Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LSC
hogy a kurva annyába jön ehhez ? Mi köze van hozzá mire használod a szaros netjüket.

Athletic  Bilbo
ez szép értelmetlen mondat volt Peti. 😊
Gratulálok. Egyes, megbuktál. 😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Athletic  Bilbo
igen hallgatlak 😊
Mester. 😊
Természetesen csak legális dolgok léteznek a világon, és mindannyian ezek szerint élünk. 😊

Mr.Grent
loál hogy mik vannak? De ugye azért nem szomorkodtok, hisz ti úgyis csak legál dolgokat mûveltek? Honlapot olvastok meg stb. JAj ne legyetek már ilyen elszomorodottak, többezer megoldás létezik ennek kikerülésére, tudjátok a gugli a barátunk....

https://grentmedia.hu

Athletic  Bilbo
Ahogy más hubokon megérdeklõdtem, nem mindegyik hubot tiltja amjd, henem vmi 411-est csak .M 😊))
Nem értek hozzá 😞
az a pech hogy a legnagyobb hubok tiltva vannak 😞

csabawarchief
Ja még jó hogy KORLÁTLAN internet 😛

Grave Digger
Akkor mit töltsz majd 198K-val? Semmit😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Grave Digger
Muahahahaaaaaaa:o)

csabawarchief
pfffffff, akkor a kettõ dunaujvárosi kábelnet: Dunanet + Chello tiltja a DC++t. LOL!

Athletic  Bilbo
kicsit off, de szomorú:
A CHELLO hubellenes akcióba kezdett, korlátozza õ is ezek elérését 😞(((

Athletic  Bilbo
pörög ám a fórum bae. 😊

Na wazz há nem rossz a link talán ez jó lessz.Na mossmá rulzz az a k*** Chello 😄<#mf2>

Hö gazsi az az egyik kedvenc számom mellesleg headbang whit pogo az a powa !!!😄 Nah a csellóról meg ennyit Chello rulzzz
Nomeg Rock Powa<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1><#mf1>

Ramada
<#pardon1>

ATS: Peelova
haaapffffffff😊
rohadtgec
<#csodalk>

csabawarchief
Mindenre ott a 108 😄

FUCKIN' HOSTILE!!! yesss, Pantera cseppet Fear Factorys elõadásmódban 😄DDDD

Mit sütsz kis sz?cs? Tán sós húst bazdmeg?

Shogun
😄DDDDDDD

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Headbang póóówa! :Ð

Kéne ofkóz! mailre is jöhet <#idiota>, de jobban szeretném kézbe kapni dvd-n mivel a havi limitem a chellónál megtelt 2 giga híjján, szal lol... takarékoskodnom kõ...<#rinya>

Pano
epilepszia rulz 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Allatgoreny
Mi van technokiraly, nem jon be?😄D

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Erasmus
<#guluszem1>

Grave Digger
Hát ez kurva nagy😄DD

Allatgoreny

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

LSC
het 1-2 óra alkalomhoz kéne. kössz

Pano
jah, lefelejtettem 😄

Ez itt az

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
"Ingyenes"? 😊 Ha nem állandóan van a neten a számítógép (heti egy-kétszer) akkor tudok ajánlani egy egész jót. Egy olyan gépre viszont, ami elég sokáig, gyakran érintkezik a nettel, annak nem elég egy ingyenes vírusírtó.

LSC
helló all tud valaki valami normális otthoni használatra igyenes antivírust. Thx. Ha nagyon szar akkor nem köll😊

Erasmus
<#kocsog><#vigyor3>

Shogun
😄DDDDDD

ev1l FlOwEr
Akuma!

Korn - Live at CBGD

Érdekel ???

Legyûjtöttem a DVDt.

Ha kell, szólj, átküldöm mélben! 😄DDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Shogun
me nemmukodik😄

Pano

LSC
Yo all miért nem tudok velmenni a ventrilora a régi adatokkal? Pls.

Ramada
<#whatever><#rolleyes><#whatever><#rolleyes><#whatever><#rolleyes>

csabawarchief
Már inkább nem játszok, minthogy állandoan javitgatni kelljen, beleuntam, inkább más területeken töltöm az idõm, mint a pc elõtt játszva.

csabawarchief
Nekem meg az amit írtam, ugyhogy én nem teszem fel. Nekem van fennt egy WINXP antivir progi, tûzfal, adaware. Ez a 3as megvéd az ellen amire használom a gépet: kb 15-20oldal van amit rendszeresen nézek, messengerezek, emailezek. Szóval nekem felesleges. Idáig semmi virus meg akármi nem kapott el, és ha egy elvinné a gépet? most azt mondom szarok arra is, akkor abszolut nem gépezek. Én ilyen vok.😊

ev1l FlOwEr
Annyi háttérinformációt adnék, - tudom ez nem tech fórum - hogy a vírusok, meg a támadóeszközök nem egészen úgy fejlesztõdnek, mint a hõskorban. Anno valaki talált egy rést, írt rá valami huncutságot, aztán X idõ (jó sok) elteltével jött a patch. Aztán pár hónap-hét elteltével jött a következõ vírus vagy hack tool. Mostanában ez úgy megy, hogy valamelyik biztonsági cég felfedezi a hibát, a Micro$oft kijön a patch-csel, azt a huncutok megnézik mit javít, és készítik az eszközt. Az utóbbi idõk ÖSSZES jól elterjedt vírusa a patch megjelenése után pár héttel tarolta le a gépeket. Gondolok itt az SQL wormra, a SOBIG családra, a BLASTERra, a SASSERra, és sorolhatnám, a sor szinte végtelen hosszú. Az egész azért terjedhet ilyen baszott gyorsan, és azért ilyen hatékonyak a kártevõk, (pedig már kinn vannak a javítások) mert a sok lúúúúúúúúúza szerint felesleges a patch.
Egyszóval, ha kinn van, tedd fel, jót tesz.
Ne basszatok le, ez a véleményem, és a valóságon alapul.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Grave Digger
nelegyélhüje😄 Nincs olyan porbléma, amit ne lehetne megoldani.

Grave Digger
Van már full xp sp2-es. DC-rõl le is lehet szedni. Nem kell hozzá cd-kulacs, semmi sem, csak fel kell rakni oszt olyaj. Nekem megy mint a veszedelem. Még olyan progik is mennek rajta, amik eddig nem😄D

csabawarchief
Ami meg engem illet: jó sok kihagyás után probáltam, és szerettem volna sofolni mostanában, de teljesen mindegy hogy minek köszönhetõen 2 percenként kifagy a játék. Megprobáltam ezt azt cserélni, ilyesmi, belefáradtam abba, hogy ha bármivel játszanék, vagy bármit csinálnék gépen, akkor mindig szarakodni kell vele, és napokig csinálni kell. Ílymodón akkor az összes többi játék melett (ez már fél éve megtörtént) örökre elbúcsózom a SoFII pályáktól, a jó kis inf, ctf meccsektõl. Tõletek nem, hiszen itt ez a fórum, ott az msn, ilyesmik. De aki a pályán hiányol, attól örökre búcsut intek. <#wave>

csabawarchief
De szvsz felesleges az SP2.

csabawarchief
Gondolom olyan mint az SP1, generálni kell eredeti kulcsot, és arra felteszi.

Athletic  Bilbo
dc? ?

Shogun
hama szobajott az sp2 akkor valaki adjon mar egy tippet honnan szedjem le mert a májkroszoftrol leszedtem egyet de érvénytelen termékkulcs uzivel megall<#nemtudom>
szal honna szedjem le<#confused>

Pupcika
nekem még megvan amit te használtál anno, csak te nem mentél vele semmire, míg én jobb vagyok mint valaha 😄DD
pedig valaha télleg jó voltam lol 😄DDDDDDDDDD

Mr.Grent
SP2vel gond nélkül, omega 4.10 rulez, de a régebbi is jó. A többit meg .....

Mr.Grent
#63405 PAC, de igen láttuk 😄