Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Skiper
Jól szóltál. 8-)

gyuri http://gyur6.uw.hu

csabawarchief
Holnap ucci, vagy Arénába jössz? Megnézném😄D mondjuk biztos jól áll 😄

Amúgy meg.. Martens bakancs powa 😄DD

Hát van benne valami! Majd a nagy magyar nép eldönti a szavazáson!

csabawarchief
Hasonló jellegû hozzászólásokra nem kívánok válaszolni. Lehet hogy neked ott a gép elõtt ülve jól hangzik, de igaznak nem nevezhetõ. Ha meg a szó komolyra van fordítva, akkor nem szeretem az ilyen hozzászólásokat, ezt Te magad nagyon jól tudod ...

Erasmus
ecsém neked sem lehet valami szep gyerekkorod xDD

csabawarchief
Nekem is tetszik. 😊

csabawarchief
A választ adja meg Õ maga. Mindenki magáért felel, rágalmazni meg nem volt szép tõlem, elnézést!

csabawarchief
Hol is kezdhetném... Igyekszem rövidre fogni. Elõször nézzük mire szavazunk: arról, hogy az Országgyûlés törvényt alkosson arról, hogy kedvezményes honosítással - kérelmére - magyar állampolgárságot kapjon az a magát magyar nemzetiségûnek valló, nem Magyarországon lakó, nem magyar állampolgár, aki magyar nemzetiségét a 2001. évi LXII. tv. 19.§ szerinti "Magyar Igazolvánnyal" vagy a megalkotandó törvényben meghatározott egyéb módon igazolja? Tehát egy olyan törvényrõl létrejöttérõl vagy nem létrejöttérõl szavazunk, amelynek tartalmát nem ismerjük. Amennyiben a többség IGEN-t mondd, a parlament köteles olyan törvényt hozni, amely alapján minden, a jelenlegi Magyarországon kívül élõ magyar igényelheti a magyar állampolgárságot. Nem automatikusan kapják majd meg, kérvényt kell benyújtaniuk, amelyben a magyar nemzetiségüket igazolniuk kell.

Lehetõség kettõ van: igen vagy nem, nincs köztes út. Hogy én miért mondok igent? A történelem azon részeivel, amik létezése miatt azok a magyarok kint élnek, mindenki tisztában van, szerény vagy bõ történelmi ismeretei mellett. Így vagyok ezzel én is. A bõvebb részletezés elkerülésének szolgálatában, csak felsorolom azt a néhány kiemelkedõ eseményt ami a magyar népesség kint rekedéséhez vezetett: Erdély 1541 augusztus 29én vált külön fejedelemséggé, amelynek visszaszerzése évszázadokig sikertelen volt, végül 1848-ben ha csak rövid idõre is, de sikerült a Magyar-Erdély Unió megteremtése, a jelentõs területvesztés azonban elõször 1920 június 4-én a trianoni béke értelmében, majd az ezt megerõsítõ 1947 február 10-i párizsi békeszerzõdés hatására következett be. Hogy miért sikerülhetett 1848-ban visszaszerezni az egykoron elvesztett területet? A nemzeti összefogás a kulcsszó. Ez lehet talán az elsõ érv amit feltudok hozni. Elsõsorban a trianoni békét hibáztatjuk mindig, ezért szoktuk úgy mondani, hogy 84 éve egyik legfontosabb és egyben legnehezebb feladata a magyar államnak, hogy a megcsonkított országot újra eggyé kovácsolja, vagy legalább annak nemzeti egységét újra létrehozza. A jelenlegi politikai / hadi helyzet az 1848as visszaszerzéshez hasonlóra képtelen, hiszen sokkal nagyobb területrõl van szó, és az anyaországot is erõs politikai széthúzás jellemzi. Azonban nem szabad elfelejteni, hogy a tisztességes, és emberi méltóságot fontosnak tartó Magyar emberek Trianonra nem tehetnek ilyen könnyen pontot. Az elsõ lépés a régi nemzeti egység megteremtéséhez, úgy gondolom, hogy az, hogy a magyarok egyáltalán magyarok lehessenek. Az elvett területek nagy részére volt már szerencsém eljutni, és már a határátlépésnél is szíven ütött, hogy magyar ember elkéri magyar ember útlevelét, hogy Magyarországról átmehessen Magyarországra, és fájó szívvel néztem, hogy mi lett velük, mi lett velünk. Az iskoláktól kezdve a kocsmákon át, a kultúrházakig mindenen magyar feliratok, magyar stílusban épült házak között élnek, de vizsgázni még is az adott ország nyelvén kell nekik, és a folyamatosan kisebbségben, lenézésben kell élniük. Bárhol megállsz akár autóval akár gyalog, kéregetõ szegény gyerekek és felnõttek nyújtogatják a nyomorba kényszerítettség miatt koszos kezüket, hogy legalább néhány forinttal, vagy euróval segítsd nehéz sorsukat. (Ezt Szerbia-Montenegróban éreztem a legerõsebben). Ilyet látni bármely országban, bármely nép szegénységét nézni és tûrni borzasztó dolog, de jelen esetben a saját nemzetünkrõl van szó. A kegyetlen, országhatárokat mesterségesen teremtõ, igazságtalan, a nagyhatalmakat gazdaságilag segítõ békékrõl mi magunk nem tehetünk, és a kint reked magyarok sorsáról sem, de ellene talán tehetünk. És ha rajtam múlik, vagy múlna én meg is tenném. Még egyszer kiemelem, hogy szerintem a nemzeti egység a legfontosabb, hiszen együtt biztos, hogy sokra lehetünk képesek. Ehhez az elsõ lépés lehet ez a kettõs állampolgárság, amellyel történelmet írhatunk.

Ami itt még problémaként felmerült, amitõl sokan tartottak, hogy pártfüggõvé fog válni a 2004 december 5-i választás ezen kérdése. És azzá is vált, a kormány (MSZP és SZDSZ) a nem szavazatra buzdít, az ellenzék (FIDESZ és MDF) pedig az igen voksra. Én mint máskor is, elhatárolom magam a pártok véleményeitõl, egyéni döntést hoztam. Nem azért mondok igent mert Fideszes lennék, vagy ha igent mondok, attól nem vagyok Fideszes. Az, amitõl szintén sokan tartanak, hogy ez többletköltséggel járna az adózó magyar állampolgároknak, az csak az egyik párt véleménye, a másik az ellenkezõjét állítja. Erre ma nem létezik válasz, ugyanis a legelején írtam, hogy mi csupán a törvény létrejöttérõl, vagy nem létrejöttérõl szavazunk, a tartalmát sem a kormánypárt, sem az ellenzék nem tudja, ezért mindkettejük állítása igaztalan. Aki NEM-et mondd, azt én nem nevezem nemzetárulónak, hazaárulónak, nemzettelenek, stb. Én elfogadom mások véleményét, és szívesen meghallgatom másét is, úgy ahogyan én is beírtam. A véleményem nem mások meggyõzését szolgálja, pusztán csak egy vélemény, amivel van aki egyetérthet, van aki részben egyetért, van aki butaságnak tartja. Mások véleménye éppen ezért építõjellegûen hathat rám. Ha igennel, ha nemmel végzõdik a szavazás, történelmet írunk, csak kinek a szempontjai szerint rosszat vagy jót, hiszen 2,5 millió honfitársunkról van szó!

Erasmus
te vazzeg ez kurva szep madááár xDDD

Erasmus
<#kuss>
xDDD

Sáska
Eras, -e vagy?😄😄

Sáska
Meg a fácánok, ugye?<#lama><#mf2>

Erasmus
current vote is cancelled by admin xD

Erasmus
ez kérlek szépen elektronikai teknikus alapismeret xDDDDDDD es mar a phaszom kivan ezzel :| mar aludni sem tudok mert az agyamban vandolrolnak a tobbsegi tolteshordozok xDDDD

Pano
Most mé' vagy paraszt baz+? A hackerkedés meg hogy a faszba jön ide? az meg a másik, hogy egyáltalán nem vágtam fel vele, nem állítottam be magam egy király embernek (Mivel nem vagyok az). De, kedves barátom, ha ilyen fatuskó vagy, hát te bajod, iylen emberek nélkül unalmas a világ. De én azért kedvellek és bírlak.<#mf1><#nevetes1>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

ev1l FlOwEr
Eztet nem értem. Miért is ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
alap<#nezze>

ev1l FlOwEr
Fizika powa!!!
Kedvelem.
Ezért doblak fejbe gránáttal mindig pattanásból!
xDDDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Miért is???

Küldd el légyszi priviben!

Erasmus
A Bazis Emitter atmenet nyitoiranyu igenybevetele lehetove teszi, a lyukak (többségi toltéshordozók) rendezett átáramlását a bazis tartomanyba.
Bazis : kiurtitett reteg
Emiatt a lyukaknak csak elenyeszo resze rekombinalodik. A lyukak a bazis tartomanyban kisebbsegi tolteshordozok eamiatt diffuzioval a kollektor tartomanyba vandorolnak :|
<#banplz><#idiota><#guluszem1><#falbav>

Skiper
ne általánosítsunk. te vagy itt a legnagyobb kretén, én szóltam, hogy ne légy az. úgy tûnik, te ragaszkodsz eme tulajdonságodhoz, hát rajtam ne múljon, nem fosztalak meg tõle.

gyuri http://gyur6.uw.hu

Shogun
nekemma tegnap ota megvan<#beka2>

Az a baszott féreg... Kh@oSz

csabawarchief
Természetesen véleményem van, s kérésre meg is mondom. Én IGEN-nel szavaznék a kettõs állampolgárságra.

Kaszi46
istenem......... véleményed azert van ugye????

egyre jobban "kiábrándulok" belõled kedves Csaba

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Mert én nem vagyok szavazópolgár koromnál fogva.

Kaszi46
ha már felveted te miert nem vállalod a véleményed?????(bocs ha esetleg elkerülte figyelmem)

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
ja azt gondoltuk hogy te f2 😊)

Athletic  Bilbo
<#lama><#banplz><#vigyor3><#gunyos1>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

BorsoFozelek
Lámák és tudatlanok vagytok mind F1 akkor is <#mf3><#ejnye1>

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Grave Digger
Én meg már tegnap óta nyomom😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Clint EastWooD
F1

a Winows lefagyott fagyás közben...

Clint EastWooD
nyasgem 😊)))

Grave Digger
F2

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pupcika
én má töttöm is 😄

Pupcika
F2 és F2 a másikra is

Sáska
Nem 1értelmû. mert én F2😄. igy 3-1 ide az arány<#ejnye1><#mf2>

BorsoFozelek
Egyertelmû F1!!!!!!!!!!

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Clint EastWooD
Szerverek agyon terhelve...

3 nap mulva jelenik hivatalosan az NFS U2

A 1.04 es verzió kalóz másolata már letölthetõ a legtöbb hubon 😊)))

Athletic  Bilbo
F2

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

ATS: Peelova
F2
Kaszi46
neménvoltam<#kuss><#idiota><#ravasz1>

*Posse*T.W.D*

Pupcika
láttam a legdurvább képet rólad lol 😄DDDDDDD sirály 😄DDDDD

Mr.Grent
Videjó gond megoldva. Fraps a ludas. Régi vot csak 2.0.0.
Az uj már tutko.

https://grentmedia.hu

Sáska
off off-->on on<#gun>

ev1l FlOwEr
Bocs, mégegy...
Ez nem nevetséges, inkább szánalmas...

Mr.Grent
Miért feltételezed másról hogy épp az? Talán mert magadból indulsz ki. téma off

https://grentmedia.hu

csabawarchief
A sok más OFF mellett bele kell hogy férjen, mert fontosabb mint egy játék 😊

(... szokás szerint oldal- vagy állásfogalás nélkül ...)

December 5-én ki mire szavaz kettõs állampolgárság ügyben? Ha valaki vállalja a véleményét, akkor írja be, én tovább nem adom, csak érdekel más magyarok véleménye. Köszi.

ev1l FlOwEr
Jajj, krekkerek, hekkerek királya!
Kérlek kegyelmezz!!
Ne hekkeld meg a gépem, és a tápfeszültséggel ne ölj meg a billentyûzeten keresztül!!!

Bocsánatodért esedezem, szoftver alvilág császára!