Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
Élni vagy égni???!
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Mintha tehénbõgést hallottam volna......
😄DD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Anyád!
xDDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
<2005-01-06 @ 19:25 - ZeroCool>2005-01-06 @ 19:25 - ZeroCool> (kommentek: 30)
Szegény Billy testvérünk... 😊 Az idei CES keretein belül artott egy átfogó elõadást a jövõ tervezeteirõl. Szó esett az egyre gyorsabb internet kapcsolatokról, a folyamatosan alacsonyabb áron hozzáférhetõ adattárolókról és az egyre terjedõ digitális állományokról. De nem is ez a lényeg: Mikor be akart mutatni valamit, viszonylag új oprendszerük, a Windows Media Center friss verziója nemes egyszerûséggel kifagyott. Bááháááhááááháááá. Ennyit tudok mondani, kérem kaccsolja ki."
😄DDDDDDDD
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A Microsoft programjainak "minõségét" ismerve, fel voltam készülve a legrosszabbra is, elõkészítettem a zsepiket, arra számítva, hogy sírva fakadok a fájdalomtól.
Hát, nem így lett. Nem kellett sokat várnom abban, hogy hibát találjak a programban. Már az elsõ indításnál, a röhögéstõl kezdtem el sírni. Nézzük a Microsoft új antispyware programjának elõnyeit:
- Ha szar a kedved, tuti, hogy felvidít a program
- A vírusokat valamivel etetni kell
- Ha zewa zsepit használsz, nem dörzsili ki az orrod.
Íme a végeredmény:

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

én a "karácsonfára" esküszöm... 😊Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
https://grentmedia.hu
Te is jól megöregedtél. Gyúrsz vaze?<#mf2>#mf2><#smile>#smile>

EraZ akkor mostmár legálisan is fogyasztahtol alkohelt? 😄
a Winows lefagyott fagyás közben...

\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"