Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Elsõ jótanács: add el gyorsan!
😉))))
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Az a baszott féreg... Kh@oSz
aztmeg nemtudod felborijtani<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1>
most en vagyok a hulye vagy o?<#nemtudom>#nemtudom>
mikori szamla ez?😊
ja es akkoriban 324ezer+afa mennyit ert mar😊
a Winows lefagyott fagyás közben...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
1) EverQuest II
2) Roller Coaster Tycoon 3
3) The Sims 2
4) The Sims 2 Special Edition
5) Rome: Total War
6) MS Zoo Tycoon 2
7) Axis & Allies
8) The Sims Deluxe
9) Medal Of Honor: Pacific Assault
10) Halo: Combat Evolved
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
<2003-11-17 12:32>2003-11-17 12:32> <
<2003-11-17 12:33>2003-11-17 12:33> <
<2003-11-17 12:34>2003-11-17 12:34> <
<2003-11-17 12:35>2003-11-17 12:35> <
<2003-11-17 12:36>2003-11-17 12:36> <
<2003-11-17 12:36>2003-11-17 12:36> <
<2003-11-17 12:37>2003-11-17 12:37> <
<2003-11-17 12:37>2003-11-17 12:37> <
....ennyi, /me not n00b/lAmE 😊
Kalifornia:
A törvény garantálja a napsütést
Az állatok csak 500 méter távolságra szaporodhatnak nyilvánosan a legközelebbi ivótól, iskolától vagy templomtól
A fürdõházakat a törvény tiltja
Tilos mozgó kocsiból vadra lõni hacsak nem cethal
Nõk nem vezethetnek házi kabátban
Egyetlen vezetõ nélküli kocsi sem haladhat 110 kilométernél gyorsabban
Tilos csigát, lajhárt és elefántot tartani háziállatnak
Baldwin Park megyei törvény: Tilos az úszómedencében biciklizni
Blythe megyei törvény: Csak két vagy több tehén tulajdonosa viselhet cowboy
csizmát
Chico megyei törvény: Aki atombombát robbant a városban, 500 dollár büntetést fizet
Hollywood megyei törvény: Tilos 2000-nél több juhot egyszerre átterelni a
Hollywood Boulevardon
Los Angeles megyei törvény: Tilos a feleséget 4 cm-nél szélesebb szíjjal verni ha nem egyezik bele
Los Angeles megyei törvény: Tilos egy kádban egyszerre két gyereket fürdetni.
Los Angeles megyei törvény: Tilos tanúskodás közben bõgni
Los Angeles megyei törvény: Tilos békákat nyalogatni
Los Angeles megyei törvény: Ha két kutya egy templomhoz 180 méternél közelebb szeretkezik, a büntetés $500 és/vagy 6 hónap börtön
Palm Springs megyei törvény: Tilos délután 4 és 6 között a Palm Canyon Drive-on tevét sétáltatni.
Prunedale megyei törvény: Tilos egy házba két fürdõkádat szerelni
Redlands megyei törvény: Gépjármûvek csak egy lámpát viselõ gyalogos jelzõember után hajthatnak
San Diego megyei törvény: Aki nem szedi le a házáról a karácsonyi égõket
Február 2-ig $250 büntetést fizet
San Francisco megyei törvény: A Market Streeten csak nyakörvvel sétáltatható elefánt
San Francisco megyei törvény: Tilos piszkos gatyával kocsit törölgetni
San Francisco megyei törvény: "Csúnya" besorolású személyek nem járhatnak az utcán
San Francisco megyei törvény: Tilos az utca sarkán 2 méternél magasabb
lócitromhalmot felhalmozni
San José megyei törvény: Két macska vagy kutyánál több birtoklása törvénybe ütközik
Connecticut:
Tilos 120 km/h-nál gyorsabban biciklizni
Egy ecetes uborka csak akkor ecetes uborka, ha visszapattan
Tilos a használt zsilettpengék kidobása
Vasárnap este 8 után nem vásárolható alkohol
Tilos az autósztrádán tûzfegyverrel lõni
Devon megyei törvény: Napnyugta után tilos hátrafelé gyalogolni
Hartford megyei törvény: Tilos kézenállva átmenni a kocsiúton
Hartford megyei törvény: Tilos a kutyákat tanítani
Hartford megyei törvény: Vasárnap tilos a feleséget megcsókolni
New Britain megyei törvény: Egy tûzoltókocsi nem hajthat 50 km/h-nál gyorsabban, még tûzhöz menet sem
Waterbury megyei törvény: A szépségszalon alkalmazottja nem énekelhet munka közben
még több TILOS...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
- <
- <
- <
- <
- <
No de Harczos😄DD
<
- <
- <
- <
- (...)
- <
- <
- <
<22:10:17>22:10:17> <
- <
- <
Megy a botrány Ukrajnában. Frankó a balhé, egyesek szerint már kezd kitörni a polgárháború. Érdemes figyelni a híreket. Ukrajna keleti részében az oroszok lakta megyék érdekes bejelentést tettek: ha Juscsenko, azaz a nyugatbarát ellenzéki miniszterelnök-jelölt nyeri a választásokat, õk elszakadnak az országtól, és Oroszországhoz csatolják maguknak. Moszkva erre mondta is, hogy jó, ha akartok, gyertek. Ukrajna köpni-nyelni nem tudott, mert nincs abban a helyzetben, hogy ezt megakadályozza.
Hogy ez nekünk miért érdekes? Azért, mert a Kárpátalja magyar terület. Most van történelmi esély arra, hogy ez az elszakított országrész visszatérjen! Ha a Bereg megyei magyarok most hasonló bejelentést tennének, mint az ország túlvégén lakó oroszok, senki sem akadályozná meg, hogy végre is hajtsák. Száz évben egyszer alakul ki ilyen helyzet egy országban, mint amilyen most van Ukrajnában.
De miért nem történik mindez?
Alapvetõen azért, mert a magyar egy birka nép. De nem csak azért. Vajon hogyan reagálna pártunk és kormányunk arra, ha az ottani magyarok ilyen ötlettel állnának elõ? Sikítva tiltakoznának. Jaj, ezt felejtsétek el, nagyon sokba kerülne az nekünk, ne szórakozzatok már, jó nektek ukránnak lenni! Meg hát jogilag is aggályos, nem lehet ám csak úgy, ukkmukkfukk visszacsatolódni! Micsoda fasiszta gondolat.
Ha pártunknak és kormányunknak volna egy kis esze, már a zavargások kitörése elõtt odaát lett volna néhány ügynök, szervezték volna az elszakadási mozgalmat. A magyarok épp elegen volnának hozzá, az ukránok meg biztos nem tiltakoznának az ellen, hogy hirtelen soron kívül EU tagok legyenek. No de igazság szerint meg se tudnánk szállni a területet, nem tudnánk biztosítani a határt, hiszen a Honvédséget szétverték, tönkretették. De ha mégis megtörténne a visszacsatolás, Ukrajna sem nagyon ugrálna, hogy adjuk vissza, ami az övék volt: egy teljes jogú NATO és EU tagállammal szemben vajmi kevés esélyük volna. De nem. Nézzétek meg jól a híreket. 84 év után most hagyunk ki egy egyedülálló lehetõséget. Pedig érdekes lenne, ha Magyarország térképe 2005-tõl így nézne ki:..."
https://grentmedia.hu
Tegnap alig láttam ki a fejembõl a söröktõl, mikor felmentem, meg is látszott fragemen. <#eplus2>#eplus2>
Szerintem ez a legpihentetõbb, a többinél koncentrálni kell és az INF-típusúaknál (pl. CS:S) még unalmas is egyedül, azt inkább akkor játszom, ha haverek (Rambo, Dali) is fent vannak. A nekem bejövõs Far Cry assaultot az elején elkövetett bénázások miatt kevesen játszák...