Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
És ez pont olyan helyzet volt, hogy kötelezõ volt aláírni...
Erre a semmi sem kötelezõre meg azt tudom mondani: biztosan volt rengeteg olyan dolog a 17 éved alatt, amit azért csináltál meg, mert kötelezõ volt, holott kurvára nem volt semmi kedved hozzá. na akkor hogy is van ez??<#nemtudom>#nemtudom>
Mijafasz? Ez komoly? 😄D Úgyis van egy román állampolgárságú (is) oszt társam (2.-ig Romániába tanult gimibe), megkérdezem tõle 😊
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Csak két isten van: a pénz meg a baszás
Köztudott, hogy itthon így is marha nehéz állást találni (bár, ez nem egyedi jelenség a világban, de azért valamely szinten sztem mi szarabb helyzetben vagyunk). Az utóbbi években (szte mszerencsére) nõt azok száma, akiknek egyetemi vagy fõiskolai végzettsége van. A túlképzettség mára már hátrány lett. Nem egy ismerõsöm van, akinek ott van a kezében 3-4 olyan diploma, ami nem hülye szakokban lett letéve (pl gyömölcsforgalmazó, csak mondtam valamit 😄), minimum 2 nyelvvizsga, nem egy szakmai vizsga és nem talál állást, miért? Mert túlképzett, ez alapján sokat kellene neki fizetni.
Kicsit eltértem a témától, de kenitek? 😄
mert erzi az anyaország támogatását es ez nekik nagyon sokat jelent ha hiszed ha nem. volt szerencsém sokat járni erdélyben meg a tobbi elszakitott országrészben es nyugodtan mondhatom hogy nekik FONTOS!!!
Én elég támadó és gúnyos hangnemnek vettem a hozzászólásod, de javítson ki valaki ha nem volt az (Gondolok itt: #63608, #63612).
Amúgy meg nem értem, miért kell lovagolni ezen a Trianon témán... bebuktuk, tudom, hogy ezt néhányan nem tudják ilyen egyszerûen felfogni, de ez már MEGTÖRTÉNT, visszacsinálni senki nem fogja tudni. És ha te arról álmodozol, hogy egyszer valaha az elcsatolt részeket visszakapjuk, akkor sajnos fel kell hogy ébresszelek barátom...
Az ország nem áll gazdaságilag úgy, hogy fel tudja vállalni annak a következményeit, ami akkor fog történni, ha a külföldön élõ magyarok magyar állampolgárságot kapnak.
Szerintem elõször a saját házunk táján kéne rendet rakni, s ha mi stabilan állunk, akkor lehetne érdemben foglalkozni a külföldön élõ magyar kisebbségekkel.
Még zárójelben megjegyezném, hogy majd amikor márjómunkásember leszel, és lenne egy állás amit te elvállalnál x ezer forintért, és jön majd az újonnan szerzett magyar állampolgárságával külhonba szakadt testvéred, s szemrebbenés nélkül azt fogja mondani, hogy én ugyanezt a munkát x/2 ezer forintért elvégzem, akkor az nem fog neked olyan jól esni. Ne érts félre, nincs velük semmi bajom, de ez tény.
Sok mindent lehet rám mondani, de az, hogy tuskó lennék, az szerintem meredek.
Esetleg szálka. A szemedben.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Na mindegy. Az oké, hogy kimész M.o.-ról külföldre, és a határon a elkérik az útleveled, meg kinn nyomorban élnek, meg stb..., de mitõl lesz jobb, ha magyar állampolgár az az erdélyi, felvidéki, esetleg vajdasági magyar. Mitõl jobb neki(esetleg nekem)? Sok igaz dolgot írtál, de errõl nem esett szó, és szerintem ez a lényeg.
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
https://grentmedia.hu
gyuri http://gyur6.uw.hu
fály a foga a megoldás Dr.Martens😄<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>