Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ev1l FlOwEr
Ja, és elfelejtettem mondani:

brutálnagy]Viva España![/brutálnagy]

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

ev1l FlOwEr
Ja igen, ráaádásul lúzerek vesznek amd-t.....
<#nyes>

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Sáska
meg 1 ilyen humor, fejeden a dudor..<#duma><#integet2>

ev1l FlOwEr
Szerintem maga a noti okés, egyedül a vga karcos, sok gond van fenn a neten, ha rákeresel a típusra. Bár én inkább egy core2-es notit javasolnék.

RIZLA
valaki irástudo nézzen már rá ere, éri ez a lokeszt?
Érdemes megvenni, vagy nem?

pls

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pigo
LOL lenne hogy nem a törkönek szurkoltam volna, de az nyugata hogy egy török B csapatot 3-2re verne épphogy a németek,akkor mind1 ijut tovább a másik ágról beveri a legevizett hajú(már bocsánat de tényleg olyan a hajuk...) németeket... De hajrá oroszok!!!!<#mf1><#mf1><#mf1>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

ev1l FlOwEr
félholdra verték õket....

LES FORZA INTER
már 1-1

bsz görény, úgyse nézel beeee bebebeeeeeeeee

jah amúgy igazi európai döntõt: török - orosz részvétellel

és ajrá spanyolország, ha már az olaszok az impotens Lüke Tónyó-ra bízzuk a góllövést taktikkal kiejtették magukat, Cassano - Del Piero kellett volna, meg Inzaghi nem lüke.

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

Sáska
Turkije!!!

Mi van KuTYa, te még élsz?
Azt hittem elkeltél a debreceni KuTya vásáron 😛
BSZ Görény

A Kaszas
Török gyönyör😄

RIZLA
hajrá Turkey 😄

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Pigo
Nah fiúk maséte a Fakegyrosos törökök vagy a Szõrhátú németek nyernek??

ev1l FlOwEr
Jaja, BSz, kár, hogy már nem tolja ida a képét.

RIZLA
bsz Görény 😊

ev1l FlOwEr
Hogy lõne seggbe valaki egy nagyadag ZREST-tel, wazze!

ChMx
Donadoni egy szerencsétlen! 😄DDDD

Mivanmi FociEB fórum??? 😄 hihi

1 hónap és újra lesz netem, aztán újra gazdagítom a fórumot ilyen és ehhez hasonló szellemes és humoros kicsit intellektuális de mindenképpen okos és jól megfontolt gondolatokkal!<#lama><#lama><#lama>

KurvaBazmeg Public: 62.112.194.67:20101 KurvaBazmeg War: 62.112.194.67:20102

fdi-brutal
Nem kicsit.

-FDI-Brutal-Hooligan

Pigo
Szerintem meg csak homokos<#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#alien2><#bee1><#bee1><#bee1>

Grave Digger
Mert ez a Donadoni egy fasz...

Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...

A Kaszas
levágnám a faszát ennek a buzi edzõnek hogy miért játszatta köcsög béna tonit ha ott van DELPIERO

Pigo
Hát buffon majdnem bevédte õket,de focigyilkos játékkal,és 11-es rúgó skill nélkül nem lehet meccset nyerni.<#nezze><#nezze>

Sok dolgot nem értek, mint pl: Del Pierot miért a végén cserélték,be és nem õ kezdett Toni helyett(aki sz.tem az eb-csalódása azzal a kis bajusszal<#alien2><#alien2>)??

ev1l FlOwEr
Kibaszott focigyilkos digók húzhatnak hazafelé. Ha az a labdarúgás, amit õk játszanak, akkor betiltatnám a picsába. Zabálják meg az összes macskát, de elõbb húzzák õket a f@szukra!

Egyedül Buffont sajnálom. Hajrá spanyolok!

Pigo
szeretnéd, de elõször az olaszoknak tovább kell jutniuk(ami remélem meglesz),és a vodkásokat le kell gyõzni, ami a tegnapi meccs alapján nem kis teljesítmény lesz,rádásul a döntõben a törökökkel is meg kell küzdeni.

Mennyi volt a hollandok odds-a 1,14?<#conf><#conf>

LES FORZA INTER
nah ma nyernek az olaszok, utánna bejutnak a döntõbe, ahol elverik a németeket, EB bajnokok lesznek, és helyreáll a világ rendje, megszûnik a törés az univerzumban, török vendégmunkásokat is hazatoloncolják.

RIZLA
kurvaélet..........

GAthersw
Miattad van az egész. Rossz virág vagy 😞((((

01110000 01110010 00110000

ev1l FlOwEr
Pukk.

RIZLA
😄

Pigo
Istenem, ezek a fakegyrosos török nyerik emg az EB-t?<#confused><#confused><#confused>

Pigo
Látod ezért vagy lemaradva, mert itt esgézel<#nezze><#nezze><#nezze>

LES FORZA INTER
esélytelen, anat szigó, 10 napom volt rá, (csütörtökön lessz), sehol nem állok, mellesleg mások 2-3 hét tanulás után is buknak :S

horvát az inkább nyugat, najó délnyugat. mivel a németek nyertek, így 1 tippmixem maradt csak játékban, így a törököknk szurkolok, nyerni kéne, egyb. meg hajrá horvátok.

Pigo
Azért remélem a déli szomszédaink megverik a józsefvárosi cdneppereket,bár
a cseh 2-0 után erõs kétségeim támadnak a törökökkel szemben:S<#nemtudom><#confused><#confused>

Ps.: Holnap nem ugrassz át?

LES FORZA INTER
azért nézett ki mert pont fotóztak az egyik reklámhoz, csak utánna vághat fájós arcot, reklámba az hogy néz ki? mellesleg vége fele felugrott fejelni, pont összeütközött vkivel, utánna már nem is nagyon akart fejelni, a mokka rosszul néz ki a plakátokon.

jááá te is élsz Máté? az a sör erõsen kétségessé vált a cseh továbbnemjutás után, mivel sokat nyerhettem volna a cseh gyõzelemmel<#ejnye1>

de tartom szavam <#pias> bár gyorsan fogy a nyeremény, fõleg ilyen meccsek után<#falbav><#rinya>

RIZLA
jah.......csak elötte még kinézett, hogy fáj-e neki 😄D

Pigo
A-A<#ejnye1><#ejnye1>

De a meccs legmókásabb jelenete az volt amikor átléptek Cigány Roni felett és oda kapott a sípcsontjához<#taps><#taps>

Col. Rommel
LÓÁL

Hulye portugalok 10 percel hosszabb a meccs kiegyenlitenek.

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

ev1l FlOwEr
Kik? A primadonnák?

Sáska
Kar, hogy csak a meccs vegen kezdtek el jatszani..<#rinya>

LES FORZA INTER
béjessz

Pigo
BöSzö

fdi-brutal
BSZ zacsi!!!
<#wave>

-FDI-Brutal-Hooligan

Col. Rommel
Hi All!

Mi koze van Morgannek az en nevem kezdobetuihez???<#guluszem1>
Ja hogy Boldog Szulinapot.
Akkor Boldog Szulinapot Moorgan!!!<#taps>

[email protected]@860MHz1.25TBHDD(750+500)GigabyteHD5850-1GB-AEROCOOLAeroEngineII

GAthersw
Béesz

01110000 01110010 00110000

ev1l FlOwEr
BSz, M.O. !

taptarap1
BSZ!

RED ALERT 3. POWAAAAA. Have you ever dance with the devil by the pale moon light?

Mo.Organ
THX 😊

#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni

RIZLA
bsz Mo.Organ

ev1l FlOwEr
Muhahahahahahaha.

RIZLA
és wh-juk is volt 😄