Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Olyan márkákat soroltam fel Cicerónak, amelyekben van jó minõségû olcsókategóriás optikai egér.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"
csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Nagyon durva!<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Az a baszott féreg... Kh@oSz
The Real BALFASZ

https://grentmedia.hu
naná, hogy az optikai. Csak amikor veszel egyet, akkor vigyázz miylet veszel, ugyanis sok a gagyi, aminek szar az optikája és nem bírja követni a gyors mozgást és felbassza a kurzort a képernyõ sarkába.
Ha átváltasz optikaira, érezni fogod a különbséget. Sokkal pontosabb, mitn a szar golyós egér. Éppen belegondoltam 1-2 hónapja, h hogyan tudtam én 4-5 éve golyósal játszani? 😄
Amit optikaiba érdemes venni: Logitech (összes optikai egerük tökéletes, van olcsóbb, 3-4 ezer forintos olcsókategóriás egerük is), Genius, Microsoft (heheh, de optikai egerük azért jól müxik), LG.
Ezek azok, amik tutira megbizhatóak.

Mert most hozzájutottam egy golyóshoz 
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Hárman pecáznak a csónakban, nagy a forróság, egyikük feláll, hogy sört hozzon magának a csónak végébõl, megbillen, beleesik a vízbe.
- Mit tegyünk, nem jön fel! - kiált az egyik társa.
- Jobb, ha utánaugrunk, s kihúzzuk!
Egyikük beugrik, pár másodperc múlva felmerül:
- Megtaláltam!
Behúzzák a csónakba.
- Te, ez nem lélegzik! Adjunk mesterséges lélegeztetést!
Épp csak elkezdik...
- Pfúúúú, nem emlékszem, hogy Hugónak ilyen büdös szájszaga lenne...
- Én sem emlékszem, hogy ilyen síruhája lenne...
<#kacsint>#kacsint><#taps>#taps><#kacsint>#kacsint><#taps>#taps><#kacsint>#kacsint>
Este hívlak!
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
engem korabban kitett gamehackel a pb es utana megjavult magatol pedig semmit nem csinaltam a geppel. Most megint elkezdte ezt csinalni es az a legnagyobb vicc az egeszben hogy csak az RS szerverrol tesz ki ilyen szar hulyeseggel mashol semmit nem talal a pb (mert hat nincs is mit talalnia) pedig warozni is szoktam neha napjan es erdekes ott no problemo<#ticking>#ticking>
szal RS suck<#wow3>#wow3><#action>#action>
Erre benyögtem neki pár kedves bindet... 😊
Camper detected meg ilyenek erre kibaszott...
A kis köcsög!
Ime ---->
Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó
Akkor most leirom érhthetõen!
1.
A DAC invitel csapatának játokésoi nem kapnak lóvét azért hogy játszanak!
2.
Azért nem volt túl tiszta mert a kiscsávó aki lótte a gólt az elõzõ meccsen vagyis Pénteken "állítólag" agyrászkódást kapot mert fejbevégták egy ûtõvel! Hát és ilyen gyórsan meggyógyúlni!
3.
Nem tom megjósólni hogy bunda volt vagy nem! Az én véleményem volt hogy szerintem nem mindegyik meccs volt tiszta!
Így érted??<#fejvakaras>#fejvakaras>
*Posse*T.W.D*
Alba Volán, DAC = csapatok
Eredményrõl vita = kabaré
harjá fiúk! <#gonosz2>#gonosz2>
Igazad vana jobb nyert! De szerintem nem volt túl tiszta! Na de nem vagyok jós!
bar elegge lehurrogta mindenki attol fuggetlenul megneznem milyen
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Egyébként már én is várok valami ilyenre, csak hát 19" moncsival és kocsi nélkül elég gáz.
GL a LANRA!!!
3. Dunaferr-LAN