Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Most telepítem a game-t.
Ez simán megy neten?
Ha megy: Van hu szerver hozzá?
[HUN]PAStheLoD
ilyen jelentõ progi lehet , ami szépen elküld a gépedrõl adatokat ...

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

[HUN]PAStheLoD
Az ilyen láma-férgekre a legjobb gyógymód a Ctrl-Alt-Del , paraszti nevén Feladatkezelõ .. szépen leállítod a vírusos file(okat) , azaz mindent amit hagy a win leállítani .. majd megnézed a "msconfig" nevû programmal (beírod futtatásba és váá .. ) az automatikusan elinduló programokat , és mindet kikapcsolod, amirõl nem tudod micsoda..

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

csabawarchief
Nem tudom a nevét sem, de majd még késõbb este megpróbálkozom a kiirtással.

Pano
Jaaaaaj, egy sztorika! 😄
Nem fogjátok elhinni.
Hamár felvetettük ezt a viri problémát, had jegyezzem meg, hogy Magyarország az IT biztonságban odabasz a világnak! 😄 Ugye a Virusbuster KFT kiadta az új generációs, 2005-ös vírusirtót, és mit ne mondjak, annyir jó lett, hogy meg is vettem. Ott csücsül a licensz szerzõdés a fiókomban <#eljen><#crazya>

Nah, lényeg a lényeg....
Aki pl Winamp 5.08c-t használ, az készüljön fel arra, hogy az uninstall-jába bele van írva egy jó kis kémprogi 😄DD (azt nem tudom, hogy más verziókban is benne van-e ) Beszarás, mi?😊
Nem hittem a szememnek, amikor a Virusbuster rendszerindításkor kidobta az ablakot, hogy trójai van abban a file-ban. Elöszõr arra gondoltam, hogy talán megfertõzte valami, de nem, mert csak annál a fájlnál volt jelen és egy másik meghajtón, ami semmilyen formában nem érintkezik a nettel (szal, nem töldõdik le oda fájl, nincs olyan progi rajta ami nettel kommunikálna stb).

Következtetés => ha megfertõzte volna valami, akkor kellett volna lennie egy fészek fájlnak azokon a meghajtókon, amelyek valamely módon érintkeznek a netrõl beszivárgó csomagokkal.
Jó, ez még teljesen nem zárja ki a dolgot, de erõsen megerõsíti azt (kb 95%-ban 😊 ), hogy nem terjedés áldozata lett az az uninstall.exe.

szal, be careful! 😄 Sose lehet tudni, melyik cég basz át, akikben eddig totálisna meg lehetett bízni ilyen ügyben.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Nem verzió függõ.

Amúgy nekem már próbáltak küldeni ilyet 😊 Csak én nem vagyok olyan hülye, hogy egybõl fogadom, vagy rákattintok a beírt linkre hanem pl megerõsítést kérek a sráctól, hogy mit akar küldeni stb.

Látod Csabi, egy kis figyelemmel mik el nem kerülhetõek 😉))

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

GAthersw
hmm, nekem még nem küldött ilyen Linket, csak az MSN 7-re terjed?

01110000 01110010 00110000

Pano
állítólag a kaspersky gond nélkül megbírkozik vele. De van jópár ismerõsöm, akinek a nod32 irtotta le, szal, nálad nem tudom miért csinálja ezt, hogy kilép.

Ha jól emlékszem, kiadtak hozzá egy iylen gyorsmentesítõt. Nézd meg mi neve a virinek, aztán a gyorsmentesítõt töltsd le, így nem kell egy új antivirust feltenni, csak azt lefuttatni.

csabawarchief
Vkinek azért megmaradt a romakopogós game? 😄

sc morpheus
lool nekem se esett le de most hogy mondjátok😊))))))))

http://tatbaratiklub.uw.hu

Shogun
hajo vazze nemvok en fajgyulolo hogy egybol a romagyilok ugorjon be😄DD

Az a baszott féreg... Kh@oSz

csabawarchief
Valami MSN-es vírus terjed. A címlistákban levõknek elküldd egy linket a fertõzött... Ha ráklikkelsz te is elkapod. Én is így jártam. Viruskutatáskor a NOD32 kilép 33%nál. Ha valaki tud gyógymódot, segítsen. Köszönöm!

Athletic  Bilbo
Több mint négyezren látogatták meg azt az internetes játékot, amelynek célja a cigányok kiirtása Magyarországon. A kifogásokat követõen az oldalt keddre a szolgáltató levette a világhálóról.

Megdöbbentõ játék került az internetre a napokban, Oláh Action néven. A játékra a Rádió C munkatársai bukkantak rá egy sokak által látogatott, népszerû honlapon. A régebbi típusú gépekhez és programokhoz tervezett játék lényege, hogy Magyarország megyéit meg kell tisztítani a cigányoktól, amelyhez többféle lõfegyver közül választhatnak a játékosok. Amikor sikerült az etnikai kisebbség teljes kiirtása egy megyében, az fehérré válik. A játék akkor ér véget, ha Magyarország minden megyéjében likvidálták a romákat.

A Rádió C munkatársai kifogásolták a honlapot annak szolgáltatójánál, amely ezt követõen törölte az oldalt. A szolgáltató tulajdonosa, Dobay Gábor a Roma Sajtóközpontnak elmondta: cégük ingyenesen biztosít tárhelyet honlapoknak reklámfelületek fejében, azonban a mintegy ötvenezerre rúgó oldalak tartalmát nem tartják számon. Közölte azt is: amint tudomást szereztek a honlap létérõl, megszüntették internetes elérhetõségét.

Molnár Péter jogász ezzel kapcsolatban elmondta: az önszabályozáson túlmenõen, a rasszista tartalomnak akkor kell büntetõjogi felelõsségre vonással járnia, ha az ilyen nézetek egyéni jogok megsértésének nyilvánvaló és közvetlen veszélyét idézik elõ, tehát az adott honlap esetében is azt kell vizsgálni, hogy ilyen veszélyhelyzet megvalósult-e.

A csupán néhány napig elérhetõ cigányirtó játék honlapját több mint négyezren látogatták meg.

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

Mr.Grent
Íess hol a link?!?!?!?!?

https://grentmedia.hu

Athletic  Bilbo
Pffffffff TE.......

Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.

RaSTaBaNDiTa
nálam itt erzsébeten piríthatnál 1et, van pár utca amiben csupa 1 szobás lakás van tele romákkal és a headshotjaidra várnak, meg a flamedre 😄

Grave Digger
Romákat na. Mi ebben a szégyen? Eddig nekem ez a játék teljesen rendben van. tud valaki adni privát ftp-t, ahonan letölthetném?😄DD

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

Shogun
ahol miket kell loni? r..kat? az mi?😄

fps jatek?

Mr.Grent
Ma hallottam egy olyan story-t hogy a neteten felbukkant egy játék ahol r..kat kell lelõni egy faluban, ha megvan mind akkor a falu kifehéredik. Valaki hallotta vagy látta? Esetleg megvan? 😄

Shogun
megfázott a WHd<#hehe><#hehe><#hehe>

Ramada
<#wilting>

k9duli
1 az elsõ már ismert a második nem, köszi.

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Kaszi46
Végre megtaláltam!
ITT , meg ITT(2) találsz rengeteg SOF2 vidijot! kicsit nagyot mindenfélét

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
amugy ezt játékon belül is megteheted, mármint az autodownloads kikapcsolását kétféleképpen is! de a tutibiztos a jegyzettömbös módszer.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
elõször menj el a base\mp amppába nyissad meg a sof2mp.cfg file-t jegyzettömbel, majd keresd meg benne az autodownloads sort 1et ird át 0-ra. mentsed el. majd nyissad meg ugyanigy, uyganezt a file-t a sof2\osp mappádba és szintán autodl sor megkeresése után állítsad be 0 -ra mentsd el és mehetsz a aszerverre!

ajánlanám hogyha mindent faszán beállítottál, akkor mindkét helyen tegyed írásvédetté a sof2mp.cfg fileaidat, igy elkerülheted akartodon kívüli elállítódását.

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
örülj neki! ami enm goldos azon nincs punkbuster sem, rgo tele van büdös csíterekkel!!

*Posse*T.W.D*

Bakter
Hy! Hol tudom beállítani az auto downloadot? mert kicsap a szerverrõl hogy nincs meg a pálya de nem áll neki letölteni...

A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!

Bakter
de lol! amíg peccseltem addig a sima szervereket találtam csak meg most bezzeg csak a goldosat 😄

A Fehérek Harcba Küldik A Feketéket A Sárgák Ellen, Azért A Földért Amit A Vörösöktől Vettek El! EGYENES SZEMET A KÍNAIAKNAK!!!

andriska
Nincs

Bakter
Figy! Most nem peccseltem de némelyik szerveren mostmár nem 2002 es protocol verziót ír ki hanem 2004 eset! Olyan peccs nincs hogy mindenhova felmehessek? 😊

Pupcika
bár a memók lefele néznek, lehet fújatni kéni inkább le róla a hõt...

Pupcika
jó ötlet, passzív hûtést nekije 😄

Taptarap
80% hogy memoria vegyél rá hütõbordát.

CelionHUN SE (.)(.)R.I.P ThisisSparta Lvl72.DA.

Kaszi46
mostmár tuti az, hogy a memoriák túlmelegedése okozta\okozza. ugyanis gépet kikapcsoltam, megvártam míg teljesen lehül videókarin a mem(ami elõzõleg tûz forró volt). gép bekapcs sof indít azonnal és semmi grafikai hiba. most járatom kicsit a masinát, ha bemelegszik újra a vidijokari, meglátjuk elõjön-e megint a hiba.

*Posse*T.W.D*

Mr.Grent
Emlékszel még a DUD vga-jara? Játszott és a köv szöveg " vaze látom a desktopom a sof2-ben." Egyik percrõl a másikra. Egy driverujrarakás szerintem megoldja, ha nem a akkor a vga-d tedd egy másik gépbe ha ott is szar akkor gáz van, ha nem a hiba az ön készülékében van 😛

k9duli
Milyen a kártyád amúgy csak hogy tudjam mit nem vegyek.<#smile>

ASUS M2N;AMD 4850e;Ati HD4650;2x2GB,MX510+Steelpad_QCK

Kaszi46
húzva nincs, ugyhogy memok lesznek:\\

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
hát a drivert, de nemhiszem az csak ugy 1ik naprol másikra elromlana😞(

*Posse*T.W.D*

RaSTaBaNDiTa
ja vagy túlvan húzva, vagy rosz a driver, vagy kezdik feladni a memok a vgan a harcot <#lookaround>

Mr.Grent
VGA driver? Vagy rossz VGA! Melyiket szeretnéd?

Lest4t
Kanin vagy Battleneten war3azol??

Kaszi46
ezek a kis szarságok amugy össze vissza vilognak mindíg máshol, kiprobáltam más 3d-s alaklmazásoknál, és ott is ugyanez, sõt inkább durvábban csinálja ezt.
nincs semmi húzva a gépen

*Posse*T.W.D*

Kaszi46

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
Srácok ez mi faxtól lehet????? <#help><#wilting><#help>
http://iaro.srv.hu/kep/sof2gazk.jpg
(klikk 1024es méretért a képre)

*Posse*T.W.D*

Kaszi46
én iszmelem, királyságos weboldal! sok okosság van fent rajta fõleg vidijokészítéssel kapcs.

*Posse*T.W.D*

Cicero
http://www.widow.nl Ezt meg kell néznetek! <#banplz>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Kaszi46
király, kár hogy nem 3 éve tetted ezt😄

*Posse*T.W.D*

Bakter
Hullaszag? 😞 Kár pedig isten 1 játék!
Azért összes netes haverom megpróbálom meggyõzni próbálja ki mert sztem nagyon jó!

Cicero
Valaki elmagyarázná hogyan tudok csinálni skineket fegyverekre és emberekre? Ha tudja valaki pls írjon, és küldjön egy linket is a progihoz! <#circling> Köszi! <#beka3><#zavart2>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

Bakter
Köszi a segítséget már megy a game! Már csak 1 jó klán kellene aszt nagyon király lenne 😊

Elsõre sztem nem is toltam rosszul. Amúgy sof on kívül Cod oztam Bfv ztem Bf eztem és még mindig mohaazok és warcraft 3 azok 😊