Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pano
jah, elég loál 😄DD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
"ntudd_ki: LOÁÁÁÁÁÁÁÁL...BUXÁK KLÁNJA:::::MUHAHHHHHA AAAAaa"

ez te vótá', mi? Megismerem a karaktereidet,ne is titkold!!! 😄DDDDDDDDD

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

RIZLA
Na figyu.....a multkor waroztunk az m&m-el...(nemtom ki ismeri öket)
hát nemtom...sztem elég elvetemült társaság lehet 😊))
hogy jobban érthetõ legyen...m&m
Anno, csak ugy random neztem + a weboldalukat és benéztem a members szekcioba.....woooOOOooow... 😄DD
aztán ...forum--memberlist...és L kezdtem kattingatni....LOOOL...aztán tipli 😄D

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Grave Digger
loál😄

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Pano
Van, csak nem SoF2-ben 😊

Hanem CoD-ban 😄

BorsoFozelek
hátte?😄

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Erasmus
ennyi

fdi-brutal
DDDD, köszi naon rendicsek vagyol ...enyém a megtiszteltetés, de én csak csajok közé állok be....téleg, van ilyen??😊)
<#nevetes1>

-FDI-Brutal-Hooligan

RIZLA
😄D H@@li...van még 1 "fizetõs" hely, ha gondolod... 😄DDD
<#integet2><#integet2>

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

RIZLA
Légy üdvözölve <#lama>Spigi...(ez hamar ment😊)

fdi-brutal
Én vok hááá...irigylem az éles logikádat😊)
Ja, és a statom is csak azé ilyen mert még mindig monitor nélkül nyomom és kormánnyal😊.
De komolyra fordítva a szót...ez a stat még fordítva is sért!😊)
<#mf2><#vigyor1><#ravasz1>
Pedig azt reméltem megalapítjuk a -lama-klánt és újra együtt a csapat😊, de látom Te "feljebb" léptél....kis karrierista.DDDDDDDDDD

-FDI-Brutal-Hooligan

RaSTaBaNDiTa
ezt a "csak az hibázik aki dolgozik" dumát nálunk azok a kollégák szokták elsütni akiket épp elbocsátanak, de tényleg, talán legközelebb... Peace! <#wave>

Grave Digger
Kell egy céltábla is a gyakorláshoz, hát igent mondtam😄DD
Más: te szoktál Hooli-gun néven rohangászni a szerveren? Mert van egy ilyen nevû csóka, s pont olyan béna mint te. Két pályán a statjai: 3-20, 10/34<#mf2><#mf2><#mf2><#mf2><#mf2>

Fulig Jimmy
Akkor maradjunk abban, hogy csak az hibázik, aki csinál is valamit és majd legközelebb jobban sül el :-D

<#integet2>

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

RaSTaBaNDiTa
ezt én is így látom jimmy, valamint úgyhalottam, hogy ti nem egy házmester házaspár vagytok, ezért nemértettem ezt az általánosítós hülyítõs dolgot, amit sokaktól megszokott nade pedagógusoktól...

Athletic  Bilbo

😊))))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Mr.Grent
Spigi bazeg idén felcsaptál komikusnak? Nem volt rossz poén 😊))))))

https://grentmedia.hu

Fulig Jimmy
Nem haragszik senki, szerintem egyszerûen késõn kezdõdött a "szervezés". Én is csak aznap koradélután tudtam meg, hogy lesz.
Ami a 21 órai kezdetet illeti, az nem gond, hogy mi a gyerekekkel foglalkozunk addig, mert szeretjük tenni :-D
Esetleg érdemes lenne valamivel korábban felvenni egymással a kapcsolatot és akkor nem lenne ilyen kavarás.

Üdv

Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...

fdi-brutal
klánt keresek.....

baromi jóvok jeligére..😊))
<#vigyor>

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDD
DDDDDDDD
DDDDD
DDD
D<#mf2><#mf2><#mf2><#taps><#taps>
Na ezért /is/ csipázom a gipsi búrád....mert úgy megtuccc nevetettni😊huuuuuuu, bakker, a májam is sajog😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Grave Digger
Azért ma eggyel növekedett a hrs taglétszáma, mert Spigi (a rettenthetetlen láma) is beszállt közéjük😄DD

sc morpheus
Rasta nem haragszom egyikõtökre sem nem úgy kell egybõl felfogni csak leírtam a véleményem az már biztos mi nem tudunk lejátszani veletek egy közös wart azok végett amit Tboy írt az imént

http://tatbaratiklub.uw.hu

RaSTaBaNDiTa
mondjuk a #65098 klarisszának ment, és nem neked, de klarissza nem tboyról beszélt, vagy akivel a wart szervezte hanem a hrsrõl aminek a tagja vagyok és nemcsipázom,ha valakikkel jófejek vagyunk aztán rajtunk vezeti le a feszültséget, a részleteket elmagyarázom msnen ha gondolod ...<#schmoll2>

HRS Tboy
nem hiszem, hogy a hozzáállásunkkal lenne gond. mi szívesen waroznánk veletek. csak az a gond, hogy ti 21.00 elõtt nem értek rá, mert a gyerekekkel foglalkoztok. mi viszont reggel 4-5 óra körül kelünk és nem mindig tudunk 21.00 után wart kezdeni. tegnap is úgy volt, ha 19.00-ig tudunk kezdeni, akkor játszhatunk 5 v 5-öt. ti nem voltatok meg addigra, az ims megvolt. velük játszottunk. 21.00-re vége lett. akkor szívesen játszottunk volna velletek is, de már csak 4 vs 4-et. nem voltunk többen. nektek meg ez nem felelt meg. sajnos sokszor le kell mondanunk a meló miatt a warokat.mi megértjük, hogy a gyerekek miatt késöbb értek rá, ti is értsetek meg minket. nem szeretném ha ilyen kis hülyeség miatt fújnánk egymásra. sajnáljuk, hogy így alakult, de ez van.

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

RaSTaBaNDiTa
ja és a hozzáállásról: ki adott neked diétás tanácsokat, hogy ne hányd ki a beled?

RaSTaBaNDiTa
?

Pupcika
jó reggelt neked is 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sc morpheus
na erre mit írjak azthiszem ebben benne van minden ,ez a ti hozzáálásotok

RaSTaBaNDiTa
õõ miértis ne? klarissza pl megkérdezte hogy én miért nem játszok? (én pl nem is tudtam a warról)

fdi-brutal
Mit hisztiztek, volt war nem?😊)<#vigyor1><#violent>

-FDI-Brutal-Hooligan

fdi-brutal
Ismersz?😊)<#finom><#puszi>

-FDI-Brutal-Hooligan

sc morpheus
Hááát igen így is fogalmazhatunk hogy fájt a hasam,de a sûrgõségin kötöttem ki és hajnali 1-kor még ott fetrengtem és ezek után bejelentették hogy ott kéne maradnom !Na mindegy nem ez a lényeg csak az hogy ezt ne hasonlítsuk össze a tegnapi nappal!

RaSTaBaNDiTa
Klarissza: én háborogtam akkor amikor végre elkezdtünk 1 wart és 1oldal után elmentetek a pcsba mert morfinak fájt a hasa meg mindegyikõtöknek volt valami hirtelen fontos dolga? (ha nememlékeznél rá:NEM) pedig elszrtátok az esténket ...<#szomoru1>

Ramada
te ilyen kedves ember lehecc.<#gonosz1>

NaNoKuTyA
buék <#lama>k <#smile>

\':..:\'

fdi-brutal
Hát igen, az élet tele van apró örömökkel😊)
Otogrammot nem kértél? Én anno mikor taliztam Mars.i Anival, megkérdeztem , eredeti e a mejjjje és képzeld, igent mondott😊.
Remélem Palik is olvassa..eheehehm😊

-FDI-Brutal-Hooligan

Pano
Kivel jöttem most együtt fel liftel gyerekek?

Dukai Reginával 😄 Ez a csaj életben mégszebb, bazzeg!

Mé nem szóltatok T-boy mentem volna szivesen 😄DD

RIZLA
Wooow...+int milyen bulibol maradtam ki.....?! 😄D

andriska
szerintem...

HRS Tboy
én nem éreztem semmit, de akkor is csak 4-en voltunk.

Ha ezt te így érezted, akkor legyen neked egy jó napod.

HRS Tboy
te meg mit szólsz bele?😊

HRS Tboy
sajnos nem voltunk meg 5-en. játszhattunk volna 4 vs 4-et, de ti meg azt nem akartatok. vagy beállt volna hozzánk még vki, de nektek az sem volt jó. még a 4 vs 5-ben is benne lettünk volna, de azt is felajánlottuk, hogy tegyük át holnapra. nektek egyik variácíó sem volt jó. ez van. viszlát

Mr.Grent
Hmm ehhez kellett kb 2 hónap. grat 😊

https://grentmedia.hu

Kedves HRS!!!!!

Megköszönném a mai hülyítésünket.Igazán kedves volt tõletek,de ezekután már nem tartunk ilyesmire igényt.
Viszlát<#levele><#levele><#levele>

Pano
😊)

Athletic  Bilbo
Elintéztem!!!! Ki vagy rugva a suliból!!!!! Holnaptól nem kell menned 😊))))))<#vigyor3>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Pano
Ez a nap még elviselhetõ volt, holnaptól egészen péntekig 7 doga vár rám 😞. Már szinte könyörgök az érettségiért, mert már elegem van, túl akarok lenni rajta és abbahagyni ezt a szart. Még a kurva sok tanulásal járó fõiskolát vagy egyetemet is szívesen bevállalom, csak takarodjak már el innen.

csabawarchief
áz