79689
sof2.jpg
  • Mr.Grent
    Szerintem meg ez a játék már rég nem az mint ami annó volt. Volt m203, de ezenkívül csak az elvetemültek használták mint én. Volt sokfajta map, imádtam mindet, csak a ködöt nem. Viszont szar volt hogy nem volt értelme a fegyvereknek. Csak az ak és m203-nak volt értelme. A többit ki is lehet tobni mert használhatatlan fegyver. Másodlagos fegyverből is csak a shoti volt a jó.
    Régen egy public arról szólt hogy menjük a másik zászlójáért. Ma arról szól hogy frag és a többi meg noob.
    Tök értelmetlen lett az egész.
    Infezni sem lehet már nyugodtan, kék csapatban is kempeléssel vádolnak, és ha piros oldalon vagy akkor meg pláne. Jah és a jor1-et meg törölném a shop2-vel együtt. Sajnos ez olyan játék lett mint a cs. Dust és dust 2, a többit alig ismerik, és játszák.
    Kezdtetkben volt értelme sniper-t használni, ma felesleges. Ak-val ugyanúgy lehet lőni.
    Ban ügyben pedig, sáska te még most sem gyógyultál ki abból hogy sis3 néven játsz. Ha tehetted mindig is álneveztél, ezzel bosszantva többeket hogy ki ez a csíter?. Ne csodálkozz hogy eljár egy két kislány keze. Admin ügyben az a gusztustalan hogy aki értelmes és értékállóan tud dönteni, és azért dob ki valakit mert megítélte hogy attól a tagtól lehetetlen játszani, az már nem játszik annyit hogy mindig ott lehessen a public szervereken. És itt jönnek a kisiskolás pöcsök akik kiskirályként bánnak a jogokkal.
    Szal a sof2 már rég nem az a játék ami volt. És sajnos egy profi moddal sem lehet már segíteni rajta. Mert akkor meg azért rinyálnak, hogy jaj a kurván sokkal jobb, ott realdm van és jor1 meg shop2.
  • Sáska
    ertelmes serverre gondoltam..:)
    nem tudom most az milyen, de regen nagyobb volt az alapsebesseg, es shotival le lehetett loni az ellent kb 20 meterrol..
  • allock #78567
    miért? :D
  • Pigo
    Az 1 kalapfos
    Már elnézést
  • allock #78565
    uganda
  • S4NYI
    Nekem ehhez akkor már nem is kell mit hozzáfűznöm... Hybridnek pedig köszönjök a sok munkát amit belefektetett az Új KurvaBazmegbe! gondolok itt a server újrakonfigolására illetve a mostani ban-problémára, ami miatt még fel is hívott telefonon. Úgyhogy ha valaki egy rossz szót is szól Hybridre annak kétoldali heccsát lesz a büntije.
    A banokról meg a jailekről jut eszembe; én többet osztottam ki mint "kollegáim" ! 1-2 eset volt ebből "túlkapás",ami az indulatok hevére való tekintettel akár meg is bocsájtható nekem...
  • Sáska
    na, beidult a topic:))

amugy a bannolasrol: Nosound valaki volt; bent volt kemo is, de gondoltam, hogy hiaba alnevezek, o ugy is megismer, mint ahogy en is raismerek a jatekara:-). Amugy hozzateszem, hogy a bannon kivul nem is volt soha bajom a mostani adminokkal, sot, tok jo, hogy neha kezdemenyeznek mas mapokat is (pl col2. - amugy erdekes, mikor meg volt minden map addig ezt mindenki utalta, most meg altalaban ezt szavazzak meg)
    Hybrid, majd irj mar be pls par ip-t akkor ahol ertelmes jatek van, mert sokszor van, hogy a KB ures. De csak olyat irj pls, ahol inf/dem/ctf RD osp van, ilyen rocmod meg sniper meg hasonlo serverek nem igazan jonnek be.
    Bubi: azert mert le van tiltva a serveren.
  • Hybrid v2
    A banodról: Na az az érdekes helyzet van, hogy a Kurván 3 ban van, és az adminok is 3 banra elmékeznek az utóbbi hónapból. Egyik egyértelmű WH-ért (demo van, Sanyi adta) másik egy külföldi, szándékos folyamatos TK-zásért a a spawnnál (demo van, Polly adta), a harmadik egy Kashmir nubstylex nevű honfitársunk volt, aki minősíthetetlenül anyázott és tetűzött (demo van, Sanyi adta). Ez egyik se te vagy, úgyhogy pasz Mindenesetre winstonkukkac1984ponthu-ra dobd át a guidod utolsó pár karakterét és leszedjük. Meglep egyébként nagyon, kizárt, hogy stat miatt bant adjunk valakinek... Kifejezetten NEM IGAZ, amit írsz, hogy a kurván az idegenek, ismeretlenek, nem lehetnek jobbak, mint a rendszeresen ott játszók. Akkor nem 3 ban lenne kiosztva, és nem lenne egy rakat játékos minden hónapban, aki rendszeresen visszajár később.
    Kemp, stb: Igazad van abban, hogy mindig vinnyogás és kemperezés van. Ha egy csapatban van teszem azt még egy olyan player mint te, aki szintén csak felmegy lődözni egyet, és nyomnak ilyesféle durva statot, akkor áll a bál, ez tuti. Az admin MINDIG egy fasz. Bárhogy avatkozik be, valaki sír a végén. Nem is kell, hogy akár egy jail-t adjon, elég ha szól, már nubadmin, lama, shitserver. Ha azt mondja a kemperezőknek, hogy elég a vinnyogásból, akkor nubadmin, milyenadminvagytehagyodhogyittkempeljenek, lama, shitserver. Ha játszol és ügyet sem vetsz se a vinnyogókra, se arra, akiket kempereznek, akkor pedig mindenki vinnyog. Egyik jail-t követel, a másik meg muteot a sironak. Ha semmit se csinál, a vége nubadmin, lama, shitserver.
    Másrészt: én 5-6 szervert látogatok rendszeresen, és hetente-kéthetente felmegyek ismeretlenekre. Szerintem a kurván messze legkevesebbet avatkoznak a játékba az adminok. Én fél év alatt jó, ha 3 jailt és 2 muteot kiosztottam, Zoli, Omega úgyszintén. Annyira nem lehet szar az egész, az ipváltás előtt 2-3000 rendszeres visszajáró volt, a gametrackers 300 szervere közül csak 30-35-40-64 portosak voltak kihasználtabbak.
    A játékról: azt mondod, hogy sajna ez a játék leegyszerűsödött két mapra és beszűkültek a fegyverek. Szerintem ez ilyenformán nem igaz, egy csomó szerver megy más mapokkal és teljes fegyverarzenállal. A Kurvabazmeg shop2-jor1 szerver AK-val, ide ezért járnak. Más mapokon játszani más szerverre megyek. A paletta beszűkülése meg törvényszerű. Naivitás lenne azt várni, hogy olyan legyen a játék, mint az elején. Ez minden játékkal így van. A Q3A, UT, COD1 ugyanígy beszűkült, 2 mod,2-3 map 80%-ban.
    Az IP megváltozása most betett egyébként rendesen; mint kiderült, alig valaki használ ASE-t vagy Xfiret, összvissz 200-an találtak eddig vissza, úgyhogy a véletlenül pont akkor indított warservert, amin free gametype- és mapvote volt tervezve, most jegelni kell, ha azt akarjuk, hogy a kurva magára találjon. Itt is megkérdezem, ha valaki tudja, mi oka lehet, hogy a sof2mp beépített szerverkeresője nem látja, és hogyan lehet belevarázsolni, akkor ne tartsa magában.
    Sis3 meg jelentkezz heccsatra.
    Hali Flowa! Vita van, úgyhogy jöhetsz beírni, hogy "tiszta óvoda", ahogy szoktad
  • Bubi44
    Az hogy lehet h mikor m4-essel megyek es van ket m203-som nem hasznalhatom?megnyomom a gombot es nem lől ha nem tavcsovel kozelit
  • Pigo
    Tuti le lehet szedni,azért csak nem Mac-ra bannolnak a zadminok
    A camper dumát naggyából leszarom, úgyis az nyíg legtöbbször aki a legszarabb.(Ha meg v.ki tényleg igazán camperkedik, akkor megkerülve mögémész oszt ,vagy bedobsz az arcába 1-2 gránátot,és mindjárt nem fog campelni)
    A map szavazós váltogatós dolog lehet, hogy megoldást jelenthet a problémára,mert szerintem a kurván lévő emberek 70-75% még más mapon nem is nagyon járt,és mivel új hely=>nem ismeri a jó helyeket=>nincs sikerélmény=>"idesejövöktöbbetmerszaramap
  • Col. Rommel
    Erdekelne hogy ki bannolt amikor alneven voltal? Rakerdezek miert volt!
    En is adminkodok vagy mi a Kurvan de meg sosem bannoltam senkit sem,max kickeltem ha afk volt vagy zavart masokat az emberke jelenlete! Bannolast lelehet szedni a kulcsodrol vagy az maceras igy utolag?
  • Col. Rommel
    Inkabb menj vissza dolgozni! :D :D
  • Sáska
    elegge pang a topic, gondoltam feldobom egy kis flame-szagu post-tal...:)

Mostanaban megint jatszogatok, es nagy oromore szolgal, hogy az adminok neha nyomnak vote-ot mas mapokra is, mint a jor1/shop2. Ezeket tobbnyire megszavazzak, igy lehetoseg nyilik nem csak az agyonjatszott mapokon is kiosztani par fejest; raadasul nem is CTF hanem DEM mod-ban!
    Talan szep lassan egyszer majd eljutunk oda, ahonnan ez a jor1/shop2 orulet elindult: ujra lesznek standard mapok.

Viszont hihetetlen, hogy mekkora siras megy mindig a serveren. Nem tudom, hogy ez csak a KB-re jellemzo, vagy mashol is igy van, de elkepeszto, hogy mennyit rinyalnak az emberek a campeles miatt.

A legszomorubb az, hogy a camp-eles fogalma teljesen ujradefinialodott. Ha kicsit eljatszunk a szo jelentesevel, lathatjuk, hogy ez egy hosszabb folyamatot takar, ellenben a sok noob egybol elkezd sirni, hogyha ketszer ugyanonnan lelovik. Klasszikus pelda, hogy elindulsz jor1-en a kek spawn-rol, es kapod a falrol a fejest. respawn utan birka mod megint ugyanarra mesz, megint kapod a josagot. Erre elkezdenek sirni, hogy noob camper stbstb. A Legviccesebb, hogy vannak emberek, akiket zsinorban le lehet loni 4-5x is (na ez mar tenyleg campeles, de akit ily modon beszopatnak ennyiszer, az ne rinyaljon...).
    Biztos vannak itt olyanok, akik emlekeznek Mapo-ra. Ha valakinek van demoja rola, pls linkelje be, csak hogy a nem olyan regi jatekosok kicsit felvilagosodjanak, mi is az a kempeles.

A masik, ami vicces az az alnevezes. Neha bemegyek alneven, es sikerul eleg jo statot osszehoznom. Multkor olyan 64/15 korul jarhattam, mikor kibannoltak.. azota nem tudok az eredeti cd kulcsommal a kurvabazmegen jatszani. Mind1. A szomoru az, hogy ha sajat nevemen lettem volna, vagy akarki masen (Amadeus, Kaszi, Kemo, stb..) akkor tuti nem lett volna gond.. Hat WTF ez?? Ha valakinek nem ismered a nevet, akkor o tuti nem lehet jobb mint te?? Van tobb szaz server, miert ne lehetne, hogy valaki ideteved mas serverrol, es esetleg megtetszik neki a server, es kesobb hozna par haverjat is? elmondom miert nem lehet: mert ha nem vagy ismert a serveren, akkor tuti nem lehetsz jobb, mint az itteniek, vagy csalsz. Pont. Igy lehet igazan javitani a jatekosok letszamat, es minoseget.

Altalaban nem is szoktam visszavalaszolgatni, ha irjak, hogy csalok, vagy campelek, mert felesleges elkezdeni vitatkozni. Multkor azonban valakivel eszmet csereltem kicsit a campelesrol, miutan mondta, hogy nem megyek a zaszloert. Valoban ritkan megyek public-on zaszloert, mert: publicon a respawn time ha jol tudom kevesebb, mint war-on (vagy ha nem, akkor mindig kb respawn elott par masodperccel erek a zaszlo kornyekere), igy mindig erdemes megvarni a respawn-t hogy 1-2 ingyen frag-et bekaszaljon az ember. A masik, meg hogy miert nem eroltetem a zaszlot, mert kb tokmind1. Soha nem hallottam meg egyszersem senkitol, hogy de faja volt a kek vagy a piros csapat mert publicon legyozte a masikat. Senkit nem erdekel. Mindenki a medalokat nezi (ami az OSP egy csapatrombolo mellektermeke). Mivel nincs csapaterdek, meg ugysem vedik a sajat zaszlodat(ha valaki megprobalna akkor az rohadt kocsog kemper), kerdem: mi ertelme van zaszlot hozni?
    Ezert voltak jok az inf/dem jatekok, mert ott meg publikon is elobb-utobb kialakul(t) egyfajta csapatszellem, es sokkal jobb kis meccsek voltak, mint most, mikor kb annyirol szol a jatek, hogy bemegy az ember kicsit loni (amivel nincs gond egeszen addig, amik a lamak onerzetukon segiteni probalva kikialtjak a masikat lama noobnak, csak mert ok maguk esnek-kelnek.
    Szomoru, hogy ez a nagyszeru jatek ennyire leegyszerusodott: 2 map, limitalt fegyverek (mert ugye az m203-at csak a noobok hasznaljak – ez pont olyan, mint a mondas, hogy a szepseg belulrol fakad.. persze.. mondjak ezt a csunya emberek..:), nincs se flame, se smoke, se flash.. Tovabb megyek: mar a jatszott mapokon sem mehetsz mindenhova, mert beszolnak, hogy ne menj fel a tetore (jor1-re gondolok a piacnal)..
    Talan egy nap majd eljutunk oda, hogy cask AK lesz egy negyzet alaku palya 3 dobozzal es egy palmafaval… ja, az nem kell, mert annak lombjaiban el lehet bujni:D

Na megyek vissza dolgozni:]
  • Mr.Grent
    Megyek!
  • Mr.Grent
    Köffiiiiiiiiiii
  • GAthersw
    BSZ Grent!
  • S4NYI
    Az új laggmentes KuRVaBazMeG server adatai a következők: 84.2.39.248:20101
    Mindenkit soxeretettel várunk 1-2 fejesre...
  • S4NYI
    köszi!
  • LES FORZA INTER
    bsz S4nyi
  • S4NYI
    Szesztek! A helyzet a következő: fgc és az obinet egyesült és totalhosting néven új céget csináltak, ami azt jelenti, hogy új, gyorsabb, lagmentes és más ip-című serverek lesznek. Ez a kurvabazmeg helyzetében sz*r dolog, mert sokan ismerték. De talán megtalálják majd. Addig is használjátok a Kurwar servert : 84.2.39.202:20100 , amit Polly és Hybrid intézett titokban. Annyira titokban, hogy még én sem tudtam róla...
    (biztos utálnak a kis gibbonok... :p ) De jelen esetben nagyon jó szolgálatot tesz...
  • RIZLA
  • LES FORZA INTER
    bsz!
  • taptarap1
    köszi (krisztusi korba léptem 33)
  • RIZLA
    béesz Tapi, Morgi :)
  • LaLeee
    Már rég láttam de piszok jól megcsinált ezt Chmx, kurva jó a vágás világbajnok a zene, de a lövések elég ratyik, fékezd magad Cemo! :D
  • S4NYI
    Jó játék volt... Köszi srácok. Pénteken mixwar, Pulsezal és haverjaival. Valakinek kedve? Itt egy jó kis videó, Chemo csinálta: http://www.youtube.com/watch?v=Gjw18cuRRS4
  • S4NYI
    Gyertek warozni! MA!!!
  • S4NYI
    Igaz, ami igaz... Egyébként péntekre háborút szervezünk(utálom a wart)! Ctf, inf, dem csak magyarokkal, este 6-7 órától kezdenénk nem feltétlen 5 az 5 ellen, akit érdekel inkább msnezzen nekem. [email protected]
  • Sáska
    igen, sajnos sokan lelepnek, ha mas map van, mondvan hogy szar map, pedig valojaban csak nem ismerik, es esnek-kelnek, meg eltevednek, s sikerelmeny hianyaban inkabb lelepnek.
    Jor1 tenlyeg jo map, de shop2-nel sztem vannak sokkal jobbak mind inf-re, mind ctf-re.
    Sok probalkozas volt mar mas mapcycle-el, meg 2. serverel, de az mindig befuccsolt, mert altalaban nem volt rajta senki.

En ha mapcycle-t valtoztatnek, akkor csak 1 mapot (standard) adnek a mostani jor1/shop2 melle (valami egyszerut, hogy ne legyen sokkolo:))
    pra2, kam3, kam4, HK2 pl mind tok jo CTF palya..

ps: kammy nagyon gyik, csak dobod a granatokat a masik spawnjara, tiszta kaosz:/
  • LES FORZA INTER
    igen, ez régi kérdés, de igazad van Hyb, mivel bejöt egy olyan új SoF2 gamer rész, akik csak a jor1/shop2-t látták csak a sofból, és ha benyomsz más mapot, akkor már lépnek is, és az utóbbi években erre egyzserűsödött le a játék, és az újak nem ismertek meg más mapokat, és már nem is akarnak... és ők vannak többségben a játékosok közt...
  • Hybrid v2
    A mapcycleváltást jól meg kell gondolni ám. A Kurvabazmeg száz éve jor1-shop2 szerver, ha hozzányúlsz a mapcycléhez, az emberek fele eltűnik azonnal. Aztán hogy jönnek-e helyettük, erősen kérdéses. Az mindenesetre tény, hogy az utóbbi hónapban az egyéb mapok aránya 2-ről 16%-ra nőtt, ezzel párhuzamosan a látogatottság kb 20%-ot esett,mint a serverstat mutatja. Sztem nagyjából tudomásul kell venni, hogy a Kurva az jor1-shop2 szerver, ide ezért a két mapért járnak az emberek, bármit változtatsz, a látogatottság rögtön lecsökken, erről animalék is mesélhetnek. Nem beszélve arról, hogy az ilyen mapokról, mint a kammy, meg uksniperstreet, a komoly játékosok kétharmada azonnal lelép. Mapcycle szinten meg beavatkozni 30% bukta borítékolható, ezt vedd számításba. Az én véleményem az, hogy még a nem standard mapokkal is csínján kell bánni a kéréseknél, mi értelme annak, hogy fele leesik, mert nincs meg neki, a másik fele meg aki ide jár évek óta, elmegy? Tetszik-nem tetszik, szerintem ez a helyzet. Ha jót akarsz, mapcycle marad, más mapok kérésre, de csak a standardek+egyéb cb mapok . Inkább akkor indítsunk egy kurva 2-t más mapokkal.
    Mindenesetre a Kurván ma már bármit változtatsz, az emberek harmadának búcsút mondhatsz.
  • ev1l FlOwEr
    Ja voltam is egy darabig, de téged, wazze, nem láttalak.

Biztos kempeltél a hídon a ládák között, ahogy szoktál...
  • S4NYI
    Omega! Mikor nincs senki átnyomod magadnak a col2-re
  • S4NYI
    Én gondoltam már rá, hogy változtatunk a mapcycle-n... Várnám az ötleteket... Pl. Kammy-t sokan szeretik xD.
  • Col. Rommel
    Bakker en meg lemaradtam rola!!
  • Sáska
    tegnap volt a kurvabazmegen col2 dem!
  • Pigo
    Görgő? vagy +,-
  • qtab986
    Single Playerben vagyok. A távcső (9) nagyítása mindig 1 szeres. Ezt nem lehet növelni?
  • LES FORZA INTER
    B.Ú.É.K. mindenkinek!

ugye milyen jó volt két ünnep közt az a jó kis SoF2 parti? vagy lehet a két ünnep karácsony és húsvét volt ami említettetek?

ui.: bár azért az az UKsnper street2 ami volt jó volt, bár nem hiszem hogy innen oly sokan voltk fenn
  • Mr. Fulop
    B.U.É.K.

REMÉLEM TI IS ITTASAK VAGYTOK...