Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pupcika
amúgy miért nem lehet az sg fórumon megint lapozgatni?
nehogyámmá itt is fizetni kelljen hogy forumzhassak mint a farkin.ca-án

Pupcika
Bsz

Mr. Fulop
KAC-KAC@-ot akartál mondani kedves ZBF barátom...

Köszönöm szépen, amúgy.

Time for job!

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

BorsoFozelek
Jah, bsz kic-kac 😄

Csak két isten van: a pénz meg a baszás

Grave Digger
Boldog szülinapot Fülöp baszki😄DDD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Mr. Fulop
THX evribodri 😊

Jah, mulik az idõ!Eljár feletem is...

A buli megvolt tuléltem---> Bár nem sok hiányzott kiesett pár óra.

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Kaszi46
BSZ Fülöp😊

*Posse*T.W.D*

Gugger
rere <#integet2>

Pano
Tipikus magyar közeégézségügy 😊

A lényeg, hogy már jól vagy <#eljen>

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Cicero
Hála istennek most nincs lag. <#hawaii> De most nincs kedvem jáccani.... <#zavart2><#vigyor2><#zavart1><#csodalk>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Cicero
Háát... tudjátok már tele van a <#banplz> azzal hogy a Chello állandóan baszakszik... <#violent><#falbav><#email> Én meg itt fizetem nekik a 11K Ft-ot hónaponta... <#guluszem1><#boxer>

Cicero
Boldog szülinapot! <#lama><#taps><#felkialtas>

sc morpheus
Boldog Születésnapot kaloz<#vigyor2>

http://tatbaratiklub.uw.hu

andriska
Füled érjen bokádig!

RIZLA
Köszönöm,köszönöm...<#wave><#law>
Jaaa...és este babazsúr a HRS-en...!<#nyes><#bee1><#nevetes1>
lesz minden:

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

DrBigSlingShot
majd meg tannnnúlok irni is

Élni vagy égni???!

DrBigSlingShot
Haley! Betegség? Lószar beszivattak a dokik, 1 éves kezelkés után annyit moindtak, hogy sajnos félre kezeltek. Jó magam lettem a " Tékozló koldus" Most ucsó elkeseredésemben kipróbáltam egy fital doktornõt ja persze nem úgy....... Lényeg a lényeg 3 szuri után ami az koponya és a nyakszirt közé lett beadva, ismét magamra találtam, lényegében jól vagyok. És, hogy mi is volt a probléma gyujtó pontja? Hát igen a nakamban volt egy pici ideg becsipõdés ami a problémát okozta.... ennyi. Szóval azért nyertem ia az egészen 3 tonna antibiotikumot, sugárveszélyes matricát a sok röngentõl és MR-tõl, és persze az APEH-ot is kiméltem mert a sok boriték után a dokiknak ugy sem kell adót fizetnie.

Élni vagy égni???!

Athletic  Bilbo
Bsz RIZLA 😊)))))))

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Kaszi46
BSZ RIZLA! 😊

*Posse*T.W.D*

ReTeK
ha lesz Usas jjövök én is <#idiota>

andriska
loál

Athletic  Bilbo
😊

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Pupcika
<#conf>nem születésnapról?<#conf> <#awink>

Taptarap
nem ide tartozik de ez kész<#idiota>
muha

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Taptarap
jaja INF kéne mert az nagyon ritka vagy azt kéne, hogy este 6-tól 8-ig INF menjen rajta jó kis régi mapokkal mint a COL1-2 <#finom>

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kaszi46
fpst rakjad 115-re, chellonál ezt szokjad meg mert szar ahogy van!
szerverkeresésre használ ase-t, ha kinai amit irtam csekkold banner alatt helpsite-ot

*Posse*T.W.D*

Cicero
Mr.Grent: Köszi. 😊 Mondanál egy magyar szervert? 😄 Sajna Cable-netre van beállítva 35fps-re, és így is laggol. <#beka2> Lefutattam egy normális sebesség tesztet, és kimutatta a diagram hogy egyszer csak az égbe szök, másszor pedig a 0-án áll. <#gunyos1> Nemtom, remélem hogy az UPC Chello csinál valamit. <#felkialtas><#vigyor2><#zavart1>

Mr.Grent
Hali!
1: Játsz sokat a szerverükön és ha tetszik nekik ahogy játszol vagy másnak akkor lehet hogy megkérnek rá.
2: van a sof2-n belül a menüben hogy milyen netet használsz, azt állítsd át, jelenleg modem-en lehet.

https://grentmedia.hu

Cicero
Hellósztok! Van 2 problémám!
1: Szeretnék tartozni valahova! Egy klánba! 😄
2: Cable netem van 1500KB/1300KB de mégis laggolok! Mi lehet a baj? :'(

andriska
<#eljen>

Helyes támogatom az elképzelést így a vége fele levõ 5letek már egész jók hajrá és sok sikert!!!
Én tuti megyek izomszaggató über atom terminátornak 😊

Kaszi46
ja igen a elfeledett dem, pedig régen sokat toltuk! na akkor 1inf 1 dem 1ctf. ez így már fasza lenne nagyon , és mindenki emgtalálná benne a számítását

*Posse*T.W.D*

andriska
Legyen sok-sok demolation!!!!<#vigyor3>

Kaszi46
ad1 re-cb forumokban ráakadhatsz, rd file-ra és admin által beírt szövegre is

ad2 nem akarunk változtatni😊

ad4 re m203 ha melletted alattad robban nálunk is meghalsz, nálunk mindig is lesz 203

ad5re m60 jo, mp5 jo, m311a, multkor csak azzal toltam jo!, uzi, szintén szorakoztam vele, simán helyettesítheti shotit! persze mindegyiknek megvan elõnye hátránya, de ezeket a dolgokat szem elõtt tartva simán lehet velûk érvényesülni. jah sniper cool!

ad6 szelektálás ellen vagyok😄

2inf 1 ctf szerintem is

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Ezt a gondot és a fegyver beállításokat megpróbálnám megoldani.

Mr.Grent
de inkább 2 inf 1 ctf 1 vip

Mr.Grent
Nyahh.
ad1 : Én mondjuk kerestem ezerrel, de soha sehol nemtaláltam a clanbase-n a hivatalos RD filet. Pedig visszakerestem arra az idõpontra amikor megalakult az rd-liga, de soha sehol azt hogy ezt töltsd le, vagy ilyesmi.

ad2 : ha lehet akkor 1 inf 1 ctf 1 VIP!!

ad3 : a fegyver szórást akkor megoldom csak mondjátok hogy mi kell, és mi nem.

ad4 : az m203 azért nemkellene hogy kiherélve legyen, mert lássuk be hogy egy melletted vagy alattad robbanó gránátot hagy ne élj már túl. Vagy legyen és egy kicsit visszafogjuk, vagy ne legyen.

ad5 : a többi fegyverrel mi van? szögbelövõ meg stb. Ezeket is lehetne módosítani ak vagy m4 körüli típusra.

ad6 : gondoltam rá hogy valahogy leszelektálni hogy egy csapatban 2 ak-s, 1 sniper, 1 M4 stb(mindezt publicbeállítással). Tehát ne az legyen hogy almák füstjétõl olyan legyen a hk2 mint a col1.

Mr.Grent
Jaja nállam is ez van.

ev1l FlOwEr
Meg RPG <#eplus2>

Csak vicceltem....<#ravasz1>

Jó lenne kicsit összerántani a bandát!<#eljen>

Én tuti jövök golyófogónak....<#hehe>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Kaszi46
RD szerverlisák! van benne europai rd szerverek, amcsi rd szerverek.

ase ban külön fav mappába szoktam õket rakni. ezeken kívül van benne egy 3., 9999 pinges lista is, ezt szintén külön favorite mappába szoktam rakni, aztán ha beindul egy szerver, onnan ujra berakom az eu-s szerverekhez, vagy ha euszervereknél behal egy, akkor megy a 9999 pingesekhez. ha vki nem tudná mitt kell kezdeni velük, akkor ase megnyit, File\import server list, a többi meg remélem megy 1edül is

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
Legyen Usas is😄

Grave Digger
akkó ott lesz akedvencekközött. Én mondjuk nagyon örülnék ha csak sima inf lenne. A sok ctf után jó néha egy kis "nyugi"😄D

Kaszi46
mit szolnátok ha ugy lenne beállitva a szerver, hogy 2 inf 1 ctf, vagy 1inf 1ctf(ennek mondjuk nem naon örülnék😊), vagy maradjon totál inf a port? a scorelimitet majd ennek a dolognak az eldöntése után megdumáljuk.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
(észrevettétek hogy a SOF2 -rõl beszélgetünk?😄D)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
mapcycle meg lesz oldva, shoti meg marad, ennek indoka megtalálható a #65436.
amuyg vitatkoznék azon hogy gáz-e, vagy hogy mi a gáz! tegnap pl waroztunk hrs el és én már ugy vagyok vele hogy ami shoti ott van az a gáz, ugyanis olyan szinten messzire visz pontosan, hogy az már vicc( ugy tûnik mintha a sörétek nem szóródnának szét hanem egycsomoba mennek a végtelenségig)bár a sof közel nem ralisztikus játék, de azért ha lehet, és van rá mód probáljunk a legalább a fegyverek szórásában közeledni a avalóság felé.
persze ez is ízlések és pofonok kategória, ezt is azt is meg lehet szokni! amuyg pár perc játék után mind1iket lehet élvezni

*Posse*T.W.D*

Tibre
én mennék 😊

\"Nem a zsömle kicsi,a pofátok nagy.\" Teng Hsziao-Ping

andriska
Mi járnánk rá gyakran,csak gáz a shoti,meg hogy egy map megy...

Kaszi46
RD csak enm obis hanem ami mindig is volt, hivatalos CLANBASES REALDAMAGE, azaz a zrest2.pk3 realdamage file-t használjuk

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
nekünk warra! , a másik meg, ha véletlenül betéved vki akkor, ne azon az egy mapon kelljen játszani ami állandoan megakad😊. amugy tegnap kértek meg balfaszbol, szal biztos lenne aki néha benéz, mondjuk én is szívesebben mennék ide mint a buzi kurvaannya go-sokhoz vagy a gyõkér rinyáló elitforceosokhoz, vagy a 130as pingü csetkirály amcsikhoz!
tegnap is go soknál 9 \0 ánál a csapattársam, mondanom sem kell GO -s faszkalap letékázott direkt, hogy én rohadék csiter ezen a szerveren ne dominaljak! mindezt szó szerint be is írta hápffff ugyhogy most rendberakjuk a szervert, aztán megproszáljuk kicsit bejáratni felfuttatni! ehhez persze infet kedveleõ magyar sof2 bajtársaim ti is kelletek!

*Posse*T.W.D*

Grave Digger
nd-szerver lesz? Akkó' nem lesz a kedvencekközt😄