Soldier of Fortune 2 Multiplayer
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Jah skacok ez az üzi már a vacsi új linuxom alól jön 😊
!!!Soldier oF Fortune II FOREVER!!!
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
https://grentmedia.hu
Gyökrerek gyülekezete lesz abból a CoDos clanból!
Muhahaha<#mf1>#mf1>
Ha gond van vele szóltok nekme meg Musának és elbeszélgetünk vele! 😄
Ha ha ha ha
<#boxer>#boxer>
csak gondom megszüntették, egy ilyen kis fasszopó gyerek itt lakik a városban
Grathsew néven írt ide múltkor és szvsz pont ezért kérdezte meg h wan e honlapotok... akkora egy kis faxgeci gyerek..
Amúgy meg boltboy szomszédja a csávó elvileg.
Szal egy üzi az a városi sof scene lebontja a gyereket téglának. :]]]]]]
De Spigi te honnan szerezted meg az Írásbelit?<#conf>#conf><#conf>#conf><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes>
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Ki a kicsit nem becsüli, az én vagyok...
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Meg hogy ti már '99-ben toltátok a SOF2-t?
Akkor mit tudtok?
😄DDDDDD
Te, én pofán lőttem Marvint, bazmeg !!! *************************************** 1-800-PER-FECT
választhatna bal v. jobb
és aztán elõ a fûrészt...<#ejnye1>#ejnye1>
jaj kicsit fantáziáltam...
de vissza a realitáshoz, úgy nézz itt is megjelent a kínai szindróma és próbálják másolni a tökéletes dolgokat
<#levele>#levele>
\"Reggel arra ébredtem, hogy a takarítónő a szomszéd szobában az őrület határát súrolja.\"
beszarás, hogy ilyen elõfordulhat....LOL....rá is keresek a miénkre....ha 1 kis szerencsénk van, akkor talán találok vmi cs-s, vagy ut-s HRS klánt xDDD
"Hír
Köszöntjük a kedves látogatókat a SeF clanból átalakult, PoSSe klánná. A csapat a régi, a szerver a régi, az összetartás most még erõsebb, mint valaha! PoSSe - Till We Die!.
Mi is az a PoSSe?
A PoSSe a SoFII elite klánja volt 1999-2003-ig. Sikeres, csapat volt, mi is azok leszünk!
Tagfelvétel aktív, azonban korhatáros! A min. életkor: 16...."
MI AZ HOGY 2003-ig? ANYÁD HOGY VAN?<#banplz>#banplz><#boxer>#boxer><#mf3>#mf3><#idiota>#idiota>
a Winows lefagyott fagyás közben...
cod-ban is nyomultok? 😊<#mf1>#mf1><#mf1>#mf1><#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
Sose végy semmit aminek nyele van! Azzal valószín?leg dolgozni kell.
*Posse*T.W.D*
De egyenlõre csak kihallgatják.
Elvették az összes cuccát(gép, scanner stb....)
Lehet most pár napig nem látom. 😞)
Ez van. Õkereste magának a bajt.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Most mondták be, hogy nem kell megismételni a magyar írásbelit emiatt az incidens miatt. Haleluia
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Most mondták be, hogy nem kell megismételni a magyar írásbelit emiatt az incidens miatt. Haleluia