79689
-
#78289 Ja, és elfelejtettem mondani:
brutálnagy]Viva España![/brutálnagy] -
#78288 Ja igen, ráaádásul lúzerek vesznek amd-t.....
-
#78287 meg 1 ilyen humor, fejeden a dudor.. -
#78286 Szerintem maga a noti okés, egyedül a vga karcos, sok gond van fenn a neten, ha rákeresel a típusra. Bár én inkább egy core2-es notit javasolnék. -
#78285 valaki irástudo nézzen már rá ere, éri ez a lokeszt?
Érdemes megvenni, vagy nem?
pls -
#78284 LOL lenne hogy nem a törkönek szurkoltam volna, de az nyugata hogy egy török B csapatot 3-2re verne épphogy a németek,akkor mind1 ijut tovább a másik ágról beveri a legevizett hajú(már bocsánat de tényleg olyan a hajuk...) németeket... De hajrá oroszok!!!! -
#78283 félholdra verték őket.... -
#78282 már 1-1
bsz görény, úgyse nézel beeee bebebeeeeeeeee
jah amúgy igazi európai döntőt: török - orosz részvétellel
és ajrá spanyolország, ha már az olaszok az impotens Lüke Tónyó-ra bízzuk a góllövést taktikkal kiejtették magukat, Cassano - Del Piero kellett volna, meg Inzaghi nem lüke. -
#78281 Turkije!!! -
LaLeee #78280 Mi van KuTYa, te még élsz?
Azt hittem elkeltél a debreceni KuTya vásáron :P
BSZ Görény
-
#78279 Török gyönyör:D -
#78278 hajrá Turkey :D -
#78277 Nah fiúk maséte a Fakegyrosos törökök vagy a Szőrhátú németek nyernek?? -
#78276 Jaja, BSz, kár, hogy már nem tolja ida a képét. -
#78275 bsz Görény :) -
#78274 Hogy lőne seggbe valaki egy nagyadag ZREST-tel, wazze! -
#78273 Donadoni egy szerencsétlen! :DDDDD
Mivanmi FociEB fórum??? :D hihi
1 hónap és újra lesz netem, aztán újra gazdagítom a fórumot ilyen és ehhez hasonló szellemes és humoros kicsit intellektuális de mindenképpen okos és jól megfontolt gondolatokkal! -
#78272 Nem kicsit. -
#78271 Szerintem meg csak homokos -
#78270 Mert ez a Donadoni egy fasz... -
#78269 levágnám a faszát ennek a buzi edzőnek hogy miért játszatta köcsög béna tonit ha ott van DELPIERO -
#78268 Hát buffon majdnem bevédte őket,de focigyilkos játékkal,és 11-es rúgó skill nélkül nem lehet meccset nyerni.
Sok dolgot nem értek, mint pl: Del Pierot miért a végén cserélték,be és nem ő kezdett Toni helyett(aki sz.tem az eb-csalódása azzal a kis bajusszal)?? -
#78267 Kibaszott focigyilkos digók húzhatnak hazafelé. Ha az a labdarúgás, amit ők játszanak, akkor betiltatnám a picsába. Zabálják meg az összes macskát, de előbb húzzák őket a f@szukra!
Egyedül Buffont sajnálom. Hajrá spanyolok! -
#78266 szeretnéd, de először az olaszoknak tovább kell jutniuk(ami remélem meglesz),és a vodkásokat le kell győzni, ami a tegnapi meccs alapján nem kis teljesítmény lesz,rádásul a döntőben a törökökkel is meg kell küzdeni.
Mennyi volt a hollandok odds-a 1,14? -
#78265 nah ma nyernek az olaszok, utánna bejutnak a döntőbe, ahol elverik a németeket, EB bajnokok lesznek, és helyreáll a világ rendje, megszűnik a törés az univerzumban, török vendégmunkásokat is hazatoloncolják. -
#78264 kurvaélet.......... -
#78263 Miattad van az egész. Rossz virág vagy :((((( -
#78262 Pukk. -
#78261 :D
-
#78260 Istenem, ezek a fakegyrosos török nyerik emg az EB-t? -
#78259 Látod ezért vagy lemaradva, mert itt esgézel -
#78258 esélytelen, anat szigó, 10 napom volt rá, (csütörtökön lessz), sehol nem állok, mellesleg mások 2-3 hét tanulás után is buknak :S
horvát az inkább nyugat, najó délnyugat. mivel a németek nyertek, így 1 tippmixem maradt csak játékban, így a törököknk szurkolok, nyerni kéne, egyb. meg hajrá horvátok. -
#78257 Azért remélem a déli szomszédaink megverik a józsefvárosi cdneppereket,bár
a cseh 2-0 után erős kétségeim támadnak a törökökkel szemben:S
Ps.: Holnap nem ugrassz át? -
#78256 azért nézett ki mert pont fotóztak az egyik reklámhoz, csak utánna vághat fájós arcot, reklámba az hogy néz ki? mellesleg vége fele felugrott fejelni, pont összeütközött vkivel, utánna már nem is nagyon akart fejelni, a mokka rosszul néz ki a plakátokon.
jááá te is élsz Máté? az a sör erősen kétségessé vált a cseh továbbnemjutás után, mivel sokat nyerhettem volna a cseh győzelemmel
de tartom szavam bár gyorsan fogy a nyeremény, főleg ilyen meccsek után -
#78255 jah.......csak elötte még kinézett, hogy fáj-e neki :DD -
#78254 A-A
De a meccs legmókásabb jelenete az volt amikor átléptek Cigány Roni felett és oda kapott a sípcsontjához -
#78253 LÓÁL
Hulye portugalok 10 percel hosszabb a meccs kiegyenlitenek. -
#78252 Kik? A primadonnák?
-
#78251 Kar, hogy csak a meccs vegen kezdtek el jatszani.. -
#78250 béjessz