Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
lehet, hogy félrenyomtam... Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Voltak a pályán és kiáltuhnk ellenük és széjjel szivattuk a fejüket! ÉS nyertünk is!

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Jaja csiter rulzz😄

Úgyhogy... ne nézzémá ennyire zsiráfnak

Láma kérdés: ugye pánkbászter probléma az, ha azt írja ki connectnél, hogy server uses protocol 2002... vagy nem? esteleg van valami újabb osp vagy peccs? le vagyok maradva és sofozni akarok
A CS:S nemgyerebe nálam... nincs leanelés 😄DDMit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?
Bár amióta a HRS az egyetlen magyar szerver, nem is tudom, miért csodálkozom....

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

(épp a Grenttõl kapott "a topic spammere" címemet próbálom megtartani, bár úgylátom ez egyre nehezebb 😛PPPP)

Mindenki csiter rajtam kivül heh

Ha esik ha fuvv a széé a net mindig phasza :)

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

A pályán voltak egy páran és úgy elaláztuk õket mint a huzat!

Muhahahhaahahhahahha

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

NEm tudja valaki, hogy a Neumann János Informatika Fõiskolára mik a pothatárok? Nem jön be a hivatlos oldala már jó ideje.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit