Soldier of Fortune 2 Multiplayer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RIZLA
1600dpi.....ha jol rémlik, Rasta is most vett 1 et...sztem ultraki*aszottul ***i jo 😄

kép alatt a cikk

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

Sáska
Razer? ez valami egérmárka or wtf? Pano linkelj vmi képet meg infot pls. (csak ha jobb a logitechnél) thjx

Pano
mielött jönne a válasz, nem a közértbe 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Holnap megyek érte a boltba 😛

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Pano
Az azért professzionális kategóriába tartozik és nem olcsó 😊
Olyan márkákat soroltam fel Cicerónak, amelyekben van jó minõségû olcsókategóriás optikai egér.

RIZLA
L ment borééé.......

Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...

razer hol maradt? 😊

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

HRS Tboy
optikai.logitech mx 510. játékra az egyik legjobb (ha jobbkezes vagy)

csak a sof... Aki viszkető seggel fekszik az büdös ujjakkal kel.

RIZLA
Na azéé........ xDD

Mr.Grent
Köki tetcik 😄

https://grentmedia.hu

Mr.Grent
Rizzlának mond, õ alkotta, csak a fegyvert kértem én.

eX
Grent honnan jött ez a csirkés?
Nagyon durva!<#nevetes1><#nevetes1>

!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!

Shogun
jaja latja a mogulz tagemet es gondolom be van kalibrálva szerver hogy az ilyen tagokat tegye ki cheat uzivel<#hehe><#hehe>

Az a baszott féreg... Kh@oSz

Erõsen ajálom a BALFASZ klán figyelmébe a kövi linket😄
The Real BALFASZ

csabawarchief
az a fekvõtámaszos csákó az nagyon ott van 😄

Sáska
looooooooooooool az a csirke😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

RIZLA
igy yo...? 😊)

Mr.Grent
Valaki mondjon egy jó fizetõs oldalt. DVD-ket akarok!!!!

Pano
😄D

Pano
meg persze, nem kell tisztítani 😄. Félévente egyszer letörlöd az optikát egy száraz pamuttal, azaz portalanítod, ennyi 😄

Mr.Grent
Ha egy lánytól kérdezed, õ aztmondná mitkezdjen egy pápaszemmel, ide a golyóst!!!

Pano
lol

naná, hogy az optikai. Csak amikor veszel egyet, akkor vigyázz miylet veszel, ugyanis sok a gagyi, aminek szar az optikája és nem bírja követni a gyors mozgást és felbassza a kurzort a képernyõ sarkába.

Ha átváltasz optikaira, érezni fogod a különbséget. Sokkal pontosabb, mitn a szar golyós egér. Éppen belegondoltam 1-2 hónapja, h hogyan tudtam én 4-5 éve golyósal játszani? 😄

Amit optikaiba érdemes venni: Logitech (összes optikai egerük tökéletes, van olcsóbb, 3-4 ezer forintos olcsókategóriás egerük is), Genius, Microsoft (heheh, de optikai egerük azért jól müxik), LG.

Ezek azok, amik tutira megbizhatóak.

Mr.Grent
THX. RIZLA az elkövetõ, bár még várok a csirkésre!!!

Cicero
Lenne egy kérdésem... Melyik a jobb? A optikai vagy a golyós egér. Mert most hozzájutottam egy golyóshoz

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

eX
Gyerekeke egy jó kis vicc! Feltétlen elolvasnI!
Hárman pecáznak a csónakban, nagy a forróság, egyikük feláll, hogy sört hozzon magának a csónak végébõl, megbillen, beleesik a vízbe.
- Mit tegyünk, nem jön fel! - kiált az egyik társa.
- Jobb, ha utánaugrunk, s kihúzzuk!
Egyikük beugrik, pár másodperc múlva felmerül:
- Megtaláltam!
Behúzzák a csónakba.
- Te, ez nem lélegzik! Adjunk mesterséges lélegeztetést!
Épp csak elkezdik...
- Pfúúúú, nem emlékszem, hogy Hugónak ilyen büdös szájszaga lenne...
- Én sem emlékszem, hogy ilyen síruhája lenne...

<#kacsint><#taps><#kacsint><#taps><#kacsint>

ev1l FlOwEr
Most látom a logódat Grent.
Este hívlak!

Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT

Erasmus
kamu xDDD

eX
Van benne valami! <#mf1>

Nice Logo!

Mr.Grent
Nézd ha megtalálja akkor csak ottvan valami <#mf2><#banplz>

Shogun
RS egy tragyasag
engem korabban kitett gamehackel a pb es utana megjavult magatol pedig semmit nem csinaltam a geppel. Most megint elkezdte ezt csinalni es az a legnagyobb vicc az egeszben hogy csak az RS szerverrol tesz ki ilyen szar hulyeseggel mashol semmit nem talal a pb (mert hat nincs is mit talalnia) pedig warozni is szoktam neha napjan es erdekes ott no problemo<#ticking>

szal RS suck<#wow3><#action>

Jóéjszakát!!!

Mr. Fulop
Na bassza meg kibasztak az RS szerverõl mert a Maxigaz nevü admin állandóan kempelt és épp a mi zászlonknál lettem volna amikor sunyin kilött.
Erre benyögtem neki pár kedves bindet... 😊
Camper detected meg ilyenek erre kibaszott...
A kis köcsög!

Ime ---->

Alaplap - Asus P5Q,CPU típusa - DualCore Intel Core 2 Duo E7400,Memoria - Kingston 2G-UDIMM 4GB DDR2-800Mhz,Videokártya - NVIDIA GeForce 9800 GT (512 MB) Internet: 30/20 Mbit Diginet 3500 Ft/hó

eX
Az eredmény az már megvaN! Nem azon vitatkozunk!

eX
hmmm....
Akkor most leirom érhthetõen!
1.
A DAC invitel csapatának játokésoi nem kapnak lóvét azért hogy játszanak!
2.
Azért nem volt túl tiszta mert a kiscsávó aki lótte a gólt az elõzõ meccsen vagyis Pénteken "állítólag" agyrászkódást kapot mert fejbevégták egy ûtõvel! Hát és ilyen gyórsan meggyógyúlni!
3.
Nem tom megjósólni hogy bunda volt vagy nem! Az én véleményem volt hogy szerintem nem mindegyik meccs volt tiszta!

Így érted??<#fejvakaras>

Kaszi46
hmmm, fogalmam sincs mirõl beszélsz! az elsõ részét 1általán nem értem,a közepében azt állítod, hogy azt mondtam a jobb nyert, holott én csak annyit írtam: acélbirkák nyihahhaaha(bár ebben tényleg igazam van), a 3. tiszta, nem tiszta részét meg lexarom, mert szerintem tiszta volt. aztán hogy miert is nem vagy jós meg már végkép nem értem... de mind1 is.

*Posse*T.W.D*

csabawarchief
Jégkorong, hoki = sport
Alba Volán, DAC = csapatok
Eredményrõl vita = kabaré

harjá fiúk! <#gonosz2>

eX
Met! õk is végigjûûtszották! És mivel nem kapnak érte semmit! Azért!
Igazad vana jobb nyert! De szerintem nem volt túl tiszta! Na de nem vagyok jós!

Kaszi46
aztán miért ne?

*Posse*T.W.D*

Shogun
minnyatokma valami jo gamet amit letolthetek em kiregeltem magam egy oldalon de a driver 3 nincs fenn:\

bar elegge lehurrogta mindenki attol fuggetlenul megneznem milyen

NaNoKuTyA
az ufo a melóhelyre kell!!😊))

\':..:\'

eX
Ennek vagy egy ásik változata is! De szerintem az jobb egy kicsit meg élvezetesebB!

Amúgy az csak FTP tartalma leszünk még vagy 40-50 en 200Giga kapacitás felett 😄

Az öngyilkosság számomra egyetlen elfogadható módja ha halálra LANozom magam😊 Hívj ha meg akarsz halni😄DDD

Cicero
Bocsi a TK-ért Shadowman... Kiléptem a spec-bõl hogy ne rúgjon ki, azt véletlen kinyírlak... <#worship> Ez nem az én napom már egy hete... <#boxer>

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

eX
Zsír lesz!!!!!
MUhahahahhahahahah

eX
Na Ne Fikázzad!!!!!!!!!<#ticking>

Mr.Grent
Azért elég késõn esett le nekik. Nincs COD, Nincs SOF2, de van HLTV, mirc. 500GB WAREZ. Loál.

Mr.Grent
Elnézted. Prohardware és Asus bemutató. Nem azért van kint mert Dunaujváris lanparty. Érdek kecsegek.

Egyébként már én is várok valami ilyenre, csak hát 19" moncsival és kocsi nélkül elég gáz.

GL a LANRA!!!

Sáska
ahelyett, hogy sofolnál<#boxer><#violent>

DUNAFERR-LAN POWAAAA híresek lettünk😄DD
3. Dunaferr-LAN