Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
ez te vótá', mi? Megismerem a karaktereidet,ne is titkold!!! 😄DDDDDDDDD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
hát nemtom...sztem elég elvetemült társaság lehet 😊))
hogy jobban érthetõ legyen...m&m
Anno, csak ugy random neztem + a weboldalukat és benéztem a members szekcioba.....woooOOOooow... 😄DD
aztán ...forum--memberlist...és L kezdtem kattingatni....LOOOL...aztán tipli 😄D
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
<#nevetes1>#nevetes1>
-FDI-Brutal-Hooligan
<#integet2>#integet2><#integet2>#integet2>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Ja, és a statom is csak azé ilyen mert még mindig monitor nélkül nyomom és kormánnyal😊.
De komolyra fordítva a szót...ez a stat még fordítva is sért!😊)
<#mf2>#mf2><#vigyor1>#vigyor1><#ravasz1>#ravasz1>
Pedig azt reméltem megalapítjuk a -lama-klánt és újra együtt a csapat😊, de látom Te "feljebb" léptél....kis karrierista.DDDDDDDDDD
-FDI-Brutal-Hooligan
Más: te szoktál Hooli-gun néven rohangászni a szerveren? Mert van egy ilyen nevû csóka, s pont olyan béna mint te. Két pályán a statjai: 3-20, 10/34<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2>
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
<#integet2>#integet2>
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
Ami a 21 órai kezdetet illeti, az nem gond, hogy mi a gyerekekkel foglalkozunk addig, mert szeretjük tenni :-D
Esetleg érdemes lenne valamivel korábban felvenni egymással a kapcsolatot és akkor nem lenne ilyen kavarás.
Üdv
Az élet olyan, amilyenné tesszük! Egyébként pedig nekem úgyis 42...
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDDDDD
DDDDDDDDDDD
DDDDDDDD
DDDDD
DDD
D<#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#mf2>#mf2><#taps>#taps><#taps>#taps>
Na ezért /is/ csipázom a gipsi búrád....mert úgy megtuccc nevetettni😊huuuuuuu, bakker, a májam is sajog😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
http://tatbaratiklub.uw.hu
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Otogrammot nem kértél? Én anno mikor taliztam Mars.i Anival, megkérdeztem , eredeti e a mejjjje és képzeld, igent mondott😊.
Remélem Palik is olvassa..eheehehm😊
-FDI-Brutal-Hooligan
Dukai Reginával 😄 Ez a csaj életben mégszebb, bazzeg!

Megköszönném a mai hülyítésünket.Igazán kedves volt tõletek,de ezekután már nem tartunk ilyesmire igényt.
Viszlát<#levele>#levele><#levele>#levele><#levele>#levele>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
szerintem...