Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Alba Volán - Dunaújváros 1-0, összesítésben: 4-3
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
azt hittem azok L fognak menni "borééé" <#nevetes1>#nevetes1>
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
amugy most nézem a cfg-met....nem lehet, hogy ez a bibi?--> seta r_textureMode "0"
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\':..:\'
Biztos az idegenek.........<#ravasz1>#ravasz1><#zavart2>#zavart2><#eplus2>#eplus2>
TESCO gazdaságos kam_5 eheheheh xDDD<#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#hehe>#hehe>
vagy ez igy teljesen normális....?! 😊))
http://iaro.srv.hu/kep/shot0013_.JPG

●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Ezek nem is olyan rosszak nem?

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

Csak két isten van: a pénz meg a baszás
De remélem majd megcsinálják! Igaz nekem most volt elõször ilyen de felb*szta az agyamat!
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
BSZ ZBF<#wave>#wave><#wink>#wink>