Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nehogyámmá itt is fizetni kelljen hogy forumzhassak mint a farkin.ca-án
Köszönöm szépen, amúgy.
Time for job!
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Jah, mulik az idõ!Eljár feletem is...
A buli megvolt tuléltem---> Bár nem sok hiányzott kiesett pár óra.
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
A lényeg, hogy már jól vagy <#eljen>#eljen>
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
<#wave>#wave><#law>#law>
Jaaa...és este babazsúr a HRS-en...!<#nyes>#nyes><#bee1>#bee1><#nevetes1>#nevetes1>
lesz minden:

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Élni vagy égni???!
muha
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.
szerverkeresésre használ ase-t, ha kinai amit irtam csekkold banner alatt helpsite-ot
*Posse*T.W.D*
1: Játsz sokat a szerverükön és ha tetszik nekik ahogy játszol vagy másnak akkor lehet hogy megkérnek rá.
2: van a sof2-n belül a menüben hogy milyen netet használsz, azt állítsd át, jelenleg modem-en lehet.
https://grentmedia.hu
1: Szeretnék tartozni valahova! Egy klánba! 😄
2: Cable netem van 1500KB/1300KB de mégis laggolok! Mi lehet a baj? :'(
Én tuti megyek izomszaggató über atom terminátornak 😊
*Posse*T.W.D*
ad2 nem akarunk változtatni😊
ad4 re m203 ha melletted alattad robban nálunk is meghalsz, nálunk mindig is lesz 203
ad5re m60 jo, mp5 jo, m311a, multkor csak azzal toltam jo!, uzi, szintén szorakoztam vele, simán helyettesítheti shotit! persze mindegyiknek megvan elõnye hátránya, de ezeket a dolgokat szem elõtt tartva simán lehet velûk érvényesülni. jah sniper cool!
ad6 szelektálás ellen vagyok😄
2inf 1 ctf szerintem is
*Posse*T.W.D*
ad1 : Én mondjuk kerestem ezerrel, de soha sehol nemtaláltam a clanbase-n a hivatalos RD filet. Pedig visszakerestem arra az idõpontra amikor megalakult az rd-liga, de soha sehol azt hogy ezt töltsd le, vagy ilyesmi.
ad2 : ha lehet akkor 1 inf 1 ctf 1 VIP!!
ad3 : a fegyver szórást akkor megoldom csak mondjátok hogy mi kell, és mi nem.
ad4 : az m203 azért nemkellene hogy kiherélve legyen, mert lássuk be hogy egy melletted vagy alattad robbanó gránátot hagy ne élj már túl. Vagy legyen és egy kicsit visszafogjuk, vagy ne legyen.
ad5 : a többi fegyverrel mi van? szögbelövõ meg stb. Ezeket is lehetne módosítani ak vagy m4 körüli típusra.
ad6 : gondoltam rá hogy valahogy leszelektálni hogy egy csapatban 2 ak-s, 1 sniper, 1 M4 stb(mindezt publicbeállítással). Tehát ne az legyen hogy almák füstjétõl olyan legyen a hk2 mint a col1.
https://grentmedia.hu
Csak vicceltem....<#ravasz1>#ravasz1>
Jó lenne kicsit összerántani a bandát!<#eljen>#eljen>
Én tuti jövök golyófogónak....<#hehe>#hehe>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
ase ban külön fav mappába szoktam õket rakni. ezeken kívül van benne egy 3., 9999 pinges lista is, ezt szintén külön favorite mappába szoktam rakni, aztán ha beindul egy szerver, onnan ujra berakom az eu-s szerverekhez, vagy ha euszervereknél behal egy, akkor megy a 9999 pingesekhez. ha vki nem tudná mitt kell kezdeni velük, akkor ase megnyit, File\import server list, a többi meg remélem megy 1edül is
*Posse*T.W.D*
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
*Posse*T.W.D*
amuyg vitatkoznék azon hogy gáz-e, vagy hogy mi a gáz! tegnap pl waroztunk hrs el és én már ugy vagyok vele hogy ami shoti ott van az a gáz, ugyanis olyan szinten messzire visz pontosan, hogy az már vicc( ugy tûnik mintha a sörétek nem szóródnának szét hanem egycsomoba mennek a végtelenségig)bár a sof közel nem ralisztikus játék, de azért ha lehet, és van rá mód probáljunk a legalább a fegyverek szórásában közeledni a avalóság felé.
persze ez is ízlések és pofonok kategória, ezt is azt is meg lehet szokni! amuyg pár perc játék után mind1iket lehet élvezni
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
tegnap is go soknál 9 \0 ánál a csapattársam, mondanom sem kell GO -s faszkalap letékázott direkt, hogy én rohadék csiter ezen a szerveren ne dominaljak! mindezt szó szerint be is írta hápffff ugyhogy most rendberakjuk a szervert, aztán megproszáljuk kicsit bejáratni felfuttatni! ehhez persze infet kedveleõ magyar sof2 bajtársaim ti is kelletek!
*Posse*T.W.D*