Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

F1
Amúgy i'm back =)

Grave Digger
Nahh yo8 fiatalok. Még kilenc nap és 28😄D

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

LSC
Úristen hovajársz te (e)csetelni?

LSC
faszláma...

LSC
hm asszem felraknám a SOF2-t.

Shogun
már pszihésen felkészultem a 2szintu erettsegire szal mostmar ne valtoztatgassanak😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Shogun
mostma mind1 bazzeg😄

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Pupcika
F2

Pano
ezt a "meglátásomat" fel is vetettem a tanáraimnak és egyet értettek velem.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Még annyit, hogy ugye tavayl ki lehetett "próbálni" ezt a rendszert egy tantárgyból. Én angolt választottam, röhögve írtam meg olyan kibaszott egyszerû volt. (kb egy alapfokú vizsga szintjének felelt meg). Mondom, én levágom a farkam, ha ez ilyen egyszerû lesz. Most néztem a minta vizsgalapokat, hát elégg nagy szóval nehezítve van, nem is kicsit. A próba érettségi, arra volt jó, hogy: jól megírta mindenki, jó ez a rendszer, mehet 2005-ben. arra ment ki az egész, h mindenki jól meg tudja írni és elmondhassák, h jó ez a rendszer és be lehessen vezetni 2005-ben, aminek semmi köze nem lesz ahhoz, amit próbán kitöltöttél.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nem a pontokkal meg ilyenekel van baj, hanem:

- Még maga az OM sem tudja, hogy mit rakjon bele, imho nem tudod hogyan a faszba készüljél fel rá és mibõl. Tanárok is el vannak bizonytalanodva, mert nem tudnak minket rendesen felkészíteni az érettségire, hiszen nincs meghatározva, h milyen anyagot kérnek.
- Mindenbõl van szóbeli és írásbeli
- Ha egyiken elbuksz, akkor a másikal nem javíthatsz, tehát megbuktál érettségin (vagyis ha írsz egy 1-es írásbelit, nem javíthatod ki a szóbelivel, hanem odaveszett az egész érettségid)
- Akik elöször ebben az új rendszerben érettségiznek, 3 évig más módszerben tanultak, és totál máshogy kellett volna tanulni a gimnáziumi anyagot, mitn ahogy eddig kérték. Tehát, kérnek egy rakás olyan dolgot az érettségin, amik eddig nem voltak benne a tantervben, vagyis a készülés mellett még ezeket is be kell pótolnod.
- Nincsenek tételek, csak megadnak egy témakört, hogy pl Magyarország története 1700-es évektõl az 1900-as évekig, és regéljél (ezek a kérdések az érettségi napján tisztázódnak, vagyis minden kibaszott leckét be kell vágnod minden tantárgyból, mer tnem tudod melyik kort vagy mit kérdeznek). Az sincs kiadva, hogy konkréten mit kell megemlítened a témakörben.
- Töribõl pl forrásszövegek lesznek. pl IV. Károly naplója, abból odacsesznek eléd egy részletet és kihagynak szavakat, az oda illõ szavakat ki kell egészítened => az összes forrásszöveget és idézetet meg kell tanulnod.
- Informatika érettségibe betettek egy ilyen faszságot, hogy Könyvtárhasználat. Nem, nem az amire gondoltok. Hanem, hogy ismertetni kell a Könyvtár szerkezetét, hogyan igazódsz ki rajta, ez meg ez a felüntetés mit jelent egy könyvön, mi alapján adnak sorszámot a könyveknek, nevezd meg a könyv részeit. Hogyan épül fel a lexikon, az enciklopédia, szép irodalmi mûvek, tudományos könyvek stb.
- Július 15-ig érettségizel.
- Minden tantárgybõl pontozzák a helyesírásod és mondat-szerkesztésedet és fogalmazásod. Pl ha írsz egy töri esszét, hiába tudod ötösre a helyesírásod miatt egy rakat pontot levesznek és elbukod.

Még annyi minden baromságot lehetne sorolni, hogy képes lennék negatívumokból akár 4 oldalnyit is írni. Ezzel azt fogják elérni, kérem szépen, hogy nemtom hány ezer diák búcsút vehet az érettségiétõl és baszhattja az életét. Az illetékes meg kijelentheti, hogy tessék szar a magyar tanítási rendszer, reformáljuk meg. Idén nagyon sokan el fognak hasalni sajnos 😞(

[HUN]PAStheLoD
kivitelezheto , de akkor kene valami "gyakorlás" , mer én mondjuk most a hk2-n lévõ 10 emeletest is alig találom el SIG-el ... ;]

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
om.hu ^.^

[HUN]PAStheLoD
nemtom mi a gond vele .. a szerzett pontok továbbra is duplázhatók .. emelt szintér plusz hét jár , nyelvvizsgát beszámítják ...

Pano
Az új kétszintû érettségi rendszer ellen való tüntetést is vegyétek a programba, az is el lett baszva.

csabawarchief
"Az új felsõoktatás törvény", ehhez egy linket írjál légyszíves, hogy képben lehessek.

Ramada
off/ha még valaki nem értesült:
Diáktüntetés készül

"December 2-ára hallgatói tüntetést szerveznek az Oktatási Minisztérium épülete elé, ahova több ezer diák várható, hogy az új felsõoktatási törvény ellen tüntessenek."

én ott leszek.

Erasmus
nem

xDDDDDDD

Pano
😄

Grave Digger
fáking big f1

BorsoFozelek
hüle 😄

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Clint EastWooD
F1

a Winows lefagyott fagyás közben...

BorsoFozelek
F1

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Allatgoreny
Egyebkent nem lenne rossz valamivel feldobni a scene-t. Multkor eszembejutott, amit anno Grent szervezett meg, egy random 3vs3, amire eleg sokan jelentkeztek, remelem azert van aki emlexik ra. Igaz, befuccsolt, de az otlet sztm atomjo volt. Mivel vazelinPosse-nak van egy szervere, esetleg lehetne ugyanigy random modon osszerakott team-ek kozotti hõbörgés, mondjuk most 5vs5-ben. Kivancsi vagyok ki-mit szolna hozza, es persze hogy kivitelezheto-e.

No tears, please. It\'s a waste of good suffering.

Allatgoreny
Megvagyok megvagyok harcosmakku gyõri samantestverem, szeretned ha egy par nigger izmos, husos nyelvevel vadul turna-furna sokat megelt KEJROZSADBAN?😄D

Allatgoreny
IGEN😄DD

Pano
Nah, hele Görény. Mi van veled makkos cipõt viselõ négylábú? 😊. Bõvítetted a nigger háremedet? Szerintem a CoD scene-ben egy pár ember igényt tartana a szolgáltatásukra, ya PIMP! 😄

RIZLA
Igyexem +igérem..........de remélem azért kéztördelõs, sírva fetrengõs számot nem fox elõ adni, ha mégsem sikerülne........?! <#nevetes2><#nevetes2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

ev1l FlOwEr
Jajjj, de népszerû vagyok....
Köszike.
Csak szétoffolod a fórumot.

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Féltékeny vagy, mi?
Hogy esne egy üllõ a kukidra....
😄DDD

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Allatgoreny
Te meg leformazhatnad a vinyodat, majd magadat is. Lecci, koszi.<#levele>

Allatgoreny
JOASJOASJOAS😄DDD

RIZLA
tessék ev1i...csak neked...<#wave>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
és ez....egyenes, ferde.....vagy nem, vagy de, vagy mégsem........?! 😊)

RIZLA
ez is jopofa.......

ev1l FlOwEr
xDDDDDD

RIZLA
Ügyes tigris...szépen iszik.........<#nevetes1><#nevetes1>

Clint EastWooD

Az az, de jo kép! Tök jól el kezd torzulni meg forogni meg olyan hippi érzés mintha 3 dzsoja után lenne az ember...😊

csabawarchief
Szerintem jó érzés nézni, bár csak 2 percig néztem. Színesebb most már a világ. 😊

Grave Digger
hüle😄D

Clint EastWooD

Allatgoreny
Legalabb ne extrahiperbrutalhardcore OLD kepeket loknetek be...

Ramada
egy op-art rajongó? <#buck>

RIZLA
Aki ezta legtovább birja nézni, kap 1 csoki kitüntetést... 😄D

RIZLA

RIZLA

Mr.Grent
Na mondjad tsó. Nekem van, sõt 3 félét installáltam is már.

https://grentmedia.hu

Pano
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

csabawarchief
<#eljen>