Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez simán megy neten?
Ha megy: Van hu szerver hozzá?
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Nem fogjátok elhinni.
Hamár felvetettük ezt a viri problémát, had jegyezzem meg, hogy Magyarország az IT biztonságban odabasz a világnak! 😄 Ugye a Virusbuster KFT kiadta az új generációs, 2005-ös vírusirtót, és mit ne mondjak, annyir jó lett, hogy meg is vettem. Ott csücsül a licensz szerzõdés a fiókomban <#eljen>#eljen><#crazya>#crazya>
Nah, lényeg a lényeg....
Aki pl Winamp 5.08c-t használ, az készüljön fel arra, hogy az uninstall-jába bele van írva egy jó kis kémprogi 😄DD (azt nem tudom, hogy más verziókban is benne van-e ) Beszarás, mi?😊
Nem hittem a szememnek, amikor a Virusbuster rendszerindításkor kidobta az ablakot, hogy trójai van abban a file-ban. Elöszõr arra gondoltam, hogy talán megfertõzte valami, de nem, mert csak annál a fájlnál volt jelen és egy másik meghajtón, ami semmilyen formában nem érintkezik a nettel (szal, nem töldõdik le oda fájl, nincs olyan progi rajta ami nettel kommunikálna stb).
Következtetés => ha megfertõzte volna valami, akkor kellett volna lennie egy fészek fájlnak azokon a meghajtókon, amelyek valamely módon érintkeznek a netrõl beszivárgó csomagokkal.
Jó, ez még teljesen nem zárja ki a dolgot, de erõsen megerõsíti azt (kb 95%-ban 😊 ), hogy nem terjedés áldozata lett az az uninstall.exe.
szal, be careful! 😄 Sose lehet tudni, melyik cég basz át, akikben eddig totálisna meg lehetett bízni ilyen ügyben.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Amúgy nekem már próbáltak küldeni ilyet 😊 Csak én nem vagyok olyan hülye, hogy egybõl fogadom, vagy rákattintok a beírt linkre hanem pl megerõsítést kérek a sráctól, hogy mit akar küldeni stb.
Látod Csabi, egy kis figyelemmel mik el nem kerülhetõek 😉))
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Ha jól emlékszem, kiadtak hozzá egy iylen gyorsmentesítõt. Nézd meg mi neve a virinek, aztán a gyorsmentesítõt töltsd le, így nem kell egy új antivirust feltenni, csak azt lefuttatni.
Az a baszott féreg... Kh@oSz
Megdöbbentõ játék került az internetre a napokban, Oláh Action néven. A játékra a Rádió C munkatársai bukkantak rá egy sokak által látogatott, népszerû honlapon. A régebbi típusú gépekhez és programokhoz tervezett játék lényege, hogy Magyarország megyéit meg kell tisztítani a cigányoktól, amelyhez többféle lõfegyver közül választhatnak a játékosok. Amikor sikerült az etnikai kisebbség teljes kiirtása egy megyében, az fehérré válik. A játék akkor ér véget, ha Magyarország minden megyéjében likvidálták a romákat.
A Rádió C munkatársai kifogásolták a honlapot annak szolgáltatójánál, amely ezt követõen törölte az oldalt. A szolgáltató tulajdonosa, Dobay Gábor a Roma Sajtóközpontnak elmondta: cégük ingyenesen biztosít tárhelyet honlapoknak reklámfelületek fejében, azonban a mintegy ötvenezerre rúgó oldalak tartalmát nem tartják számon. Közölte azt is: amint tudomást szereztek a honlap létérõl, megszüntették internetes elérhetõségét.
Molnár Péter jogász ezzel kapcsolatban elmondta: az önszabályozáson túlmenõen, a rasszista tartalomnak akkor kell büntetõjogi felelõsségre vonással járnia, ha az ilyen nézetek egyéni jogok megsértésének nyilvánvaló és közvetlen veszélyét idézik elõ, tehát az adott honlap esetében is azt kell vizsgálni, hogy ilyen veszélyhelyzet megvalósult-e.
A csupán néhány napig elérhetõ cigányirtó játék honlapját több mint négyezren látogatták meg.
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
https://grentmedia.hu
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
*Posse*T.W.D*
ajánlanám hogyha mindent faszán beállítottál, akkor mindkét helyen tegyed írásvédetté a sof2mp.cfg fileaidat, igy elkerülheted akartodon kívüli elállítódását.
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!
A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!
*Posse*T.W.D*
https://grentmedia.hu
ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK
nincs semmi húzva a gépen
*Posse*T.W.D*
http://iaro.srv.hu/kep/sof2gazk.jpg
(klikk 1024es méretért a képre)
*Posse*T.W.D*
*Posse*T.W.D*
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Azért összes netes haverom megpróbálom meggyõzni próbálja ki mert sztem nagyon jó!
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Elsõre sztem nem is toltam rosszul. Amúgy sof on kívül Cod oztam Bfv ztem Bf eztem és még mindig mohaazok és warcraft 3 azok 😊