Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

csabawarchief
Az ám! De az az élet rendje hogy dolgozni kell 😊

csabawarchief
Sorry, de nagyon élvezzük, ez is eszmecsere 😊)

Pano
Nem basztatni akarlak, de ez gáz. Akkor nagyon szar lesz neked munkába állni 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Sáska
Ha meg mégis, akkor az csak a mi rovásunkra mehet. S ha objektiv nézed a dolgokat, akkor belátod, hogy mi is elég szar helyzetben vagyunk, nem áll módunkban konkrét juttatásokat biztosítani.

csabawarchief
<#vigyor1><#eljen>

Erasmus
uram uram a kurvaeletbe mar... mi a phasz mennyetek mar sofoni a nyakatok nyujjon meg

csabawarchief
1849be vállalták a halált is! Elõszedem majd azt a könyvet ami valamennyire szélsõséges, és mai NAGY DEMOKRÁCIA nem engedi meg az árusítását, sõt több ilyen is van: amiben szépen le van irva 1-2 dolog amit szeretnek kihagyni a történelemkönyvek.

Sáska
ez az. S ez sem fog.

Palleon_home
A legtöbben magasról tojtak a magyar igazolványra is, mert semmi kézzelfoghatót nem nyújtott nekik.

Palleon_home
Szerintem inkább a határontúli magyarokat kéne errõl az egészrõl megkérdezni, nem az anyaországban szavazgatni róla. Aki akart átjött már. Akik maradtak, õk már úgy sem fognak áttelepülni.

Sáska
Hát pont ez az, hogy itt egy országról volt szó. És kurvára nem tehették meg azt, hogy sértõdötten hátatfordítanak, és azt mondják, "nem, én ezt akkor sem írom alá".

csabawarchief
Az én 17 évem szart se ér, abba semmi komoly döntést nem kellett meghozni, még kényszerbõl se; ha az országról van szó az más kérdés.

csabawarchief
Én is egy olyan sráctól tudom, akinek a szülei románok.

Sáska
Igen, vannak ilyen szép gondolatok, mint ez, hogy "semmi sem kötelezõ". Módosítani nem módosították volna, mert abban a helyzetben igenis õk diktáltak. A háború folytatódott volna? szerintem nem... de ha mégis, akkor csak még több áldozatunk lett volna, s megkockáztatom azt mondani, hogy akkor mégnagyobbat szoptunk volna.
És ez pont olyan helyzet volt, hogy kötelezõ volt aláírni...
Erre a semmi sem kötelezõre meg azt tudom mondani: biztosan volt rengeteg olyan dolog a 17 éved alatt, amit azért csináltál meg, mert kötelezõ volt, holott kurvára nem volt semmi kedved hozzá. na akkor hogy is van ez??<#nemtudom>

Pano
"romániai történelemkönyvek szerint Mátyás király román király volt."

Mijafasz? Ez komoly? 😄D Úgyis van egy román állampolgárságú (is) oszt társam (2.-ig Romániába tanult gimibe), megkérdezem tõle 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

csabawarchief
Én azt nem értettem soha, hogy miért kellett pont úgy húzni a határt, hogy akár falvakat, sõt telkeket vágjanak vele ketté!?

csabawarchief
De decemberbe karácsonykor lesz egy kis pénztem és kb 3000 oldalnyi könyvet veszek a témában, utána ügyesebben tudok majd hozzászólni.

csabawarchief
Vigyázz a történelemkönyvekkel, a történelemben nehéz függetlennek maradni, például romániai történelemkönyvek szerint Mátyás király román király volt.

Pano
😄DD jaja 😊 Azért írtam, hogy kicsit eltértem a témától, de azért hozzátettem én is valamit 😄

csabawarchief
Semmi nem kötelezõ! És ez végképp nem volt az, ha nem fogadjuk el, akkor folytatódott volna a háború, vagy módosították volna a tartalmát.

BorsoFozelek
kenni kenem testver 😄 de semmi köze a témához.

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Pano
Így van, Apponyi, Bethlen meg Teleki kénytelen votl aláírni. NEm egy diplomácia tárgyalás folyt, hogy ne csatoljanak el ennyi területet, de az Antant nem volt hajlandó tárgyalni Magyarországal. Egyedül Sopron függetlenségét sikerült kiharcolnunk, azaz egy népszavazást egy olasz diplomáciai tárgyalás során. Sõt, mág rátettek egy lapáttal Trianon után a kis-antant szövetségel, ami a trianoni határ szerinti szomszédainkból állt.

BorsoFozelek
A pénz reszéröl meg csak annyit hogy nem fognak tömegével vándorolni at, ez csak az ellenpropaganda azok reszeröl akik modszeresen irtják ki a magyarságbol a nemzeti öntudatot(MSZP,SZDSZ). mint nem tették ezt pár evvel korrában sem, hogy majd háromszázezer meg nyolcszázezren fognak jönni. jo ha csak majnem negyvenezer külhoni magyar jött es ebböl alig tizezren telepedtek le. hidd el nem fogják ottagyni az otthonukat.

Pano
Nézd, valahol igaza van. A sok multi cég azért telepszik sorra Magyarországra, mert olcsó a munkaerõ, lényegesen kevesebb bért kell fizetni egy magyar állampolgárnak, mint egy másik EU tagállamban és ugyan azt a munkát végzi el. Ha, megnézed a "testvér" államok állampolgárainak fizetését és a magyarét, a multi cég röhögve fizeti ki neked a lóvét, szinte ingyen dolgozol neki a többihez képest.

Köztudott, hogy itthon így is marha nehéz állást találni (bár, ez nem egyedi jelenség a világban, de azért valamely szinten sztem mi szarabb helyzetben vagyunk). Az utóbbi években (szte mszerencsére) nõt azok száma, akiknek egyetemi vagy fõiskolai végzettsége van. A túlképzettség mára már hátrány lett. Nem egy ismerõsöm van, akinek ott van a kezében 3-4 olyan diploma, ami nem hülye szakokban lett letéve (pl gyömölcsforgalmazó, csak mondtam valamit 😄), minimum 2 nyelvvizsga, nem egy szakmai vizsga és nem talál állást, miért? Mert túlképzett, ez alapján sokat kellene neki fizetni.

Kicsit eltértem a témától, de kenitek? 😄

Sáska
Szerintem abszolut nem voltam kötekedõ.

Sáska
Javits ki, ha tévedek, de volt más választása annak, aki aláírta? Én úgy tudom, hogy nem.....

BorsoFozelek
Itt nem papirt kap csak, egy törveny létrehozásárol szavazunk te...😄
mert erzi az anyaország támogatását es ez nekik nagyon sokat jelent ha hiszed ha nem. volt szerencsém sokat járni erdélyben meg a tobbi elszakitott országrészben es nyugodtan mondhatom hogy nekik FONTOS!!!

csabawarchief
S épp irtam, hogy véleményt írjatok rá, ne kötekedést.

BorsoFozelek
pissz brada <#integet2>

csabawarchief
Az ilyen emberek mint Te írták alá Trianont, hogy a ló másik oldaláról beszéljek. Nem megérteni nem tudjuk, hanem elfelejteni. És engem a pénz nem érdekel abszolut, ha ismernél, tudnád, ha van 150ft nálam reggel, abból általában délután 20 marad de a 130ból is 100ad odaadtam vkinek 😛

Sáska
De azért, mert kap egy papírt, amin az áll, hogy magyar állampolgár, miért fogja magát magyarabbnak érezni?

Sáska
nem baj😄<#law>

BorsoFozelek
Itt nem csak egy papirrol van. ez egy kezdemenyewzes hogy igenis a határon tuliak is magyarnak erezzek magukat. valahol meg el kell kezdeni és szerintem ez egy jo 5tlet erre

Pano
Figy Evil, senki nem vágott fel, csak elmeséltem a történetemet ami megesett velem (akárhiszed akár nem), mert a felvetett témához kapcsolódott, vagyis a BSA-hoz.

Én elég támadó és gúnyos hangnemnek vettem a hozzászólásod, de javítson ki valaki ha nem volt az (Gondolok itt: #63608, #63612).

BorsoFozelek
uristen. ez töled nem vártam <#wow1><#shakehead>

BorsoFozelek
Jol beszéltél fiacskám!!!

Sáska
Szerintem nem attól magyar valaki, mert fel tud mutatni bármilyen papírt, ami azt tanúsítja hivatalosan, hogy magyar. Szerintem attól magyar valaki, hogy annak érzi magát.
Amúgy meg nem értem, miért kell lovagolni ezen a Trianon témán... bebuktuk, tudom, hogy ezt néhányan nem tudják ilyen egyszerûen felfogni, de ez már MEGTÖRTÉNT, visszacsinálni senki nem fogja tudni. És ha te arról álmodozol, hogy egyszer valaha az elcsatolt részeket visszakapjuk, akkor sajnos fel kell hogy ébresszelek barátom...
Az ország nem áll gazdaságilag úgy, hogy fel tudja vállalni annak a következményeit, ami akkor fog történni, ha a külföldön élõ magyarok magyar állampolgárságot kapnak.
Szerintem elõször a saját házunk táján kéne rendet rakni, s ha mi stabilan állunk, akkor lehetne érdemben foglalkozni a külföldön élõ magyar kisebbségekkel.
Még zárójelben megjegyezném, hogy majd amikor márjómunkásember leszel, és lenne egy állás amit te elvállalnál x ezer forintért, és jön majd az újonnan szerzett magyar állampolgárságával külhonba szakadt testvéred, s szemrebbenés nélkül azt fogja mondani, hogy én ugyanezt a munkát x/2 ezer forintért elvégzem, akkor az nem fog neked olyan jól esni. Ne érts félre, nincs velük semmi bajom, de ez tény.

csabawarchief
Vállaljuk (idõ 1848)

ev1l FlOwEr
Ha nem vágtál volna fel, nem ugattam volna. Ráadásul ilyen ordas kamuval. Na mindegy.
Sok mindent lehet rám mondani, de az, hogy tuskó lennék, az szerintem meredek.
Esetleg szálka. A szemedben.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Priviben, baze, priviben!

Na mindegy. Az oké, hogy kimész M.o.-ról külföldre, és a határon a elkérik az útleveled, meg kinn nyomorban élnek, meg stb..., de mitõl lesz jobb, ha magyar állampolgár az az erdélyi, felvidéki, esetleg vajdasági magyar. Mitõl jobb neki(esetleg nekem)? Sok igaz dolgot írtál, de errõl nem esett szó, és szerintem ez a lényeg.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Mr.Grent
ÕÕÕ és mi a helyzet a LANPARTY-val???????

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Soha nem lessz fontosabb mint egy játék a mai párt állás szerint. És amíg ilyen kretének nevezik magukat vezetõknek mint a kormánypárt és ellenzék addig szavazni sem fogok, pont ezen okok miatt. Trianon-hibáját meg azóta is isszuk, és ez így lessz továbra is. Amíg olyan kretének élnek mint akik most a parlamentben vannak. De ha nem ez lenne a helyzet talán igen mondanék, de ezzel nem szeretném támogatni semelyik pártot.

csabawarchief
17 <#bohoc>

csabawarchief
Döncin kipróbálhatod, az nagyon kész 😄D

Erasmus
mostantol aki azt mondja hogy lol az egy FÁCÁN :|

Erasmus
csabikáám, 16 évesen ien gondolkodassal má rég a parlamentben a helyed xDD

Skiper
heh, csak ennyire futotta? a sokak által már oly sokszor elsütött vicc immár komoly formába öntve. ügyes, csak kár, hogy a kérdõjelet lehagytad...

gyuri http://gyur6.uw.hu

Holnap uci, aréna meg szombaton van de mind1😄DDD Szólsz a drága kedves évfolyamtársaimnak hogy másszanak ki (Tóth, Dönci, Ex, stb..)<#mf2>

fály a foga a megoldás Dr.Martens😄<#mf1><#mf1><#mf1>

Mr.Grent
te kivagy looser.

Pano
"Hogy én miért mondok igent?"

Miért, már szavazhatsz? 😊

Amúgy igaza dvan.