Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fdi-brutal
Szasztok lámák!😊

11-én reconnect chello....jövök egy kis lámaírtásra /reményeim szerint/.
Mivel tuti belámultam /picit/😊, így nagy seggetség lenne ha Kaszi vagy Sis azt a kis okosságot amitõl jól lehet lõni,... azt hiszem cheat-nek hívják... elküldené mailbe,elõre is köszi😊))
Addig is kitartás!
Opsz, mivel teljes reinstallt nyomok oprendszerileg..kérdés: SP2 kell?
Mit ne és mit feltétlen rakjak fel, ill a legújabb Omegadrivert /4.10beta/ feltegyem, vagy régebbit?
...vagy todmit Dark, cseréljünk gépet, az lesz a legjobb😊))

thx Úrak!

<#worship><#worship><#ravasz1>

-FDI-Brutal-Hooligan

eX
<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave>Szeva Mindenki megjöttem!!<#wave><#wave><#wave>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Clint EastWooD
63405 😊

a Winows lefagyott fagyás közben...

ev1l FlOwEr
mmf ????
Vigyázzatok, Kenny is mindig ezt mondja, és mindig kinyírják.....

😄DDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

rohadtgec

nemtom láttátok-e?;DDDD

Clint EastWooD
csak *mmf

Clint EastWooD
csináltam neked egy próba mmmf file-t
ki kéne próbálni, hogy müxik e.
Msn !

Pano
Kicsit OFF, de alapjában röhelyes!

------------

Rengeteg játékot (és kiadót) érint az a per, melyet nemrég indított egy texasi vállalat.

A gömbfelületek tervezésével kapcsolatos eszközök és eljárások (½Method and Apparatus for Spherical Planning½) jogsértõ alkalmazása miatt indított pert a Texas-i McKool Smith jogi cég tizenkét nagy játékkiadó ellen, s számos kisebb céget is hasonló lépésekkel fenyeget. Az elsõ körben érintett vállalatok a következõk: Electronic Arts, Take-Two Interactive, Ubisoft, Activision, Atari, THQ, Vivendi Universal Games, Sega, Square Enix, Tecmo, LucasArts, és Namco Hometek.

Azon a véleményen van az ügyvédi iroda, hogy a fent említett tizenkét játékkiadó megsérti a 4.734.690-es sorszámú szabadalmat, melyet eredetileg még 1988. márciusában jegyeztettek be. A szabadalom egy speciális eljárást ír le, melynek segítségével háromdimenziós képek jeleníthetõk meg a monitoron. A pert kezdeményezõ McKool Smith szerint az ezekhez kapcsolódó szerzõi jogi költségeket hosszú évek óta nem fizette meg egyik nagy kiadó sem, igaz, konkrét, a jogait sértõ eseteket egyelõre nem közölt.

Az egyik nagy játékfejlesztõ cégnél dolgozó, a nevét elhallgatni kívánó alkalmazott nyilatkozott a történtekrõl elsõként beszámoló GameDAILY BIZ hírportálnak: ½Ez egy nagyon régi és nagyon alapvetõ szabadalom <...>, hihetetlen mértékben elterjedt a használata. Egyszerûen arról van szó, hogy a McKool Smith megpróbál pénzt csinálni ebbõl. Ez az eset a jogi rendszerrel való visszaélés egyik iskolapéldája.½

Jelenleg még korai lenne bármilyen jóslásba is bocsátkozni arról, hogy a McKool Smith milyen sikereket fog elérni (ha elér egyáltalán valamit), de egy dolog biztos: nagyon komolyan veszik az ügyet. A tizenkét nagy kiadó jogi képviseletét alig pár cég látja el, s az egyikük egyik alkalmazottja szerint nem szabad félvállról venni a pert, mert még akár nyerhet is a McKool Smith. Annak ellenére, hogy elsõ pillantásra nevetségesnek, morális szempontból pedig felháborítónak tûnik a jogi eljárás.

--------------------

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Athletic  Bilbo
mi a faxert nem tok a dc-re fwellépni. Belép a hubra aztán annyi. Semmi adatforgalom nincs.
Help pls 😞

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

csabawarchief
Ja, nekem meg sok ismerõsömnek van Chello-ja, és 15gb korlát ellenére nem egyszer 29, meg 39 gb-nál járnak és elfelejtik lekorlátozni. Jó lehet, nálunk viszont nem én vagyok a pénzember, ugyhogy mi maradunk a város legrosszabb internetszolgáltatójánál, a Dunanetnél. (itt lakóknak nem kell bemutatni: 40kb/sec és DC++ tiltva)

Clint EastWooD
Anyád!

Ez mekkora LOL!

Eddig is odavoltam a chellómért. Tökéletesen meg voltam elégedve a néha túlcsorduló kapcsolattal, a néha 1Mbites letöltésekkel. És egyáltalán nem zavart a limit, Nem szokásom havonta 200Gb vinyókat venni (kicsit erõsnek érzem azt a "havi 60Gigát", no de mindegy, nekem 15 is elég), mégis megvannak a legújabb dvd-k albumok és játékok 😄

Ráadásul mikor elõfizettem, részt vettem valami sorsoláson, ahol egy év ingyen netet nyertem.
Szal én továbbra is maradok tisztelettel Chello user 😄

andriska
Szeretem az ilyen híreket!

andriska
A UPC internetszolgáltatása december elejétõl ismét sebességet vált.

A UPC Magyarország az idén másodjára növeli jelentõsen chello internetszolgáltatásának adatforgalmi sebességét. A kábeltévés társaság a változó elõfizetõi igényekhez igazodva december elejétõl a chello classic szolgáltatás esetén a duplájára, a chello plus esetén pedig a háromszorosára gyorsítja az internetkapcsolatot. A jelenleg széles körben elérhetõ leggyorsabb hazai lakossági kábeles internetkapcsolatot a szolgáltató változatlan áron, az elõfizetési díj emelése nélkül biztosítja.

A változtatásokat a legújabb európai szabványnak (EuroDOCSIS) megfelelõ kábelinternetes kiszolgáló rendszer alkalmazása teszi lehetõvé, amelyet a UPC az idei év folyamán vezetett be országszerte. A megújult technikai háttér hosszú távon lehetõvé teszi az adatátviteli sebesség lényeges növelését. Ennek révén a UPC a kábeles internetfelhasználói számára idén májusban változatlan elõfizetési díj mellett már a másfélszeresére emelte a maximális le- és feltöltési sebességet.

A december elején megvalósuló újabb sebességnövelés során a szolgáltató – változatlan havi díj mellett – megduplázza, azaz 768/256-ról 1536/512 kbps-ra emeli a chello classic szolgáltatás jelenlegi átviteli sebességét, az ennél gyorsabb kapcsolatot biztosító chello plus sebességét pedig a háromszorosára, 1024/512-rõl 3072/512 kbps-ra növeli. Ezáltal lehetõvé válik, hogy akár otthoni felhasználók is megfizethetõ áron a régi telefonos csatlakozásnál több mint ötvenszer gyorsabb, 3 megabites internetkapcsolathoz juthassanak.

A felhasználók túlnyomó többsége számára már december folyamán érzékelhetõ sebességnövelés minden régi és leendõ elõfizetõ számára egységesen, teljesen automatikusan történik. Az ezt követõ további kapacitásbõvítések révén a jövõ év elején fokozatosan a még fennmaradó elõfizetõk számára is elérhetõvé válnak az új sebességfokozatok.

A sebességváltással együtt a UPC megemeli az egyes csomagokhoz rendelt sávszélességen átvihetõ adatmennyiséget is. A chello classic esetében ez az érték 15-rõl 30 GB-ra, míg a chello plus esetén 20-ról 60 GB-ra emelkedik.

Taptarap
vagyis lesz, a másikat meg 30 gigára emelik

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
60 Giga lett 😛

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Clint EastWooD
Ezt hol láttad wazz?
Én sehol se láttam ilyet

ev1l FlOwEr
A chellonál megduplázzák a korlátot is.
Bár még így is vicces.
Az 512es ADSLlel cirka 60giga jön le nekem havonta.
Faszom a chelloba.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Shogun
nemtom te hogyvagy vele de en inkabb egy 1024/256os korlatlan vonalat valasztanek mintsem 1500/512eset 15 giga korlattal
lehet nem hasznalok ki annyi gigat de engem zavar ha korlatok koze szoritanak😄DD

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
helyesbitek 384kval😊

Shogun
jah tiszta fasza tolthetsz majd 375 Kval es kemeny 20 gigat<#hehe><#hehe><#hehe>

Erasmus
LOL csellósoknal a

chello classic 768/265 ---> 1536/512 ( 1.5mbit lololol )
chello plussnal 1024/512 ---> 3072/512 ( 3mbit.. :| hozzá teszem brutto 17-ért)
<#worship>

LSC
vannak még csodák ebben a &@#;>°%$£\|@&}]ÿ([÷ országban

LSC
vót már ilyen 384-rõl 512 lett ugyanannyié.

Mr.Grent
mekkora hüleség. nem😄

https://grentmedia.hu

Shogun
nem

semmi nem tud visszafele mert nem teszi lehetove a sof😊
ezt valakitol hallottam😊

Mr.Grent
a Golyókat már értem nemszóltam.

Mr.Grent
Lol miez a pisztoly te kecsege? béna váltógép. Meg jó lenne ha 1-1 golyó helyett tárakat lõnél mer még azthiszik hogy luuzer vagy...vagy már tudják 😄 😄 : Egyébként szépvolt. Kik ezek ? cb-first match? Meg baze osp fullon, lagométer, lol minek, kellez neked? Ettõlnem látszol okosabbnak. És nemtom a csapattársaid hogy veszik ki, hogy mig õk halnak ezerrel addig te a last man feliratra vársz. ej ej eras nemkéne, még megorolnak.<#mf2><#mf2><#worship><#confused>

Mr.Grent
Szerintem ezt az esélyt eljátszottad, sõt még mindig játszod. 1x talán.

Egyébként seismovision lenne a progi, ez már tud visszafelé is?

Grave Digger
Nekem nincs bajom a vnet-el, csak lehetne gyorsabb. félévente kb eccer van vonalszakadás itt, csak hát én is 120k-val akarok tõteni, nem 56-al😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

ev1l FlOwEr
Király a vonatos reklámjuk...broáf.
Mindig az jut eszembe, hogy oké, qrva gyors, de csak egy megállót mehetsz....

Pupcika
gagyi vnet, szerencsére megszabadúltam tõlük.

Grave Digger
A csello is sebességet dupláz/tripláz. Most már csak a vnet-nek kellene....

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Shogun
thnx

mi az msncimed? régebben felvettelek de nemtom hovatuntel😊

Ugy van<#idiota>
Clint EastWooD

very thx<#awink>
csabawarchief
Seismovision [SITE]

Szia grent. The boss 😄 ideje hogy békét kössünk.<#wave><#rolleyes>
tudtok olyan progit mondani amivel sfo2 demokat letudom jáccan? tudom hogy van valami külön kis progi 😄 plz. <#worship>
GAthersw
Az enyém mindent jáccik, buszon szoktak is pislogni az öregek, mikor megszólal a tücctücc 😊

01110000 01110010 00110000

Clint EastWooD
Nagy különbség nincs...sztem
Nekem egy 6220-asom van, ez midi-s+felvett hangot tud bömõtetni.
A 6230 már mp3as és egy 10essel több csak...

Van ez a NOKIA Sound converter v mi a rák, amit adtak a tellához csucsucödön... De annak meg MIDI kell...franc a válogatós fajtájába.

KOHÁSZ:
*.mmf -et a Mobile Music Polyphonic tud...asszem a 1.5 ös...vagy a 2.2 verzió...ahhoz még Cödö kulcsom is van

egyik oka amiért kitalálták az mp3 lejácco telefonokat 😄 mert mp3-ból ha midit lehetne csinálni akkor fene aki vesz drágán mp3-as telcsit😄
Nincsen olyan program. volt hogy én is rámásztam a témára de mindig 1 programra vezett az út ami elvileg az elsö olyan konvertálo ami képes ezt megtenni. már nemtudom mi a neve de ugy müködött hogy mp3-ból megcsináltad a wavot és ezt a wavot töltöted be ebbe a progiba ami elvileg midit csinál. eredmény egy rakat fos lett és ráadásul 30mp-et enged mert a crackje 20$. ugyhogy eddig mp3-ból midit csinálni sztem nem lehet.
Shogun
jesszoké
kúúl<#nyes>

Shogun
nekemmeg olyan kene amivel *.mmf-be tudok konvertalni hogy a samsung telcsimre feltudjam rakni csengohangnak<#hehe><#hehe>

MarcelinO
Sufni-wrestlinges balekok😄DD
ha a hülyeség fájna....vagy fáj
<#hehe>

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"

Allatgoreny
Idiotak😄DD

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Clint EastWooD
PLZ help!

Szeretnék Mp3/Wav/Ogg...audio-ból MIDI (*.mid)-et csinálni.
Most tartok kb a 30. proginál de egyik szarabb a másiknál.
Aki tudja esetleg hogyan kell MIDI-be konvertálni az légyszi segítsen!
Kösztök

Athletic  Bilbo
😞) bazzeeee

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Erasmus
aki hujje hajjon meg lol<#banplz>