Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tibre
btw minek?én soha nem látok rajta senkit 😊<#vigyor3>

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

Kaszi46
délután este hajnalban?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nem nem soha! jo az obi rd csak a fegyverek szórásával van gond, snipershotgunk, ak-ra m4re ratenyerelsz aztan 1vonalba szór fölfelé, sniperbõl hesütin kívül 2 kell az emberbe m203 2 kilóméterrõl is öl. persze tudom vérszívás céljából írtad be, ennek ellénre nem tudtam megállni hogy ne reagáljak rá most utoljára, komolyan😊

*Posse*T.W.D*

NaNoKuTyA
lemaradt az obi real damage visszaállítása!😊)

\':..:\'

Mr.Grent
Yes sir! Mikor?

https://grentmedia.hu

Kaszi46
lemaradt a avalaki, szóval segítene valaki rendberakni a hungarian inf portot? értem ezalatt uj, normális mapcycle készítése alias find beállitása meg hasonlók?

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
segítene rendberakni a hungarian inf portot? értem ezalatt uj, normális mapcycle készítése alias find beállitása meg hasonlók?

*Posse*T.W.D*

Pupcika
<#idiota>

Pupcika
ma nincs születésnapja itt senkinek 😞

ev1l FlOwEr
Wazzap', niggaz ?

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Pano
Az is marad, nekem elhiheted 😊 Maúgy BSZ 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GAthersw
Boldog Szülinapot LSC

01110000 01110010 00110000

LSC
KÖSZI MINDENKI még mindíg itt a legfaszább scene😊

Grave Digger
Valaki biztoss😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Clint EastWooD
Megoldottam<#idiota>

a Winows lefagyott fagyás közben...

NaNoKuTyA
hál istennek csak a boot sector szállt el!😛

NaNoKuTyA
<#eljen>

Clint EastWooD
Avi ból Mp3
Valaki tud segíteni?

Athletic  Bilbo
vegyél te. 😊<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Mr. Fulop
muhahaha
Ez tényleg lama...<#mf2><#eplus2><#mf2><#banplz>

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Grave Digger
Péter a bika húzzon a faszá(n)ra, vegyél már magadnak egy tetves sof2-t, nem olyan drága. Mégeccer kibasz miattad a játék dupla cd-kulcs miatt, akkor szárazon megcsináltatlak a Brutállal...

Pupcika
mennyiért csinálták meg? 😊)))))))))

Taptarap
grat<#vigyor2>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

NaNoKuTyA
jó a géép! váááááá

Mr.Grent
Ne is csodálkozz, de neked mintha a múlthéten is szülinapod lett volna, nem? <#mf2><#mf1>

Taptarap
lassan már tényleg BSZ topic lesz.<#vigyor1>

Athletic  Bilbo
BSZ ALPHA 😊

Grave Digger
Boldog Szülinapot LSD😄DDD

Taptarap
BSZ LACA!<#nezze><#taps>

Mr.Grent
BSZ ALPHA!!

Pupcika
B Sz LSC

Kaszi46
BSZ LSC!

*Posse*T.W.D*

Athletic  Bilbo
Állj ki vmelyik út szélire. 😊<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3><#hehe><#hehe>

Mr.Grent
Az ASE-ba beszállt a yahoo? Vazz a GOOGLE meg részvény dömpingbe fogott. PÉNZ PÉNZ PÉNZ nagyon megy ez!! Lassan nekem is bele kellene fogni. :

NaNoKuTyA
winfosolok! Asszem átviszem haverhoz a vinyót oszt meglássuk!

NaNoKuTyA
Két áramszünet volt, azelsõt még bírta a másodikat valszeg már nem!Ja és nem bootol egyáltalán a gép!😞

Mr.Grent
Linuxolsz kutya? De valszeg a boot szektort nem akarja elkapni, ott lehet a bibi. De egy másik gépben a winfos megjavítja a hibaszektorod, legalábbis én ezt tenném.

Clint EastWooD
Gabeeeeeee :|

Grave Digger
eh, ilyet még nem is hallottam. Próbáltál reinstallt, vagy egészen eccerûen nem indítja már el addig sem a gépet? Akkor az is lehet, hogy az áramkimaradás tönkrevágta a vinyódat, bár akkor hogyan indult el elõször? Nem tudom, sõt: fingom sincs mi lehet a bibi😞(

NaNoKuTyA
szasztok! lenne egy kis problémám: tegnap amáramszünet volt a lakásban miközben nagyban játszottam, a gépet leverte, utánna simán elindult, de a másodikat már nem bírta! Amikor elindítom bejön egy kék képernyõ a következõ hibaüzivel: UNAMOUNT BOOT VOLUME (asszem😊
Most akkor mi is a probléma?

Athletic  Bilbo
te beszéjé mi van veled bae?
Betegség stb.......

DrBigSlingShot
hol is vagyok? mért is vagyok ki vagyok? bae 1000 éve néha itt vagyok.... hogy smint?

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
helló mindenkinek

Élni vagy égni???!

Pupcika
<#violent><#csodalk><#levele><#zavart2><#gun>

Grave Digger
nahh megyek már, hol lehet fizetni?😄DD

Pano
Boruljatok le Bill Gates bácsi elõtt, hiszen hatalmas jószíve ezt kívánja <#mf3>

---------

A Microsoft a szoftverhamisítást visszaszorítandó új fegyvert vet be, az "Eredeti Windows – Valódi Elõny" nevû kampányt. A BSA (Business Software Alliance) bilincset mindenkire reklámjai helyett kedvezményeket ígérnek. Az elgondolás akár jó is lehetne, ha nem egy globálisra tervezett kampánnyal állnánk megint szemben.

A szoftvergyártó ígérete szerint, hamarosan minden Windows Update webhelyre bejelentkezõ felhasználónak igazolnia kell „Ablakok” operációsrendszerének valódiságát. Aki ezt nem teszi meg, az nem férhet majd hozzá a tárolt tartalom egy részéhez.

A téma kapcsán érkezõ pletykák elõször még arról szóltak, hogy a teljes internetes letöltési lehetõséget megvonják az illegális szoftvert használóktól. Való igaz, ez az információ nem fedi a valóságot, ám a Microsoft hivatalos közleményében található „A Letöltõ Központ által nyújtott Windows-tartalom egy része ezután csak ilyen formán lesz elérhetõ.” mondattól sem lettünk sokkal okosabbak. Ez bármit takarhat.
Józan paraszti ésszel azt gondolhatjuk a Microsoftnak érdeke, hogy visszaszorítsa a vírusok és egyéb internetes kártevõk terjedését. Ez nehezen mûködne úgy, hogy a világ minden illegális Windows felhasználóját potenciális vírusgazdává teszik a frissítések, javítások megvonásával. Ezeknek a felhasználóknak tehát hozzá kell jutniuk a javítások nagyobb részéhez, hiszen anélkül komoly veszélyt jelenthetnek. Emlékezzünk csak a Microsoft webhelye elleni DOS támadásra, melyet egy vírus indított el. Hasonló akciók elindulása továbbra sem kizárt, hiszen úgy tûnik a biztonsági rések száma a Windowsban végtelen, és mind csak arra vár, hogy valaki felfedezze és kihasználja õket. Ezeket a hibákat kénytelen a redmondi óriás minden Windows verzióban javítani, legyen az legális vagy illegális.
Mi lesz akkor az a tartalom, amit nem érhetnek el az illegális Windows példánnyal rendelkezõk? A kérdés megválaszolására még egy darabig várnunk kell, hiszen csak február hetedike után válik kötelezõvé a legalitás igazolása, akkor is csak három ország lakói számára.

Következzenek most a Microsoft kedvezményei! A szoftvergyártó marketingesei új politikát dolgoztak ki a Windows vásárlások ösztönzésére. E politika alapján a legális „Ablakokat” használók különféle elõnyöket élvezhetnek majd, a gyártó közleménye szerint mintegy 450 dollár értékben. Felkapjuk a fejünket. Ez már komoly kedvezmény, ezért már érdemes vásárolni. A kérdések akkor merülnek fel bennünk, amikor megnézzük a kedvezmények listáját.
Lássuk tehát, mit kapunk cserébe azért, hogy vettünk Windows rendszert!
Kapunk egy Microsoft Office OneNote 2003 hathónapos próbaváltozatot. Ez már valami! Ennek vajon mennyi az értéke? Mondjuk nulla? A OneNote próbaverziója nem kerül pénzünkbe ugyan, de ajándéknak sem nevezhetjük. Inkább olyan, mint a repi esernyõ, az emblémás öngyújtó és társaik. Amikor ilyet kapunk nem szoktuk azt hallani, hogy itt egy kis ajándék, tessék érte hálásnak lenni.
Lássuk mit kapunk még! Speciális alkalmakhoz kapcsolódó képernyõvédõk, Winter Fun Pack. Hurrá! Kapunk ingyen képernyõvédõt, asztal hátteret, és egérmutatót. Ez már tényleg ajándék, bár az értékét nem nevezhetjük jelentõsnek a 450 dollárt tekintve.
A következõ ajándékcsomag a kedvezményes vásárlások tömegét rejti. Lássuk! 50%-os kedvezmény az MSN Zone PC-játékainak egy részébõl, 50%-os kedvezmény a Hosted SharePoint szolgáltatás árából, 50%-os kedvezmény a Microsoft List Builder szolgáltatás árából, 30%-os kedvezmény az új Microsoft Outlook Live szolgáltatás árából. Meg sem merem tippelni, hány magyar felhasználó fog élni ezekkel a kedvezményekkel. Gyaníthatóan nem sok. Lehet, hogy célszerûbb lett volna az Office árából adni 15-20 százalék kedvezményt. Lehet, hogy az számítana a hazai vásárlóknak is.
Az egyetlen valamire értékelhetõ ajándék a „Microsoft Photo Story 3 for Windows” program. Persze ez sem valami õrület, de legalább nem kell hat hónap után letörölni. A Microsoft Photo Story 3 for Windows, hasznos alkalmazás azoknak, akik zenés, hangos, diavetítést kívánnak fényképeikbõl rendezni. Ezt a programot nagyjából 20 dollárérét lehet megvásárolni, tehát továbbra is kérdéses a 450 dollár emlegetésének helyessége. Ez az összeg maximum akkor jöhet ki, ha minden kedvezményt igénybe veszünk, de bárki beláthatja, hogy a kedvezményesen eladott szoftver is bevétel a Microsoftnak, a hathónapos próba pedig leginkább beetetésre jó. Amit valóban ingyen kapunk, az egy maximum 35-40 dollár értékû csomag. Ajándék lónak ne nézd a fogát. - szól a mondás, de mi igenis nézzük, és elvárjuk, hogy ha már a szánkba rágják, hogy ez ajándék, akkor legyen is az!

Mit mondhatunk zárszóként? A fentiek ellenére pozitív a változás a Microsoft politikájában. A hangvétel már megfelelõ, a módszeren viszont van még talán javítanivaló. Nem ártana a Microsoftnak a globális piac helyett regionálisban gondolkozni, hiszen egész más igényei lehetnek egy thaiföldi, és egy angol felhasználónak, a közép-európairól már nem is szólva.
A szoftvergyártó ígérete szerint büntetéstõl egyelõre senkinek sem kell tartani. Reméljük ez késõbb is így marad, és a vásárlásra való ösztönzés egyetlen eszköze mostantól cukorka, és nem a nádpálca lesz.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Erasmus
Paneeeeeeee :|!

Clint EastWooD

RIZLA
Te kutya.......xDD

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

csabawarchief
<#fejvakaras>