg sebezhetetlenek. Én hogy tudom ezeket alkalmazni. (Eleinte azt hittem hogy ennyire profik, de most már bosszantó) Szerintem nem vagyok ennyire gyenge. -
#78336 Igen, én a fingásos epizódra gondoltam.
Szólni akartam, hogy kényesek erre, de nem mertem. flowa gyáva...
A sebzés amúgy olyan mint a rég OBI, ha nem az. A shoti is működik, nem kell az ellen szájába tolni. Ráadásul van m4, sőt, ha nagyon közelharcguru vagy, USAS is. Szóval minden, ami szem-szájnak ingere. -
#78335 kapd be :)
Itt nem működik a cheat. Teljesen más a lövések sebzése mint a másikon, ezt még szokni kell. Amúgy kibasztak mert magyarul beszéltem. Ez szerintem rasszizmus :)
-
#78334 Sikerült belépned láttam, de nem futottál be nagy karriert..... -
PuLZeN #78333 privi ment -
#78332 KuRVaBaZMeG Ladder
Gyertek csak gyertek! :D Külföldi játékosok is regelhetnek, ahogy tették is már páran! Ugyanitt várjuk lelkes adminok jelentkezését a weboldal működtetéséhez, ugyanis 1-2 ember nem tudja ezt csinálni... Több szem-több csipa! Így talán nem fullad be a dolog... -
#78331 nem lenne rossz valamit kitalálni mert nekem egyszerűen nem lép fel arra szerverre.
Kicsit el vagyok keseredve. -
PuLZeN #78330 msn en megoszhatjátok az OSP mappát(sőt egész sofot)... sof2mp.cfg file nélkül így az egyediség is megmarad. :) magyarul se bind se kulcs nem kerül át. aki megkapja az OSP mappát az meg a sof2/base/mp/sof2mp.cfg-t bemásolja a saját sof2/osp-jébe.